Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GammelBitterMand
Det er sådan et mål jeg HADEDE når Kusk scorede for AaB og nu ELSKER jeg det.
Batman Close. London W12.
Skrevet af anonymbruger
Dejligt mål af Kusk. Hvor er det fedt, at de nye lever op til forventningerne indtil videre.
Skrevet af elendil
Han sparker fandeme godt.
fck-medløber.
Skrevet af Halil
Det ligner den Kasper Kusk jeg så i AaB.

Fin vending og skarpt skud.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af GammelBitterMand
Hold op hvor er det fesent at tage en angriber ud og sætte Høgli ind.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Zidanes Y Pavones
@Mate

Selvfølgelig er det ikke Ribery og Robben, men der har været forfærdeligt mange fejl på trods FCK har været fuldstændigt upresset, især Augustinsson har været imponerende dårlig til at slå indlæg. Han har vel ikke lavet ét indlæg med korrekte længde trods 30 forsøg. Angående mønstre og kompetencer sagde jeg det jo netop fordi jeres modstandere vel med nød og næppe vil kunne hænge på i første division.

Men vi lader den bare ligge, i fik 2-0 og Ståle smed straks Høgli ind. Så er alle vel tilfredse, og i får nok ikke de store problemer i returkampen.
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af elendil
Nå, vi skal have en kantspiller mere.
fck-medløber.
Skrevet af anonymbruger
Please, lad det dog bare være et slag.

- Havde helt glemt, at vi er forheksede mht. skader.

Nogen, der ved, hvorfor Brandur har skiftet navn nu, hvor kommentatoren ikke gider at fortælle det åbenbart?
Skrevet af elendil
For at ære sin far, der hedder Henrik. Sådan gør man jo deroppe.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Jeg er vild med Verbic og FCKTV.

http://www.fck.dk/nyhed/…sk-foelelse

Han skulle desuden være OK.
København.
Skrevet af Plankeværket
Kusk bliver bogstaveligt guld værd for os. Godt overblik, fine driblinger, fint sammenspil med Ankersen og NJ allerede og så de fantastiske afslutninger udefra.

Det bliver så umanerligt godt med ham!
Skrevet af Kratos
Han har vel ikke lavet ét indlæg med korrekte længde trods 30 forsøg.


Der var da mindst to der gav chancer til hhv. NJ og Delaney og et hjørnespark der endte med et godt Kusk skud.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af repos , moderator
Fin kamp igår, selvom sejren selvfølgelig var et par mål for lille.

Det ser sgu godt ud med de nye spillere. Kusk er i den grad en opgradering i forhold til Gislason på højre kant. Han er sgu elegant, og hans løb med bolden og fornemmelse for, hvornår han skal slippe den og løbe i position er et stilstudie. Det skal nok blive godt med ham og Ankersen i den side.
Verbic var også glimrende modsat, og fik vist sig godt frem. God med bolden, hurtig og så scorede han et flot mål.
Ankersen gik også fint med i spillet, og indlægget til Verbic var milimeterpræcist. Som ventet deltog han i offensiven, og fik vist prøver på sin hurtighed og sit blik for spillet.

Modstanden var selvfølgelig taknemmelig, og det bliver formentlig den nemmeste kamp, vi kommer til at spille i denne sæson.
Derfor var det selvfølgelig trist at se, at Pourie heller ikke her kunne sætte sig igennem. Det kommer ikke til at fungerer, og med en decideret targetspiller havde vi scoret et par gange yderligere. Cornelius eller Santander ville have gjort underværker i går.

Mest skuffende var Ludwig, Toutouh og NJ. Førstnævnte og sidstnævnte er jeg ikke nervøse for på sigt. De skal nok være der. NJ havde en af de dage, og så kører det som oftest skævt for ham. Han var dog involveret i en mængde farlige situationer alligevel.
Toutouh var ringe. Upræcise afleveringer og manglende tempo i spillet. Jeg er ikke overbevist om, at han er fremtiden derinde.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jeg er meget enig. De tre nye gjorde det glimrende - der er blevet hentet kvalitet, og det kommer til at kunne ses, når de "rigtigt" kommer i gang. Ludwig Augustinsson og Nicolai Jørgensen var ganske rigtigt ikke gode i går. Sveneskeren ville gerne, arbejde godt, men lykkedes generelt ikke med sine afleveringer og afslutninger, mens det for 10´erens vedkommende blev en af de kampe, hvor han gik mere rundt og var lidt småirriteret hele tiden, i stedet for at sætte et positivt aftryk på kampen. Men ja, de to skal nok komme op i omdrejninger. Hvad angår Yussef Toutouh, så har han ikke det, der skal til. Det handler naturligvis ikke om, at han lige er kommet tilbage fra en skade, men simpelthen, at han bare ikke er helt god nok. Han kan såmænd sagtens være i truppen og sådan, han skal bare sidde på et yderligt mandat.
Skrevet af GammelBitterMand
Toutouh virkede rystende uskarp. Efter en håndfuld afleveringer direkte udover sidelinjen holdt jeg op med at tælle. Jeg håber virkelig bare, at det er rust, der skal bankes af - ellers er hans niveau alligevel dalet en del.
Batman Close. London W12.
Skrevet af repos , moderator
Toutouh har aldrig præsteret noget for os, der berettiger til at kunne tale om et niveau. Jeg er ved at være derhenne, hvor Brandur giver mere mening. Han har trods alt nogle kampafgørende spidskompetencer.
Toutouh virker som en ung udgave af Thomas Kristensen, bare med en større fejlprocent.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Hans niveau har aldrig været prangende, når han spiller central midt for os. Når alle er klar, vil han sikkert være en fin reserve for Kusk og Verbic. Han er, synes jeg, bedre i små rum fremme i banen end han er i motorrummet.
Vi mangler seriøst et alternativ der, men det er vel det Ståle mener med, at vi måske kan gøre noget senere i vinduet. Håber jeg!

Iøvrigt var Pelle fik synes jeg, omend modstanden ikke var prangende.
Skrevet af peanuts
Ludwig var ikke prangende men synes det var opløftende som ham og Verbic fandt hinanden, at det var mod en ringe modstander er så det, men det er opløftende, og nej Toutouh har ikke niveau til andet end indskifter
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Achilles
Det blev Jablonec som modstander

Vi starter ude
Skrevet af Arsenal_love
Nogen der ved noget om Jablonec?
Er det er hold vi let kan slå over to kampe?
fck & arsenal
annonce
0