Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Danny Amankwaa forbinder jeg ikke med en fysisk svag spiller. Han kan godt bruge krop og frem for alt er det hans hurtighed, der er det væsentligste i hans spil. Der hvor han derimod skal forbedre sig, er ved hans afleveringer på den sidste 1/3 af banen og afslutninger. Der har han været elendig.
Skrevet af CPH-Hotspur
Hans bevægelse med og uden bold måtte han også meget gerne arbejde på. Han skal også blive bedre til at tage de rigtige beslutninger på banen.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Schelden
"Jeg tvivler på at Amankwaa bliver klarmeldt før tidligst efter næste landskamppause."

Jeg skal ikke kunne sige hvornår Ståle Solbakken har tænkt sig at bringe ham i spil, men han er klar til at gå med 100% i træning om ca to uger. Han er dog helt uden kamptræning og har desuden ikke trænet 100% med førsteholdstruppen endnu, så ja, der går noget tid, før vi får ham i spillertruppen til førsteholdet.

Amankwaa skal lære to ting; bidrage med et eller andet offensivt samt lære at kende forskel på med og modspiller. Det sidste hjælper ham med det første, da han tit of ofte enten vælger at drible igennem en modstander, eller spiller ham direkte i fødderne.

Om ikke andet så bliver det pisse fedt at få Kadrii og ham tilbage, da det virkelig giver en, i superliga-sammenhæng, voldsom udskiftningsbænk.
København.
Skrevet af Plankeværket
Mht Amankwaa, så mener jeg at han med fysik vil være et langt bedre multitool. At han skal fjerne skyklapperne er hvad jeg mener med mental træning. Han skal være skarpere i hovedet.

Startopstillingen i dag bliver som forventet, bortset fra at Høgli er højre back. jeg forstår godt man vægter defensiv stabilitet, men en højreside med Høgli og Toutouh er godt nok ufarlig!
Skrevet af Schelden
Meget godt ramt.

Højresiden kan, som du siger, kun overraske!
København.
Skrevet af Schelden
Zanka med god tænding.

Det kan blive farligt.

Desuden dejlig besked fra vores fans.
København.
Skrevet af elendil
Vi er startet stærkt, især defensivt.
fck-medløber.
Skrevet af Il_Preferito
Slap af, Verbic er vild.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Schelden
Flot flot flot af Santander.

Og Høgli!? Indlæg over jorden!?

Anders Poulsen har desuden haft en hård start på kampen.
København.
Skrevet af Gaggen25
Hvis det ikke er en tilbagelægning kan den vel nærmest aldrig dømmes. Der var vist ingen tvivl om hvad hans intentioner var der.
Vores front-trio er pisse god idag. De finder hinanden super godt.
123
Skrevet af Schelden
Selvfølgelig er det en tilbagelægning.

Hul i det.

Vi skal fastholde det pres!
København.
Skrevet af Schelden
Hvor er det flot.

Kusk og Cornelius går straks ind og afgører kampen.

Man skal huske at lette på hatten, når det er fortjent - og det er det sgu!
København.
Skrevet af DMC
FCK er jo stærke, som i rigtigt gode!
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af repos , moderator
Det var ok. Første gang i lang tid, vi vinder overbevisende uden at være prangende. Vi sjusker stadig for meget, men var til gengæld effektiv.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Ja der sjuskes for meget, alt for meget. Det er jo ubegribeligt, hvorfor bl.a. Mathias Zanka, Daniel Amartey og Mikael Antonsson kan blive ved med at lave børnefejl som i værste fald sælger hele holdet. Det sagt oppede alle sig, i særdeleshed efter 1-0-scoringen, og selvom det ikke alt var vildt imponerende, var sejren ret overbevisende.

