Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GammelBitterMand
Til trods om gentagne påstande om det modsatte, så solgte PC ikke mesterskabet sidste sæson, hverken med salget af Daramy eller Wind. Til gengæld ligner det at Ruben Selles er så stort et tab, at det godt kan koste denne sæsons guld. Stefan Madsen er nu to gange blevet forfremmet til førsteholdet, først under Ståle i 2019, og nu under Thorup i 2022. Det er sikkert bare et tilfælde, men det er alligevel tankevækkende ...

På plussiden blev Ankersen skadet i optakten, så Valdemar Lund rent faktisk var på bænken, da der var brug for en centerforsvarer. I øvrigt håbløst ærgerligt at Daramy ikke bliver skiftet ud samtidig med Khocholava, trænerstaben havde eet forsøg til at ændre kampbilledet.
Batman Close. London W12.
Skrevet af BlueAndWhite
Der er ikke nogle plusside.. 3 tabte ud af 5..
Det er sindsygt dårligt...
Kunne Zorninger være en mulighed ? Han havde da i det mindste en struktur og en klar linje.
Skrevet af Les Deux
Sådan helt seriøst! Hvad skal der til for at hente Delaney hjem.

“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Schelden
FCK har i dag en dysfunktionel holdsammensætning, hvor stammen af spillere ganske enkelt falder for let sammen. Der er ikke nogen tvivl om, at topniveauet hos respektive spillere, Rasmus Falk, Nicolai Boilesen, Carlos Zeca, Lukas Lerager, er højt. Bundniveauet er omvendt meget lavt. Hvis ledergruppen reelt består af de tre første, som er den følelse, jeg sidder tilbage med, så er det måske nok forklaring.

Carlos Zeca har vi vendt et par gange - han fremstår som ledende i spillet på banen, men flere har i snart mange år været i tvivl om hans egentlige stemme i dét at lede holdet generelt. Jeg kan godt lide ham - men jeg er ikke sikker på, at han skal have den rolle, han har, i hierkiet i FCK. Rasmus Falk bliver ikke Lasse Schöne af at trække ham længere og længere tilbage. Der er for meget uro på bolden og alt for lidt defensiv kvalitet - han evner end ikke at løbe rigtigt. Nicolai Boilesen har jeg altid haft det svært ved, så jeg vil end ikke forsøge at være rationel her. Han er en vatpik og hans type støder man ofte på i det virkelige liv - virkelig en træls type. Lukas Lerager er en tonser. Kigger man mod ham for at finde ro og stabilitet, så kigger man forgæves. Han er for anonym med bolden og den defensive kvalitet vejer ikke op for den manglende evne retvendt med bold.

Det kommer i og for sig ned til, at vi historisk har været et hold med et enormt fokus på at have en stærk stamme. Dét fordi det ganske enkelt ikke er nemt at spille i FCK. Det har den seneste håndfuld sæsoner i den grad vist. Nu røg stammen af spillere under bussen - hvad man reelt kan gøre, ved jeg faktisk ikke. Der har nu været to trænere igennem møllen, som ikke har formået at forløse noget som helst. Hvis der ikke skal mere end et boldtab eller en serie 5-forsvarsaktion til at vælte et helt hold, så er der kun én løsning - meget dyr individuel kvalitet til at trække holdet alene: Mohammed Daramy, Pep Biel, Jonas Wind, Dame N´Doye, Robert Skov. Og én af den slags er tydeligvis ikke nok. To var nok under Ståle Solbakken i Skov-Doye-sæsonen. To var nok i sidste sæson. Groft stillet op, det medgiver jeg.
København.
Skrevet af Svoger
Det kan sagtens være en pointe Schelden, at holdet også mangler de ledere, tilsvarende da NCH ryddede op for år tilbage.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af peanuts(s)
Det er voldsomt som lortet vælter sammen både mod Randers men også mod Viborg, hvor vi er foran der er ro på bagsmækken, og et enkelt mål til modstanderen så vælter det hele sammen.

Og så har vi set nogle grove grove personlige fejl som var stor set ikke eksisterende i hele foråret, eller det er sådan jeg husker det.

Det ser godt ud når Falk vender med bolden centralt på midten, men når han så fejler som han gjorde og taber bolden, så er der også bare en motorvej ned igennem midten.
Skrevet af elendil
Er der nogen der ved, hvor man kan finde en (meget) slap Brøndbyfan, som man lige kan smaske for at få sine frustrationer ud?
fck-medløber.
Skrevet af Nandeyanen
Det kan vi ikke leve med. Jeg skal tage det største ansvar, men jeg havde håbet, at der var nogle inde på banen, som kunne stille sig op og sige "følg mig", når det ikke gik godt.


