Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Det er pinligt, Delaney.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Dumbledore
Som jeg ser det er bolden ikke inde.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af Dumbledore
Det er nok verdens mest fortjente mål nogensinde.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af repos , moderator
Nu skal vi se, om vi har lært noget.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Dumbledore
Dejligt med en sejr.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af peanuts
Corner virker til at have haft mentalt brug for den lange pause, han ligner en spiller på vej mod sit niveau fra før Cardiff tiden
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af elendil
Det er fandeme dejligt at komme hjem til en overbevisende 1-0 og se man at man har taget fejl.
fck-medløber.
Skrevet af Def-monk
Synes det var rart at få en sejr på den her måde. Til sidst hælder vi bare bolde i boksen og til sidst kommer gevinsten, og det må være sådan noget spillerne begynder at føle. Altså at tingene begynder gå vores vej. Mod AaB var det et selvmål, mod Randers bliver Verbic´ rettet af.

Personligt sidder jeg selv og føler heldet er ved at vende. Desuden var FCM virkelig ringe i dag efter min mening.

Så håber at heldet er vendt lidt. Når Santander ikke scorede i dag, så håber jeg han får hul på bylden i derbyet.
Skrevet af Schelden
Dagen i dag kunne næppe have været bedre.

Tak.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Vores kamp havde selvfølgelig latterlige afbrændere, men jeg trøster mig ved, at spillerne fortsatte med at spille i stedet for at give op. Forhåbentlig er vinderkulturen på vej tilbage.

(I tilgift ligner Rasmus Lund nu den tossede idiot, han er.)
Batman Close. London W12.
Skrevet af Plankeværket
Amen altså for en søndag. Det kunne ikke have været bedre. Dårlig dårlig første halveg, men god anden halveg. Og så var Kvist forrygende. Det var en fornøjelse at se ham spille 90 stort set fejlfri minutter.
Skrevet af Matias
Det gik heldigvis ikke helt så slemt, som man kunne have frygtet, men desværre var der tegn på det, man ret let kunne forudsige; et manglende engagement i form af lavt tempo, sløsede pasninger osv. i 1. halvleg. Jeg er klar over, at det er tredje kamp på en uge, men det synes jeg ikke fungerer som en undskyldning - det har vi prøvet et hav af gange tidligere, endda med svære CL-midtugekampe i stedet for en udskudt superligakamp på hjemmebane. Vi er ikke der, hvor der er plads til den arrogance. Det burde vi egentlig aldrig være, men pt. er vi der end ikke ift. koncept, spillerkvalitet osv.

Vores forsvar så egentlig fint nok ud, sådan mand-til-mand i duelspillet, men forbindelsen til midtbanen halter lidt, hvilket jeg ikke helt forstår, da William Kvist burde kunne skabe den nærmest på egen hånd. Det projekt tror jeg dog på, vi nok skal få løst. Kommunikationen mellem bagerste mand Stephan Andersen, og de foranliggende fire-fem-seks stykker er dog ikke helt på plads. Jeg tror ikke, vores målmand har den evne, at samle og dirigere defensiven, og bl.a. derfor mangler vi en centerforsvarer, som kan dette. Også selvom det må være på bekostning af en af to ellers ok spillende centerforsvarere.

Offensiven mangler noget kreativitet. Stadig. Det er blevet bedre, men vi mangler stadig, og det handler ikke om de missede chancer i går. Der skal lidt mere synlighed ind i løbene, for en gang imellem (alt for ofte faktisk) ligner det, at der ikke er en plan, hvilket får boldholderen til at se lidt dum ud i situationen. Det skete for både Federico Santander og Benjamin Verbic i går. Til gengæld er spillet fra den centrale midt blevet bedre, især da Thomas Delaney er blevet helt ok til at slå lidt hårdere bolde ud på fløjene eller op i frimærkerne. Det fungerer ret godt og betyder, at modstanderne ikke kan tillade sig konstant at presse højt, eller i hvert fald skal være ret påpasselige med det.

Stephan Andersen: 7

- - - - -

Christoffer Remmer: 7
Mathias Zanka: 8
Daniel Amartey: 9
Ludwig Augustinsson: 8

- - - - -

Kasper Kusk: 6
William Kvist: 8
Thomas Delaney: 9
Benjamin Verbic: 7

- - - - -

Federico Santander: 8
Nicolai Jørgensen: 7

- - - - -

Peter Ankersen: 8
Youssef Toutouh: ub
Andreas Cornelius: 9 (egentlig mere et 8-tal, men han er kampafgørende for tiden, og det trækker op).

- - - - -

Ståle Solbakken: 8
Skrevet af The Kid
Forstår ikke Santanders 8-tal og Nicos 7-tal. Alt offensiv kreativitet kommer fra Nico i øjeblikket. Han spillede klart til et 8-tal - i hvert fald hvis man giver Santander og Peter Ankersen 8.

