Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ptr
Offensivt interview Grabara har haft med Tipsbladet. Er ikke helt med på hvorfor man behøver være så fjendtlig?

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/iskold-grabara-matt-ryan-er-ikke-en-konkurrent
Skrevet af Svoger
De er konkurrenter, de behøver ikke at være venner, så længe de opfører sig fornuftigt over for hinanden.

Planke, og går det galt står vi potentielt både uden en succesfuld u19-træner og som minimum en assistenttræner for førsteholdet. Nuvel, det er jo præmisserne ved at have folk internt som udvikler sig, og deraf formodentlig gerne vil mere.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af dickos
Det er jo sådan Grabara er. Det kan virke voldsomt, men syntes egentlig det er forventeligt fra ham. Og sat lidt på spidsen, har han jo ret i de ting han siger.
Skrevet af Svoger
For nogle år tilbage læste jeg et eller andet med en professionel fodboldspiller der udtalte, at man ofte kunne være bedre venner med de der spillede andre positioner, end med ens direkte konkurrenter.

I et så professionelt miljø som vi vil have FCK til at være, som skal have et setup med to meget kompetente målmænd, så er det naturligt, at begge vil have en forventning om at spille.
Vil man have spillere med ild i øjnene, skal man også tåle spillere som Grabara. Igen, så længe han opfører sig fornuftigt over for sine medspillere.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nandeyanen
Hjalte Nørregaard har været assistent under Neestrup på u17 holdet i 2 år.

Mens Stefan Madsen har været assistent under Hjalte Nørregaard før han blev rykket op til førsteholdet.

Den største udfordring jeg ser er at Stefan Madsen og Nørregaard nu har samme status og magt. Nørregaard var midlertidig træner efter Ståle og har altid fyldt mere i klubben end Stefan Madsen. Jeg ved ikke hvordan det påvirker arbejdspladsen hvis Nørregaard altid har været chefen over Madsen, men nu er blevet lige.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Schelden
"Den største udfordring jeg ser er at Stefan Madsen og Nørregaard nu har samme status og magt. Nørregaard var midlertidig træner efter Ståle og har altid fyldt mere i klubben end Stefan Madsen. Jeg ved ikke hvordan det påvirker arbejdspladsen hvis Nørregaard altid har været chefen over Madsen, men nu er blevet lige."

Hverken Stefan Madsen eller Hjalte Nørregaard virker som typerne, der nødvendigvis har interesse i magtkamp eller på nogen måde at skulle positionere sig over andre. I øvrigt må man antage, at der er lavet et personaleansvar til hver af de to, nye assistenter. Det giver sig selv.

I forhold til den nye trænerduo, så er det største issue vel netop, at det er grønt. Jacob Neestrup virker som en fin fyr med styr på, hvad han vil, men uanset hvor meget man ophøjer hans indstilling og attitude, så er han intet andet end et ubeskrevet blad. En historisk satsning fra FCK, at man ikke bare forfremmer ham, men også bygger setup omkring ham. Altså, at det absolut ikke ses som en midlertidig løsning. At man så samtidig sætter to relativt grønne assistenter ved siden af ham, gør det endnu mere risikabelt. Det hele kommer ned til, at vi ikke ved, hvad vi får. Det kan sagtens blive godt, men det er på papiret et særdeles risikabelt setup for Nordens største klub.
København.
Skrevet af Mr. H
Man kan selvfølgelig ikke anfægte, at Neestrup er et "ubeskrevet blad". PC´s forsøg på andet er meget søgt. Omvendt skal han jo også bakke sin nye træner og heraf hans egen beslutning op 110%.

Jeg er nu ikke så nervøs for Neestrup og dertil Hjalte. Siden Neestrup var assistenttræner for Ståle, har man hørt fra så mange kilder, at ham her var et exceptionelt trænertalent, som helt sikkert ville blive cheftræner på et tidspunkt - nok endda for FCK. Lignende udtalelser har man hørt i og omkring klubben, siden han vendte retur fra Viborg. Ydermere kan vi jo blot skele til Ståle Solbakken eller Bo Svensson for at finde gode eksempler på trænere uden den store erfaring, som har gjort det fantastisk fra første dag.

Er Neestrup medansvarlig for den nuværende sportslige krise? Absolut. Men som assistenttræner og heraf i en åbentlyst anden rolle med et anderledes ansvarsområde samt mandat. Thomas Frank er et godt eksempel på en assistenttræner, som gik ind og fik lavede en turnaround som cheftræner.

