Snak

Mere indhold efter annoncen

Bodega Skades Corner

Skrevet af repos
lør 19. dec 2009
Skrevet af Matias
I denne (dansk) fodboldløse tid... nej... jeg skulle lige til at forsvare, hvorfor jeg har set håndbold, men faktum er jo, at det kan jeg ikke. However, det har jeg - set håndbold - og målmanden (målkvinden?), Leganger, må have ladet sig inspirere af Wiland (eller også er det omvendt?), og diskede op med den ene refleksredning efter den anden. Og dermed vandt Football Club København, kvindernes pokalfinale i håndbold. Med ét mål. En kamp hvor københavnerne åbenbart var kæmpe favoritter. Det skal dog ikke tage glæden fra hverken Anja Andersen, spillerne, eller Don Ø, der fik en lufttur efter sejren - og det skal heller ikke tage glæden fra os tilhængere, der kan sole os i andres ubehag over FCK, som udmøntede sig i et spontant behov for aggressivt at buhe ned mod FCK, da den store rorgænger blandede sig i festlighederne. Det er netop den slags udbrud, der giver én troen på, at det hele nok skal gå - for hvad skulle bønderne (kampen blev i øvrigt spillet i bøndernes stolthed, smilets by, hvor indbyggerne er opflasket med fontex) dog stille op, om de ikke havde de skide FCK´ere, at definere deres had (og liv) ud fra?

(Ja, og gad vide hvad ovenstående egentlig kan kaste af sig af brugerraseri, på en side som f.eks. bold.dk?)
Skrevet af Der Kaiser
De ville buhe ad Brøndby, når de var på besøg inde på atletikstadion ved siden af...


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af Matias
Kan slet ikke sammenlignes. Don Ø er dansk sports Sidney Lee. Begge har svært ved at formulere sig. Begge takker ja til alle invitationer og udtaler sig om alle de emner, de måtte blive spurgt om. Begge elsker hypen. Begge gør tingene på en måde, der ikke er god stil blandt de utilstrækkelige, og begge er umåleligt meget mere værd, end de, der hader dem. Bonderøve gakker simpelthen ud over folk, der på et eller andet plan skaber sig en stemme i et forum, uden at tage hensyn til dem.
Skrevet af Moller
Kan slet ikke sammenlignes.


Jeg er ikke helt med - udråbte du ikke lige Århus til bøndernes hovedstad?

Håndbold, Don Ø og FCK er ganske ubetydelige i det århusianske hadeunivers, hvis det overhovedet giver mening at snakke om et sådant.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Matias
Nej håndbold er ikke. Det fik jeg vist heller ikke skrevet. At FCK og særligt Don Ø skulle være forbigået i det århusianske fan-hadeunivers, tror jeg ikke. Det er ikke min oplevelse i hvert fald. Og skulle det alligevel være tilfældet, er det ret skuffende. Så har han simpelthen ikke været arrogant og lækker-selvbrun nok.
Skrevet af Jerikov
Matias - de eneste vi hader i Århus er Hilmar Baunsgaard og Laura Ingalls. Og ham der fandt på at koge blomkål. Det kan jo være at det er Don Ø som står bag det.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Gong
Matias dog, så kører den derudaf igen. Man kan dog håbe på, at du var fuld, da du mente, at en pibekoncert mod Don Ø gjorde det nødvendigt at fare i tastaturet.

"At FCK og særligt Don Ø skulle være forbigået i det århusianske fan-hadeunivers, tror jeg ikke."
Nej, jeg ved godt, at den der med at hele verden er ude efter jer, bliver ved med at kværne løs.

I øvrigt var cirka 3500 af de 5000 tilskuere fra Silkeborg og omegn, men den slags ligegyldig fakta behøver du naturligvis ikke bruge til noget.
Kobaïa iss de hündin
Skrevet af Halil
Hvorfor fanden ser du kvindehåndbold!?

Det giver stærkt begrænset mening!

