Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
... og jeg må i det hele taget indrømme, at jeg er mere end tilfreds med de resultater og den CL-kampagne, der indtil videre har været budt på. Af et hold i så stor ubalance, og i store dele af tiden også i regulær krise, er det flot at være med i kampen om avancement, helt op til femte runde.
Skrevet af Sir , moderator
Ja det er da absolut godkendt. Der skal nok være nogle folk i artikelforum der mener at FCK er en skændsel for dansk fodbold, men det var svært at have de helt store forventninger når man ser hvor ringe det har været i Superligaen.

Det første straffe er da i øvrigt bizart og ret uheldigt som jeg lige så det. Lars J prøver vel at tage fra fordi ham spilleren kommer flyvende. Dermed er han uopmærksom på spilleren og spiller lidt volleyball.
Dette er en signatur.
Skrevet af Adriaanse
1-3 ude mod et Juventus, der har noget at spille for, er bestemt godkendt - både i.f.t. resultat og holdindsats.

Og mod langt hurtigere, bedre og dyrere spillere, der ydermere fungerer fint som hold, kan enkelte fejl ikke undgås. Det ville trods alt være et urimeligt krav at stille.

Så Ståle fik, som jeg ser det, det ud af holdet, der var muligt, og det må man anerkende.

Vh.

Adriaanse

Skrevet af Drejer
Jeps, pinlige resultater so far. 4-0 i Madrid er selvfølgelig ikke kønt. Omvendt taber Galatasaray dernede 4-1 mod et reservespækket Madrid hold, som endda er én mand i undertal.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Adriaanse
Til dels enig.

I Madrid er de fleste chanceløse, næsten uanset hvor taktisk snedigt, man prøver at spille.

Synes dog, at udekampen i Istanbul var skidt i lange perioder, da der var gået "Hjulmand" i taktikken. For forsøgene på at spille med og måske endda outsmarte Galatasaray, havde spillerne tydeligvis ikke kvaliteten til. Og fair nok, i øvrigt.

Det ser dog ud til, at Ståle - også europæisk - lærer lidt hurtigere end Hjulmand, og det kan i bedste fald skabe en 3. plads i gruppen i år, hvilket ville være en stor, samlet præstation.

Vh.

Adriaanse
Skrevet af John de Wolf
"og jeg må i det hele taget indrømme, at jeg er mere end tilfreds med de resultater og den CL-kampagne, der indtil videre har været budt på. Af et hold i så stor ubalance, og i store dele af tiden også i regulær krise, er det flot at være med i kampen om avancement, helt op til femte runde"


Helt enig. Selvom der er folk i artikelforum der går amok, og min gamle far sendte mig en sms i går aftes med ordlyden: "FCK er en skændsel. Hvad er det for noget pindsvinefodbold", så er man nød til at kigge på udgangspunktet. Det handler ikke om dansk taber-mentalitet a la "det er da fint at være med", men om simpel realisme.

Personligt kan jeg i øvrigt også sagtens nyde, at se et godt organisere fodboldhold. forsøge med de midler der nu er, at gøre det svært for modstanderne, at score.Skrevet af repos , moderator
Præstationen igår var overordnet set fin, men for pokker hvor vi dog savner en ordentlig angriber. NJ var helt væk, og han kan ikke spille den position. Han er generelt set inde i en downperiode.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TR1986
Generelt var det en god indsats imod Juventus, men selvfølgelig skæmmet af de latterlige straffespark de får. FCK`s bedste var efter min mening Pierre Bengtsson og Claudemir.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af JuveFella
og jeg må i det hele taget indrømme, at jeg er mere end tilfreds med de resultater og den CL-kampagne, der indtil videre har været budt på. Af et hold i så stor ubalance, og i store dele af tiden også i regulær krise, er det flot at være med i kampen om avancement, helt op til femte runde


Enig, man frygtede jo nærmest man ville tabe samtlige kampe med 2 måls margin mindst.

Før kampen mod Juventus, ville selv et nederlag mod Juventus, samt en stor Madrid sejr over tyrkerne, stille FCK i en god position, for deltagelse i Europa League.

At Juventus slår Galatasaray i sidste kamp, virker til og være en god mulighed, samt et point hjemme mod Madrid, med så stærk en hjemmebane som FCK besidder i Europæisk fodbold, ikke utænkeligt.

