Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stik i rend dreng
Jeg tror Dessler er et bevist røgslør for at lande den 9´er vi rent faktisk prøver at hente.


Det her må sku alligevel være det mest langt ude take jeg til dato har læst på bold. :D

Feyenoord skylder os vel en tjeneste efter træningskampsfadæsen, så det kan være PC tvinger dem til at indløse klausulen og så sende ham videre uden fortjeneste ...


Den her manøvre er vidst ikke tilladt mere, desværre
Skrevet af GammelBitterMand
Stik, en spiller kan kun registreres for tre klubber på et år (og vist spille for to af dem), men det er jo ikke sikkert Feyenoords klausul inkluderer et krav om at spilleren skal registreres? Det sagt, så er det rendyrket fjolleri fra min side. Men jeg kan da godt se at reglerne ift. Brentform/FCM-modellen kan være en udfordring.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Imperator
- Man kan sige, at vi har rigtig dygtige spillere i truppen og rigtig mange dygtige kantspillere, og det har gjort det svært for Luther at komme tæt nok på holdet lige nu. Det er konkurrencesituationen lige nu, og den er hård, siger Thorup.


Hvor er man dog fucking træt af at få serveret den slags lort.
Hvor dumme tænker de lige vi er?
Skrevet af stik i rend dreng
Jeg mener at reglen er lavet om sådan at man ikke kan købe en spiller og så sælge/leje ham ud igen i samme vindue, men det er frit fra hukommelsen så du må ikke hænge mig op på det.

De melder i transfervinduet at Roony har skiftet agent, spændende om det handler om forlængelse eller et snarligt skifte væk fra FCK.
Skrevet af BlueAndWhite
https://www.transfermarkt.co.uk/cyriel-dessers/alletore/spieler/317806
Se scoret mål.. højre fod, venstre fod, hoved.. han er fandeme alsidig.. nogen der ved hvor god han er på knolden?
Skrevet af Saviola7
https://www.transfermarkt.co.uk/cyriel-dessers/alletore/spieler/317806
Se scoret mål.. højre fod, venstre fod, hoved.. han er fandeme alsidig.. nogen der ved hvor god han er på knolden?


Matias to the rescue!
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af GammelBitterMand
Imp, jeg forstår ikke rigtig hvad du bliver så oprørt over. Hvad tænker du han gerne ville sige, men ikke måtte/ville? Det er jo journalisten, der tager emnet op, ikke Thorup der helt selv kommer ind på Singh?

Ift. Marios og Mudrazija er Thorupjo klar og direkte, når han siger, de skal videre denne sommer. Lykkeligvis.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Imperator
GBM

Jeg bliver irriteret over den der krampagtige politiker stil han kører, hvor han prøver at fremstille situationen som om at vi har en sindsyg stærk konkurrence på kanten, når enhver der følger med kan se at vi har svært ved at finde 2 der er gode nok af dem vi har.

Eller sat op på en anden måde. Hvorfor fanden har han ikke løst vores kantproblemer, når han har så mange gode spillere at vælge imellem ?
Skrevet af beesknees
Der er da stærk konkurrence i mellem fløjene. At baggrunden så er at det er fordi de allesammen er lige dårlige er en anden sag.
Skrevet af Svoger
Det er vel PC og ikke Thorup, som har ansvaret for at løse det med kvalificerede kantspillere.

Jeg forstår i øvrigt godt, at Thorup svarer på den måde. Skulle han siger at Singh er for dårlig, og slå alt gejst ud af Singh? Og hvad med næste gang pressen spørger til, hvorfor en spiller ikke er i truppen? Og næste gang igen?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Imperator
Det er vel fair nok at sige at han ikke er i nærheden af de andre, det er ikke det der er mit issue.

Thorups udtalelser skal vise at FCK er i gode hænder hos ham. De skal vise at han forstår de problemstillinger vi har, og at han har værktøjerne til at løse det.
Når han står og lukker lort ud på den måde, og forventer at folk bare stiltiende æder det, så kan det godt være han slap uden om spørgsmålet om Singh, men det er på bekostning af hans egen troværdighed.

Edit.
Så et interview med Agf´s nye træner. Ham kan jeg allerede bedre lide end Thorup.
Skrevet af Matias
Jeg ved faktisk ikke, hvor god Dessers er på låget, men jeg har aldrig forbundet ham med en Cornelius-type. Han er sikkert ok, han er i hvert fald en fysisk ret stærk spiller. Synes mere han er sådan en tromler-type, der er god til at afslutte. Han kommer til mange chancer, fordi han søger duellerne med modstanderne. Altså, det mener jeg faktisk på en god måde. Som jeg vidst også skrev tidligere, er han ikke sådan en man bare bliver benovet over - det er ikke flair a la Kasper Dolberg, vi får at se (om vi får ham at se i FCK), end ikke a la Nicolai Jørgensen.

Ikke for at gøre nogen forskrækket over sammenligningen, men han er, i min verden, mere en Alvaro Santos-type, skal referencen være FCK. Dessers er dog en habil presspiller også, og han er også noget hurtigere end brasseren. Måske mest af alt en blanding af Alvaro Santos og Federico Santander, uden helt at være så tung og god i luften som sidstnævnte.

Jeg så begge kampe mellem PSV og Feyenoord i den forgangne sæson. Dessers lavede 3 mål i dem. Han spillede kun hele hjemmekampen (som blev 2-2), og særligt i Feyenoords 2. halvleg, var han bannerfører for deres pres. Hvis I kan finde den et sted, er det et meget godt billede på, hvad man kan få ud af ham.
Skrevet af peanuts(s)
En blanding af Santos og Santander med fart er vel heller ikke helt ringe
Skrevet af Matias
Han er selvfølgelig aller mest sig selv :) Det er sådan det tekniske niveau og den fysiske styrke, jeg hentyder til, når jeg sammenligner med primært Alvaro Santos, sekundært Federico Santander. Og ja, så bare hurtigere, og endelig er han god i presspillet, hvis ellers det er ordentligt orkestreret. Det er altså noget de kan på de kanter. Der er helt enormt meget fokus på det. Det er jeg dog ikke sikker på, er vores cheftræners stærkeste side, men altså, på et eller andet tidspunkt skal trænerteamet vel skabe en plan for det. Uanset om Dessers er i klubben eller ej.
Skrevet af Les Deux
Jeg synes efterhånden hele den her Dessers affære begynder at ligne en seriøs sag anført af en omgang amatører som selv ikke dem tættest på klubben / podcastskabere eller eksperter havde forudset.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af dickos
Jeg syntes også den her sag virker, ude fra set, ekstremt amatøragtigt.

Men hvem ved hvad der foregår på de indre linjer? Det er jo kendt, at PC er helt lukket, hvad angår transfer. Derfor er det også så mega mystisk, at de vælger den restaurant, hvor de VED de bliver set.

Der må ligge en eller anden form for spin i det.
Skrevet af DanishBhoy
Nå det er ihvertfald ikke Malmø der er Skandinaviens fodbold flagskib
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Les Deux
@dickos

Enig! Udefra er det er imod alt logik. Men ja vi får vel snart syn for sagen.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af dickos
Det jeg finder mest positivt omkring det her billede/møde, er at PC mener, når han siger han kigger på “en højere hylde”.

Kan godt være han skyder med spredhagl, men kan han lande en, som Dessers, så viser det også at der er vægt bag hans ord.

annonce
0