Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg tror du skriver det forkerte sted. Selv hvis PC er på bold.dk, så slår han mig mere som artikeltrådstypen ...
Batman Close. London W12.
Skrevet af Les Deux
I min egen naive optimisme, vælger jeg at tro at der stadig hentes noget på en kontraktfri / leje (6´er).

Når det er sagt, så ville nedenstående trup have været utænkelig for bare et år siden. De skal kunne præstere noget og et lidt sjovt tænke eksperiment, hvilke spillere fra Superligaen ville gå ind og forstærke start 11´eren?

Ryan

Diks
Vavro
Khoco
VK

Zeca
Falk
Lerager

Daramy
Corner
Claesson

Så har vi reserver
Grabara
Johnsson
CS
Oikonomou
Ankersen
Mukairu
Babacar

Derudover har vi disse talenter/Reserver der skal tage chancen i løbet af sæsonen
Dithmer
Lund
Jelert
Johannesson
Stamenic
Haraldsson
Amoo
Ronny
Karamoko
Oskarsson


“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Mr. H
Folks forventninger er jo helt ude af proportioner. Lad os for sjov lige se på nogle af de navne, som vi hentede ind i sommeren 2013, hvor vi fra det øjeblik mesterskabet var hjemme, vidste, at vi skulle spille CL: Marvin Pourié, Fenando Adi, Georg Margreitter, Olaf Mellberg og Daniel Braaten. De to sidstenævnte gjorde det udemærket, men var væk allerede året efter, hvilken vel fortæller, at de ikke brændte banen af.

Hafnia
Skrevet af Saviola7
Lad os for sjov lige se på nogle af de navne, som vi hentede ind i sommeren 2013, hvor vi fra det øjeblik mesterskabet var hjemme, vidste, at vi skulle spille CL: Marvin Pourié, Fenando Adi, Georg Margreitter, Olaf Mellberg og Daniel Braaten.


Tiderne er så også skiftet meget siden da og vi sælger generelt vores spillere for meget mere end dengang.
Dermed er det vel også forventeligt, at man forventer nogle bedre indgående navne.
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af peanuts(s)
Hej dagen efter er jeg stadig skuffet, men når det så er sagt, så har PC jo sikret det samme hold, som gik igennem foråret tæt på suverænt, kun lukkede 6 mål ind, og som bare var solidt i defensiven + at Daramy er tilbage på leje, og så bytter vi Biel nu her for Cornelius

Og det var også uden Zeca, Stage og VK som det meste af foråret var skadet, ny sæson og så vælter fejl og mål ind bag Grabara/Ryan og forsvaret laver den ene gigatiske fejl efter den anden, der er så mange fejl centralt at det nærmest ikke kan tælles.

Som udgangspunkt tænker jeg ikke at det er det truppen og Thorup har snakket om i oplæg til diverse kampe, så der er jo et eller andet helt galt.

Er det fordi spillerne fatter hat af hvad det er Thorup vil og tosser forvirret rundt på banen ?, eller ligger der noget bag ?
Skrevet af Mr. H
Det er en søgt frase, man altid anvender for at gøre tingene svære at sammenligne. Jeg benægter ikke, at der er sket et skift siden da - både når det kommer til salg og køb. Men det ændrer ikke på, at vi solgte Cornelius for mellem 70-90 millioner og Sigurdsson for omkring 30 millioner det år. Året inden solgte vi Damen for omkring 45 millioner og Oviedo for 20-30 millioner. Det kan du så omregne til nutidsværdi....
Hafnia
Skrevet af Mr. H
Peanuts(s) meget enig i dine betragtninger. Det er som om folk lidt tager de permanente tilføjelser af Claesson og Vavro for givet. Sidstnævnte var især en vanskelig forhandlingssituation.

Jeg har gjort mig samme tanker om defensiven. Den burde jo fremstå mindst lige så godt som i foråret. Den eneste forandring er Ruben Selles, som jo havde ansvaret for den defensive organisation. Har han virkelig haft så stor indflydelse på denne? Det er næsten imponerende, hvis det er dette, som er udsalgsgivende.

Har Stefan Madsen egentlig taget over for Selles 1:1, således at han står for defensiven?
Hafnia
Skrevet af peanuts(s)
Mr.H@

Jeg er med på at Ruben Selles er dygtig, men er det nok til at lortet brænder sammen, er spillerne så dårlig taktisk, at de ikke kan overholde de aftaler, som man havde i foråret, blot fordi en enkelt assistent forsvinder ?.

