Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af The Kid
En lille forudsigelse; Kusk som efterårets profil i superligaen eller i hvert fald i FCK.

Synes han virker rigtig skarp.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af mate-sestan
Værten er forfærdelig, og præsentationen af spillerne er tåkrummende pinlig. Man kunne også se, at spillerne synes, det er forfærdeligt! Det er virkelig helt forfærdeligt og lidt for meget prol. Hvis det her havde været Brøndby, havde jeg grint røven i laser - nu er det bare forfærdeligt!
Skrevet af BlueAndWhite
I er helt væk så dårlig er Pourie langt fra. første halve i går ar han vel banens bedste. han mangler at score men det kommer
Skrevet af Fc-fan
Kvist er tilbage, fedt man!
Skrevet af quaz
William Kvist vender hjem.
København
Skrevet af mate-sestan
William er tilbage! Det er fanme en hemmelighed, der er passet godt på!

Man sad lidt med fornemmelsen af, at de godt kunne finde på sådan noget, når de lige havde sendt en igennem den pinlige præsentation!
Skrevet af TR1986
Cool måde at præsentere ham på.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
Det er meget, meget fornemt!
Skrevet af mate-sestan
Man har virkelig følelsen af, at vores mesterskabschance lige er steget med en 10-15 procent!

Vildt. Han får 5 år med en klausul, der gør det muligt, at han kan blive solgt næste sommer i en begrænset periode. Det er en rigtigt god løsning, synes jeg. Han kan skabe stabilitet nu og sørge for, at holdet kan blive stærkt det næste år. Hvis han bliver, så får vi kontinuitet og en stærk leder i truppen. Ryger han om et år efter et fantastisk år, så har vi med stor sandsynlighed spillet en stærk trup sammen, hvor det vil gøre mindre ondt, at han ryger, end det gjorde sidst.
Skrevet af Def-monk
Han får 5 år med en klausul, der gør det muligt, at han kan blive solgt næste sommer i en begrænset periode. Det er en rigtigt god løsning, synes jeg.


Det er en superfin løsning synes jeg også.
Skrevet af Matias
Han er såre simpelt bedre taktisk end alle andre vi har på den centrale midtbane. Han har et overblik som kun tangeres af Mikael Antonsson (i FCKs trup) og er bedre til at læse kampenes væsen, hvilket vi virkelig har brug for. Han skaber ro i medspillernes spil og roller, og han er god til at få presspillet til at fungere. Alt dette i en og samme spiller. Tilsat det tempo og den kreativitet, vi har fået i vores andre, nye spillere, er virkelig godt.
Skrevet af TR1986
Jeg hilser helt sikkert Kvist velkommen. Det bliver intressant at se hvordan vores midtbane kommer til at se ud i næste sæson. Delaney, der blev kåret til årets spiller i sidste sæson, er i overhængende fare for at ryge ud på bænken.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af repos , moderator
Det er en voldsom og tiltrængt opgradering af vores centrale midtbane. Herligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af DMC
Det. Var fandeme rart! Det var den sidst brik i puslespillet, og jeg mener faktisk, at Ståle nu har en trup der er stærk nok til at vinde de to nationale turneringer, og samtidig komme med i Europa efter nytår. Ståle har virkelig lavet et fremragende vindue!
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Svoger
Det er satme lækkert - har han trænet med hos os hidtil eller hvordan?
Ohh well, Kvist har vel altid været i god form, så helt skidt kan det vel ikke stå til med fysikken.

I er helt væk så dårlig er Pourie langt fra. første halve i går ar han vel banens bedste. han mangler at score men det kommer

På en eller anden måde var det vel heldigt for dig, at præsentationen af Kvist skete lige efter du skrev det der. Men ellers vil jeg sige, at jeg så med spænding afventer, at Pourie begynder at score mål for os.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af TR1986
Det eneste sted, der ser tyndt ud lige nu, er angrebet, men det er der forhåbentlig styr på inden længe.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af quaz
Jeg synes dog truppen efterhånden rigtig meget ligner en 4-3-3 trup fremfor 4-4-2.
København
Skrevet af TR1986
Vi skal dog sandsynligvis også hente en erstatning for Wiland hvis han smutter, men ellers ser det fornuftigt ud.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Plankeværket
Jublende lykkelig, for satan der oprustes dette vindue!
Skrevet af GammelBitterMand
Måske skal vi bare lukke den ved at sige, at Pourie på trods af et par store afbrændere, der vidner om manglende selvtillid, spillede en af sine bedre kampe for FCK.

En signing af Kvist forklarer hvorfor man har været så rolige omkring situationen med CP. Om det så betyder afgang af Amartey eller Delaney må tiden vise - jeg græder ikke, hvis det bliver førstnævnte. Enten skal han til at steppe op mentalt og virkelig blive bedre til at positionere (og koncentrere!!), ellers må han gerne blive solgt for et pænt beløb.
Batman Close. London W12.
annonce
0