Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af quaz
Er det dig CV?


Vi har rigelig at se til i Superligaen. Så længe vi ikke kan sikre komfortable sejre mod hold som Randers og FCV, så virker det en anelse virkelighedsfjernt at forvente at vi kan byde Real Madrid og Juventus op til dans.

Det er udelukkende ren held og tilfældighed at vi er i CL, det har intet at gøre med vores reelle niveau på nuværende tidspunkt. Vi høster frugterne af de forrige års succes, men bliver også nødt til at erkende at vi er lysår fra fordums styrke.
København
Skrevet af Matias
Det er der jo ingen, der er uenige med dig i. Det er dog ikke det, der debatteres. Derimod er det, om tre centrale midtbanespillere til to centrale midtbanepladser, er nok til at gennemføre knap tyve kampe (hvor stort set alle kræver fuld fokus) på godt tre måneder.
Skrevet af quaz
TR1986 er jo tilsyneladende uenig, da han referere til et af CVs knap så ambitiøse citater.

Med hensyn til midtbanen, så savner jeg selvfølgelig, som alle andre en ny midtbanemand, men vores nuværende midtbane sikrede mesterskabet i forrige sæson og eksempelvis Claudemir spillede jo sit bedste bold under netop Ståle. Ingen af de 3 er synderlig plaget af skader, så selvom vi er lidt tyndt besat, så mener jeg absolut at midtbanen er god nok til Superligaen. Det er ikke bredden på midtbanen der bekymrer mig, men derimod kvaliteten.
København
Skrevet af Plankeværket
Og, så er det faktisk ikke held. Det er vores egne præstationer der har bragt os så langt, og siden vi slog Ajax ud, har vi ikke været mere heldige end uheldige i Europa. Ekstra ærgeligt vi ikke er klar nok til at kæmpe for hvert point i år. Og så er 3 mand til 20 kampe ikke nok på vores centrale midtbane. I alle 6 CL kampe vil de blive maks spændt for. Det kommer til at koste.
Skrevet af Imperator
..så selvom vi er lidt tyndt besat, så mener jeg absolut at midtbanen er god nok til Superligaen. Det er ikke bredden på midtbanen der bekymrer mig, men derimod kvaliteten.


Måske lidt en selvmodsigelse... ?
Skrevet af quaz
Det er lidt en selvmodsigelse, 3 midtbanespillere til 2 pladser er jo på papiret tyndt, men, som jeg også nævner, så er ingen af dem synderlig skadesplaget, så bredden bekymrer mig ikke. Jeg er derimod i tvivl om kvaliteten, da Claudemir jo har så meget potentiale, men har været meget svingende i de to foregående sæsoner.

Finder Claudemir sit niveau fra 2010 sæsonen, så kan jeg sagtens forestille mig at Ståle vil satse på Delaney og Claudemir centralt. Det er derfor jeg tror at Ståle giver det et halvt år og gør status til vinter. Så spørgsmålet er om vi skal ud og hente en midtbaneprofil eller en til bredden, rigtig meget afhænger af Claudemirs præstationer i de næste måneder.
København
Skrevet af Matias
Thomas Delaney har da været ude flere gange i løbet af de sidste par sæsoner, og han har tilmed en relativt høj kortrate, hvilket betyder at han løber ind i karantæner (f.eks. i næste superligaopgør mod Esbjerg). Og så har vi rent faktisk ikke vundet mesterskabet med de centrale midtbanemuligheder, der er til stede nu. I foråret havde vi f.eks. Daniel jensen at trække på.
Skrevet af quaz
Hvis nødvendigt, så tror jeg godt at Wohlgemuth kan spille samme rolle, som Daniel Jensen havde i foråret. Delaneys hårde spillestil avler en del kort og småskavanker, men jeg tror nu godt på at han kan spille +25 Superliga kampe i sæsonen.

Men som jeg også skriver, så kan vi gøre status til vinter om vi mangler en profil eller en gardering.
København
Skrevet af JuveFella
Matias@

Christoffer Remmer er superligaklar, og så må planen om at omskole ham (vi henter alligevel andre ind til det centrale forsvar) vige,


Så det bare mærkeligt han ikke mere spilletid har fået. Som du selv nævner vil Ankersen være et fint køb. Lars J som reserve er vel ikke utænkeligt, bare fordi han er anfører? Så har man en backup til Bengtsson. 3 mand til 2 pladser er fint, og så Remmer. Selvom jeg godt så ham lejet ud, nu hvor han alligevel er bag i køen.

Jeg synes det ville være svært at bære, om nogle af de de unge ikke får chancen - i særdeleshed når nu de har bevist, at de både har modenheden og talentet til det.