Forstår ikke den hetz herinde på Nico. Jeg kan godt se, at han har nogle mangler i forhold til at ikke slå op i banen osv, men han er vores bedste spiller rent offensivt. Skaber utrolig meget på egen hånd.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Slettet(161027222501)
Personligt syntes jeg egentlig ikke Nico var specielt god igår. syntes han af og til har tendens til at udfordre på tidspunkter hvor det egentlig er lidt håbløst.. men yderst vigtig er han - utvivlsomt
Byen Hold - Ægte København
Skrevet af The Kid
Enig.

Men samtidig spillede Santander en skidt kamp, derfor hænger karakterende ikke sammen.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Matias
"Forstår ikke Santanders 8-tal og Nicos 7-tal. Alt offensiv kreativitet kommer fra Nico i øjeblikket. Han spillede klart til et 8-tal - i hvert fald hvis man giver Santander og Peter Ankersen 8"

- Ikke efter min mening. Og bedømmelsen er baseret på kampen, ikke hverken en 3- eller en 5-kampsperiode. Jeg er klar over, at Andreas Cornelius-bedømmelsen er undtagelsen der bekræfter reglen, men det er så også en undtagelse der er forskellen mellem 1 og 3 point. Nicolai Jørgensen sløsede med sine afleveringer i går, hvor flere situationer med to medspillere omkring sig, løb ud i sandet. Yderligere lavede han Ailton-finten et par gange, hvor han hovedløst løb ind i en klynge af modspillere, og naturligvis mistede bolden. Han var ikke ret god i går.

"Forstår ikke den hetz herinde på Nico"

- Han er den spiller, der samlet set har næsthøjeste bedømmelse indtil videre i denne sæson og næsthøjeste antal MoM. Kun overgået på begge parametre af Thomas Delaney. Så din anklage er simpelthen ikke korrekt. Tværtimod. Det handler derimod nok nærmere om, at du har ophøjet ham i en sådan grad, at de svagheder han har og viser prøver på, negligeres til det ubetydelige. Det kan man mene om hvad man vil, personligt synes jeg ikke det er super interessant.
Skrevet af The Kid
Hetzen på Nico og "lad ham nu bare blive solgt nu"-kommentarerne er da ret tydelige herinde. Jeg finder det bare ret sjovt, når han nu, som du selv pointerer, er den spiller med næsthøjst raiting, i din bog.

Og det er jo lige præcist det, som er "min sag". Han ER vores stærkeste kort, og det har han været i en årlang periode, når man ser på karakterene. Samtidig er der mange herinde (LÆS: rigtigt mange), som har kastet ham på porten over flere gange.

Ikke at det er specielt vigtigt - men måske man burde være mere nuanceret og reflekterende i sin bedømmelse. Derfor blev jeg provokeret af din lave karakter til ham, når han var manden, som tog tingene i egen hånd og skabte en stor del for os offensivt, kontra din relativt høje karakter til Santander, som var usynlig i går.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Schelden
Tænk at vi, ikke nødvendigvis forkert, diskuterede Delaney og hans position på et FCK-mesterhold 15-16. Der var generel enighed om, at han ikke var en stærk nok spiller, og at han desuden ikke decideret bidrog med noget brugbart i offensiven.

Nu har vi det måske sikreste kort på banen.

Han er en fornøjelse at følge.
København.
Skrevet af The Kid
Enig. Det sidste års tid har Delaney været vores bedste og mest sikre kort. Han er fantastisk.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Matias
"Jeg finder det bare ret sjovt, når han nu, som du selv pointerer, er den spiller med næsthøjst raiting, i din bog"

- Så som en reaktion på, at mine bedømmelser af Nicolai Jørgensen er for lave, fremhæver du netop mine høje bedømmelser af ham, for at understrege, han skam har været god?

"... men måske man burde være mere nuanceret og reflekterende i sin bedømmelse. Derfor blev jeg provokeret af din lave karakter til ham"

- Jeg kan godt se at det kan virke provokerende, når stjerner ikke får den anerkendelse, de selv og deres trofaste følgere mener, de er evigt fortjent til. Jeg synes til gengæld det er nuanceret, når man bedømmer ud fra den præstation, der bliver givet fra gang til gang. Det er ikke en sæsonbedømmelse eller en bedømmelse ud fra en årelang præmis - det er fra kamp til kamp, og i går var Nicolai Jørgensen ikke ret god.

"... han var manden, som tog tingene i egen hånd og skabte en stor del for os offensivt, kontra din relativt høje karakter til Santander, som var usynlig i går"

- Nej, det var han i kampene mod AaB og Randers, men det var han ikke i går. Bevares, han prøvede, det lykkedes bare ikke for ham i går, og derfor får han 7. Så kan man mene, at Federico Santander ikke var bedre, det synes jeg sådan set er fair nok - sagen er den, for mig, at hans rolle som opspilsstation, stadig fungerer med ham. Han har ikke held med sine afslutninger, men han skaber stadig pladsen for sine medspillere og ser deres løb - bl.a. til Kasper Kusk i begyndelsen af 2. halvleg og som opspilsstation ved Benjamin Verbic´ store chance lidt senere - og så den del fungerer, er jeg ok tilfreds med hans præstationer.
annonce
0