Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
@Damen

Ja Boilesen var god idag. Det klæder ham at spille i en 5mands kæde hvor han ikke skulle løbe om kamp med spillerne. Det blev overladt til Lund og VK i venstre side og Khocho og Jelert i højre side.

Boilesens job var at styre kæden og trække offside og så være spilfordeler.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af DameNdoye2.0
Det kan der være noget om, men hvis man skal tro Boile selv, så er det først nu at han er kommet sig helt, det er ihvertfald sådan at jeg forstår det, og når Boile kan lede os til en uafgjort mod City, så kan han 100% hjælpe os i mange andre kampe også.

Boilesen sagde idag efter kampen:

- Nej. For mig handler det om at spille fodbold, og det har jeg fået lov til, efter jeg har haft lidt skavanker. I dag (tirsdag, red.) var første gang, jeg sådan for alvor har været helt oppe i gear - uden at have været det kampformsmæssigt.


Iøvrigt et godt interview med ham, hvor han tager Neestrups beslutning om at tage ham ud af anførergruppen helt fint. Det var nok hellere ikke sket under Thorup
Skrevet af Nandeyanen
@Damen

Min kritik på Boilesen har altid været om hans rolighed på bolden og de spillemæssige kvaliteter opvejer for de defensive mangler.

Det synes jeg ikke det har gjort over en længere periode derfor har jeg været hård ved Boilesen.

I kampen mod Manchester City laver han jo også en vanvittig clearing der lander lige uden for vores felt hvor City scorer det mål der blev annulleret. Han er desuden også skyld i straffesparket.

Det klædte ham at være i midten af en 5 backskæde hvor han havde et mindre areal at skulle dække og derfor færre defensive pligter.

Jeg er derfor stadig meget bekymret når vi nu tager til Brøndby på Søndag og stiller med en 4backskæde. Sidste sæson blev Boilesen rundbarberet af Hedlund.

De satte hele tiden 3 spillere på vores venstre side. Hele taktikken gik ud på at isolere Boilesen og komme i en 1v1 mod ham.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af GammelBitterMand
Neestrup meldte at trebakkæden var fordi man havde set at et af Citys få svage punkter var i presspillet mod den formation. Så det handlede mere om spillet på bolden end uden bolden for FCK. Det er sgu godt set.

Boilesen var i øvrigt involveret i nogle gode interceptions/brydninger på pasninger. Der er lidt meget confirmation bias i tråden til tider, når først man har meldt enkelte spillere ned.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Blastoid
Det er værd at nævne, hvor god Lerager har været, efter Neestrup er blevet cheftræner. Den udgave, vi ser nu, er den udgave, man vel havde håbet på. Han fylder meget mere, har en virkelig god intensitet i sit spil og går forrest.

Jeg er med på, at 1-1 mod Nordsjælland var skidt, og at truppen er papirstynd lige nu. Men for mig at se peger tingene i den rigtige retning, og der er allerede massiv fremgang.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af elendil
Bare det at man forholder sig til modstanderen - og sit eget hold, for den sags skyld - er en kæmpe, og meget kærkommen, forandring.
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Men det er jo småklubsmentalitet, elendil. Vi skal bare være bedst og vinde med vores spil.

Boilesens begåede straffespark trækker for mig ned, men derudover var han for mig at se god i går.

Med ingen angribere klar kunne man vel godt overveje, om en 5-backs-kæde kan give mening søndag. Med offensive backs må det give mulighed for både at fylde på på midtbanen og at få støtte til kanterne når der angribes. Det er dog umiddelbart kun en løsning jeg ser, så længe vi i øvrigt ikke rigtigt har angribere i startopstillingen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af dickos
Blev Khocholava skadet i går?
Skrevet af repos , moderator
For min skyld, kan vi spille med 5 mand i bagkæden resten af efteråret. 5-4-1 virkede solidt i går, og med det hold vi kan stille pt. vil det give fin mening. Den centrale midtbane er temmelig udsat, og med fem i bagkæden vil den være klart mindre eksponeret. Vi har alligevel ikke en tilgængelig angriber, så 4-3-3 giver ikke rigtig mening.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jacob Neestrup er super dygtig. Jeg har hørt ham tale fodbold ved flere lejligheder, og hans fokus på indstilling, personligt incitament til at blive bedre, afstemt pres osv., falder lige ned i skålen af alt det, jeg selv synes er vigtigt i spillet. Om han på nuværende tidspunkt er dygtig nok til at være cheftræner i FCK, ved jeg ikke - det får vi jo svar på - men jeg stoler meget på hans evner, også så meget, at jeg ville have set det som en stor fejl, om han var blevet hældt ud sammen med Jess Thorup.

Vi mangler Pep Biel, vi mangler Zeca, vi mangler Falk. Kun sidstnævnte får vi at se i FCK igen. Og han kan endda være på vej ud i næste transfervindue. Thomas Delaney kan være på vej ind, jeg tror faktisk på det, men vi mangler det, de andre kan byde ind med, og det er jeg overbevist om, at Neestrup har peget på, da han overtog rollen som cheftræner.

