Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af abbe357
Ingen tvivl om at Oskarsson har et stort potentiale, men lige nu virker han skræmt og blottet for selvtillid. Bl.a. eksemplificeret ved den nævnte situation hvor han bliver sendt i dybden, og har tid til at tage en ekstra berøring, kigge op og finde en fri Jelert på midten i stedet for bare at slå den ind i blinde første gang.
- Tror Hobro kampen var hård for ham mentalt, og at han ville have gavn af lidt ro og beskyttelse for tiden. Og ikke ligge for meget pres på ham.
Skrevet af GammelBitterMand
Neestrup har en fin pointe i at vi som fans har en mulighed for at hjælpe ift. pres på de unge spillere. Baldursson var efter sigende en ret forfærdelig case hvad det angår efter PAOK-kampen.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Autogenereret Brugernavn 13
Der var en situation hvor Orri kommer fri og prøver at lægge den indover, men Süle clearer den ud til hjørnespark. Der var kun 1 FCK spiller der tog løbet til bagerste stolpe og det var også den eneste mulighed han kunne prøve. Men havde der nu været flere der tog løbet så kunne have lægge den skråt tilbage og stor chance for mål.
Hvis du ser situationen igen, kan chancen spilles langt større, hvis Orri tager det roligt og tager en berøring. Jelert er på vej og er helt fri, hvis bare vi har lidt mere is i maven.

Det er det samme med Daramy i anden halvleg, hvor han søger udfordringen mod Süle alt for tidligt. Havde han ventet et par sekunder, kunne Claesson være nået med i et overlap, og så kunne Daramy vælge at trække ind eller spille den udenon, alt efter hvad Süle ville gøre.

Men sådan er der så meget. Jeg havde håbet på fire point i den her pulje, så jeg er ikke utilfreds med tre. Der er meget at bygge videre på.

Og lige til sidst: Clem… wow.
Skrevet af Les Deux
Lund synes jeg også spiller meget overbevisende må jeg sige.

I forhold til at bevare roen og træffe de rigtige beslutninger så synes jeg man også kan tage flere andre situationer med nogle mere rutinerede spillere, bl.a. Claesson efter ca. 10-12 min. Hvor Ronny ligger helt fri på midten og i stedet spiller Haraldsson i en noget sværere situation eller Lerager der kommer til at træffe nogle forhastede beslutninger. Men Pilen peger helt sikkert den rigtige vej.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Nandeyanen
@GammelBitterMand

Præcis.

https://bold.dk/fodbold/klubber/fc-koebenhavn/nyheder/fck-boss-opfordrer-fans-stoet-talenterne-i-med-og-modgang/

Jeg har selv skrevet med Orri på de sociale medierne. De læser sgu med. Det nytter ikke at fare op hver gang de laver en forkert beslutning.
Det er bare op på hesten igen. Ligepludselig kommer det og så kommer talenterne på et niveau som vi slet ikke selv kan handle spillere på.

Jeg er med på at når man giver €5m for en spiller. Så skal der være nogle helt andre forventninger og vi må kræve et niveau fra start af.
Men vi bør være ekstra tålmodige med talenterne.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Nande@

Men igen jeg tror ikke der er nogen herinde der er ret meget uenige med dig, jeg tror blot at nogle pointerer at Orri ikke ligner en spiller der er klar til at spille fodbold på det niveau der kræves i FCK, at han er lidt i limbland hvor han er for god til U-19 men der mangler for meget til A-holdet.

Derfor mener jeg at han ville have gavn af at komme ud på leje for en periode, og igen jeg bor i Jylland så jeg får ikke se træninger, og ved da ikke om der er dømt Benzema når han træner
Skrevet af Nandeyanen
@Peanuts

Det ligger oppe i hovedet mentalt.

Orri brænder aldrig straffespark. Der er tydeligvis nået galt når man ikke kan ramme målet når man altid har gjort det.

Det er jo en form for præstationsangst.

Ud fra det man har set på u19 så bør han være klar til førsteholdet.