Hvornår har de vist det? Altså at de har talentet kan vi godt blive enige om, men at de er klar, har man ingen tegn set på. Selv i pokal kampe blev de næsten ikke brugt.

Men transfervinduet har selvfølgelig været skuffende. Vi har misset Joshua John og Djiby Fall,


Jo vist det har været skuffende, men udover et fint gennemsnit i den danske liga, har Fall ikke bevist det store. At han måske kan komme i omdrejninger igen, er altså ikke noget en klub af FCK´s størrelse, burde have tålmodighed med at vente på. Som du selv nævner, så burde talenterne da få chancen, alternativt smide Jørgensen op i front, hvor Toutouh så vil få spilletid på kanten.Jeg har ligesom de fleste andre kun set Fanendo Adi i aktion i to kampe, og trods to scoringer og en assist i disse, synes jeg han virker som om han har klare mangler. Han er noget langsom, er en anelse klodset med bolden på fødderne og rodes hurtigt ind i en klynge af modstandere - på den led minder han om Alvaro Santos. Han har den fysiske profil i orden, hvilket gør at vi offensivt kan true ad den vej, og alene det berettiger hans tilstedeværelse. Så må vi se, om Ståle Solbakken og resten af trænerteamet kan arbejde med han boldomgang og overblik.


Manden er 22 år, han kan sagtens udvikle sig mere, igen så du inde på det rigtige, han har profilen iorden. Hvorfor er det han skal være hurtig på fødderne etc? Det er jo ikke det han er købt ind til og skulle gøre. Han skaber plads og tager kampene op mod forsvarerne. Som han burde med hans profil, ikke ud og løbe om kap med bolden klistret til fødderne.

Men det havde været smart at koble Djiby Fall til også. Han har nøjagtigt det, vi har brug for, når det ikke rigtigt kører. Så kan man sige, at det er en luksussigning, men med fire angribere i truppen, burde der have været plads til to "tunge", i stedet for én suppleret med tre "rappe på fødderne".


Hvorfor skal man have 2? Igen så kan Jørgensen til nøds spille der. Behovet er ikke så stort synes jeg.

Derudover så jeg enig i at behovet for en CM var top prioriteten, TK er ikke god nok i start elleveren, men fin som backup/starter til Pokal kampe.

Man skulle næsten have haft 2 til CM, en der kan presse Claudemir og en Delaney kunne lære noget af. Blive mere displineret f.eks.
Skrevet af Imperator
CVs telefon er vidst stadig slukket..
Der er ihvertfald stadig ingen udmeldinger fra ham, selvom der nok er massere af journalister der gerne vil snakke med ham..
Gad vide om han ikke er færdig, eller om han gemmer sig..
Skrevet af JuveFella
Kom nu CV med den ekstra CM..!
Skrevet af Pascal
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Imperator
Må være dejligt som sportsdirektør at have journalister på lønningslisten, så kan man jo selv bestemme hvad man skal spørges om..
Skrevet af quaz
Helt utroligt så ekstremt dårlig han er til at formulere sig. Pinligt at han skal være klubbens ansigt ud ad til. Han snøvler jo bare rundt i ordene uden reelt at sige noget konkret. Jeg gad godt at se en EB/BT journalist prikke lidt til CV og grave lidt dybere end de pæne spejderdrenge fra FCK TV.
København
Skrevet af Matias
"Så det bare mærkeligt han ikke mere spilletid har fået"

- Enig, det er meget mærkeligt, Lars Jacobsens svingende præstationer in mente.

"Hvornår har de vist det? Altså at de har talentet kan vi godt blive enige om, men at de er klar, har man ingen tegn set på"

- Han, Christoffer Remmer, viste det bl.a. i nogle ligakampe sidste efterår. Deriblandt en meget svær udekamp mod Randers, hvor han under yderligere svære betingelser (FCK var bagud og Randers stod solidt og lavt) var kampafgørende med både stærke defensive og offensive aktioner. Han var i øvrigt den FCKer der havde det bedste assist-snit, mål på minutter spillet.