Vedr. kampen i går, gjorde vi det på mange måder bedre, end jeg havde forventet. Også 11 mod 11. Ikke at vi var rigtigt gode, vi var bare noget bedre, end jeg havde frygtet, vi ville være. Vores backer var virkelig deres opgave voksen, VK havde noget leder over sig i sine aktioner med og uden bold, og Jelert var aggressiv og koncentreret på at få løst "sit område". Han har altså lidt af et potentiale, den fyr. Han skal blive en del bedre i offensiven, hvor jeg ikke synes han gør det godt nok, og han skal arbejde på sin timing i sit pres, for nogle gange glemmer han de 10-15 meter bag ham, der kan spilles op på, når han selv går op. Men det er detaljer, hvis han ellers har hovedet og fodboldintelligensen med sig. Jeg ser en landsholdsspiller i ham, naturligvis med den bet, at Rasmus Nissen spiller samme position og gør det glimrende dér.
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
Så fik Marios også ophævet kontrakten.
Skrevet af ptr
Men det er jo småklubsmentalitet, elendil. Vi skal bare være bedst og vinde med vores spil.

Jeg er godt med på der er nogle der synes/siger det, men synes sgu det er lidt tamt. Det er da det eneste rigtige at spille med en taktik der er bedst mod den modstander man spiller mod. Jeg er så personligt stor fan af at spille med 3 centerbacks, så længe man spiller med meget offensive backs og 2 kanter som trækker meget og nærmest danner 3 strikers.
Skrevet af Matias
"Så fik Marios også ophævet kontrakten"

- Og godt det samme, for han var langt fra spilletid. Han har ikke niveauet til det, og Kevin Diks ville blive valgt i centerforsvaret før ham. Valdemar Lund har desuden overhalet ham indenom, og jeg synes da også vores egen ungdomsspiller viser prøver på noget, der er langt mere interessant for FCK, end det Marios kan bidrage med.
Skrevet af peanuts(s)
Jeg er også frisk på en 5-4-1, og så tog jeg fejl vedr. Stamenic, han var en af de spillere jeg havde på listen over dem der skulle ud i sommers, men han har da i den grad grebet sin chance efter skaden til Zeca, og mon ikke der ligger en forlængelse af aftalen klar i en skuffe et eller andet sted på PCs kontor.
Skrevet af dickos
Jeg begynder mere og mere at tro på, at der lander en med noget lækkert hår til januar. Der er sjældent SÅ meget røg, uden ild.
Skrevet af Paul Allen.
Helt enig vdr. Stamenic. Han har overrasket positivt. Får han endnu mere tillid, så kan han blive endnu bedre for os.
Skrevet af Americano
Jeg er så glad for vi ikke sendte Stamenic afsted.

Jeg fulgte ham lidt i FCK ungdom, syntes han var fantastisk med nogle gode kvaliteter. Tror det var i Thorups første kamp, hvor han spillede imod FCM og var vores bedste mand. Leje opholdet i Køge har gjort ham godt. Han virker moden, god teknik og overblik, mangler indimellem lige at være lidt hurtigere på bolden men det kommer itakt med kampe på højt niveau.
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
- Og godt det samme, for han var langt fra spilletid. Han har ikke niveauet til det, og Kevin Diks ville blive valgt i centerforsvaret før ham. Valdemar Lund har desuden overhalet ham indenom, og jeg synes da også vores egen ungdomsspiller viser prøver på noget, der er langt mere interessant for FCK, end det Marios kan bidrage med.
Jeg er lige ved at tro, at selv Viktor Kristiansen også ville vælges til en plads centralt før Marios.
Skrevet af Northishere
Jeg synes især det er i spillet på bolden, hvor Stamenic virker helt uimponeret af Citys pres. Medgivet, jeg så kampen fra B-tribunen og er nok lidt fan-boy, men jeg synes virkelig at Stamenic gav en god ro på bolden, vendte godt af på modstanderne og fordelte den godt. Han var heller ikke bange for at modtage bolden, med en mand i ryggen og tage den med videre på første berøringen.

Han skal blive bedre til at bryde kæderne med sit spil - Det kan nogle gange blive for sidelæns, men jeg tror på at han med sin fysik, boldspil og med noget mere erfaring kan blive en mere all-round 6´er end hvad både Zeca og Falk har været.

Jeg tror ikke han bliver nem at slå af på den 6´er rolle hvis hans spil fortsætter på det niveau og han kan få lagt lidt på i at kigge forudse spillet lidt bedre og bryde kæderne.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg ser også hellere man giver akademispillere chancen i stedet for spillere i starten af 20´erne som Singh, Mukairu og Karamoko der ikke rigtigt har vist noget inden de tog til FCK.

Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0