Jens Okking ville være en ligeså god keeper som hende skøgen du nævner.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Razz
Lad gå, at Don Ø er (eller rettere var) en dygtig forretningsmand, men Sidney Lee!

PS.Håndbold!!
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af machomortensen
@ Matias

Tog du virkelig helt til Århus bare for at se DAMEhåndbold??
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Skrevet af Pivo
Finalerne blev trods alt vist på det der nymodens tv-apparat...
Skrevet af machomortensen
Kan du selv se - rent stemningsmæssigt vurderet - forskellen??
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Skrevet af Gong
Macho: "Tog du virkelig helt til Århus bare for at se DAMEhåndbold??"

Selvfølgelig gjorde Matias ikke det. Han tog til DAMEhåndbold i Århus/eller åbnede for tv for at blive bekræftet i, at århusianerne er nogle bonderøve, der kun er ude på at pifte og hyle af de stakkels, forfulgte, jantelovsramte FCK´ere. Langt størsteparten af publikum var godt nok fra Silkeborg - eller var det århusianske bonderøve der var cyklet til Silkeborg, iklædt sig BSVs farver og sat sig i busser der transporterede dem tilbage til Århus for at få en undskyldning for at buhe og pifte ned mod FCK, og de to underkendte genier, Don Ø og Anja Andersen? Det var det nok.

Han havde så forventet at blive svinet til pga sit indlæg - for på den måde yderligere at blive bekræftet i, at HELE VERDEN(læs de jyske bonderøve) er ude efter FCK, men virkeligheden er vist, at det enenste han har opnået er en flok, der griner lidt, trækker lidt på skuldrene eller ryster overbærende på hovedet.
Kobaïa iss de hündin
Skrevet af Matias
Om folk var fra Silkeborg eller Århus - eller en tredje provinsby - var ikke temaet. Og i øvrigt heller ikke pointen, hvilket du naurligvis har kaget lidt rundt i (også svært at holde styr på hele to retninger, snakken gik i).

At du helt elementært har svært ved at acceptere, at FCK er bonderøvenes yndlingshadeobjekt, må du altså selv rode med. Sidst trak du dig, da et kort view på artikelforum viste, at der op til en landskamp - hvor fokus kunne menes at være rettet mod det hold (det var endda i den afgørende kamp mod Sverige) - var langt flere indlæg omhandlende de korrupte og svinske FCK, end MOs udvalgte. Det er åbenbart et faktum, du har det lidt skidt med. Faktisk så skidt, at du går på kompromis med dele af dit eget værdisæt, som efter dit eget udsagn skulle være, at råbe vagt i gevær, når brugere herinde kloger sig på, hvad andre mener. Men du mener altså fint at kunne passe det ind i en snak om, hvad jeg og andre - ja faktisk alle andre end dig selv - mener. For selv mener du jo aldrig rigtig noget. Det kan også gå hen og blive lidt farligt, ikke?

PS. Din afsluttende kommentar er golden. Det kan være, at du en dag finder ud af hvorfor.
Skrevet af Matias
Håndbold er det ny fodbold. Plz fat. Der er også mange flere landsholdsslutrunder at følge med i. Så lige en teaser for en af dem, tidligere på dagen. Noget med et straffekast. Kan slet ikke vente, til det igen bliver håndboldtid. Og helt afsindig fedt, at Football Club København har en afdeling for det. Så får jeg slået to fluer med et smæk.

