Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DeStijlDKX
Jeg synes at FCK har brug for et scoop i form af Delaney.
Selvom det går godt nu, har sæsonen var en stor skuffelse i superligaen, og der mangler noget tryghed og stabilitet - her skal vi netop bruge bundsolide vindertyper. Lerager og Delaney kan vel sagtens spille samtidig? Lerager synes jeg er vokset ind i at blive den spiller man vidste han havde potentialet til. Han er super vigtig.
Det ville være synd for Clem - enig - men Clem skal sagtens få masser af spilletid - og tænk lige at få Delaney som mentor! Det er jo også en faktor at ældre erfarne spillere potentielt kan være mentorer der udvikler på talenterne.
Skrevet af quazz
Desuden så virker Lerager til at være en spiller, som spiller bedst, når han spiller alle kampe. Det ville ikke fungere, hvis han skulle dele spilletiden med Delaney.

Jeg ser ikke Delaney som 6´er, han er så god at han skal have frihed til at gå i feltet.
Skrevet af Plankeværket
Delaney ville jeg hente - og så ville jeg sende Stamenic afsted. Skal vi kun have stortalenter og profiler så falder Stamenic udenfor.
Og Lerager og Claesson er lige én voksen for lidt.
Skrevet af dickos
FCK kan ikke sige nej til en spiller som Delaney. Når han er bedst, er han 1-2 niveauer over superligaen.
Skrevet af quazz
Jeg er helt enig i at FCK ikke kan afvise Delaney, selvom jeg virkelig synes det ville være synd for Lerager, men det er bare virkeligheden i en klub af FCKs størrelse.
Skrevet af elendil
Hvis han skal have femten millioner i løn og skubber en af de nuværende sikreste kort ud, så kan man godt overveje det, jo.
fck-medløber.
Skrevet af peanuts(s)
Men behøver man en defineret 6er når man har en midtbane bestående af Claesson, Delaney og Lerager, burde de 3 ikke have så meget rutine og kvalitet, og de snildt kan læse spillet, og på skift glide ned som bagerste mand på midten, alt afhængigt af hvem der støder frem i 2 bølge.
Skrevet af Svoger
Der er altid en risiko for, at modstanderen vil forsøge at lukrere på ubalancer. Min formodning er uanset, at Lerager og Delaney må kunne finde ud af det. I hvert fald i Superligaen. Claesson skal vel helst holdes lidt længere fremme.

I forhold til Delaney, skulle han komme på en længere kontrakt, kan det vel tænkes, at han i løbet af et par år bliver mere om mere 6er, og mindre og mindre skal frem i banen, formodentlig fraregnet ved dødbolde. Det kræver immervæk en god motor at piske frem og tilbage.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af kasperiano
Som flere skriver, skal vi selvfølgelig hente Delaney her i vintervinduet, hvis det kan lade sig gøre. Det er dog meget relevant at diskutere, om han kan trække den meget længere, hvis det skal have værdi for os at smide en løn på 10 millioner om året efter ham, og det samtidigt kan koste på udviklingen af Clem og Stamenic.

Jeg vil meget gerne væk fra, at vi altid er klar på at smide store lønposer efter tidligere spillere, der givetvis kan det samme med bolden, som da de forlod os i tidernes morgen, men de har trukket deres hjemkomst så længe, at de har et mindre løbepensum, har større skadesfrekvens og har mistet fart. Skal vi nogensinde vende den udvikling, skal vi på et tidspunkt statuere et eksempel overfor en tidligere FCK-profil. For mig er vi ikke der endnu med Delaney, men det er vi om et år, hvis han ikke vil gå ned på det halve af 10 millioner i løn.
Skrevet af peanuts(s)
Det er da klart at skal Delaney hjem så skal det være nu og ikke om 12-18 måneder, og kan det ikke lade sig gøre at hente ham til vinter, så må PC se på hvad han ellers har på blokken, for vi mangler en voksen mere til midten
Skrevet af Nandeyanen
Ja, selvom jeg har glædet mig til at han kommer tilbage siden han forlod os, så er sandheden jo bare at vi ikke rigtigt mangler Delaney.
Det ville sgu også være synd for Clem.


Vi spiller 4-3-3, så 3 midtbane pladser. Vi har i truppen:

Lerager, Clem, Claesson, Falk, Isak, Stamenic, Haraldsson, Zeca

Vi har altså over dobbelt bemanding på midtbanepladserne, 8 præcist...til 3 positioner. Det er allerede for mange. Så der skal noget væk for at gøre plads til Delaney.

Hvis vi nu kategoriserer vores midtbane.

Så er Claesson og Haraldsson de eneste 2 offensive og dem skal der ikke røres ved. Vi har en perfekt synergi med stjerne og talent her hvor Haraldsson også kan spille andre positioner, så der er masser af spilletid til dem begge.

Så har vi den defensive midtbane, eller rettere sagt 6´er positionen. Her har vi Zeca og Clem. Det er også perfekt synergi. Zeca har kontrakt udløb til sommer og der er her jeg ser Delaney kan blive skiftet ind som 1:1 med Zeca.