"... men udover et fint gennemsnit i den danske liga, har Fall ikke bevist det store. At han måske kan komme i omdrejninger igen, er altså ikke noget en klub af FCK´s størrelse, burde have tålmodighed med at vente på"

- Hvor man har bevist sit værd, betyder ikke så meget. Det handler om, hvad man kan bidrage med. Og her er en, vi rent faktisk har haft mulighed for at bedømme. Alle med blot en smule FCK-historie i tankerne, kan komme med de første ti eksempler på spillere, der aldrig har begået sig på højere niveau end i en af de skandinaviske ligaer, men som alligevel har været en gevinst for FCK. Desuden har, for at imødekomme påstanden, Djiby Fall begået sig glimrende i både det norske og internationalt, hvor han har spillet fremragende i faktisk en hel del Uefa-cup-kampe. Og jo, selvfølgelig bør FCK have tålmodighed med en spiller, der kan bidrage til holdet. Det er en illusion af de helt store, at tro, at er FCK er for store til den slags, og mere væsentligt: FCK har ikke noget alternativ. FCK måtte også vente på at Tobias Linderoth kom i omdrejninger... og Mikael Antonsson... og Dame N´Doye... og, ja, igen her kommer FCK-historien ind. De fleste kan nok igen her komme på de første ti, der passer ind i dét billede.

"Som du selv nævner, så burde talenterne da få chancen, alternativt smide Jørgensen op i front, hvor Toutouh så vil få spilletid på kanten"

- Det eneste talent vi har som matcher profilen, er Kristjan Finnbogason, og han er ganske uprøvet på seniorniveau. Han kan fint vente en sæson eller to mere - det er også først der, han reelt bliver seniorspiller. Enhver der har set Nicolai Jørgensen i angrebet for FCK, ville afstå fra at foreslå ham til rollen. Han fungerer ikke i den, ligesom at FCK kommer til at mangle ham på kanten. Youssef Toutouh er en fin breddespiller, men summen af ham på kanten og Nicolai Jørgensen fejldisponeret i angrebet, er betragteligt lavere end Nicolai Jørgensen på kanten og Djiby Fall i angrebet. Det burde sige sig selv.

"Hvorfor er det han skal være hurtig på fødderne etc? Det er jo ikke det han er købt ind til og skulle gøre. Han skaber plads og tager kampene op mod forsvarerne. Som han burde med hans profil, ikke ud og løbe om kap med bolden klistret til fødderne"

- Som du ville kunne læse af tidligere indlæg, har jeg netop argumenteret for, at han ikke nødvendigvis behøver at være hurtig. Det sagt er det ikke helt rigtigt, at det ikke er vigtigt, også at kunne byde ind med den slags. Både Andreas Cornelius og Dame N´Doye er/var gode til at deltage i spillet, søge ned i banen og tage løbene mod modstandernes mål. I et rimeligt tempo. Jeg ser bestemt muligheder med ham, men er ikke overbevist om, at der er bare i nærheden af samme klasse over ham, som Andreas Cornelius og Dame N´Doye. Jeg synes f.eks. ikke hans boldomgang og overblik er imponerende - men som skrevet; det kan der forhåbentlig arbejdes på.

"Hvorfor skal man have 2? Igen så kan Jørgensen til nøds spille der. Behovet er ikke så stort synes jeg"

- Jeg går ud fra, at vi ser de samme kampe, og FCKs koncept er jo i høj (som i høj, høj, høj) grad spundet om tilstedeværelsen af et lokum i front. Offensivt er det netop at have en targetspiller med en bestemt fysisk formåen og profil, og stort set hele vores offensive spil kan stækkes ret let, uden en sådan på holdet. Det er der ikke blot talrige nyere eksempler på, men talrige eksempler fra de seneste tolv sæsoner, hvor FCK har praktiseret nogenlunde samme form for 4-4-2. Og nej, Nicolai Jørgensen kan ikke spille der. Der findes intet eksempel i FCK-regi, der understøtter påstanden om, at han skulle kunne være en løsning på pladsen. Så jo, behovet er ret stort. Hele vores offensive plan afhænger af, at have en sådan til rådighed - og derfor ville det heller ikke skade, at have en back-up for den faste starter.
Skrevet af Bløde babser
Så lige lidt af reserveholdskampen mod Bif på kanalsport. Marvin var faktisk helt ok og i direkte sammenligning med hans makker, Santin, helt klart manden vi skal håbe på af de to.
Tyndt grundlag, men stadig rart at få lidt håb om der er mere i ham end hvad han har vist indtil videre.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af JuveFella
Han, Christoffer Remmer, viste det bl.a. i nogle ligakampe sidste efterår. Deriblandt en meget svær udekamp mod Randers, hvor han under yderligere svære betingelser (FCK var bagud og Randers stod solidt og lavt) var kampafgørende med både stærke defensive og offensive aktioner. Han var i øvrigt den FCKer der havde det bedste assist-snit, mål på minutter spillet.