William Clem og Lund Jensen spiller stadig med den kølighed jeg har set fra dem på u19.

Men Orri gør det ikke og tager forhastede beslutninger. Det er ikke ham på u19. På u19 er det en spiller med stort overblik, tro på egne evner og lækkerier der kan sende en diagonal aflevering afsted med ydersiden. Han er ustoppelig.

Vi har mødt FCN, BIF, FCM, Randers, Man City, Sevilla og Dortmund. Det er sgu ikke et let kampprogram for en ny spiller.

I stedet for at tale om udlejninger. Lad os lige give ham en ærlig chance for at præstere mod hold der har langt lavere tempo. Kan han tanke selvtillid op der så bringer han det med over til de store kampe.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Matias
Hvad omfatter det, at støtte en (i dette tilfælde; ung) spiller? Må spilleren "udsættes" for en vurdering? Må spilleren kritiseres? Må man holde så meget med klubben - herunder støtte den - at man altid ønsker det bedste for den, således også i kampe, hvor spillere, som ikke præsterer, får spilletid? Hvad skal man støtte mest der? Klubbens strategi om unge spillere? Håbet om et godt resultatet i kampen?
Skrevet af peanuts(s)
Og der er det så bare at jeg mener , at han har brug for at få spillet noget fast bold i eventuelt 1. division et stykke tid, så han får sit hoved med igen, og eventuelt får lagt lidt ekstra kilo på, og så komme tilbage til sommer efter forhåbentligt at have spillet 14-15 kampe fast i foråret, og fået en masse success oplevelser med sig.
Skrevet af Nandeyanen
@Matias

Som Neestrup siger. Så må man gerne rose dem mere for de kvaliteter de besidder og leverer i kampene.

Der skal være en balance med ris og ros.

Det nytter ikke kun at kommentere på fejlene. Vi må gøre begge dele.

Hvis fans skriver det er det værste indhop for en FCK spiller. (Hvilket det ikke er) så er det sgu ikke opmuntrende og det giver ikke selvtillid.

I Orris tilfælde så må vi rose ham for at være en del af målet i Brøndby. Han kommer til mange chancer og er langt mere i boksen end Wind. Fik et forkert underkendt mål imod sig mod Hobro. Der er mange lovende ting.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af peanuts(s)
Det er jo fint nok at spille med de unge respekt for det, men det skal jo heller ikke ende der hvor der står en ledelse og pointerer at vi da stillede med 6 spillere fra eget akademi under 19, efter at have tabt 3 kamp i streg med 4-1, med mindre det da er ChL og FCK i de 3 kampe har mødt City, Bayern og PSG ude så går det nok.
Skrevet af peanuts(s)
Nande@

Du skal huske på at dette jo ikke er et personligt angreb på hverken dig eller Orri, og husker jeg rigtigt så er det vist kun en enkelt der har kaldt det noget i retning af det værste indhop i FCKs historie, og så kan man ikke huske så langt for der har sgu været mange.

Der er ingen der smider Orri under bussen, men blot pointerer at han pt. ikke ligner en spiller der er helt klar til at gøre en forskel på A-holdet, om det så er noget mentalt eller hvad det er, det aner jeg ikke noget om, men det betyder jo ikke at vi fortsat ikke tror at han på sigt kan blive en bomber for FCK.
Skrevet af Les Deux
Men helt overordnet er det jo en interessant debat, netop fordi at klubbens strategi er korrigeret hvad angår brugen af unge spillere og dermed skal vi fans jo også vende os til hvilke upsides-downsides der der ved dette.

