Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kratos
´Jørgensen kommer ind og får 25 minutter´. Mon ikke nærmere han tager sig til baglåret om 5 minutter :/
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Matias
Johan Wiland? Klasse? Nej, det har han ikke haft i over et år. Men ellers enig. Der har været en energiåreladning af dimensioner, ingen, absolut ingen kreativitet, der er intet, intet, intet offensivt koncept (hvilket forårssæsonen da også beviser), inden spillere kan sætte en modstander på tempo alene og ingen er teknisk dygtige nok til at kunne gøre det heller.
Skrevet af Kratos
Lige på nær Jørgensen som vi så der, men han er så tilgengæld desværre lavet af glas.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af nonphixion
Sådan Glasben!
Skrevet af Homer5000

Så lavede Jørgensen det, som fck har manglet hele foråret..

Måske lidt passivt forsvarsspil og tam målmand. Men det var sgu et godt mål.

Bliver VM en fiasko for Brasilien.. Jeg krydser fingre for Argentina mod Tyskland i finalen..
Skrevet af Matias
Der kan man se hvad en enkelt mand med bare lidt idé og kvalitet kan gøre. Jeg havde ikke troet han var klar endnu. Men grotesk at vi er afhængige af enkeltmandspræstationer. Det er horribelt.

Og så Felfel - med energi. Dejligt.
Skrevet af Svoger
Bare rolig, vi skulle bare lige køre Viborg trætte, så tog vi dem.

Og Cornelius fik ikke lov at sparke straffet.
Jeg har dog ikke fanget, hvad skete der med Stadsgaard? Jeg fik først lige tændt da kampen startede, mega træt, og på twitter læste jeg da at Stadsgaard skulle starte inde - men kan lure at Delaney må have spillet forsvar fra start?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Il_Preferito
Stadsgaard bøvler med en ankelskade, og blev trukket ud efter opvarmningen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af elendil
Nuuj, Lars!
fck-medløber.
Skrevet af Drejer
Kampen i dag fik mig til at tænke på en tidligere Viborg-kamp. Så vidt jeg husker var vi bagud 2-0. Grønkjær bliver skiftet ind og vi vinder 2-3. Nogenlunde samme effekt indskiftningen af NJ havde.

Tænk hvor meget holdet kunne flytte sig med 2 kreative kanter og en solid central midtbane.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Svoger
Jeg er ikke klar over hvor mange point gult kort for hånd på bolden giver, formoder egentlig ikke det er 6 - men dagens gule kort til Cornelius, betyder så han ryger i karantæne ved næste gule kort. (Medmindre det giver 6 point for i dag, så har han karantæne).

Karantæne ved næste gule kort, står følgende desuden til:
Kris Stadsgaard
Thomas Delaney
Claudemir de Souza
Olof Mellberg
Christian Bolaños

Og Nicolai Jørgensen og Remmer får karantæne ved gult kort til 6 point.

http://www.superstats.dk/kort/fare
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af ToonInStoke
Gælder karantænerne også i pokalen?
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Svoger
Så vidt jeg husker holdes karantæner for Suppen og pokalen adskilt - dog, hvis man er færdig i pokalen, og har uafsonet karantæne, overføres den.
Det mindes jeg i hvert fald ramte os i mesterskabskampen, for en del år tilbage, da Peter Møller ragede direkte rødt til sig i pokalfinalen, og tog et par karantænedage med over i Suppen.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af MUSSEN
Med en sejr i Herning på søndag, vil vi holde kampen om andenpladsen åben helt itl sidste spillerunde, samtidigt ser det ud som om at Brøndby godt kunne gå hen og vinde over Randers hjemme især da Randers ikke har noget at spille for, i det tilfælde ligner det en meget spændende sidste runde i kampen om pladserne 2-4. Tror Aab endeligt for skovlen under Vestsjælland især grundet motivations forskellen og dermed skirer sig mesterskabet i næste runde.
Skrevet af Matias
En sejr. Det er hvad der skal til. Så begynder snakken om højere placeringer, udebanesejre over hold der ikke bare er bedre placeret i tabellen, men også har et koncept, de efter en kort modgang kan falde tilbage på.

Vi vinder ikke i Herning.
Skrevet af DaveEricGrohl
Tja, der skal en stor nedsmeltning til, det er før set fra hold der har tabt eller er ved at tabe guldet på gulvet. Fcm sejlede også i dag, ingen struktur overhovedet efter de kom bagud. Det må være et mentalt slag for dem, Glenn Riddersholm virkede heller ikke ligefrem stoisk i interviewet efter.

Jeres chance i Herning består i at Fcm er pressede til at komme frem, og i af den vej kan fange dem i ubalance, noget ala Brøndby gjorde her til aften. Lige siden Erik og Izunna blev skadede har tendenserne været der, omend deres offensiv ofte har reddet dem når de slet ikke har skulle tænke defensivt. FCV, Viborg og Agf formåede netop ikke at presse Fcm´s defensiv synderligt, og så er de slet ikke ufarlige.

Svoger
Gule kort der medfører karantæne i pokalregi overføres ikke til suppen, gult/gult og direkte rødt gør dog korrekt.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Plankeværket
http://www.superstats.dk…plus-assist

NJ med mål eller assist pr 102 min er Superligaens farligste spiller målt på minutter. Skarpt forfulgt af makienok.

En anden interessant pointe er, at selvom vores backspil har været dårligere end længe, er det Pierre og Lars der repræsenterer os på assist listen. Det fortæller med larmende tydelighed at Gislason, claudemir, Bolanos og Braaten ikke har bidraget med nok.
Skrevet af quaz
Jeg tror nu godt på at vi kan hente point i Herning. Vi skal under alle omstændigheder holde BIF under os.
København
Skrevet af Drejer
4 plads og pokaltitel
3 plads og ingen pokaltitel

Jeg vælger det første. Tvivler på begge dele.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af DanishBhoy
http://www.ghanasoccerne…r-mccarthy/

I skulle være interesseret i en målmand fra Ghana

Is it cold in his shadow?
annonce
0