Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Imperator
Jomic

Det er sjovt du siger det.. Jeg har tænkt det samme.
Synes egentligt ikke det er særligt sympatisk (Ariel gjorde iøvrigt det samme), især fordi han jo ikke været et problembarn hos os (udadtil ihvertfald), men måske det er hvad der skal til..
Det vil sikkert være godt for ham på sigt, det er bare aldrig kønt når nogle skal læres ydmyghed..

Han virker meget mere vellidt på holdet nu end han gjorde i starten.
Kan huske et af de første mål han scorede hvor ingen rigtigt jublede med ham.. Sådan virker det slet ikke mere. Synes flere gange, når kameraet har fanget ham, at man har set ham gå og snakke og grine med de andre spillere..
Tror faktisk også han er en meget fin fyr, måske bare lidt intens omkring hans fodbold, og lidt socialt akavet og hård i filten.
Skrevet af Bløde babser
Imperator

Sagde Ståle ikke den anden dag noget med Pourie havde nogle "relationsvanskeligheder"?
Det tolker jeg som en måde at sige på at manden er gakgak i Ståles øjne.....ikke plads til den slags løse kanoner så heller få ham ud og gøre plads til hvis Bendtner ringer.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af JuveFella
Du kan absolut ikke sammenligne Ståles udebane-Europa-opstilling, med hvad der må regnes for vores stærkeste i ligaen.


Man må da formode han stiller i stærkeste opstilling, han kan mod en af CL favoritterne, og ikke hjemme mod Viborg.

Skulle Bolanos være en del af stærkeste opstilling?

Om det var ham eller TK, er vel ikke den store forskel.

Vetokele i sin nuværende form, må være en af angriberne i stærkeste opstilling.


Det lidt svært og regne ud hvad folk herinde mener, jeg skrev et par sider tilbage, at jeg synes Vetokele var begyndt og gøre det godt, ingen var sådan enig, men alligevel mener folk nu han er blandt stærkeste opstilling. Men ja du har nok ret i, hvis han havde været klar, ville han havde startet inde mod Juventus.
Skrevet af Svoger
Hverken TK eller Bolanos må være at regne i stærkeste opstilling, til en mere "almindelig" kamp. Juventus-kampen var et forsøg på at organisere og forsvare sig hjem. Og opstillingen var herefter. Vi vil jo ikke stille op på den måde i ligaen, medmindre vi har en uhørt skadesfrekvens i angrebet.
Det var altså en opstilling med 5 midtbanespillere, og så en "offensiv midtbanespiller" som angriber. Altså, uden reel angriber.
Jeg tror ikke engang vi ville gøre det i ChL på hjemmebane.
Det skyldes selvfølgelig også holdets forfatning, at man må smide 6 midtbanespillere ind på de forreste positioner, havde man haft Cornelius, DameN eller Mackan, havde man stensikkert prioriteret anderledes.

Kig på hvad Ståle "plejer" at stille med i ligaen, når ikke skader, karantæner og træthed ændrer det. Så har vi, hvad Ståle mener er stærkeste opstilling.

Pt. må målmand og forsvar giver sig selv. Midtbanen være NJ-Delaney-Claudemir-Gislason, og angrebet Vetokele+(det kan jeg så ikke helt lure, måske Braaten).

Gislason spiller ikke søndag, Braaten er meldt tvivlsom. Er Vetokele også? Som BB håber jeg også på Braatens tilstedeværelse. Han er kropsstærk, og sænker måske nok tempoet i spillet ind imellem, men er ganske god til at holde på bolden. Og så forventer jeg egentlig, af denne (efter hvad jeg har hørt) lidt dovne nordmand, netop vil folde sig ud i disse større kampe.

Og så er det vel en åbent spørgsmål, om man kan give Mellberg så meget hvile, at han er klar til søndag. Jeg forventer det kan lade sig gøre, men han har vel ikke spillet 3 kampe i så tæt program for os før, og vi er sent i sæsonen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af jomic...
Imp & BB

Jo, Ståle nævnte relationsvanskeligheder. Hvad det så end betyder tolker jeg det som at han har noget at lære, før han kan indgå i en enhed. Derfor pendanten til US Marines. Men synes det er bemærkelsesværdigt at han kom ind mod Juve, da Vetokele rent præstationsmæssigt (i kamp), burde have større berettigelse.

Det tror jeg ikke Ståle ville gøre med en spiller han ikke tror på. Der er nok stadig lang vej for Pourie, men han får minutter og incitamentet til at klø på. Så er han også kun 22.

Derudover kunne jeg sagtens forestille mig Ståle som Gunnery Sergeant.

