Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Du kan have en sag, for det er selvfølgelig fint trænerarbejde at være i stand til at vende en kamp. Jeg hæfter mig dog ved, at FCK igen-igen ikke er i stand til at diktere kampen på den måde, man ønsker, og (igen-igen) bruger det mest af en halvleg på at sløse med tingene. Det er simpelthen ikke i orden. Men jeg anerkender selvfølgelig din pointe - den kommer i betragtning til næste gang, udfaldet bliver, som i går.
Skrevet af Bløde babser
Sjov kamp i går – meget federe end at komme foran 1-0 tidligt, holde op med at angribe og få en udligning mod sig så sent i kampen at det er for sent at vinde.
AAB var en slap omgang. De havde dog ud over deres mål 1½ andre ret store i første halvleg, hvor specielt den Enevoldsen formøbler fik os til at se skidt ud – Ankersen i særdeleshed men også den manglende backup for ham da han var langt ude af position.

På plussiden var for mig specielt Delaney og Verbic i anden halvleg, ligesom jeg er glad for at det var nogle af de spillere der havde brug for at mål der fik det. Selvom det kan lyde dumt efter at have scoret 4, syntes jeg dog ikke kampen gav mig ro i maven omkring risikoen for vi også de kommende uger rammer flere af de kampe hvor vi efter egen mening skaber en masse og fortjener sejren, men var for ineffektive.
På minussiden var at det for mig efterhånden ligner at problem vi kun kan løse på markedet til vinter at Zanka mangler en makker dernede. Derudover mangler vi at få Santander videre fra at imponere som opspilsstation men ikke rigtigt komme til noget. Selvom han ikke er bomber er det lidt foruroligende at han stort set ikke er kommet til en relevant afslutning de sidste mange kampe. Det ligner ikke at han bare skal have hul på bylden, det ligner at han enten ikke har det eller også er meget langt fra at falde ind i system og forstå medspillerne.

Det bliver spændende at se hvad vi kan mod et Randershold der må formodes at komme med meget mere end AAB gjorde.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Plankeværket
Din pointe om, at vi starter alt for skidt, er også valid. Og, Dumbledore, det er derfor vi ikke er særligt positive herinde.
Vi har set problemer over snart 2 år med Ståle som enevældig hersker. Det er, i forhold til det der er investeret, ikke godt nok.
Betyder det, at vi ikke kan vinde mesterskabet i år? Nej, det gør det naturligvis ikke. Vi er økonomisk så langt fra vores konkurrenter, at dårlige sæsoner stadig kan give resultater. Det fjerner dog ikke, at vi er dårligere end vi bør.
Skrevet af Def-monk
Som jeg har sagt før, så synes jeg Verbic betyder utrolig meget for vores offensiv.

Synes Ståle trods alt fortjener noget ros for at gøre det rigtige i pausen. Vi roser ham sjældent, men synes han fortjener noget ros hans vej.

Forhåbentlig bliver det startskuddet til noget godt. Jeg synes vores anden halvleg var fremragende og vi gik efter 4-2 målet fremfor at forsvare det hjem. To dumme fejl i forsvaret koster målene men vi scorer selv 3 superflotte mål. Jeg er lidt mere positiv på trods af vi lukker 2 ind.

Det bliver spændende at se om Amartey for genvalg i midterforsvaret i næste kamp.
Skrevet af Schelden
"Gid vores fans (jer) havde bare lidt tålmodighed engang imellem. Jeres måde at skrive på herinde er ekstremt demotiverende."

-Tålmodighed!?

Jeg har levet med det pis-bold siden august 2013. Vel og mærke uden de større hysteriske anfald. Hvis ikke det er tålmodighed, så ved jeg ikke hvad der er. Kampen i går var ingen undtagelse. Første halvleg var den præcise opskrift på det, som vi har praktiseret siden Ståle Solbakkens ankomst. At vi i anden halvleg spiller os op og laver et pænt comeback er selvfølgelig flot, men det får mig da absolut ikke til at lette på hatten - specielt fordi det viser, at vi rent faktisk godt kan, men bare ikke lykkedes med det. Desuden tror jeg Aab havde ligeså stort part i det comeback, da de tydeligvis ikke magtede noget i anden halvleg.

