Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Jeg er med på at NJ hetzes lige lovligt meget fra tid til anden. Især i Parken er han offer for mange dumme kommentarer.
Hans sæsonstart har generelt været god, med et enkelt eller 2 decideret fremragende præstationer. I går var bare ikke en af dem. Jeg kan slet ikke se det. Han havde en god aktion op til Santanders dobbeltchance, men generelt var han usynlig og tabte ofte bolden. Samtidig er hans defensive arbejde et niveau under Santanders, alene det retfærdiggør forskellen i gårsdagens karakter.

Hvad jeg ikke så, var en Delaney der var bedre end Kvist. Jeg synes Kvist var fabelagtig, men måske handler det om at jeg virkelig ønsker ham succes stort set mere end nogen anden på holdet. Der var ikke et øje tørt, da han i anden halveg vendte rundt om sig selv og 2-3 Hobro spillere, TO gange efter hinanden. Og så jeg ham faktisk ikke smide en bold væk.
Skrevet af Matias
Næh, men det handler måske også om måden man ser kampene på og hvad man forventer af spillerne. Jeg synes William Kvist var god, men at han manglede som bindeled mellem forsvar og midtbane, hvilket skabte noget rum til Hobro især i 1. halvleg. Og dertil synes jeg simpelthen modstanderen er for dårlig til, at det burde være tilfældet. Ikke forstået på den måde, at man kan holde dem fra chancer, men jeg synes de fik for let spil i det rum. Thomas Delaneys rolle synes jeg har udviklet sig til at have fokus længere fremme på banen og som egentligt, centralt knudepunkt - og den rolle fungerer han for tiden upåklageligt i. Han er virkelig god. Ikke Tobias Linderoth-god, som dækkede hele lortet og samtidig var den perfekte leder for FCK, men virkelig stabil og god. Og så har han samtidig udviklet sit anførerpotentiale, som i går kom til udtryk ved, at kommunikerede med med- og modspillere på en måde, der i hvert fald på mig, virkede som en "moderne leder", der med ro skaber autoritet. Det var nyt for mig. Og jeg synes det var fremragende.
Skrevet af Plankeværket
Jeg kan godt følge dig. Jeg bliver i øvrigt også gladere og gladere for Delaney offensivt.
Min vurdering hænger nok sammen med, at det var første gang i denne omgang, Kvist var dominerende i sine dueller, og vandt dem alle sammen, uden kort og overtænding.
Men det er også rigtigt, at Hobro fik for meget plads at spille på i første halveg, det skyldes dog også at begge Hobros angribere spillede fornuftigt, samt at der var for stor afstand mellem de 4 centrale. Det mener jeg også Delaney, Amartey og Zanka er skyldige i. Det blev klart bedre da de skubbede længere op med de bagerste 4 i anden hallveg. At de kunne det, hænger naturligvis også sammen med udskiftningen af Park (han var ret god synes jeg).

Edit. Han hedder Park og ikke Son.
Skrevet af Matias
"Tænk at vi, ikke nødvendigvis forkert, diskuterede Delaney og hans position på et FCK-mesterhold 15-16"

- Det var lige nøjagtigt svært at se med ham - om han tippede den ene eller den anden vej. Som vi også var inde på, på det tidspunkt, svarer denne tid, sådan rent aldersmæssigt, til den, hvor William Kvist også for alvor slog igennem i rollen, nemlig i kalenderåret 2010. Indkøringsperioden har også været sammenlignelig, da de begge er kommet fra ungdomsafdelingen og begge har brugt en del tid på at spille "uden for position", men helt klart har gået efter en position på den centrale midtbane, og spillet omtrent det samme antal ligakampe på tidspunktet (TD: 124 / WK: 133). Thomas Delaney har i sin udvikling lige været et års tid foran William Kvist, sidstnævnte havde dog bidt sig fast på landsholdet som 25-årig - det er ikke sikkert, Thomas Delaney når det, men det er nu alligevel ret tæt imellem dem.

I denne sæson har han indtil videre vist, at han har været klar til at tage næste skridt. Vores centrale midtbane kunne godt bruge noget mere struktur og nogle bedre offensive idéer, men det er detaljer, og det skal nok komme, det tror jeg på. Selvfølgelig kan vi ramme bedre spillere end de to, vores midtbane skal bygges om, men de er nok relativt tæt på højeste niveau, hvis det samtidig skal være spillere der kan bygges noget op om (som jo forudsætter, at de er her i noget tid). At de så i tilgift begge er kulturbærere, gør selvfølgelig ikke det fjerneste.
Skrevet af Schelden
Det er præcis min pointe.