Skulle man havde hevet en mere erfaren assistenttræner ind i stedet for Hjalte? Ikke i min optik. Der ville hurtigt kunne opstå en form for interessekonflikt, hvis vi parrede en uerfaren cheftræner med en erfaren assistenttræner, hvor det ikke ville være tydeligt for spillerne, hvem som var chef. Ydermere nyder jeg, ligesom tilfældet er for vores ungdomsspillere, når vi internt kan fostre talent. Jeg vil derfor også meget hellere give personer som Neestrup og Hjalte en chance, fremfor at hive et dyrt internationalt navn ind, som blot ser FCK som endnu et punkt på CV´et. Vi værner netop om vores "DNA" med disse ansættelser. Man kan her perspektivere lidt til den kritik der var af salget af Højlund, en spiller som var opfostret i vores klub, og som så gerne ville bryde igennem i den hvide trøje, men som blev solgt til fordel for internationale lejesvende.

Jeg glæder mig til på søndag, selvom man nok ikke kan have store forventinger til et anderledes udtryk på banen, når halvdelen af holdet har været væk med deres respektive landshold, siden Neestrup trådte til.
Hafnia
Skrevet af Nandeyanen
@Mr.H

Jeg tror vi kommer til at se nogle små detaljer allerede i første kamp.

Neestrup fortalte at han ikke vil bruge Rasmus Falk til at gå ned i forsvaret for at opsamle bolden for at bygge spillet op.

Sender man Falk ned flytter man modstanderens press op og Falk har allerede mistet bolden et par gange.

Neestrup sagde at hans første opgave er at reducere dumme mål indkasseret og det er blandt andet at flytte boldtabene hen på modstanderens halvdel og ikke sin egen halvdel.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Mr. H
Jamen helt enig Nande. Den slags ting, vil vi selvfølgelig kunne se fra første minut. Men jeg håber ikke, at folk forlanger en spilmæssig revolution på 14 dages pause, når halvdelen af holdet har været væk. :-)

Det glæder mig i øvrigt, at Falk rykkes frem. Spørgsmålet er, om det får konsekvenser for Vavro eller Khocholava, da dette vil kræve mere fra dem ift. opspil.
Hafnia
Skrevet af GammelBitterMand
Neestrup har allerede anført, at frem til VM-pausen handler det om at hænge på og skrabe point sammen. Så det bliver sikkert mindre justeringer i første omgang, og så må den mere gennemgribende udvikling i spillet først forventes til foråret.

Der er så mange gode vibes og thumbs up omkring ham i miljøet, at det mest er gamle, sure fan podcasts og forkvaklede Viasat-medarbejdere der ikke får nok opmærksomhed i landskampspauserne, der laver lidt støj. Mainstream-medierne har lige præcis nul negative historier om den nye chef. Det er lidt bemærkelsesværdigt.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Nandeyanen
Ja præcis.

Jeg tror også vi kommer til at se målmandsudspark op mod Cornelius. Så må Neestrup arbejde med det opbyggende spil fra bagkæderne når vi er stabile. Lige nu handler det om at få point.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DenRigtigeMcCoy
Kæft hvor i hygger jer herinde amigos - det er sgu dejligt at se…

Hvis i har røv i bukserne, kan i jo stramme jer an, og kontakte mig personligt, istedet for at sidde herinde og hive hinanden i elastikken…

Ps. Jeg har ingen rygter startet
Pps. Jeg elsker jer allesammen
Ppps. Det her er antallet af fucks jeg giver for jeres advarsler https://youtu.be/xvFZjo5PgG0
Skrevet af Mahimahi
"rigtige Mccoy"

Vi ved allesammen godt at det ikke er dig.
Skrevet af Svoger
Hold nu kæft. Der blev skrevet nogle dumme ting i forhold til trollen, men det her er en situation I for nemt kan overgå med, hvis I bygger videre på det.

Hermed opfordring til at I mødes på Nørreport 16.40.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af DenRigtigeMcCoy
Det kan jeg garantere dig for det er :-*

Det STINKER af smålighed, indebrændthed og teenageværelse i den her tråd, hvor gamle er i overhovedet venner?
https://twitter.com/denrigtigemccoy/status/1576089402690129920?s=46&t=jMqPnVtYwCXXj8ClfvhUvA
Skrevet af Din ægte far
Gå nu væk din nød
Skrevet af BlueAndWhite
Så blev der stille ?
Skrevet af Mahimahi
Mccoy

Jamen tillykke med det så. Så kan du jo godt smutte igen så.

Og tillykke med der er en lille håndfuld der har nævnt dig, i modsætning til hele tråden som du jo føler.
Skrevet af Plankeværket
Når man i en diskussion med en erklæret troll fremstår markant som den dummeste - så skal man nok stikke piben ind…
annonce
0