EDIT:

Okay, den her havde jeg så ikke opfattet:

I kampen i Torino sad både Daniel Braaten og Igor Vetokele ude med skader.
Skrevet af Plankeværket
Hvis vi ender på en 3. plads i gruppen, så kan vi godt trække Esbjerg right?

Efter at have læst fortørnede esbjergfans brokke sig over at nogen siger "vi" om årets pointhøst i EL/CL, så er jeg klar på at vi tæver dem i 16. dels finalen.
Det er ret absurd, at man efter at have præsteret godt 1 gang i europa i 30+ år skal spille hellig, brokke sig over manglende opmærksomhed og at nogen mener der er andre hold der henter point til DK også. Det var det samme med Aab fans for et par år siden. Det giver ret så lange løg med den tabermentalitet.
Derudover så vinder vi ikke på vestegnen. Selvom Tygesens skade svækker dem markant.
Vores trup er heldigvis nem at optimere i vinterpausen, der er klare mangler på meget specifikke positioner. Det stoler jeg på Ståle kan løse. Og så bliver vi mestre. Og så tænker jeg, at Toutouh, Pourie og Vetokele kan rykke sig markant under et par måneders intens træning med Ståle.
Skrevet af Bløde babser
Det giver ret så lange løg med den tabermentalitet.
Derudover så vinder vi ikke på vestegnen


Hehe, pudsigt du har de to linier lige efter hinanden.

Selvom Tygesens skade svækker dem markant.


Det mener jeg ikke den gør, han er en af deres dårligste og de har alternativer der er mindst ligeså gode.

Jeg tror meget afhænger af hvad vi kommer med. Er holdet fired up eller er de lidt slatne efter i onsdags - og hvor slidte er vi egentlig?
Bif ser slidte ud - de sidste par kampe har de ikke spillet godt og en gut som Symanovski der gjorde ondt på os sidste gang er blevet lidt mere anonym - måske bare læst af mostanderne, måske formnedgang. Deres angreb og centrale midt ser også slidte ud - mod FCM den anden dag var det jo ikke just noget vi skal frygte de kom med.
Men hvad har vi mon tilbage i tanken, det kan jeg også været lidt nervøs for. Vi har leveret under Ståle, men uden Gisla og måske også uden Vetokele og Braaten kan det godt se lidt tandløst ud.

Men med Ståle tilbage plejer vi at komme parate ud - er vi det tror jeg også vi har mere kvalitet.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Det ser lidt pudsigt ud ja. Men altså, det ultimative udtryk for tabermentalitet er at man tuder efter en sejr. Jeg synes ikke der noget galt med at regne et bump på vejen mod et mesterskab.

Med den firepower vi har bragt på udebane i år, så tror 0-0 er et godt resultat. Du kan have ret i, at de ser slidte ud. Der er præcis derfor jeg er glad for Thygesen er ude. Han er meget svær at slide op.
Skrevet af jomic...
Planke

Hvis vi ender på en 3. plads i gruppen, så kan vi godt trække Esbjerg right?


Nej først runden efter fjernes den nationale barriere.
Skrevet af Bløde babser
Med den firepower vi har bragt på udebane i år, så tror 0-0 er et godt resultat


Udover i madrid skal vi tilbage til juli måned for at finde en (ude)kamp vi ikke har scoret i. Det var i Herning. Vi scorer mange mål i denne sæson - det store problem er vi også lader mange gå ind.

Der er præcis derfor jeg er glad for Thygesen er ude. Han er meget svær at slide op.


Men han er jo dårlig. At han løber højaktiv rundt som den sædvanlige hovedløse kylling kommer de ikke til at savne.
Om han har en betydning via sin indvirkning på sine medspillere ved jer ikke, men hans spillemæssige kvaliteter erstater de nemt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Så håber jeg vi møder Esbjerg der.

Jeg synes ikke vi har været gode ude, mod andre end Viborg i år. BIF forsvarer godt, og jeg tror ikke vi scorer, måske et enkelt.
Jeg synes du er for hård ved Thygesen, han har både for FCM og BIF gjort livet rigtig surt for os. Det kan godt være det er fordi vores spillere er så pivringe de ikke kan opfange en hovedløs kylling, det kan også være fordi der faktisk er plads til hans energi i en 5 mandsmidtbane, og at han formår at bruge hans begrænsede boldtalent ret godt.
Det er hverken fart eller boldfasthed der kendetegner vores midterste 4, så er det egentlig naturligt nok, at en aggresiv spiller der søger rum derinde kan gøre ondt på os.
Skrevet af quaz
Thygesen er jo en rigtig derbyspiller, hans forcer kommer virkelig til udtryk i kampe, som den typiske FCK - BIF kamp og derfor er jeg fint tilfreds med at de skal erstatte ham med en Hasani eller lignende, som måske ikke er lige så bekendt med intensiteten og betydningen af kampen for fansne.
København
Skrevet af kapow
Men han er jo dårlig. At han løber højaktiv rundt som den sædvanlige hovedløse kylling kommer de ikke til at savne.
Om han har en betydning via sin indvirkning på sine medspillere ved jer ikke, men hans spillemæssige kvaliteter erstater de nemt.