Den sidste midtbane position er der hvor det er mest håbløst. Her har vi boks til boks spillerne. Vi har hele 4 spillere til 1 position. Vi skal have 2 spillere væk fra de her 4 spillere: Lerager, Falk, Stamenic, Isak. Det er min holdning. Jeg synes vi skal af med Falk for han passer ikke rigtigt ind i Neestrups duelstyrke og pressfodbold. Derudover er han konstant skadet.
Så har vi Lerager og han er et sikkert kort.
Stamenic og Isak tilbage. Jeg vil egentlig gerne beholde dem begge, men det vil så ende ud i for lidt spilletid til en af dem hvilket vil være for syndt. Så en skal videre.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af quazz
Jeg ser nu slet ikke Delaney som 6’er. Han kan uden tvivl spille der, men Delaneys helt store styrke har jo altid været hans timing i feltet. Han skal have frihed til at søge frem og gå i feltet.
Skrevet af BlueAndWhite
Stamenic er ikke god nok offensivt nu til FCK har også mine tvivl om han bliver set. Isak skal nok blive en solid midtbane spiller.. spørgsmålet er om han er for tung.
Skrevet af Nandeyanen
Copenhagen Sundays verificerer det jeg forudså med at Stamenic har kontraktudløb sommer 2023.

FCK plejer altid at give 3års kontrakter til nye akademispillere.

De beretter FCK arbejder på en forlængelse med Stamenic. Han har dog et halvt år tilbage af kontrakten hvilket betyder at han også kan forhandle med andre klubber uden FCKs tilladelse.

Om han bliver i FCK er ikke til at sige. Men manden har altid ageret virkelig professionelt og har kæmpet sig tilbage på et FCK hold hvor der ikke var meget udsigt til spilletid. Han greb chancerne og har hjernen det rette sted.
Uanset hvad det bliver til kan man kun unde ham succes
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Sjovt med Stamenic. Skal vi følge den nye strategi slavisk skal han ud.
Tænker vi os om, så beholder vi ham som en fin backup.
Med “Delaney” ind til vinter er der ikke meget spilletid til Stamenic, det halve år, men allerede efter sommeren er Falk også væk og så er der tid til Stamenic igen.

Delaney - Clem
Lerager - Stamenic
Claesson - Haraldsson

Og Isak som multitool, det er altså godt.

Og ift snakken om Delaney som 6’er eller 8’er. Han kan dække begge. Han kommer mindre i feltet nu og scorer mindre, men er stadig god til at fylde og løbe i rum. På sigt ender han med ikke at have tempoet til at nå nok dueller som 8’er - men der er han klog nok til at spille 6’er.
Skrevet af Jussi
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af elendil
Ja, han virker umiddelbart som om han har styr på tingene. Jeg må indrømme at jeg tænkte 29 år ikke var meget i så vigtig en stilling. Men det er 34 jo heller ikke som cheftræner for Nordens største hold.
fck-medløber.
Skrevet af CphGunners
Eller 35 år og træner for Tysklands bedste hold. Eller 16 år og fast starter på højrekanten på Nordens bedste hold. Men heldigvis er alder bare et tal.
Roony, sign da tiiiing..!
FCK Arsenal
Skrevet af Nandeyanen
Efter VKs mål mod AGF drømmer jeg om en langskudsspecialist som Robert Skov og Pep Biel.

FCK presser ofte modstanderen i bund så der er meget plads ved kanten af feltet. Falk havde en giga chance mod Man City hvor man bare tænkte hvis han ramte målet var der mål.

Vavro har ramt stolpen et par gange. Lerager har scoret et par gange men misser også ofte. Mod AGF var det så VK med meget plads.
Men ingen af de 3 er sådan set specialister. De tyrer bolden og håber på det bedste hvorimod Skov og Pep Biel var gode til at placerer bolden.

Vi kommer til mange kæmpe chancer og vi får mange frispark tæt på kanten.

En spiller der kan sparke udefra vil normalt osse kunne sparke straffespark. Jeg sidder bare og tænker at vi potentielt har misset mange dumme point fordi vi mangler en spiller med den evne.

Nu har vi fået et ekstra våben i form af Cornelius som er en trussel i boksen og det vil skabe plads væk fra boksen. Får vi den spiller har vi den perfekte synergi som vi havde med Damen og Skov som scorede 2cifret antal mål i 18/19 mesterskabssæsonen.

Roony kan det. Men mangler erfaring. Er sikker på han bliver et bæst når han går fra talent til stjerne. Problemet er bare kontrakten og om han overhovedet er FCK spiller næste sæson.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Plankeværket
Det er meget sjovt med ham greenkeeperen. Kan i huske hvordan hele verden gik amok på PC da han blev ansat? Siden har banen vel faktisk været meget fin? I hvert fald markant bedre dette efterår end normalt.

Måske er PC ikke så dum alligevel.
annonce
0