Er glad for at Thorup ser præcis det samme som jeg skrev herinde i går.

Når holdet knækker har vi ingen spillere til at gå forrest.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af dickos
Hvis Thorup Kvaller os til CL, så beholder han sit job.

Hvis holdet fejler allerede på tirsdag, og kval ser umuligt ud inden returkampen, så tror jeg han bliver fyret.

Horsens, Viborg og Randers. 2 af dem hjemme. 8!! Mål imod i de kampe. 0 point. Det i sig selv burde koste en fyring.

Og med Mo ude, har vi igen intet at bringe offensivt. Er der kommet noget ud, mht skaden?
Skrevet af BlueAndWhite
Thorup er blevet fyret, CHL kampene er ligegyldigt i det perspektiv.
Fremragende analyse Schelden er meget enig, specielt mht. Boile.
Skrevet af Imperator
Thorup er blevet fyret,

?
Skrevet af Nandeyanen
Vi har fået 6 point i de første 5 kampe.

Sidste sæson fik vi 5 point i 5 kampe der var mellem runde 9-13.

Thorup bliver ikke fyret nu. Men hvis vi taber point til Lyngby næste runde, så er det Thorups dårligste stime og så kan det sagtens være lunten er kort.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Schelden
"...tilsvarende da NCH ryddede op for år tilbage"

Det virker da i hvert fald til, at Jess Thorup ser lidt af det samme, hvis nedenstående er korrekt citeret:

Det kan vi ikke leve med. Jeg skal tage det største ansvar, men jeg havde håbet, at der var nogle inde på banen, som kunne stille sig op og sige "følg mig", når det ikke gik godt.

FCK: Når mænd bliver til drenge.
København.
Skrevet af BlueAndWhite
Imp, jeg tror tæppe er trukket væk under Thorup, man håber bare at kunne præsentere en afløser så vi ikke står i samme lort som sidst.
Det er vel nu PC skal Shine og hive den helt rigtige profil ind. Spørgsmålet er om Kvist kan sluge sin stolthed og give Ståle et kald 😅🤣
Skrevet af dickos
Er der kommet nyt om Mo?
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg håber at Valdemar Lund laver en de Ligt på Corner og bare pakker ham sammen på tirsdag, som ubeskrevet forsvarstalent. For skulderskaden lignede ikke noget, der bare lige skal ises/løbes væk.

Til dem der ønsker Thorup hen hvor peberet gror, er det så (stadig) på tide at give Neestrup chancen?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Imperator
Der er andre og bedre trænere i verden end Ståle Solbakken.
Jeg tror Neestrup er blevet lovet nogle ting, ellers forlod han vel ikke Viborg.
Så han får vel chancen efter Thorup, og så må vi se hvor længe det bliver.

Jeg tror også Thorup er dead man walking.
Det har hængt i luften længe, at tingene dybest set ikke virkede.
Mesterskabet blev nær ved smidt af flere omgange, og vi blev vel strengt taget reddet af spillere som Thorup ikke havde haft den store fidus til hele sæsonen, og som kun fik spilletid ud af nødvendighed.
Thorup er ikke den taktiske kapacitet vi skal bruge, og han kan ikke se mulighederne i de spillere vi har, vi er jo en ren tavle på mange måder, vi skal bruge en stærk profil med et klart koncept, som kan definere hvordan vi spiller fodbold effektivt og gøre det uden at vi er nødt til at udskifte 15 mand.
Det må gerne være smuk og aggressiv fodbold, men først og fremmest skal det være praktisk muligt at realisere og genproducere når vi mister spillere. Det smukke ved Hans Backe´s system var jo at det var rimeligt nemt at se hvad en spiller skulle kunne for at være stærk i systemet, Thorup og PC har roddet sig ud i noget her som de ikke selv kan gennemskue, og hvor typerne er for svære at skaffe.
Skrevet af DameNdoye2.0
Jeg er også klar på en ny træner men jeg tror man giver Thorup chancen for at spille os i CHL, der er nok for lidt tid til at ændre på det. Den der video af PC og Kvist er interessant. Det var jo hellere ikke PC der ansatte ham
Skrevet af Nandeyanen
Imens startede u19 ligaen op i dag hvor FCK smaskede OB 4-0.

Fremtiden ser meget lovende ud.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Jeg tror ikke man erstatter Jess Thorup - altså med mindre vi napper Niller eller David Wagner fra FCM. Han koster vel 18 millioner endnu, ikke?

Man fyrer ham måske og giver Jacob Neestrup chancen, men har han ikke allerede den? Hvis Ruben Selles havde så meget at sige, er det vel fordi Jess Thorup er klar til at lytte. Og således også på Jacob Neestrup og dennes ideer.
fck-medløber.
annonce
0