Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bruger
Det skulle meget gerne være 9 point

Netop. Men De sidste tre kampe burde også have været ni sikre point, nu står vi så med to point i stedet. Intet er sikkert når vi er så dårlige, og frygten fra sidste år ligger tydeligt i baghovedet på alle spillerne.

Dette er en mulighed: Nordsjælland bliver mestre, BIF overlever og vinder samtidig pokalen = Katastrofesæson.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Kunne godt tænke mig at se noget statistik omkring Santin´s målprocent kontra chancer.


Don´t go there.

Santin er go, han er bare go. Thats all you need to know
Skrevet af Matias
"Hvordan kan et forspring på 7 point med 6 kampe igen nogensinde give en fordel til FCN?"

- På samme måde som et forspring på 13 point kan skrumpe til 7 point på 3 kampe. Svaret på spørgsmålet er det meget åbenlyse: FCN har ramt formen mens vi er gået i stå. Vi har set det før (det er faktisk end ikke et år siden), men erfaringerne synes ikke at have gjort mange klogere. Til forskel fra sidste år spiller vi bedre, og derfor er det nærmere fifty-fifty end en reel fordel til nogen af klubberne (så langt vil jeg strække mig).
Skrevet af Sir , moderator
Flotfyr, nu har vi set og hørt dig. Venligst stop. Jeg gider ikke sige det igen!
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(451814222806)
Don´t go there.

Santin er go, han er bare go. Thats all you need to know


Jeg er klar over dit mancrush til Santin. Det ændrer ikke ved at han sucks hvad angår at brænde chancer.
- Brøndby lod sig rive med i årene efter det seneste mesterskab. Klubben ville ud og købe sig til umiddelbar succes, siger Petersen.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
@Sir_cum

Nu må jeg selv bede dig om at stoppe.. Hvad fanden er det du laver?
Du kan sgu da ikke smide advarsler til højre og venstre uden at fortælle hvorfor?

Igen, henvis mig til de regler jeg overskrider!
Jeg hakker ikke på nogle andre brugere. Jeg er ikke i andre klubtråde og skabe provokation osv..

Så nej sir_cum, det er dig der skal stoppe! Du skal på ingen måde udnytte din magt herinde bare fordi jeg har en anden mening end dig.
Ellers må jeg have fat i nogen, som kan tage fat i dig herinde.
Skrevet af amorbavian
Netop. Men De sidste tre kampe burde også have været ni sikre point, nu står vi så med to point i stedet. Intet er sikkert når vi er så dårlige, og frygten fra sidste år ligger tydeligt i baghovedet på alle spillerne

Nu vil jeg ikke gå så langt til at sige, at 3 point er forventet mod FCM ude.

Forskellen fra sidste år er, at vi ikke spiller lige så skidt, og vi må håbe, at det er nok.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Saint
Problemet er jo, at udover Cornelius der har været helveds uheldig, så har vi virkelig ikke nogen offensive spiller der er skarpe, udover FCM kampen har spillet jo været rigtig godt, vi score bare ikke de +3 mål, som spillet burde føre til.

Jeg hælder lidt til at man smide NJ i angrebet med Cornelius og så beholder Delaney på venstrekanten og får Bolaños tilbage, det ville forhåbentlig gøre os mere farlig.
(...)
Skrevet af Mr. Spock
Altså, fordi man er har et resultatdyk på et tidspunkt i sæsonen ligger det ikke fast at det så vil fortsætte sæsonen ud. Esbjerg kommer ikke til at vinde så meget som de gør nu, Horsens skal nok vinde et par kampe inden lights out, FCN kommer ikke til at vinde alle kampe fra nu og FCK skal nok få vendt det igen. Vi havde et dyk tidligere i denne sæson hvor vi spillede 2 uafgjorte, tabte 1 og vandt 1 over 4 kampe - derefter vandt vi 9 kampe i streg og blev det mest formstærke hold i europæisk fodbold efter Bayern München. Ro på.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af andib
@FlotFyr

Ret dig efter anvisningerne fra forumets moderatorer og lad være med at bruge forumet til at stille spørgsmålstegn ved deres dispositioner. Er du uenig i noget, så skriv til bold@bold.dk
Den står under regler. Dine indlæg har ingen formål (udover provokation måske). Det kan ikke være så svært at forstå.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af FlotFyr-24Cm
@andib

Nu er det lidt svært at være uenig med Sir_cum om noget, eftersom han ikke fortæller hvad problemet er.

Jeg prøver på ingen måde at provokere. Hvis du tænker på min holdning om Santin, så er den 109 % sandt.. Ja jeg ved godt, at jeg var hård ved ham tidligere på sæsonen. Men andre brugere her i tråden fik mig til at indse hvilken kvalitetangriber/stjernespiller han er for os.

Når vi snakker om provokation, så er det sjovt spock må antyde, at jeg skulle være 13 år.. Den ramte faktisk hårdt, og var tæt på at anmelde ham. Jeg tror dog på det bedste i mennesker, og tror også, at spock egentlig er en meget sød fyr.