Mod Midtjylland fik Brøndby først styr på kampen, da Thygesen gik ud og midtbanen bestod af Kahlenberg og Ørnskov. De blev langt mere rolige og boldsikre. Thygesen ude er lig med en nedgang i både iver og febrilskhed på midten.
Skrevet af Svoger
http://www.bold.dk/snak/…&id=3421250

Går der sådan nogle rygter, som exile beskriver i 3. post, i de mere "seriøse" fankredse, eller er det en and?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af JuveFella
http://www.bold.dk/nyt/S…es-svageste

Han siger bare det, man allerede har skrevet, at sidste kamp var FCK ikke oppe i gear. men alligevel formåede man og lave 2 mål, samt Brøndby var begyndt og vise god form på det tidspunkt. Godt nok er Gislason ude, men Toutouh bringer også noget vildskab og gå-på-mod ind på holdet, derudovre står der ikke om Vetokele fortsat er skadet, så man må forvente han er kampklar til imorgen.

Så igen, man er tæt på stærkeste opstilling til Søndag, hvor Brøndby har flere spillere ude, og flere på vej tilbage som ikke er i kampform, det må alt andet lige være til FCK´s fordel.
Skrevet af Drejer
Svoger

Det tvivler jeg på er sandt. Vi skal ikke mange år tilbage, hvor der blev sprøjtet 500 mio. i Parken. Siden da har driften været sund, så en stor kapitalindsprøjtning vil pt ikke give mening. Men det bliver interessant at se den fremtidig-økonomiske situation, nu hvor CL med stor sandsynlighed kommer til at mangle, samt de store spillersalg ala Doye, Kvist og Cornelius.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Drejer
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Pascal
Kan kun se det som et plus for BIF at Thygesen ikke er med.

Løber konstant, men langt de fleste gange de forkerte steder eller også ender de " offensive flow afleveringer" helt skævt .
Hvis man imø skulle vælge ml. Thygesen og en feks. Nørgaard så falder sidstnævnte klart mere ind i deres foretrukne spillestil.

Det er Superligaens to stærkeste mandskaber der mødes, og dejligt at det iøvrigt er blevet det igen.
Håber på en velspillet topkamp hvor det bagefter ikke er en dommerfejl der diskuteres.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Bløde babser
Svoger - Drejer

Og skulle der være det er spørgsmålet omkring kapitaltilførsel også ligeså meget; hvorfor?
PSE er jo i modsætning til Bif ejet af nogle mennesker der kører forretningen efter mere traditionelle mål, hvor den samlede værdi og resultaterne af hele PSE, ikke kun FCK, er i fokus.
En kapitalindsprøjtning kunne meget vel tænkes at være rettet mod at nedbringe renteudgifter eller investere mere i Lalandia eller et helt tredje der intet har med fodbold at gøre. Den økonomiske afsmitning af dette for FCK vil så sikkert højest være indirekte omkring hvor solidt et grundlag der er for hele forretningen PSE.
Bif derimod er mere hobbyaktier og kapitaludvidelserne er mere drevet af folk der vil pumpe penge i et fodboldhold end skabe en forretning der giver afkast.
Da jeg er røv ligeglad med PSE´s afkast ville jeg næsten hellere have vi også kørte Sugar Daddy modellen - den er dog noget mere følsom hvis Sugar Daddy mister interessen eller går KASI.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Svoger
Ja, det har du selvfølgelig ret i, BB.
"Vi" lever i nuværende forfatning på forretningsherrernes nåde, da de tror de kan tjene på os.
Heldigvis tyder alt dog vel også på, at det har de kunne, så selv uden direkte ChL-kval fra ligaen, tør man vel håbe på de ikke nedruster her og nu.

En "kapitaltilførelse" kan vel for øvrigt også bare være, at nogle fans ikke helt har forstået hvad der blev snakket om, og i virkeligheden var det et udtryk for, der er frigivet "fornuftig" mænge midler til at handle for i vinterens transfervindue.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0