Jeg kan for resten slet ikke se hvor svært det kan være, at trække paralleller mellem Don Ø og Sidney Lee. Også på businesssiden. Jeg mener, hvis Sidney Lee har fundet ud af, hvordan man kan forlange 30.000 kroner for at lege bartender et par timer, er han dæleme en god forretningsmand.
Skrevet af Burro
for hvad skulle bønderne (kampen blev i øvrigt spillet i bøndernes stolthed, smilets by, hvor indbyggerne er opflasket med fontex) dog stille op, om de ikke havde de skide FCK´ere, at definere deres had (og liv) ud fra


Bøndernes stolthed ligefrem? Matias, du må indrømme, at du er kommet lidt på dybt vand i denne tråd indtil videre. Men det er en sjældenhed, så det er selvfølgelig helt i orden.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Matias
Er alle der har bosat sig vest for Valby bakke måske ikke bønder? Og er det mest prægtige på de kanter - lige efter Brøndby stadion - måske ikke Århus?
Skrevet af Gong
Matias: "Om folk var fra Silkeborg eller Århus - eller en tredje provinsby - var ikke temaet. Og i øvrigt heller ikke pointen, hvilket du naurligvis har kaget lidt rundt i (også svært at holde styr på hele to retninger, snakken gik i)."

Nu brugte du ret meget krudt på at forklare, at kampen blev spillet i det, du kalder "Bonderøvenes Stolthed", bagefter prøver du så at redde røven ved at påstå, at det ikke var temaet.
Med bare en smule udsyn - det indrømmer jeg så er sjældent set i København - så ville du vide, at ikke mange andre jyder end århusianere ser noget stolt i Århus. Derfor kan betegnelsen "Bonderøvenes Stolthed" ydelukkende være henvendt på århusianere - med mindre det da ligefrem er uvidenhed, der lægger bag begrebet. Hvis det er det, er du undskyldt.


"At du helt elementært har svært ved at acceptere, at FCK er bonderøvenes yndlingshadeobjekt, må du altså selv rode med."

Jeg køber den ikke, ligesom jeg ikke køber, at den første månelanding udelukkende foregik i amerikanske filmstudier eller at Bush var hovedarkitekten bag 11. september. Jeg kan så forstå, at ideen om "FCK som yndlingshadeobjekt" er motoren bag din support til FCK. Uden den ville du stå uden klub, og derfor forventer jeg heller ikke, at jeg kan overbevise dig om, at det udelukkende foregår oppe i dit og vennernes hoveder. Jeg forventer heller ikke, at jeg kan overbevise andre(?) konspirationsteoretikere om, at månelandingen foregik på månen, og at en flok skæggede fætre stod bag 11. september.


"Sidst trak du dig, da et kort view på artikelforum viste, at der op til en landskamp - hvor fokus kunne menes at være rettet mod det hold (det var endda i den afgørende kamp mod Sverige) - var langt flere indlæg omhandlende de korrupte og svinske FCK, end MOs udvalgte."

Jeg husker ikke, jeg har trukket mig fra noget som helst, måske du forveksler det med at have livsbehov for andet og mere end at formulere 50 daglige indlæg på bold.dk/debat. Men har den omtalte tråd om "de korrupte og svinske FCK" været længere end tråden forud for Sverige-kampen, skyldes det formentlig, at dig og vennerne har skabt sig i tråden. Du kan jo spørge O-man, der jo ser sig selv som ironiens mester - selv om han vel mere er mester ud i at afspore debatter med sit ævl og kævl.


"PS. Din afsluttende kommentar er golden. Det kan være, at du en dag finder ud af hvorfor."

Skulle jeg finde ud af, hvorfor den er "golden", skal jeg nok fortælle dig det. Du ved det da helt sikkert ikke, for så havde du skrevet det i stedet for at gemme dig bag, "Det kan være, at du en dag finder ud af hvorfor." Ynkeligt.
Kobaïa iss de hündin
Skrevet af Razz
Matias, nu tillader jeg mig - vildt nok - at tvivle på rigtigheden af de mange gæsterbartenderjobs til 30.000 kr. pr gang.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Pascal
@Gong : Kan man sige at du selv røg i den fælde, som du redegjorde for i dit andet indlæg......

Det plejer bonderøve også at falde i på....

"Bonderøv" er ikke så negativt ment, som de fleste gør det til...

Der er dømt frikast til dig....ellers et godt indlæg...

Kjoebenhavns Boldklub.
annonce
0