Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GammelBitterMand
Så er Pourie officielt udlejet til Zulte Waregem - annonceret på FCK.dk lige under et kæmpe UDSALG-banner ...
Batman Close. London W12.
Skrevet af anonymbruger
Suk... Skal vi ikke til at forstærke os snart?
Skrevet af JuveFella
@Bløde Babser

Så vidt jeg husker, var du en af dem der ikke mente man skulle bruge ordet panik, og der stadig var langtid tilbage af transfervinduet.

Men med Mussa´s tilgang til sommer og måske Høgli kommer. Zanka muligvis transfer og overpris af ham angriberen fra Norge, så er Sigurdsson, en stærk midterforsvar forsvundet og ingen erstatning hentet yet, Pourie er blevet lejet ud, selvom han begyndte og vise lovende takter. Hvad er din holdning så nu? Jeg var sådan set med på, at de rette køb tager tid og man kan ikke forvente alt fra dag et, men nu vil jeg mene det i den grad begynder og trække tænder ud, at man stadig ikke har nogen på plads fra Januar vinduet. Hvad mener du?

Man har selvfølelig fået forlænget med Delaney og det godt nok klasse, med hans præstationer og vigtighed in mente, men er det nok til og blive mestre på?
Skrevet af Plankeværket
Udlejningen af Pourie ligner en positiv nyhed. Det betyder at vi henter en ind! Og Pourie bidrog ikke med noget, som Vetokele ikke kunne bedre.
Det efterlader os med en angreb hvor Vetokele har styrker i feltet og i kontraangreb. Braaten er en god fysisk og teknisk spilstation, Adi er høj og ham fra Norge forhåbentligt bidrager med kloge løb og pasninger som Santin. Givet at Adi er højere end Pourie og at han har været gennemført elendig, så er det naturligt nok at Pourie sendes ud. Hvem helvede skulle hente Adi?
Skrevet af JuveFella
Udlejningen af Pourie ligner en positiv nyhed. Det betyder at vi henter en ind! Og Pourie bidrog ikke med noget, som Vetokele ikke kunne bedre.


Positiv og positiv, det ved jeg nu ikke, jeg ville have foretrukket Pourie fremfor ham fra Norge, men det bunder også i prisen og jeg intet kender til manden, så synes jeg faktisk Pourie gjorde det fint før pausen.

Pourie havde nu også gode løb i det jeg så med ham, men blev sjældent spillet i de givne situationer.

Hvis Adi havde været tilgængelig på markedet i form af udleje, var der nok nogen der havde været intereseret, men det tyder det næppe på han var.

En konstellation bestående af Vetokele, Pourie, Adi og en billigere løsning en ham fra Norge samt en der havde højden og fysikken med sig, havde været og foretrække. Prisen spiller dog stadig væsentligt ind på ham Hamdallah, dumt og unødvendigt køb, så god kan han ikke være.

Skrevet af Bløde babser
JuveFella

Stadig ingen grund til panik. Vi ved der kommer en angriber, sikkert Allah.
Vi ved der kommer en forsvarer. Sikkert Zanka. Så kan vi være nok så uenige om prisen er den rigtige, men det går nok.

På resten af brættet er vi rimeligt godt besat og skal kun have nye folk hvis det er absolut topspillere - de bedste scoop gøres ofte sidst i et vindue når der er panik på fra sælgere. Hvis bare vi har lukket angrebshullet og det efter Ragnar er der ingen grund til panik og man kan tage imod hvis den sjernen melder sig på banen.
Gør han ikke det er det mere relevant om Allah er the shit og om Zanka kan levere. Der er vil ikke være nogen deciderede huller og svækkelser.
Jeg tror vi også ser en venstreback og måske Mussis eller Høgli ind et halvt år før forventet, men håber naturligvis ligesom alle andre på det suprise stjernekøb vi ikke kender til endnu.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af JuveFella
Stadig ingen grund til panik. Vi ved der kommer en angriber, sikkert Allah.
Vi ved der kommer en forsvarer. Sikkert Zanka. Så kan vi være nok så uenige om prisen er den rigtige, men det går nok.