Jeg håber det ikke, for så er der jo noget helt grundlæggende galt i FCK, og jeg ved faktisk ikke hvem de skal peges på, er det PC, Thorup eller spillerne ?.

Der er jo fortsat en stamme på holdet med Vavro, Khocholava, Ankersen, Boilesen, Lerager, Falk, Claesson, Ryan som kommer med tonsvis af erfaring fra landshold og større ligaer, og man kan da snildt smide Falk, Biel og Babacar i den gryde med erfaring.

Så hvad fanden er der galt

Skrevet af Matias
Jeg er delvist kritisk over for dette transfervindue grundet en sammenligning med FCKs gold standard 05/06. NCH havde ladet stå til for længe, givet mange for lang snor osv., og var rødglødende af raseri, da han gik ind til transfervinduet, sommeren 2005. Han solgte / forærede væk de spillere, han ikke længere kunne se i FCK. Og det var mange. 10-12 stykker. Og han hentede bærende og ledende spillere, til de nøglepositioner, truppen havde brug for. Også en del, 3-4-5 stykker. Det mest vellykkede transfervindue i FCKs historie. Det var det, der for alvor satte Brøndby af. Det var det, der for alvor løftede truppen til at kunne komme i CL. Og det var det, som banede vejen for den tre-mesterskaber-i-træk-ambition, som Don Ø havde fremlagt år forinden.

I dette vindue skulle vi have hentet en tung kapacitet / lederfigur til den centrale midtbane. Ikke fordi vores ideelle start-11 er inkompetent i kæden, men fordi både Zeca og Rasmus Falk er så skrøbelige, og sidstnævnte ikke har det, der skal til, som afløser for anføreren (når han er ude). Så sådan en skulle vi have haft. I øvrigt også med tanke på, hvor svært FCK historisk set har haft ved at køre sådan en type ind. Nuvel, PC kan måske mene og forvente, at det er Thomas Delaney som skal løfte det ansvar, men at det først kan lade sig gøre om et halvt til et helt år. Det ændrer bare ikke på, at vi akut kan bruge sådan en profil - og da denne ikke er kommet, må vinduet udsættes for rimelig kritik.

Højrekanten, som også mangler et nøk opad især på tempo, er også et emne for kritik. Dog i en noget anden kaliber end ved den centrale midtbaneprofil. Man har alternativer, rigeligt endda, og dem må man få til at fungere på bedste vis. Det må og skal kunne lade sig gøre. Ikke perfekt, men tilstrækkeligt.

Men så er det også gjort med kritikken. Vi har hentet Lukas Lerager (ganske vist allerede aftalt), Denis Vavro, Victor Claesson, Andreas Cornelius, Christian Sørensen, Mat Ryan og Mo Daramy. Nok er det kun Christian Sørensen og Mat Ryan der er ubekendte ift. at præstere i FCK, men det gør jo ikke ind-vinduet dårligere. Det er syv spillere, der er blevet tilknyttet, og samtlige kan i princippet befinde sig i start-11 nærmest per omgående. Hvordan det skulle kunne klassificeres som dårligt eller tjene som et bevis på, at PC ikke kan noget, er mig en gåde. Summen af PCs aktivitet i de vinduer, han har været i FCK, er bestemt ikke perfekt, men det netop overståede vindue er - med alle kritikpunkter in mente - godkendt.
Skrevet af BlueAndWhite
Vi mangler ledere.. Jess har ret, han/PC er bare selv skyld i det, vi havde en upcoming i Stage.
Status er om man vil det eller aj.. at vi her 2 et halvt år efter Ståle.. stadig står ringere.. har haft en dårligere pointhøst end Ståle blev fyret for. Ingen ledere på midten, ingen fart på kanterne der spiller.. og et alt for skrøbeligt setup.
JT har fejlet, PC har fejlet og Kvist er ansvarlig.
Vi har betalt 30 mio for at få Ståle ud af en kontrakt til de båtnakker, en legende(der godt nok havde fået mere magt end han kunne klare til sidst) har kortere snor end de to/tre her.. det giver ingen mening i mit hovede.
Skrevet af Paul Allen.
Overordnet set synes jeg altså at vi har haft et fantastisk vindue. Prøv og se på de spillere der er hentet ind. Hvis nogen i begyndelsen af vinduet havde sagt at Daramy og Cornelius f.eks. ville være FCK spillere pr. 1.9.2022, så ville man have været kandidat til den lukkede.

Folk taler om en ny 6er. Jeg kan sådan set godt se hvad folk mener, og det havde givetvis også været rart. Men husk lige på at vi vandt DM med Falk og Lerager centralt på banen!

