Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Les Deux
Når temaet nu er dommerpræstationer og VAR...

Et straffespark gentages, hvis skytten har scoret, men hans holdkammerater går for tidligt ind i feltet. Hvis skytten ikke scorer, men spillerne fra det modsatte hold løb ind i feltet for tidligt, gentages straffesparket. Hvis målmanden er foran linjen, før straffesparket tages, gentages straffesparket også.


Man behøver vist ikke se straffesparket mange gange før man kan se at Evander er gået langt for tidligt.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af MadsLeb
https://imgflip.com/gif/6tuac6

“Kontakt på foden”
-
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
Vi ser rigtig meget på den kendelse. Vi kigger på, hvor højt oppe den kontakt sidder. Den sidder helt nede på støvlen.

Sidder den højere op, så skifter den farve. Den sidder helt nede på hans støvle, og han vil spille bolden. Det er derfor.
Øh, okay. Tjekkede de nogle billeder fra en helt anden kamp, da de skulle vurdere den situation? Hvorfor kan man ikke engang stå ved sine fejl?
Skrevet af GammelBitterMand
Berusede, ikke blinde. Tilsyneladende. Måske skal de få en vodka som sponsor i stedet for Thiele?

Vi er i øvrigt stadig favoritter til mesterskabet. Det virker rimelig absurd.
Batman Close. London W12.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg bliver helt forspustet bare af at læse progammet for oktober. AGF hjemme, City ude, FCN hjemme, City hjemme, Brøndby ude, Hobro ude, FCM hjemme, Sevilla ude, Randers ude.

Hvor mange af de kampe misser Zeca, Falk og Corner?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Mr. H
CBL provokerer mig voldsomt med den udtalelse. Hvor ville jeg ønske, at de gik mere til ham i den sekvens. Fodbold er ofte subjektivt. Men det der er faktuelt forkert.
Hafnia
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
VAR er jo dødsdømt, hvis folkene blot kan digte deres egen virkelighed.
Skrevet af Din ægte far
VAR har af alle dage været et ligegyldigt tiltag. Spild af resourcer - det gør intet godt for fodbolden
Skrevet af GammelBitterMand
Problemet er vist ikke så meget VAR, som det er det afgrundsdybe niveau i den danske dommerstand.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg har det på samme måde som Leander.

Man har dømt fodbold for 20år siden man bliver chef for DBUs dommersegment og så skal man sidde inde i VAR vognen som kontrollør og pensionist og have det sidste ord. Der er ingen dommere der tør at gå imod sin egen chef og Danmark er det eneste land hvor man har de her kontrollører der bestemmer over VAR dommerne.

Ham dommerformanden MJ siger at VAR vognen ikke vil have givet FCM et straffespark og derfor laver han en intervention og trumpfer igennem og siger at det er godt at der er kontrollører fordi så undgår man færre fejl!?!?!?

Jeg fatter nada af hvad en på 56år som dømte fodbold i 90´erne har at gøre i en VAR vogn og kan trumpfe igennem VAR-teamets beslutninger. Det er simpelthen for dumt. Det er havenisser der har fået for meget magt og derfor ser vi så mange VAR fejl.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Hjaelmen
Hvis PC vil skille sig af med Thorup, så er det i morgen!

Men nogen der vil tage væddelmål på at intet sker under landkampspausen? Og når vi så taber 2 oktober mod AGF, SÅ bider PC til bolle og stritter Thorup ud, uden at have en afløser klar, så Neestrup sammen med Madsen skal føre holdet gennem et af de mest tætpakkede programmer i mands minde.....
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Paul Allen.
Trods nederlaget glædede det mig at se at vi stadigvæk er et bedre fodboldhold end FC Midtjylland. Især i første halvleg havde de svært ved at følge med i vores tempo/intensitet, og det er mirakel at de ikke er bagude med 1 eller 2 mål.