Der er selvfølelig en hel del ting der skal gå FCK´s vej, som f.eks man slår Brøndby på Søndag og fortsætter med at tanke selvtillid, Juventus nederlaget kan heller ikke have ødelagt selvtilliden fuldstændig. Jeg tror på de kan hente et point mod Madrid.
Skrevet af nurgle
Sælger gerne kampen søndag for et x.
Skrevet af Imperator
Me too..
Brøndby på udebane har aldrig været nemt, selv ikke når det har været værst derude. Den er fuldstændig åben, og jeg tror det ville være bedre for dem at vinde end det ville være slemt for os at spille uafgjort, hvis det gi´r mening.
Skrevet af JuveFella
Bedre er de vel heller ikke. De har også et par vigtige spillere ude, samt et par der først er på vej tilbage.

FCK kan stortset stille i stærkeste opstilling.
Skrevet af Suusgaard
FCK kan stortset stille i stærkeste opstilling.


Ja bortset fra at Rurik er ude med karantæne, Braaten nok er ude med skade, og Vetokele er tvivlsom.
Skrevet af Imperator
De er bedre end de plejer at være, og det har aldrig været nemt at spille i Brøndby.
Hvis de vinder så er de 3 point foran os, og så er det officielt dem der er vores største hindring på vejen mod trofæet..
Det vil blive deres tiende kamp som ubesejret, den 4 sejr på stribe, og potentielt den 6. kamp de har holdt nullet..
Moralen derude risikerer jo at snowballe fuldstændigt..

Jeg sælger den som sagt gerne for et X, så tror jeg godt vi kan skrabe flere point sammen i det lange løb..
Skrevet af JuveFella
Nu skrev jeg også storset, men samtidig har de 3 ikke rigtig spillet på samme tid, så vidt jeg husker, så og kalde dem alle for en del af stærkeste, er nok også for meget.

Derudover spiller Vetokele ikke Champions league kampe, så han er vel ikke en del af stærkeste opstilling. Gislason bliver dog et tab, og Braaten´s rutine i sådan en kamp. Men hvis Jørgensen opper sig, samt man har Toutouh ser det nu fint ud på kanterne.
Skrevet af JuveFella
Hvis de vinder så er de 3 point foran os,


Hvilket er god motivation for lige præcis FCK spillerne, vil gøre alt for de ikke taber (igen)

Det vil blive deres tiende kamp som ubesejret, den 4 sejr på stribe, og potentielt den 6. kamp de har holdt nullet..


Statistisk er godt, men næppe en selvfølge i hvordan en kamp udmontre sig, specielt ikke i derbys.

Derudover har FCK ikke tabt i 6 kampe i liga sammenhæng. Da vi mødte dem sidst, var de allerede i en god rytme af resultater, hvor vi først rigtig ramte det efter nederlaget til dem.
Skrevet af Imperator
Men 2 af dem er vel en del af stærkeste.. Vetokele og Gislason..

At Vetokele ikke spiller CL har ikke noget med det at gøre, det er en taktisk disposition.
Personligt synes jeg ikke det er jordens undergang han er ude, da jeg har stor tiltro til Pourie, men jeg tror Ståle er knap så tilfreds.

Gislason er næsten vores vigtigeste spiller, især i lyset af at det meget vel kan blive Bolanos der skal erstatte ham..
Håber dog også det bliver Toutouh, så skal det nok gå..

Braaten synes jeg er ligegyldig at have med, håber ikke han får forlænget hans kontrakt..
Skrevet af Svoger
Derudover spiller Vetokele ikke Champions league kampe, så han er vel ikke en del af stærkeste opstilling.

Du kan absolut ikke sammenligne Ståles udebane-Europa-opstilling, med hvad der må regnes for vores stærkeste i ligaen.
Skulle Bolanos være en del af stærkeste opstilling?

Vetokele i sin nuværende form, må være en af angriberne i stærkeste opstilling.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af jomic...
Personligt synes jeg ikke det er jordens undergang han er ude, da jeg har stor tiltro til Pourie, men jeg tror Ståle er knap så tilfreds.


Jeg er nu mere af den overbevisning at Ståle er igang med at lave en Gunnery Sergeant Hartman på ham. Stille og roligt splitte hans ego ad, for derefter at bygge det op så det kan fungere i en enhed, som er nødvendigt for at blive en del af Ståles koncept.
Skrevet af Bløde babser
Braaten håber jeg meget bliver klar. Jeg tror han vil være så vigtig mod Bifs centerforsvar rent fysisk hvor han kan holde Boulanrouz beskæftiget og lade Vetokele, eller hvem det nu bliver matche op med letvægteren Dumic, få meget nemmere spil.

Dermed slipper vi sikkert også for at Nicolai Jørgensen ryger væk fra kanten.
Braaten er ham jeg bare vil have klar.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0