Ok. Så har du været så heldig og se de få kampe, med Remmer på backen. Mente bare der var en pokal kamp, (som FCK tabte), hvor han ikke fik chancen, og folk var ude med riven over hvorfor et talent som blandt andet Remmer, ikke fik chancen og nu var der ikke flere kampe til at bruge reserver/talenter i. Men fedt og høre han præsterede så godt mod Randers.

Enhver der har set Nicolai Jørgensen i angrebet for FCK, ville afstå fra at foreslå ham til rollen. Han fungerer ikke i den, ligesom at FCK kommer til at mangle ham på kanten.


Det var også mest i nødstilfælde jeg ville have Jørgensen i angrebet, jeg ser bare ikke behovet for en luksus angriber reserve som du mener Fall er, til klubben. Så istedet for at spille i angrebet, kunne Jørgensen ligge bag en angriber. Ser større mangler andre steder på banen.

Som du ville kunne læse af tidligere indlæg, har jeg netop argumenteret for, at han ikke nødvendigvis behøver at være hurtig. Det sagt er det ikke helt rigtigt, at det ikke er vigtigt, også at kunne byde ind med den slags. Både Andreas Cornelius og Dame N´Doye er/var gode til at deltage i spillet, søge ned i banen og tage løbene mod modstandernes mål. I et rimeligt tempo. Jeg ser bestemt muligheder med ham, men er ikke overbevist om, at der er bare i nærheden af samme klasse over ham, som Andreas Cornelius og Dame N´Doye. Jeg synes f.eks. ikke hans boldomgang og overblik er imponerende - men som skrevet; det kan der forhåbentlig arbejdes på.


Jamen enig. Men en med et mindre niveau end N´Doye og Cornelius, er heller ikke helt tosset vil jeg mene. De er jo begge blandt de bedste angriber, der har spillet i Danmark.

Jeg går ud fra, at vi ser de samme kampe, og FCKs koncept er jo i høj (som i høj, høj, høj) grad spundet om tilstedeværelsen af et lokum i front. Offensivt er det netop at have en targetspiller med en bestemt fysisk formåen og profil, og stort set hele vores offensive spil kan stækkes ret let, uden en sådan på holdet. Det er der ikke blot talrige nyere eksempler på, men talrige eksempler fra de seneste tolv sæsoner, hvor FCK har praktiseret nogenlunde samme form for 4-4-2. Og nej, Nicolai Jørgensen kan ikke spille der. Der findes intet eksempel i FCK-regi, der understøtter påstanden om, at han skulle kunne være en løsning på pladsen. Så jo, behovet er ret stort. Hele vores offensive plan afhænger af, at have en sådan til rådighed - og derfor ville det heller ikke skade, at have en back-up for den faste starter.


Så må du da også indrømme, at Adi har været ekstremt vigtig, og hvordan han kan blive talt så meget ned diverse steder, forstår jeg ikke. Være et lokum, er det han bidrager med. Jeg forventer ikke Cornelius eller N´Doye niveau, men giv ham dog tid, det virker jo nærmest som han er et fejlkøb, selvom han har lavet 2 mål i 2 kampe, og giver FCK den ekstra dimension i det offensive spil, som du nævner. Men det er da godt og have en plan B, og det er vel ikke og smide en præcis samme type som Adi ind, hvis det ikke har funket med Adi, så må det være forbi det nogen store drenge, som skal ud og løbes med, hvor en Pourie vil være bedre og sætte ind f.eks.

Men du ved nok bedre, og jo endnu en stærk fysisk angriber vil da være lækkert, men der er ihvertfald 2 pladser jeg hellere ser forstærket, inden man går ud og hapser en Fall type.

Derudover kunne det tænkes, at Fall ikke var intereseret i en 1 årig lejeaftale, som virker til og være vejen frem for CV pt, han foretrak nok en fast rolle og spilletid, uagtet at det var FCK der bankede på døren.
Skrevet af JuveFella
Hvor tror i ham Braaten er tiltænkt en plads henne? Kanten hvor jeg umiddelbart vil tro han er bedst, er FCK jo godt besat.
Så kunne det måske være Ståle vil gå tilbage til sin 4-4-1-1, med Braaten som hængende angriber, eller på kanten hvis Jørgensen rykkes frem som hængende. Eller er det på midten som konkurrence til Claudemir?
Skrevet af Slettet(210124201401)
Han starter vel på venstre, nu hvor Jørgensen er skadet, med mindre han er klar igen mod Esbjerg.

Ellers i venstreside med NJ bag Adi eller bag Adi med NJ på venstrekant.
Skrevet af JuveFella
OK. Det giver vel også mest mening. CV håber vel og lave en ny Grønkjær, med en rutineret profil fra en topliga, som kører på sidste vers af karrieren.
annonce
0