Vores angreb fungerede virkelig godt, også selvom det ikke blev til mange åbne chancer. Randers står godt defensivt, og det er svært at løbe om hjørner med dem - men ren power fra de to forreste gjorde, at de havde et hyr med at få lukket ned for os. Og det lykkedes som bekendt heller ikke for dem. Nicolai Jørgensen skabte i tilgift rigtig, rigtig meget på egen hånd, som igen måske heller ikke skabte de store åbne chancer, men som får revet vores modstanderes defensiv fra hinanden, og giver vores spillere en god mulighed for at komme med frem. Han er vild, når han er i det spillehumør,

Som jeg så kampen:

Stephan Andersen: 8

- - - - -

Tom Høgli: 9
Mathias Zanka: 8
Mikael Antonsson: 7
Ludwig Augustinsson: 8

- - - - -

Youssef Toutouh: 9
Daniel Amartey: 9
Thomas Delaney: 8
Benjamin Verbic: 9

- - - - -

Federico Santander: 9
Nicolai Jørgensen: 10

- - - - -

Kasper Kusk: 7
Andreas Cornelius: 9
Brandur Hendriksson: ub

- - - - -

Ståle Solbakken: 9
Skrevet af Plankeværket
Hvor er det rart med lidt medvind! Fremragende oplevelse, at se os vinde klart på "en dag på kontoret". Nu skal der bare holdes fokus.
Det er så absurd opløftende, at se hvordan offensiven præsterer over de sidste 2 kampe:

NJ 1 mål og 2 assists
Verbic 2 assists
Cornelius 2 mål
Kusk 1 mål og 1 assist
Santander 1 assist

Det er enormt opløftende, og med en god præstation af Toutouh igen, har vi nu 6 brugbare offensive spillere. Og så er Verbic fantastisk. I FM humør, er det bare at konstantere, at vi har rigtig mange fremtidige millioner rendende der.
Skrevet af Halil
Med tanke på, at fcm begynder med en del uger med midtugekampe, så bør der være gode muligheder for at indhente og overhale fcm.

Det ligner, at Nico Jørgensen, Corner, Verbic, Kusk og Santander er ved at finde formlen for succes(Eller snarere Ståle der fatter blot en smule).

Samtidigt skal fck kun fokusere på suppen/pokalen, hvilket bør give en fordel på det fysiske overskud.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af repos , moderator
Meget enig i dine karakterer, Matias. Toutouh overraskede positivt igår. Han er en systemets mand, og sammen med Høgli fik de lukket deres side af. Krydret med en scoring, så var han faktisk rigtig god.

Defensivt er det chokerende med så mange personlige fejl. Hvad fanden sker der egentlig? Det bør have været et tema op til kampen, men Zanka, Anton og Amartey stod i kø for at overgå hindanden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
"Toutouh overraskede positivt igår. Han er en systemets mand, og sammen med Høgli fik de lukket deres side af. Krydret med en scoring, så var han faktisk rigtig god."

- Ja, det er virkelig noget, man ser, når han spiller. Han er FCK/Ståle-mand ind til benet, hvilket i kampens hede betyder, at han næsten aldrig bliver fanget ude af position. Det er lige præcis det aspekt, Kusk, Verbic og Ankersen skal lære, da det virkelig vil hjælpe meget i det generelle spil. Når Verbic, eller Kusk for den sags skyld, laver finurlige løbemønstre med mindre succesfulde udgange, skaber det super meget rum den anden vej, hvilket starter en kædereaktion igennem kæderne. Det forklarer muligvis også den absurd høje personligfejl-rate, vi pt. har. Når Ankersen laver fejlene, er det logisk nok endnu værre.

Det er dog svært, tror jeg, da Kusk og Verbic mindre stationære rolle giver os et helt nyt aspekt i det fremadrettede spil. Det at de bryder kæder på kryds og tværs af banen, det giver virkelig holdet en x-faktor, der gør, vi er langt mere farlige end hidtil.

Jeg husker desuden ikke, at jeg har set Delaney være så offensiv, som er tilfældet pt. Er det mig, der har korttidshukommelse, eller laver han ´halvfarlige´ dybdeløb fra tid til anden? Ligemeget hvad giver det igen en hel del mere dynamik til en ellers ret stram og disciplineret taktik.

København.
Skrevet af The Kid
Hov, er vi nummer et kl 18.00?
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
annonce
0