Er sku spændt hvis Zanka kommer, om han kan finde sit tidligere niveau, det må man håbe hjemme i trygge rammer. Havde stadig set Pourie blive og man droppede ham Allah, og så gik efter en stærk høj angriber hvor Adi kunne være supplement. Men igen man må også have lidt tiltro til Ståle ved hvad han gør.

Jeg tror vi også ser en venstreback og måske Mussis eller Høgli ind et halvt år før forventet, men håber naturligvis ligesom alle andre på det suprise stjernekøb vi ikke kender til endnu.


En venstreback ville være lækkert, som man kunne give et par kampe i ny og næ, selvom Bengtsson er lidt af en maskine, så ville det være rart hvis han kunne blive spillet ind, Høgli tvivler jeg på, er god nok som venstreback, men en fin backup er han da i højreside. Men det er vel også nu Remmer skal steppe op og overtage pladsen fra LJ så småt.

Men i bund og grund ville jeg bare høre om der var panik alarm hos dig, som de fleste andre herinde, er nu heller ikke så panisk, regner med de nok skal få lukket 2-3 handler inden det lukker. Mussa et halvt år før, en venstreback og så en angriber, så må det være et komplet vindue.

Det såkaldte surprise indkøb, forventer du bliver indkøb til hvor præcis? Så skulle det være til kanten for at presse Gislason og Jørgensen, selvom Braaten er på vej tilbage, men godt nok snart har kontraktudløb.
Skrevet af Imperator
Men mangler der stadig ikke en central midtbane hvis det er planen?


Synes jeg egentligt ikke..
Der mangler en backup til Delaney, men mon ikke bare det bliver en TK forlængelse..
Det vil sikkert også være den bedste løsning, medmindre måske man kan få fat i Christian Poulsen.

Er rimelig tryg ved Mussis og Toutouh på den anden position..

Er iøvrigt ikke begejstret for Pourie udlejningen, slet ikke når der er købsoption med..
Var sikker på at han ville ende med at slå igennem hos os..
Håber han kommer tilbage..
Skrevet af Bløde babser
Er rimelig tryg ved Mussis og Toutouh på den anden position..


Hvis han altså nogensinde kommer.....suk

Michel W Davidsen ‏@michelwd 25m
Mussis rejser heller ikke mod København i morgen, lyder det nu fra @Nicobozza og @fueradejuegolp. GLP vil have videresalg på 20%. FCK 15%.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Jeg mener ikke Pourie er dårlig, bare dårligere end Igor, og de to komplimenterer ikke hinanden godt.
Mit håb er at Hamdallah vil bidrage med et par højt efterspurgte kompetencer. Vi er efterhånden et hurtigt, fysisk gennembrudsstærkt tonserhold. Vi har ikke den ro på bolden der skal give os plads i de svære kampe. Det har vi ikke, fordi vi ikke har en angriber der kan fordele bolde, holde på dem eller løbe med bolden - alt efter omstændighederne. Og fordi vi mangler en midtbane spiller der kan sætte spillet.

Hvis jeg skal beskrive det med typer fra FCK historie, så ville Zuma og Linderoth være de to, der kunne gøre størst forskel i dag.

Og en forsvarsspiller, men det er en anden snak.
Skrevet af repos , moderator
Damen eller Allbäck vil være mere anvendelig end Zuma i Ståles system. Vi mangler i den grad en fysisk angriber, der kan holde fast i bolden og samtidig kan true i feltet. Vi er afhængige af, at vores backs har noget at sigte efter, og det kniber lige nu.

Hvis vi kan ramme en pris i omegnen af 5 mio. kr., så er Zanka et fint køb. Jeg har fuld tillid til, at han kan løfte sit niveau under Ståle. Det fungerede sidst, og jeg ser ingen forhindringer, på nær knæet, til at det ikke skulle lykkes igen.

