Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
Brugernavn, han rammer bolden to gange i hans spark
Tak.
Skrevet af Les Deux
Hvis nogen er i tvivl, så bør man vist bare se på at OB er foran os i tabellen...

Hvem bliver den nye..
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af DonLauge
Nu må de snart vågne op og sige farvel til Thorup. Hvor længe skal der gå? Indtil det er farvel til top 6?
Skrevet af dickos
Ryan
Jelert - Lund - Boile - CS
Stamenic - Zeca
Roony - Claesson - Mo
Orri

Næste start 11
Skrevet af Imperator
6 nederlag på 10 kampe... Det er ekstremt. 1.2 point i snit.

Præstationen idag er for lidt, forsent. Det er stadig 0 point.
Det er slut med Thorup.
Skrevet af dickos
Thorup har fået stress
Skrevet af Oktanand
Ret beset klædte det vores midtbane at Falk var ude i dag. Han har været under niveau siden sommer, og med Stamenic og Isak kommer der noget fysik og dynamik ind, som klæder spillet. Så kan Falk hvile lidt og forhåbentlig komme stærkt igen
Skrevet af dickos
Vi var tæt på at slå et tophold i dag. Mener du det Thorup!?
Skrevet af dickos
Enig oktanand.

Det gør os godt, med to 6’er. Det er trist, men det er sandheden. Forhåbentlig kan man sp skubbe Falk længere frem, evt på højrekanten.

Men mon ikke han også lige skal prøves på 9’eren..
Skrevet af Nandeyanen
Stamenic har al den fysik Rasmus Falk mangler og så kan han også finde ud af at spille hurtigt med bolden.

Han erobre også mange bolde der skaber farlige chancer. Langt bedre i presspillet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Din ægte far
Det er det perfekte tidspunkt at skifte træner på.
Skrevet af Svoger
Det er jo ikke kampen i dag, som gør at Thorup evt må ud. Det er flere andre.
Taktikken i dag virkede fornuftig, og på dagens hold savnede man vel ikke engang Falk. Cornelius i front havde til gengæld nok gjort en positiv forskel.

Jeg er fortsat afklaret med, hvis Thorup må ud. Noget må der gøres. Jeg er bare stadig ikke sikker på, at det kommer til at gøre nogen videre forskel, før der kommer styr på flere af de rigtige profiler, eller hvis flere af de unge pludselig får stolpe-ind (igen).
Det hjælper uanset, at Stamenic er trådt i karakter, og at Daramy i dag lignede at være begyndt at komme i tanke om, hvad han skal forestille at være god til. Jeg var ikke helt tilfreds med udnyttelsen af, at Midtjylland havde to mand på ham.

Og jeg var absolut ikke tilfreds med, at VAR ikke griber ind på den med Olssonedit: Joel Andersson. Altså. Hvad helvede. Jeg kan rigtig godt lide ideen om VAR, men jeg ryger mere og mere på det hold, der mener at de bliver nødt til at stille sig op og forklare situationer efterfølgende.
MKKs linje var i øvrigt åndssvag. Eller, linjen var vel stabil, men det var nogle håbløse frispark der ikke blev dømt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af dickos
Det sker ikke. Vi skal først spille os helt ud af top 6, inden der oppe fra vil indrømmes at Thorup aldrig var det rigtige match.

Man kunne jo håbe de lavede en pakkeløsning, og smed PC samme vej. For han har lige så meget skyld i det her som Thorup. Fint at satse på en uset hylde, men man skal kraftedme også have noget i hånden, når alle dem man går efter, aldrig nogensinde vil komme til FCK og spille en mandag aften i Horsens!
Skrevet af Kitkatten1
Synes nu også sagtens at man kan argumentere for et farvel til PC sammen med Thorup. Og folk må gerne være uenige, men det er min mening. Hvis bare man kigger på det åbenlyse som at der mangler en 6´er. Enten en opgradering, eller en med potentiale til at blive det ift. Zeca, så man havde/har noget at skifte ind for enten at ændre kampen eller bare når der mangler en 6´er. Der har man 0 spillere i truppen der kan spille den pt. (er uenig med folk der siger stamenic er 6´er, han er 8´er og er i mine øjne næsten samme type som lerager bare med lidt forskelligheder, og er en mega god rotationsspiller til netop lerager)
Det kæmpe fald der er fra at spille med Cornelius, ned til den næste i rækken.
Højrekanten har været ikke eksisterende i over et år. Stage virkede fordi det overraskede modstanderne og overrumplede dem i feltet, men det var jo 100% kun af nød og tvang, samt det faktum at Stage var for god til ikke at spille, og Lerager også skulle have spilletid. Så ingen genistreg af hverken JT eller PC her. Og selvom man har forsøgt sig, så mangler der tydeligvis stadig andet udover det man har. Isak har aldrig været kantspiller, men får ikke chancen som 8´er - Havde været oplagt i dag som afløser for Falk, til gengæld har han fået et hav af kampe på højrekanten (fordi vi ikke har nogen). Claesson er ikke 8´er..... Der har han nu spillet i 3 kampe i den nye sæson, hvor der er blevet tabt i alle 3.