Det eneste sted jeg mener vi mangler en rigtig profil er højrekanten. Havde vi fået sådan en, så havde dette vindue været mere fantastisk end det allerede er.

Kan vi få sendt noget af det overskydende skrald videre nu her, så vil vi stå med en fantastisk 25 mands trup som er en klasse over FCMs og klasser over de andre. Her tænker jeg selvfølgelig på følgende spillere:

Johnsson (Grabara ser ud til snart at være klar igen)

Guadagno

Ankersen

Marios

Babacar


Ryan
Grabara
Dithmer

Diks
Jelert

Vavro
Khocholava
Boilesen
Lund

VK
Sørensen

Zeca
Falk
Lerager
Johannesson
Stamenic

Amoo
Roony

Claesson
Haraldsson

Daramy
Mukairu

Cornelius
Karamoko
Oskarsson

Det skal simpelthen være nok til at komme igang i ligaen, og på sigt vinde DM, ellers er der noget helt galt andre steder
Skrevet af ptr
Har Stefan Madsen egentlig taget over for Selles 1:1, således at han står for defensiven?

Nej det har han ikke, Jess snakkede om det i et interview for nyligt, men kan ikke huske hvad han sagde præcist.
Skrevet af Bløde babser
Altså, hvis man kigger på det er det jo flotte navne PC har signet i dette vindue, her er de vi nok regner som startere.

Viktor Claesson
Denis Vavro
Mohamed Daramy
Mathew Ryan
Christian Sørensen
Andreas Cornelius

Ud er det vel kun Biel der er et tab for startopstillingen. Måske også Stage.

Men to af dem var der jo allerede, det er "bare" låneaftaler der er blevet faste aftaler. Daramy er selvfølgelig vild, Cornelius også, men pga Biel salget føler mange nok det mere er status Quo offensivt.
Ryan lukker et hul pga skade, men er jo ikke en forstærkning et sted vi så en mangel og Sørensen er også mere et suplement til VK end noget der styrker os i CL.
Alt i alt ser det fint ud. Der skal også skiftes ud blandt topdrengene fra tid til anden, så at få Cornelius ind og Pep ud er ikke dårligt. Men vi var jo blevet lovet en masse med hidtil useete hylder og at CL kval ville åbne døre. I det lys kan man godt være lidt ærgerlig.
Efter vi kvalificerede os til CL har vi hevet Cornelius og Sørensen. Cornelius var formentlig mere en masse omstændigheder der passede sammen, end direkte afledt af vi er i CL. Sørensen kunne vi nok have hente om vi så var i Conf. League.
CL effekten oplevede vi ikke rigtigt. Det måske mere et problem vi følge vi var blevet lovet mere. Men reelt syntes jeg vi har fået spændende ting ind.
Der er så nogle brigger der skal falde på plads. Vil vi nu til at spille anderledes med Cornelius i stedet for Biel? Hvis ja, har man så nogensinde haft en plan for hvordan man ville spille, eller er det hele bare sådan en gang pragmatisk med at vi hiver de bedst mulige spillere og så må træneren få det til at virke?
Jeg glæder mig enormt meget til på fredag. Er ikke helt sikker på hvor meget jeg glæder mig til vi skal til Dortmund.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af peanuts(s)
Blue@

Jeg er ikke sikker på at vi står dårligere sted nu end da Ståle blev sparket på porten, og der bliver vi nok aldrig enige og fred være med det (:.

Men vi kunne jo godt i foråret uden Zeca eller Stage centralt, samtidig var VK ude det meste af foråret, så enten Diks eller Jelert skulle spille ude af position, vi kunne vinde også de grimme kampe, samtidig var der sat prop i forsvaret, var det 6 mål der blev lukket ind ?.

Og så ved jeg simpelthen ikke hvad der er sket hen over sommeren, Lerager har de gang han har givet interview lignet en mand der er ved at springe i luften, og et par gange luftet at de aftaler der er lagt ikke bliver holdt, og nærmest en der var parat til at gå i omklædning og give lammere til hele banden.
Skrevet af DameNdoye2.0
Amoo skal have mere spilletid i den her sæson på højrekanten. Man kan sagtens se at han har et stort potentiale, når han endelig spiller, han har bare været uheldig med skader og ikke rigtig fået chancen endnu. Tror stadig han kommer til at slå igennem og blive et godt salg.
Skrevet af dickos
Jeg er sikker på, at det har ramt PC hårdere end han lige regnede med, når vi nu kigger på spillere i prisklasse 6-8 mio Euro.