Lur mig om flertallet ikke er mere tilgivende over at eksempelvis Orri ikke spiller den bedste kamp, hvis det overordnet billede om 1-2 år er at 5-6-7 (inkl. Orri selv) af disse spillere brager igennem og flere måske er blevet solgt til rekordbeløb.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Matias
Jeg vil gerne rose Orri for at have præsteret vanvittigt på ungdomsniveau, og for at have præsteret både dér og til træning i en sådan grad, at Neestrup simpelthen bare måtte prøve ham af. På klubbens bedste hold har han ikke været god. Han har faktisk været så tilstrækkeligt "ugod", at man med rimelighed må forvente, at klubben enten satser på andre kapaciteter, eller får Orri klargjort til seniorholdes udfordringer meget, meget hurtigt. Dette må, naturligvis, ikke foretages på bekostning af resultater, som kan medvirke til, at vi ikke vinder mesterskabet.
Skrevet af Matias
Naturligvis kan (og bør) man kritisere en spiller, uden at skulle lede efter brudstykker af en kamp, hvor denne ikke har været decideret dårlig, for at balancere en vurdering, der i sit grundvæsen tager fat om det vigtigste.

Hvis fodboldspillere ikke kan klare skriverier på nettet, må de tage det ansvar over for dem selv, ikke at søge efter vurderinger af dem.

Jeg mener, man skal holde sig fra at pifte eller buhe ad egne spillere, når man ser kampene på stadion, simpelthen fordi det kan påvirke den aktuelle kamp, men at holde sig fra - også hård - kritik på medier, der bevidst skal opsøges for at blive fundet, er at gøre spillerne en bjørnetjeneste. De befinder sig i en branche, der tildeler dem privilegier og en økonomi, der er stort set usammenlignelig med alle andre, og de nyder at sole sig i samme, når det går godt. Af samme årsag, pga. den gigantiske positive opmærksomhed og ditto goder, når det går bare nogenlunde godt, må de også tåle, at blive kritiseret, når det ikke går godt. I det mindste i den udstrækning, at de kan undlade at opsøge meninger om deres gøren og laden på banen i down perioder, og i stedet koncentrere sig om, at løfte niveauet.
Skrevet af Imperator
Det egentlige problem her er ikke at der er folk på internettet som er ude på at nedsable vores unge spillere, det vil der altid være, det egentlige problem er at spillerne sidder og læser med, og sikkert også deltager, når de burde holde sig langt væk.
Klubben bør have et kursus som vores unge spillere skal igennem inden de bliver senior-spillere, som uddanner dem i hvordan de skal forholde sig til sociale medier og deres identitet på internettet.
Det er et problem for rigtigt mange mennesker, og det er tusindfold værre for en ung uerfaren person i offentlighedens bevågenhed.
Hvis det stod til mig så slettede de alle deres instagram profiler, twitter kontoer og hvad de ellers har, eller hyrede en professionel til at administrere deres brand.
Det skal de slet ikke bruge deres mentale energi på, ligesom de ikke skal binde deres selvværd op på den feed-back de får fra anonyme mennesker på internettet.
Skrevet af Matias
Præcis.
Skrevet af DanishBhoy
Har Section 12 været ude og sige om de vil betale den trilliard euro bøde som der kommer fra UEFA efter deres show i pausen?

Hvordan pokker har de kunne få alt det ind på stadion?
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Matias
Og så må de hvile i den vished, at internettet er overladt til alle os, der aldrig har haft niveauet til at spille på det plan, de gør - men som går op i spillet med liv og sjæl, og derfor bruger timevis hver eneste dag på at overveje, hvordan yndlingsklubben opnår alt det, man ønsker for den, herunder selvfølgelig en ærlig, men altid subjektiv, kritik af de ting, som ikke fungerer.
Skrevet af MUSSEN
Jeg synes hellere ikke Orri har været god i de kampe han har fået.

Nu kommer der to kampe mod Lyngby (indhop ihvertfald hvis vi fører sikkert) og Thisted (hele kampen), hvor man godt kan forvente at se mere da det er hold på væsentligt lavere niveau. Det kan gøre meget for ham hvis han får scoret og leveret godt der.

Ligenu heller jeg dog mest til at sende ham 6 måneder i første division, med det han leverer nu er han ikke en gevinst for førsteholdet og vi har ikke råd til spillere i leverer i foråret, vi mangler 10 points op til FCN.
annonce
0