PC har lavet to gode handler i Claesson og Ryan. Udover de to, har der været andre OK transfers, men det har jo været de nemmeste af de nemme transfers nogensinde : tidligere AGF´ere og tidligere FCK´ere, samt spillere som FCK i forvejen havde scoutet længe før (Khocholava som minimum)
De to dyreste talenter nogensinde i Isak og Amoo. Hvoraf den ene ikke får spilletid på sin fortrukne position og den anden er så ringe at han ikke spiller, selvom at vi ikke har nogen højrekant. (Ok, en 16 årig Roony og en sløjt spillende Haraldsson som rigtigt er 10´er.)
Og så er resten så ringe at jeg ikke gider at nævne dem.

Lidt rodet og blandet kritik af dem begge to.

Jeg vil være tilfreds hvis bare Thorup fyres, for han er simpelthen så ringe taktisk. Det så man til U21 VM, hvor han ene mand ødelagde det hele, og det så man også i FCM.
Så kan pc få næste vindue med til at bevise sig i.
Skrevet af Nandeyanen
I Sverige har de ikke VAR. Så der bliver lavet mange flere dommerfejl.

Alligevel er der aftale om at Viaplay har interviews med dommeren efter kampen og viser de klips hvor der er fejl. Det foregår på en meget sagelig måde hvor dommeren kan ligge sig flat ned og forklare hvorfor han dømte som han gjorde. Det virker meget bedre.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Imperator
Claus bo Larsen... Det er jo ren satire..
Skrevet af ptr
Kunne godt tænke mig og se en kamp med

Ryan
Jelert-Vavro-Kocho-CS
Zeca
Roony-Stamenic-Isak-Daramy
Claesson/Cornelius

CS over VK fordi hans indlæg er bedre. Jelert over Diks, synes han ser god ud, holder sig ude hvor Roony trækker ind(samme med CS/VK i modsatte side med Daramy). Så har vi 2 kanter som kan smide indlæg eller en aflevering til deres "Winger" som trækker ind og kan afslutte eller udfordre. Midtbanen er alle folk som løber solen sort og Stamenic og Isak er begge pasnings sikre. Man kan også smide Claesson derned hvis man vil istedet for en af dem.

Man får bare såå meget af de 2 wingers(...inside forwards?) som kan trække ind og udfordre som giver plads udvendigt og så selvfølgelig en Cornelius på hovedet derinde eller som kan trække en-to forsvarsspillere med sig.
Skrevet af GammelBitterMand
Jamen, altså, Jelert gjorde det virkelig godt, og Stamenic vokser roligt ind på holdet. Det går stadig lidt for stærkt for ham af og til, men han er blevet bedre til at tage sikrere beslutninger. Zeca havde en rædsom første halveg på bolden, og Roony savner jeg at se noget fra i mere end et enkelt glimt per indhop - han virker læst af nærmest alle modstandere i 2022.

Jamen, altså, det var en god kamp af holdet med nogle individuelle fejl. Heldigvis skete de fleste af dem i modstandernes ende, men det blev alligevel til et straffespark (tak, latterlige hands-regler), Davit der buser på deres andet mål, Davit igen der vælter upresset rundt (men da får tacklet bolden ind på Dreyer), og Zeca der laver et håbløst straffe.

Jamen, altså, vi har xG til næsten 1 mål mere bortset fra straffe, men det hjælper jo ikke, når man spiller med straffespark, og når vi ikke kan afslutte kompetent i det hele taget.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Plankeværket
Jeg tror, Svoger, at det her hold ret nemt kan samles op. Jess tror jeg endda også kan hvis han får tiden - ikke at jeg synes han skal have det.

Der er så mange gode spillere og der har været så meget utur. Der skal bare noget nyt positivt ind, og så kan det fint vendes.
Skrevet af repos , moderator
Vi skal vinde resten af kampene i superligaen i efteråret. Det her hold er til at lukke op og skide i.
Fejl på fejl, og elendig i og omkring felterne. Så kan det se nok så fint ud i mellem felterne og på XG.
Thorup, Neestrup og Stefan Madsen skal kyles langt ud af klubben.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0