Der er det altså nogle tunge drenge og ligaer vi kæmper med, om de spillere vi gerne vil have! Bare se på Dessers. Cremonese er jo ikke på niveau med os, og kan ej heller tilbyde nogen form for europæisk bold lige foreløbig.

Men de kan tilbyde Serie A og modstandere der er noget sjovere end Horsens og Lyngby.

Og sådan tror jeg det er med rigtig mange af de spillere, som PC kigger på. Der vejer CL åbenbart ikke nok op, i forhold til at få lov til at møde ex, Barca, Real, Bayern, Liverpool osv. hver weekend, fremfor 6 kampe i CL og så hedder det Viborg en mandag aften i november.
Skrevet af Nandeyanen
Forhåbentlig kan Stamenic lave udviklingen.

Man kan sagtens se hans kvaliteter. Han er et stor højt fysisk bæst vel og mærket han kun er 20 år. Han er god med begge fødder, rolig på bolden og kan lave gode afleveringer. Han går fandme hårdt ind i duellerne.

Han er ligesom Rasmus Højlund, i den forstand at man sagtens kan se potentialet. Men her og nu er niveauet lige under FCK.

Derfor håber jeg han laver en eksplosiv udvikling for han har alle forudsætninger til at blive en klassespiller.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Matias
"... en legende(der godt nok havde fået mere magt end han kunne klare til sidst) har kortere snor end de to/tre her.. det giver ingen mening i mit hovede"

- Er det virkelig dér, skoen trykker? Så kommer vi jo aldrig videre. Ståle fejlede i 6-7 transfervinduer henover de seneste 10, han stod i spidsen for den del. Han fejlede "gerne" i halvandet til to år, når der fra større adresser blev plukket i diverse mesterhold. Hans filosofi var læst, forældet og ufleksibel. Ligesom hans magtfuldkommenhed havde potentiale til at spise kirsebær med de største, havde den også potentiale til at kaste klubben ud i et sportsligt mørke, det ikke er sikkert, man kunne finde tilbage fra. Og det var i den retning, han alt, alt for længe fik snor til at bevæge sig i.
Skrevet af Bløde babser
Cremonese er jo ikke på niveau med os, og kan ej heller tilbyde nogen form for europæisk bold lige foreløbig.

Men de kan tilbyde Serie A og modstandere der er noget sjovere end Horsens og Lyngby.


Jeg tror du rammer meget rent der.

HJK Helsinki er i Euro League, EL er for mange danske spillere spændende. Ingen tvivl om det.
Men er det spændende nok til man ville binde sig 3-4 år i Finland hvis alternativet var at blive i suppen eller måske en liga som den franske eller den Hollandske?
Næppe.
Sådan ser en spiller som Dessers nok også på FCK og den danske liga. Det et skridt ned i hans øjne i forhold til hans hjemlands liga hvor han er i forvejen. Nok næppe det han ønsker sig.
MEn i forhold til danske, svenske eller norske spillere. Eller spillere fra andre små lande der ikke har en af de store ligaer som alternativ burde det nok være en motivation.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Ryan
Grabara
Dithmer

Diks
Jelert

Vavro
Khocholava
Boilesen
Lund

VK
Sørensen

Zeca
Falk
Lerager
Johannesson
Stamenic

Amoo
Roony

Claesson
Haraldsson

Daramy
Mukairu

Cornelius
Karamoko
Oskarsson

Det skal simpelthen være nok til at komme igang i ligaen, og på sigt vinde DM, ellers er der noget helt galt andre steder


Amen Brother ! Hvilken af de spillere ville ikke kunne gå direkte ind på - så godt som - alle andre start-11ere i ligaen?
Truppen fejler ikke noget og selvom jeg er i lejren der tror på JT, så hælder jeg lidt til, at hvis ikke vi blæser Ligaen bagover med den trup, så er det ham det falder tilbage på.

Vores vindue har været godt, synes jeg. Vi henter Corner og Vavro, det kan man vel godt kalde en uset hylde niveaumæssigt?
At bytte Claesson for Biel, er for mig også fint nok. Jeg synes at Claesson har virket meget mere sulten end Biel i de kampe jeg har set, og han kommer altså bare med et tårnhøjt niveau.

Angående mangel på en 6er, vil jeg hellere undgå at hente nogen, fremfor at vi får en blød mellemvare som TK var. Zeca som primær og sparet med Stamenic, det lyder da ikke helt vildt dårligt ?
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
annonce
0