"Vi scorer ingen mål

Nej det ses."

- Come on.

Det simpelthen for useriøst, at du citerer min kommentar inden pausen, hvorefter du rent faktisk stiller spørgsmålstegn ved det. Jeg gider ikke engang tjekke op på vores mål pr kamp siden han blev træner, men det er vel for pokker ikke voldsomt svært at konkludere, at vi absolut ingen anelse om hvor målet står har.
København.
Skrevet af Kipvits
Kan det passe at man skal møde fysisk op ved fanshoppen for at få en billet til bif kampen d. 27?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Schelden
Ja, desværre.

Det er desuden pisse dårlig stil, at Brøndby kun tildeler FCK en halv tribune, 1400 pladser.
København.
Skrevet af Kipvits
Er der en venlig sjæl der har lyst til at hjælpe mig med at skaffe en billet? Bor i Horsens, så det er lidt svært at møde op i fanshoppen.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg gider ikke engang tjekke op på vores mål pr kamp siden han blev træner, men det er vel for pokker ikke voldsomt svært at konkludere, at vi absolut ingen anelse om hvor målet står har.


Det er for hele sæsoner, jeg orker ikke at pille Ariel-kampene fra i 13 - det blev vist ca. til ét mål per kamp under ham.

15/16: 1,71 (næst-bedst efter Randers)
14/15: 1,21 (tredje-bedst efter FCM og Esbjerg)
13/14: 1,64 (tredje-bedst efter FCM og AaB)

10/11 ligner en statistisk anomalitet - 2,33 mål scoret per kamp. Året efter blev FCN mestre med 1,48 mål per kamp, hvilket er få, men stadig bedre end de 1,25 FCM har scoret per kamp indtil videre i år ...

(Med forbehold for mit syn er urimeligt sløret og jeg ikke gjorde mig umage.)
Batman Close. London W12.
Skrevet af Matias
15/16: 1,71 (næst-bedst efter Randers)
14/15: 1,21 (tredje-bedst efter FCM og Esbjerg)
13/14: 1,64 (tredje-bedst efter FCM og AaB)


- Ja altså, ud over at sidste sæson var endnu mere rædderlig:
14/15: En samlet 4. plads (sammen med Hobro), efter FCM, Esbjerg og Brøndby.

1,49 (101:68) er Ståle Solbakkens mål-per-kamp-stats i denne omgang som træner for FCK, hvor det var 1,90 (338:178) i hans første periode. Altså en tilbagegang på godt 0,40 per kamp (eller 13-14 mål per sæson), hvilket svarer til en reducering af antal scorede mål, på omkring 28%, og det synes jeg faktisk er en del.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg synes ikke det samlede scoringsgennemsnit for de to perioder er specielt sigende - det er afhængigt af en mængde faktorer, der trods alt er uden for trænerens kontrol - fx de øvrige holds styrke og defensive indstilling samt truppens sammensætning ved overtagelse.

Det ændrer selvfølgelig ikke på at du har ret - mit mentale Brøndby-filter sorterede dem fra. Men uanset hvad antyder det jo, at der er udvikling og bedring på dén parameter - og så lader vi til gengæld være med at kigge på indkasserede mål per kamp, hvor sidste sæson var rigtig pæn og i år er håbløs.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Matias
Jeg er enig i, at der er mange faktorer, der spiller ind - jeg mener dog at forskellen er så signifikant (28% er ikke ubetydeligt), og derfor om ikke kan bruges som 1:1 sammenligning, så i hvert fald give et billede af tingenes tilstand.
Skrevet af Matias
I øvrigt: Ståle Solbakkens samlede perioder med en håndplukket offensiv træner har kastet et mål-per-kamp-snit på 2,01 af sig (hvilket forøger forskellen endnu mere), og set i det lys kan man i endnu højere grad argumentere for, at normanden har overvurderet sig selv godt og grundigt, da han overtog i 2013. Noget han først efter næsten to hele sæsoner tog konsekvensen af. Igen, jeg anerkender at mange faktorer spiller ind, men set udefra vil jeg alligevel gerne komme med den påstand, at Ståle Solbakken har nogen besværligheder med at kigge indad. Og at dette i vores tilfælde har været på FCKs bekosting.
Skrevet af GammelBitterMand
Det er svært at være uenig i, at Ståle har begrænsninger i det offensive spil og i erkendelsen af netop dette. Så skal man i hvert fald have fulgt tråden med lukkede øjne. Det er på et af de punkter, hvor en fodboldkyndig virksomhedsledelse har været savnet.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Achilles
Det er svært at være uenig i, at Ståle har begrænsninger i det offensive spil og i erkendelsen af netop dette. Så skal man i hvert fald have fulgt tråden med lukkede øjne. Det er på et af de punkter, hvor en fodboldkyndig virksomhedsledelse har været savnet.