Hellere 5 mio. kr. for Zanka end det firedobbelte for Sviachenko. De er nogenlunde lige gamle, men Zanka kender systemet, træneren og klubben, og det er altså et plus. Niveaumæssigt ser jeg ikke den store forskel på de to.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Ståles system er en del mere flydende end som så. Både i sæsonen før han skred og efter han kom tilbage. Vi har netop ikke hældt bolde mod bagerste stang som vi havde for vane før i tiden - og under Rolle og faktisk også Ariel.
Man kunne tro det var fordi vi ikke havde en brugbar angriber til at løbe i det rum, men hvorfor er det så ike Ståle henter en nu? Vi har pengene og han kunne åbenlyst godt trumfe en sådan handel igennem.

Naturligvis ville Damen passe ind, men hovedstød ved bagerste stang var kun en af mange kompetencer. Han var også god til at søge ned i banen og fordele spillet, og han tog løb med bold. Det samme gjorde sig gældende for Corneliussen. Måske det er de evner Ståle savner mest, og ikke tårnet for enden af Colding-pasningen?
Skrevet af Matias
Hvis det er sådan han ser på det, har han et problem - med sit eget koncept. For det at kunne presse modstanderen også i deres eget felt, var ikke blot et af flere alternativer, men den deciderede, og foretrukne, plan-b i stort set alle kampe, Ståle Solbakken var her i sidste omgang. Jeg er helt enig i, at Dame N´Doye og Andreas Cornelius også var rigtig dygtige til at søge ned i banen og deltage i spillet der, men de kunne også skabe rummet i feltet, som er nødvendigt, når det chanceskabende spil ikke fungerer som ønsket, eller modstanderne har held med at stå i og omkring eget felt og lukke af.
Skrevet af Plankeværket
Problem er et stort ord, hvor udvikling også kan bruges. Det er bare en forklaring på hans ageren. Vi beholder Adi for at have en impact spiller, men ellers er det Santin og ikke Cornelius vi netop nu forsøger at erstatte. Grunden er forhåbentlig hverken at Ståle er gal eller at vi ikke magter at finde en target mand.
Skrevet af Te Birkis
Måske løsningen på hele angrebskabalen?

http://ekstrabladet.dk/s…2204479.ece

Det lyder spændende. Sydamerikanske landsholdsspillere er ikke ligefrem hverdagskost i Suppen.
Ipswich Town
Skrevet af Imperator
I følge transfermarkt har han kun spillet 46 kampe professionelle kampe i hele hans karriere.. Det lyder godt nok mærkeligt for en 25årig spiller..

Iøvrigt er han 172 høj, så det er ikke ham der kommer til at straffe bundholdene for at pakke sig..

Men hvis han er god, og prisen er god, så er det måske meget fornuftigt..
Der mangler en backup til Vetokele nu hvor Pourie er væk..
Men det er jo et problem man selv har skabt, af uforklarlige årsager..

Skrevet af Imperator
El kapir.. Den svenske hamdallah.. koster eftersigende kun 7-9 mio..!!!
Hvis Brøndby køber ham for det, og vi giver 28 mio. for den marginalt bedre norske udgave, så bliver bitterheden svær at sluge..
Skrevet af elendil
Messi er også god mod de kompakte bundhold.
fck-medløber.
Skrevet af Burro
Jeg skulle lige til at komme med en Messi-kommentar, men du kom mig i forkøbet. Ingen yderligere sammenligning mellem de to spillere i øvrigt. Det er en noget forstokket holdning at have, at man skal bruge store spillere til at nedbryde defensive hold.
Kosovo je Srbija
Skrevet af elendil
Jeg kan godt forstå man gerne vil have muligheden for at kunne lægge pres på et modstanderhold med en høj angriber i feltet. Det er bare dumt både at afvise en spiller pga. manglende højde og at lovprise ham pga. højde. Adi er godt eksempel.

Jeg håber efterhånden bare vi henter en anden end Aalesundmanden med hans tossede prisskilt. Også selvom han skulle vise sig at være udmærket.
fck-medløber.
annonce
0