Jeg tror spillerne er glade for at de allerede møder FC Midtjylland om 4 runder. Bliver kampen spillet med samme tempo og intensitet fra vores side af til den tid, så får FC Midtjylland ikke et ben til jorden i den kamp. Heldigvis er vi kun 1 point bagved dem. Bliver vi ikke mestre skal vi i hvert fald ende foran dem. Jeg orker ikke at skulle høre på deres fans, spillere og ledere i 1 sæson.

Hvad angår Thorup. Det er hårdt for ham hvis han ryger ovenpå sådan en præstation som idag, men her skal vi huske på at det isoleret set ikke er kampen idag han ryger på i så fald, det er kampene inden det som ikke har været gode nok.
Skrevet af Nandeyanen
Til noget lidt andet

1. Transfervinduet sagde at Olympiakos Spanske træner var den afgørende faktor for det lidt underlige Pep Biel skifte. Nu er den Spanske træner fyret efter 1 måned i klubben......

2. En person på Twitter har set Ole Gunnar Solskjær ved Frederiksberg. Men jeg tager det med et gran salt.

3. BIF hooligans har ventet på en resteplads ved Fyn (De spillede mod Viborg) og har lavet et bagholdsangreb på en FCK fan bus.

4. BIF ser også ud til at blive solgt til Blackstone nu.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af stik i rend dreng
https://twitter.com/faetter_gubi/status/1571599847429656577?s=46&t=O3zzrawJsJWbejMYEDezEg

Føj.. :( håber alle mand er okay, selv om man kan have sin tvivl. Stor BIF gruppering har åbenbart ventet på en fynsk rasteplads

Edit: ventet er måske så meget sagt.. Storebælt har åbenbart været lukket hvorfor det måske er "tilfældigt" at de to fangrupper har været på rastepladsen sammetidig.
Skrevet af dickos
brøndby har kæmpe store problemer. Det er jo ikke et fåtal som de bliver ved med at påstå.

Aner ikke en skid om det der blackstone, men hold kæft hvor jeg håber de bliver købt og drevet ned til grunden af dårlige forretningsmænd
Skrevet af Nandeyanen
Ham David Blitzer der er executive af Blackstone Group er Ejer/Med ejer af:

Through Bolt Football Holdings, Blitzer is part-owner or full-owner of the English club Crystal Palace FC, German club FC Augsburg, Dutch club ADO Den Haag, and Belgian club Waasland-Beveren.


Og så har han også været en del af købet af MLS klubben Real Salt Lakes for $400m der blev købt i år.

Jeg er ikke sikker på hvad man skal med så mange klubber. Men Brøndby bliver næppe de første i denne fødekæde af alle de hold.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Fc Kjøbenhavn
Helt ærligt så er jeg egentlig lidt rystet over hvor ringe dommere vi har i Danmark, dommerstanden besluttede endelig at åbne munden og udtale sig, hvilket nu har medført at de fuldstændig har udstillet sig selv og deres inkopotence. Et klokkekart rødt kort som dommeren overser, efterfulgt af en VAR vogn der overser det samme, og så lige som prikken over i´et sender de så til sidst en mand op. Som er langt over sidste salgsdato, til at forklare at foden kun rammer ham på støvlen mens klippet køre hvor enhver idiot kan se han rammer ham langt over støvlen uden chance for at spille bolden.
Men de har vel lagt en standard nu hvor det der er tilladt.
Tillykke til Kyle Rittenhouse.
Skrevet af Nandeyanen
For mig det der er mest rystende er at ham Claus Bo Larsen på 56 år. Som er chef for det dommerhalløjsa kan sidde inde i en VAR vogn som kontrollør og kan overtrumfe VAR dommerne og styre udfaldet i en kamp.

Begår han fejl er der ikke nogle konsekvenser fordi han er chefen. Men de rigtige dommere kan få mange konsekvenser for det er Claus Bo Larsen der bestemmer hvem der skal være de 13 Superliga dommere hver eneste år.....
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Stankovic
Hvor er det grotesk at Brøndbys grupperinger står på rastepladserne på Fyn og venter på at kunne overfalde FCK’ere. Hvornår kommer der en konsekvens?
Skrevet af Nandeyanen
Det kommer først når en af vores fans bliver myrdet
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0