Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Drejer
Til EB

Vi har lige forsøgt at komme igennem til FCK´s Carsten V. Jensen. Beskeden: ´Jeg kan ikke sige noget lige nu. Jeg sidder lige midt i noget. Ring igen om en time´.
Vi venter spændt...
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Imperator
CV har for travlt til at snakke med eb :D
Skrevet af Imperator
Kvarter tilbage og cv har stadig travlt..

Har en ubehagelig fornemmelse af at det er mere sandsynligt at NJ bliver solgt, end at der kommer den CM der mangler...
Skrevet af Slettet(210124201401)
Det ville fandme være selvmord.
Skrevet af Jussi
Det ville være ubærligt og må simpelthen ikke ske.

(I øvrigt, Imperator, kom han vel fra Lever-kussen, og ikke HSV)
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Imperator
Hov, ja det har du ret i..

Så er tiden gået.. Bliver spændende at høre hvad CV har at sige..
Skrevet af Imperator
Hvad med at de ringede til ham, istedet for at sidde og ævle Bale..
Skrevet af Slettet(210124201401)
Grunden til at han ikke har tid til at snakke, er at han er ved at grave et dybt hul, hvor han kan smide sig selv ned i.
Skrevet af Imperator
Hahaha CV er stoppet med at tage telefonen når de ringer til ham..

God taktik CV, sluk din mobil, hop ud i bilen og find dig en ødegård laangt oppe i sverige, du kan ikke blive fyret hvis der ikke er nogen der kan finde dig..
Skrevet af Jonson10
CV havde vidst vrøvl med faxen, der sad noget papir fast. Det var derfor handlerne blev forpurret.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Slettet(210124201401)
Nå ja det var jo som forventet. Forhåbentlig er der gode nyheder, i morgen formiddag eller noget.
Skrevet af nurgle
De sidste handler er af sådan en kaliber at det skal meldes til fondsbørsen først er skal jo først åbne.
Skrevet af quaz
Lige pt er jeg sgu lidt skuffet, men der kan selvfølgelig nå at ske lidt endnu. Jeg synes dog at Ståle og CV har meldt lige offensivt nok ud ift. transfers og det eneste der er kommet ind er to garderinger. Jeg havde forventet spillere, som ville præge startopstillingen fra dag et.

Truppen lige pt burde dog også være god nok til at kravle op i tabellen også kan man vel gøre status til vinter.
København
Skrevet af JuveFella
også kan man vel gøre status til vinter.


Har man ikke hørt den før? En central midt var top prioriteten, istedet blev der bare hentet marginalspiller. Hvis Ståle nu mener Delaney-Claudemir er konstellationen der virker, så mangler der altså stadig en backup med niveau. TK kunne være fin som 4 valg.

Truppen lige pt burde dog også være god nok til at kravle op i tabellen


Helt sikkert, og især med Ståle ved roret. Men der skal ikke mange skader til, før det for alvor ser sort ud.
Skrevet af Plankeværket
Jeg er ikke så sikker på Braaten er marginalspiller. Ca 160 kampe over 5 år i Frankrig vidner om et stabilt højt niveau. Jeg tror han kommer til at spille meget på forskellige offensive positioner. Både kanten, i angrebet og som offensiv midt.

Østrigeren forstår jeg ikke, og endnu mindre buddet på Ankersen. Skulle vi have 4 mand til at dække højre back?
Skrevet af quaz
Omvendt, så signalere en 1-årig kontrakt jo ikke at det er en stor profil man tror på. Braaten ligner mest af alt en gardering for NJ. Derudover, så passer åbner han jo også op for at Ståle kan praktisere sit 4-4-1-1 system med NJ bag Adi i CL.
København
Skrevet af Matias
Peter Ankersen tror jeg man har villet sikre sig i forhold til Lars Jacobsens forventede stop efter denne sæson. Den tanke er i sig selv fin nok, havde det ikke lige været fordi, vi har så glimrende - og ungt - et alternativ i truppen allerede. Christoffer Remmer er superligaklar, og så må planen om at omskole ham (vi henter alligevel andre ind til det centrale forsvar) vige, også selvom det måske kan ramme et andet talent, Mads Aaquist, på spilletiden. Jeg synes det ville være svært at bære, om nogle af de de unge ikke får chancen - i særdeleshed når nu de har bevist, at de både har modenheden og talentet til det.

Men transfervinduet har selvfølgelig været skuffende. Vi har misset Joshua John og Djiby Fall, som begge er gået til ligakonkurrenter. Joshua John har vi endda ihærdigt forsøgt at få fat i. Det er ikke godt. Jeg har ligesom de fleste andre kun set Fanendo Adi i aktion i to kampe, og trods to scoringer og en assist i disse, synes jeg han virker som om han har klare mangler. Han er noget langsom, er en anelse klodset med bolden på fødderne og rodes hurtigt ind i en klynge af modstandere - på den led minder han om Alvaro Santos. Han har den fysiske profil i orden, hvilket gør at vi offensivt kan true ad den vej, og alene det berettiger hans tilstedeværelse. Så må vi se, om Ståle Solbakken og resten af trænerteamet kan arbejde med han boldomgang og overblik. Men det havde været smart at koble Djiby Fall til også. Han har nøjagtigt det, vi har brug for, når det ikke rigtigt kører. Så kan man sige, at det er en luksussigning, men med fire angribere i truppen, burde der have været plads til to "tunge", i stedet for én suppleret med tre "rappe på fødderne".

Men nu har vi dem, vi har. Det er da heller ikke i angrebet, vi er hårdest ramt. Det er vi derimod på den centrale midtbane. Af ligaklare spillere har vi - hvad vi ved af - kun Thomas Delaney, Claudemir og TK til de to pladser. Det er for lidt. Og kvaliteten er ikke høj nok. Til næste kamp f.eks., mod Esbjerg, har Thomas Delaney karantæne. Derfor må CV ud og støve kontraktløse spillere op nu - minimum en central midtbanespiller, bare som back-up, er der brug for.
Skrevet af Matias
I øvrigt vildt nok med Mushaga Bakenga til Esbjerg. Nu spiller han så der i denne sæson - og det vil han gøre så godt, at de indløser hans købsoption på anslået 6 mio. kr., hvorefter vi forsøger at få fat i ham om halvanden sæsons tid, hvor prisen på ham har rundet de knap 15 mio. kr.

Jeg siger det bare.
Skrevet af amorbavian
Det er helt fint, at FCK har den position, at vi kan praege andre klubbers oekonomi i en positiv retning.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Matias
Det burde vi dog primært gøre ved at lade dem sole sig i vores "shine". Flere tilskuere til kampene, større sponsor- og tv-aftaler osv. Der er jo ingen grund til ikke at scoute ordentligt - og da i særdeleshed ikke, nu hvor også vi fattes penge.
annonce
0