Har du forresten vundet de 500 kr. tilbage, Spock?
Skrevet af Svoger
FF24 - du har i de seneste en del indlæg her i tråden, kun optrådt for at provokere. Og gør det fortsat, uanset du prøver at gemme det bagved bare at spille dum.
I klub-trådene på det her forum (i hvert fald de danske), er det ikke velset bare at trolle rundt og skabe sig.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Igen, at jeg har en anden mening end jer andre, skal ikke holde mig tilbage for at ytre mig på et offentlig forum.
Skrevet af Mr. Spock
FlotFyr - i klubtråde er den eneste acceptable måde at være irriterende på mavesure opstød over holdet/andre brugere/samfundet/sædernes forfald/unge menneskers retskrivning/unge menneskers musiksmag - der er, så vidt jeg kan lure, ikke plads til din skolegårdstriumferende bitterhed. Det virker barnligt og opmærksomhedssøgende - det kan man ignorere og læse henover normalt, men det er meget forstyrrende lige mens tråden er beskæftiget med en kamp.

Jeg tror den er feset ind at du føler dig grumme retfærdiggjort jo dårligere Santin spiller - hvis nogen gider vedhæfte sig det, så har de gjort det, og du kan med fordel finde et andet projekt.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Svoger
Nej, det skal det selvfølgelig ikke - og det er så der du rammer helt ved siden af. For der er plads til at være uenig.

Du fik oprindeligt på puklen, pga. en meget unuanceret kritik af Santin. Nu vælger du så at skabe dig ret så meget over det, og det fordrer bare ikke noget positivt for tråden.

Sir_C beder dig således blot om at stoppe med at skabe dig. For selvfølgelig er der plads til andre holdninger i den her tråd - man kan så også bare forvente, at man bliver sat til at stå på mål for dem, skulle de være for vovede. Mon ikke de fleste deltagere i denne tråd, på et eller flere tidspunkter, har måtte stå for skud for bl.a. repos´ og Matias´ der folder sig ud i uenighed.


Ingen i tråden her, har for øvrigt påstået at Santin var god i går. Og det vil nok også være korrekt at påstå, det ikke har været vildt godt fra ham de seneste kampe.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Selvfølgelig må en bruger stå for skud, når det denne skriver er urimeligt dumt. Det synes jeg faktisk, at en hvilken som helst tråd fortjener. Og det er urimeligt dumt, at være så ekstremt unuanceret. Ligesom det naturligvis er urimelig dumt, at henvise til f.eks. karaktergivningen fra sidste sæson, som bevis på at den spiller man hader, får positiv særbehandling i tråden her - på trods af at det kan dokumenteres, at selvsamme spiller havde den tvivlsomme ære, at blive vurderet som næstdårligste set over en hel sæson (kun "overgået" af sidste sæsons katastrofale TK).
Skrevet af FlotFyr-24Cm
@Matias

Gør det stadig ondt, at jeg ikke kunne lide dine karakter? :)
Men nu kan jeg godt lide Santin, så nu kan du give ham topkarakter igen <33

Forza FC og Forza Santin

@Repos
Kan du ikke ændre titlen til Santintråden igen? Det var så frækt gjort sidst.
Skrevet af Matias
Du må mene om mine karakterer hvad du vil. Det har jeg skrevet til dig et par gange tidligere. Det er dig der har opfundet den "sandhed", at det skulle gøre ondt nogen steder. Til gengæld er det ikke en opfindelse, men et faktum, at du skrev, at beviset for at Cesar Santin blev vurderet for højt herinde, bl.a. gav sig til udtryk i benævnte karaktergivning. Og det kunne jeg tilbagevise med dokumentation.

Men ellers ganske pudsigt som du ikke fatter ting. Du har endnu ikke fattet, at Cesar Santin ikke har nogen særstatus herinde, du har endnu ikke fattet, at rekationen på dine indlæg om Cesar Santin, har rod i din opførsel, ikke din holdning til ham, og slutteligt har du ikke fattet, at ovenstående (at du må mene hvad du vil om (f.eks.) mine indlæg, men ikke tillægge dem holdninger, de ikke giver udtryk for) ikke er et udtryk for hysteri, men slet og ret sund fornuft. Nå ja, og så har du ikke fattet Sir_Cs budskab. Kan du selv bidrage med en til, så vi har en hel håndfuld?
Skrevet af Mr. Spock
Stadig ikke nogen brugerfilter-funktionalitet in the works for bold.dk?
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Slettet(451814222806)
@Matias

Gør det stadig ondt, at jeg ikke kunne lide dine karakter? :)
Men nu kan jeg godt lide Santin, så nu kan du give ham topkarakter igen <33

Forza FC og Forza Santin

@Repos
Kan du ikke ændre titlen til Santintråden igen? Det var så frækt gjort sidst.


Og så vælger du alligevel en lidt provokerende at svare på.
- Brøndby lod sig rive med i årene efter det seneste mesterskab. Klubben ville ud og købe sig til umiddelbar succes, siger Petersen.
annonce
0