Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Jeg har kun set sådan en målkavalkade med ham, og baseret på den, må jeg tilstå, at det er endog meget svært at få øje på, at han skulle have nævneværdig føling med bolden. Han ser meget, meget ordinær ud. End ikke på niveauet skiller han sig ud.
Skrevet af GammelBitterMand
Det er agurketid (nu hvor der ikke længere er en eller anden ligegyldig indendørsturnering at skændes om), så ...

Italienske medier (hvoraf nogle ligefrem er så useriøse at de bruger et billede af Claudemir i stedet) kæder Cornelius sammen med Cagliari, tilsyneladende som nummer tre på deres angriber-ønskeseddel.

Det sætter nogle nye tanker i gang, for jeg må indrømme, jeg ikke havde skænket ideen om at Corner kunne forlade os i dette transfervindue så meget som en enkelt tanke. Det sidste halvandet halvandet år har ikke rigtig gjort ham til et salgsobjekt. Men skulle de kære italienere pludselig stå med en meget stor check (sandsynlighed: lille), burde man så ikke sige ja, tak.

Vi snakker meget om at finde den rigtige makker til Cornelius, men måske var det en ide helt at ryste posen?
Batman Close. London W12.
Skrevet af simplyjonathan
For at det skal give mening at sælge Cornelius for FCK skal man vel som minimum have dækket indkøbsprisen, og det er nok tvivlsomt om Cagliari kan eller vil lægge over €4 mio.

Man kan selvfølgelig også fra FCK´s side betragte det halve år i Cardiff som et velbetalt lejeophold – hvorved der ikke er en indkøbspris at skulle dække – men det er næppe meget man vil være villige til at gå ned (det er jo trods alt stadig klubbens bedste angriber), og næppe så meget at Cagliari skulle være interesseret. (Slet ikke hvis de selv på nuværende har ham som tredjevalg.)
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Plankeværket
Et salg af Cornelius giver kun mening, hvis nogen vil betale langt over hans indkøbspris. Så dårlig har han ikke været, og potentialet er der. Det handler mere om at vi ikke sætter ham godt op, end at han er ubrugelig.
Men altså, kan vi sælge ham for 40 og købe Damen for 20 er alle nok glade. Det er dog meget tænkte scenarier, og jeg er 100 % sikker på han bliver.
Skrevet af Barney Stinson
Med en løn på 475.000 om måneden, så skal det også lige regnes med i et eventuelt salg. Det giver alt andet lige godt med plads i budgettet, hvis han skulle finde på at smutte til Italien.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Skrevet af quaz
Virker ulogisk for alle parter. Cagliari spiller med stor sandsynlighed Serie B i næste sæson og har på ingen måde råd til at smide +40 mio efter Cornelius, som FCK uden tvivl vil kræve. Cornelius vil nok også gerne modnes endnu 2-3 år før han prøver chancen igen.
København
Skrevet af armand
Reserveholdet plejer vi nemt at kunne fylde op med vores fejlkøb

:) :) :) :) :) :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Schelden
Amartey har været i aktion i dag, hvor han spillede hele kampen.

Han spillede i midterforsvaret og gjorde det eftersigende rigtig godt.
København.
Skrevet af Schelden
Det ser ikke ud til, at man henter en kreativ spiller ind til midtbanen.

Gad vide hvordan den umildbare starter bliver?

Bliver det med en betonmidtbane bestående af CP/Delaney og Amartey? Tror man måske på, at Toutouh endelig får sit rigtige gennembrud i FCK? Eller bliver det en helt tredje løsning?

Spørgsmålene er mange. En ting er sikkert - Jeg glæder mig til, at Superligaen igen ruller!
København.
Skrevet af repos , moderator
Min foretrukne opstilling er:

SA
Høgli-Zanka-Anton-Ludwig
Amankwaa-Amartey-CP-NJ
Bjørn-Cornelius

De største spørgsmålstegn er selvfølgelig ved Ludwig, bjørn og Amankwaa.
De to førstnævnte er nye, og deres niveau kender vi reelt ikke. Amankwaa mangler at vise stabilitet, men hvis alternativet er Gislason, så foretrækker jeg til enhver Amankwaa.

NJ fungerer bedst på kanten, og centralt på midten foretrækker jeg CP fremfor Delaney og Toutouh. Delaney har ikke udviklet sig tilstrækkeligt, og jeg ser ham ikke som den nye Kvist. Tværtimod kan han være fortid i klubben til sommer, hvis der er ikke snart sker noget. Bevares, han er klubmand og alt det der, men der skal også være perspektiv.
Toutouh er fin på sine gode dage, og nogle gode momenter. Han er dog stadig alt for ustabil, og fylder for lidt. Så længe truppen ser ud, som den gør, så foretrækker jeg rugbrød centralt derinde, og Amartey har vist, at han har blikket for afleveringen frem i banen.

De Ridder har været ude og snakke om frisk start osv., men jeg kan kun bedømme ham på efteråret, og det var miserabelt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
Tror det bliver en masse rotation ligesom vi har set hidtil i sæsonen..
Jeg vil tro at Amartey er den der kan regne med mest spilletid, og Delaney tror jeg er den der vil være mindst tilfreds..
Personligt ville jeg nok starte Amartey-CP i de svære kampe, og Amartey-Toutouh i de kampe vi bør kunne dominere (men det kan godt være der ikke kommer så mange af dem)..

