Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Det kan da godt være at spillerne vil være lunkne over for det. Men nu henter vi jo primært fra økonomisk mindre klubber om os, så en grundløn kunne jo være et match af dette - måske 15-20% oven i hatten - og så ellers præstationsbonusser for resten. Spillerne ville stadig kunne se frem til bedre økonomi og større/mere interessante, sportslige udfordringer. Så er resten for mestedelen op til dem selv.
Skrevet af Arsenal_love
Vi skal ikke helt udelukke Adi....

http://www.youtube.com/w…RHNo4bMBzu8
fck & arsenal
Skrevet af Matias
Mod Hvidovre.. i en træningskamp... opstået efter et forkølet indlæg... mod en fyr der åbenbart ikke aner hvordan man dækker op... jeg hænger ikke min hat på den scoring.
Skrevet af Drejer
Så skulle Mussis ENDELIG være på plads. Klubberne skulle være enig, og der mangler blot officielle undmeldinger.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Plankeværket
Han rammer den jo ikke engang rent.

Mht angriber snakken, så er det jo ikke tvingende nødvendigt at spille med en høj og stærk mand. Det hjælper naturligvis hvis man foretrækker at have et primitivt våben, men mere nødvendigt er det at have en angriber der kan modtage bolden i en presset situation, deltage i spillet og med løb både med og uden bold skabe plads.
Både Santin og Zuma kunne ca det og de var vel ok succes´er hos os?
Vores 3 angribere udmærker sig alle ved ikke at kunne dette. Både Pourie og Igor vil kunne score mange mål for os, men de er ikke med til at skabe spillet. Jeg ved ikke hvad Adi kan. Jeg forstår derfor godt hvorfor vi kigger efter en mere teknisk type til angrebet, om ham fra Norge med de lange træk er den rigtige, er mere tvivlsomt.
Skrevet af Bløde babser

Det kan da godt være at spillerne vil være lunkne over for det. Men nu henter vi jo primært fra økonomisk mindre klubber om os, så en grundløn kunne jo være et match af dette - måske 15-20% oven i hatten - og så ellers præstationsbonusser for resten. Spillerne ville stadig kunne se frem til bedre økonomi og større/mere interessante, sportslige udfordringer.


Det billede køber jeg ikke.
Hovedårsagen til de fleste udenlandske spillere kommer til DK er næsten alene en attraktiv lønpakke. Selv en spillers om Nicolai Jørgensen valgte os angiveligt frem for OB hovedsageligt pga løn.

Hvis ikke vi i forvejen giver den mest optimerede lønpakke i forhold til spillernes behov, men har en stor unødvendig "tryghedsbuffer" som jeg læser dig skrive, er det endnu et gigantisk anklagepunkt mod CV. Det ville være idiotisk.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
OB-kontrakten med Nicolai Jørgensen var indgået, men ledelsen (OBs) nedlagde veto pga. økonomien i det. Jeg er ret sikker på, at vi først kom ind i billedet efterfølgende, og at vi altså ikke havde deltaget i en lønbudrunde.

Selvfølgelig kan det lade sig gøre, at køre med præstationsbaserede kontrakter. Flere hollandske og belgiske klubber har valgt en lønstrategi, der i hvert fald har elementer af det. Hvordan de så er strikket sammen, ved jeg ikke. Muligvis er det ikke så drastisk, men f.eks. er længden af en del kontrakter kortere, med option på forlængelse.
Skrevet af repos , moderator
Vildt af OB, at de har afrikanske nulbonner løbende rundt på dyre kontrakter, og så nedlægges veto mod NJ.

Afskedigelsen af Kim Brink har ført klubben ned i et sort hul, og de har potentiale til at lave en AGF, og ryge ned i 1. division.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af quaz
Kan det tænkes at ledelsen er klar på at smide 30-40 mio efter Cornelius til sommer? Eller eventuelt en lejeaftale med købsoption?
København
Skrevet af Il_Preferito
Mon ikke der er større problemer end om ledelsen vil betale 30-40 mio for ham. Gider han vende tilbage efter blot 1 år? Og er han klar til at tage den massive lønnedgang, der i så fald skal til.