Man kan så sige, at man med ansættelsen af Peter Wettergren forsøget at kompensere for Ståles begrænsninger i offensiven (selv om ingen over, og ingen ved siden af Bård Wiggen). Og vi har da også set tegningerne til en sprudlende offensiv i 1. halvleg mod Esbjerg og SønderjyskE, samt i 2. halvleg mod AaB. Men vi har så også set, at defensiven er Ståles kæphest, og at han har oplevet, at der er taget for store risici i defensiven, med mistede point til følge (Ankersens placering ved Nordstrands mål, Kusks fejlaflevering mod OB, der førte til en kontra, osv.). Derfor har han prioriteret at få indspillet det defensive koncept ind hos truppens nye kant- og offensive spillere, hvilket er gået ud over offensiven. Jeg tror, at når Ståle føler sig mere tryg ved de nye spilleres defensive evner, så får Wettergren større indflydelse på spillet. Jeg håber, at kampen mod AaB er den, som kickstarter vores offensiv.
Skrevet af Matias
"Man kan så sige, at man med ansættelsen af Peter Wettergren forsøget at kompensere for Ståles begrænsninger i offensiven"

- Det er jo det, der er pointen i mit sidste indlæg - at han har været næsten to år om at tage netop den konsekvens, hvilket ift. tidsperspektivet, har været på bekostning af FCK.
Skrevet af Schelden
Det bliver spændende at se hvem, der starter inde i morgen. William Kvist er ude, og Ståle Solbakken varsler ændringer i startopstillingen i morgen. Jeg kan ikke rigtig se, hvad der skal ske, men mon ikke Remmer eller Høgli får lov til at starte på højre backen. Desuden antyder han, at Kusk og Cornelius måske får en pause. Tænker, at det bliver noget lign. følgende:

Stephan Andersen
Remmer - Zanka - Antonsson - Ludwig
Toutouh - Amartey - Delaney - Verbic
Santander - NJ

Amankwaa er desuden tilbage snart. Umildbart om to uger. Det bliver også fint, at få en mand mere at sætte i spil, når kræfterne slipper op. Spørgsmålet er hvor meget han er sat tilbage.
København.
Skrevet af Achilles
Jeg tvivler på at Amankwaa bliver klarmeldt før tidligst efter næste landskamppause. Vi har 4 kampe de næste 10 dage, og der kommer han ikke i spil. Så er der en sidste kamp inden pausen den 4. oktober mod Viborg, og der tvivler jeg på, han får spilletid. Til gengæld, hvis meldingerne fra lægestaben er gode, kan han komme i spil mod Hobro den 18. okt. Gad vide om Kadrii også kan komme i spil til den kamp?
Skrevet af The Kid
Kaminski kunne også være i spil. Just sayin´.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Plankeværket
Kaminski er sikkert god, men kuren på en usikker bagkæde er virkelig ikke at skifte Stephan ud. uanset om han så småsløj ud mod AaB.
har du overhovedet set ham spille? Jeg så ham i reservekampen mod BIF og der var han absolut ikke fantastisk. Dermed ikke sagt han ikke kan være det, jeg forstår bare ikke anti-hypen mod Stephan.

Jeg er helt med på
Stephan
Remmer Anton Zanka Ludwig
Toutouh Delaney Amartey Verbic
Santandar NJ

vognen. Det er mest sandsynligt, og fornuftigt.

Iøvrigt glæder jeg mig til at se Amankwaa igen. Forhåbentlig har han brugt pausen på at bygge på fysisk og især mentalt.
annonce
0