Skuffende vindue hvis man troede der ville blive hentet ind til topniveauet..
Jeg synes efterhånden også at Atiba gerne må ringe..
Skrevet af Imperator
Enig Repos..
Skrevet af Schelden
"Så længe truppen ser ud, som den gør, så foretrækker jeg rugbrød centralt derinde, og Amartey har vist, at han har blikket for afleveringen frem i banen."

- Man kan vel egentlig også argumentere for, at man ikke behøver en kreativ central, hvis kanterne + de to angribere fungerer optimalt - Hvilket ikke har været tilfældet hidtil. Hvis vores ven Bjørn er den nye åbenbaring, der kan binde ledene sammen samt fodrer Cornelius, så ser jeg i hvertfald en kreativ central som mindre nødvendig. Man kan kun håbe!

- Jeg er desuden enig i din betragtning af bedste starter, Repos.
København.
Skrevet af Plankeværket
Eneste mulige afvigelse til det Repos nævner er, at en fit Remmer er langt bedre offensivt end Høgli, og vi mangler virkelig hans indlægsfod.

Mht Delaney, så har han været ude at sige han arbejde på at blive mere målfarlig. var det i sommers eller sidste vinter Ståle nævnte det samme? Det virker ikke til at han udvikler det aspekt skide meget. Jeg elsker hans fighterevne, og jeg ser ham gerne i truppen, men en rolle i den foretrukne startopstilling ligger i kortene. Så er det selvfølgelig spørgsmålet om Delaney kan indfinde sig i den rolle.

Og så er der altså lidt bold i Poulsen, lige for at runde jeres rugbrædssnak af. Han er fin i pasningsspillet.
Skrevet af Schelden
"Og så er der altså lidt bold i Poulsen, lige for at runde jeres rugbrædssnak af. Han er fin i pasningsspillet."

- Det er muligt, at min opfattelse af CP er fejlagtig, men jeg ser ham alligevel ikke som en spiller, der åbner et dybt SønderjyskE-forsvar op med en kreativ aflevering. Jeg kan dog godt se, at hans rutine umildbart må have en postiv effekt på roligheden i pasningerne.

Det er snart ved at være et stykke tid siden, han har spillet en fuld kamp, ikke?

- Jeg er desuden enig i, at Remmer i fit-form, er at foretrække på højrebacken.

- Noget helt tredje: Havde vi ikke på et tidspunkt en talentfuld venstre back, der hed Adam Mansa? Er han stadig at finde på u-holdet, eller er han også væk?
København.
Skrevet af Imperator
Jeg tror det er ved at være slut med Delaney.. Tror han får et halvsløjt forår og forlanger at blive solgt til sommer..
Synes han har et fint niveau til, og er en fin type at have som, indskifter.. Men hver gang jeg hører ham i interviews så ævler han om hvor mærkeligt det er at han er indskifter i forhold til at han skal være øverst i hierakiet via sit anførerbind osv.. Synes ikke han har den rigtige indstilling til den rolle han har, og han vil ende med at være et problem..
Lidt ærgeligt, for han er noget bedre at kunne sende ind end fx TK var..
Skrevet af Barney Stinson
- Det er muligt, at min opfattelse af CP er fejlagtig, men jeg ser ham alligevel ikke som en spiller, der åbner et dybt SønderjyskE-forsvar op med en kreativ aflevering.


Det gør han ellers ofte på reserveholdet, når han spiller der.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Skrevet af CPH-Hotspur
Jeg håbede godt nok på, at vi kunne få Eikrem ind, især når han nu var gratis. Ikke nok med, at vi havde haft en kreativ central midt, vi havde også haft et farligt våben på dødbolde. Med Pierres afgang mangler vi en spiller, der kan gøre en forskel med hjørne- og frispark.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Plankeværket
Det er sandt Poulsen ikke har spillet så meget, og det er lidt bekymrende. Jeg håber virkelig han er fysisk klar til at spille mange gange 90 minutter her i foråret.
Jeg er med på han ikke er Fabregas og smider om sig med dybe stikninger, men jeg tror på, han har den fornødne kvalitet til at fordele spillet fra en dyb position hurtigere, med større sikkerhed og bedre end de resterende spillere. Hans rolle bliver næppe at skabe chancer, men at sætte NJ, Amankwaa og Sigudarson op i farlige situationer, hvor de kan skabe chancer.
Grundlæggende skal han være en succes i den rolle, for hverken Amartey, Delaney eller Toutouh magter det.
Skrevet af Imperator
- Noget helt tredje: Havde vi ikke på et tidspunkt en talentfuld venstre back, der hed Adam Mansa? Er han stadig at finde på u-holdet, eller er han også væk?


.. Og Aaqvist..
Jeg har droppet at følge med i de talenter, bliver så irritabel når de forsvinder fordi klubben åbenlyst ikke giver en fuck for 98% af dem..
annonce
0