Den handel sker vist desværre kun i drømmeland.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af quaz
Jeg tror personligt at Cardiff rykker ud og Cardiff får rigtig svært ved at sælge ham til en større klub og ingen Championship klubber har råd til ham. Jeg tror ikke der er andre klubber end måske FCK, som er villige til at betale bare noget nær det Cardiff betalte i sin tid.

Cornelius er stadig ung nok til at komme ud igen og Cardiff var et for stort skridt for tidligt. Han kan komme hjem og spille i 2 sæsoner også har han stadig masser af tid til at komme ud.
København
Skrevet af Schelden
@quaz

Tror som ovenstående heller ikke på, at hverken Cardiff eller Andreas, kunne gå med til et skifte tilbage til FCK. Hvis ikke han kommer i nærheden af noget fodbold, så burde han også stadig havde bedre alternativer på hånden, end et skifte hjem til Danmark - Man kan dog ha´ lov at håbe!

- Ville desuden blive ked af at se FCK bruge 40+ for en spiller, som på det tidspunkt, måske ikke har spillet i et kalenderår.
København.
Skrevet af quaz
Jeg tror ikke Cornelius har et stort nok navn nogen steder til at Cardiff kan sælge ham uden for stort tab til andre klubber end FCK.
København
Skrevet af Il_Preferito
Øhm, Cardiff betalte 7.5 mio £ for ham, og det vist endda før potentielle klausuler er medregnet.

Hvordan er de 30-40 mio du nævner ikke at betragte som at sælge med et "stort tab"?

Edit. Jeg tror i øvrigt godt han kunne være en spiller som Championship-klubber, og hold i både Tyskland og Holland kunne bruge.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Matias
Det tror jeg, du har ret i, quaz. Det er meget tvivlsomt om der er udenfor "fodbolddanmark" overhovedet er et bare lille kendskab til Andreas Cornelius´ navn og evner. Vælger Cardiff derfor at afhænde ham med de præstationer for klubben, han hidtil har kunnet skrive på cv´et, vil det formentlig være med et ret stort tab. Den betingelse tror jeg, de er ganske klar over. Om Andreas Cornelius så selv er klar til sådan et skifte, med dertilhørende ringere kontrakt, er jeg mere i tvivl om.
Skrevet af Matias
Il_Preferito. Enig, han vil sikkert kunne gøre det ret godt, i de ligaer/lande du nævner. Han ville f.eks. passe ret godt ind hos Ajax :) Jeg tror dog stadig ikke på, at Cardiff kan få meget mere end 40 mio. kr. for ham, som virkeligheden ser ud lige nu.
Skrevet af Schelden
@Matias

Spørgsmålet er vel i ligeså høj grad, om FCK vil sprænge budgettet og transferrekorden og smide 30+ mio. efter ham.
København.
Skrevet af Matias
Se det er jo lige det! Men altså, er man indstillet på at give 24 mio. kr. for en spiller, der hverken kender ligaen eller klubben, som 23-årig kun har været en enkelt sæson i Europa og som profilmæssigt ikke er det første, FCK lige står og mangler, så måske.
Skrevet af Il_Preferito
Det tror jeg bestemt heller ikke, Matias.

Jeg hører så nok også til dem der vil vurdere at 7.5 mio £(hvis det passer, selvfølgelig)var alt for meget for ham i sommers.

Hvis Cardiff vælger at afhænde ham ved eventuel nedrykning, så vil jeg også tro 30-40 mio er det maksimale de kan presse ud af det. Jeg tror dog ikke de sælger ham - Han står sikkert til en fin degradering i lønnen, hvis Cardiff rykker ned, og med 20 år kan han sikkert fint indstille sig på en sæson i Championship.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Schelden
@Matias

Nu er jeg ikke helt bekendt med beløbet for Mussis, men efter hvad jeg har hørt, er det kun i omegnen af 15 mio. Ligemeget hvad, så er der meget langt fra 15-20 mio. til 30-35 mio. i dansk fodbold. Hvis Cardiff på trods af nedrykning, beslutter at de absolut ikke har behov for ham, så tror jeg at en lejeaftale, er det tætteste FCK kommer på ham i nærmeste fremtid.

- Desuden, så tror jeg, at Andreas stadig ser det som bedre, at spille for Cardiff i divisionen, frem for FCK i suppen - I hvert fald ift., at bruge Cardiff som udstillingsvindue.
København.
annonce
0