Vi var i vores gode ret til at stille spørgsmålstegn ved ham og hans position på FCK 15-16. Det er dog fantastisk, når man nu var i tvivl, at han stråler, som han gør. Han mangler helt sikkert nogle finjusteringer ift. at bygge på i det offensive, men jeg, kald mig jubelidiot, synes vi ser fremskridt fra kamp til kamp - Relativt farlige dybdeløb, der laver rod i modstanderens positionering samt flere og flere nøgleafleveringer.
København.
Skrevet af Matias
Jeg er allerede lidt nervøs for næste ligakamp. Jeg lærer aldrig at blive helt glad for de lokalopgør. Af en eller anden årsag føler jeg mig altid ret sikker på, at den kommende kamp mod Brøndby, der taber vi. Og alverdens afkræftende stats hjælper desværre ikke på det.
Skrevet af DMC
Jeg har det så præcist modsat. Kampene mod Brøndby gør mig ikke nervøse, da det mod dem er et af de få tidspunkter, hvor vi kan være garanteret, at alle yder en optimal indsats og indstilling. Arrogancen og den manglende koncentration er minimal mod remuladeprinserne, og derfor tror jeg også, at FCK har så gode resultater mod dem.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Matias
Jeg ville ønske, jeg havde det sådan. Dit rationale giver i øvrigt god mening, langt bedre end mit (manglende). Men det ændrer hverken det eller de seneste ti sæsoners resultater dog på, ift. min nervøsitet ved de kampe. Der var faktisk en del år, jeg slet ikke tog ind og så de kampe, og nærmest heller ikke kunne holde ud at se dem i tv. Det begyndte egentlig ved guldkampen i 2001, hvor Zuma saksede mesterskabet i hus. Der gik fire-fem sæsoner derfra, før jeg igen satte ben til et derby.
Skrevet af jomic...
Og så har han samtidig udviklet sit anførerpotentiale, som i går kom til udtryk ved, at kommunikerede med med- og modspillere på en måde, der i hvert fald på mig, virkede som en "moderne leder", der med ro skaber autoritet. Det var nyt for mig. Og jeg synes det var fremragende.


Det bed jeg også mærke i Matias, det var herligt at se hans reaktion da Tamboura mente han filmede i feltet, der vel egentligt bare var en duel der endte med at den ene spiller faldt. Det blev til en "rolig nu" gestus og ellers koncentration om afviklingen af indkastet.

Sane tabte også hovedet et par gange, hvor TD i stedet koncentrerer sig om afvikling af spillet i stedet for at tage de ligegyldige diskussioner. Det er lækkert at se når en spiller kan mønstre den form for selvbeherskelse uden at virke arrogant eller umotiveret i sine andre aktioner.
Skrevet af DMC
Matias, jeg forstår dig udmærket. Jeg har det sådan, når FCK møder mindre hold som netop Hobro i går. Jeg hader det som pesten, for jeg kommer til at tænke på kampe hvor man har domineret men tabt på grund af manglende koncentration og indsats. Den kamp der altid står klarest for mig er kampen mod Vejle i 99-2000 sæsonen. Jeg frygter altid en gentagelse, og de sidste 15 års resultater kan ikke ændre på det. Her hjælper Zankas mange hjerneblødninger så heller ikke på at ændre det billede.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Plankeværket
Jeg håber du har ret DMC. Jeg er et småligt menneske, og jeg håber at vores kommende sejr i betonen betyder massive fanoptøjer og en fyring af Thomas Frank.

Men generelt har jeg været mindre tryg ved de kampe i ret lang tid. De er et pishold, som vi er markant bedre end, hvorfor eventuelle nederlag gør dobbelt ondt, mens en sejr ikke er så vigtig som dengang de ydede modstand over 33 runder.
Skrevet af The Kid
Stærkt
http://www.dbold.dk/2015…sudtagelse/

Og selvfølgelig slår vi da Vestegnen.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af peanuts
plankeværket

hvorfor vil du have TF væk fra trænerstolen i BIF, sæt nu de finder er træner som har som et fast koncept om at spillerne skal spiller der hvor de er bedst, og pludseligt begynder at spille en formation man rent faktisk har spillerne til, nej jeg tror egentligt vi skal være glade for at det er Frank som sikker på trænerposten i BIF
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Udover verdens bedste Agger, når han en sjælden gang er frisk, så har BIF et pishold. Spiller for spiller så er de ikke bedre end hverken Randers eller AaB. Alligevel er jeg ret sikker på de ender over dem i tabellen.
Nogen har været så venlig at give Thomas Frank et hold komplet blottet for brugbare støttespillere. Der er stort forskel på det hierarki der er bygget på historik og løn og så det der er bygget på præstationer på banen. Samtidig har han en flok skabagtige fans og en ledelse der tidligere (godt nok med en lidt anden besætning) har vist sig at være enormt nemme at presse.

Jeg misunder ham virkelig ikke opgaven, og jeg kan slet ikke se, hvordan en ny træner er garant for det bliver bedre?
Skrevet af Raoul Duke
Brøndby er ikke i en specielt god forfatning for tiden. Bliver der lukket ned for Pukki har de ikke meget at komme med. Vores centrale midtbanespillere står godt til dem, da de kan kyses fysisk. Delaney og Kvist skal bare takle igennem fra start, så bliver der plads fremad banen. Glæder mig også til at se Santander slås med Agger. Det eneste der skulle tale for en Brøndby sejr, er en solid trodsreaktion oven på AaB kampen. Nå ja, og så måske hvis ham reggae-gøglertrolden viser sig at være et jern.
Skrevet af peanuts
plankeværket.

jeg er ikke helt enig i at BIF har et pis hold, synes egentligt at det på papiret ser ganske fornuftigt ud, der er et stykke op til os og FCM, men det må falde tilbage på TF at de igen og igen og igen falder totalt sammen, og viser et bundniveau som det lokale serie 6 hold.

Så længe TF sidder i spidsen så kan London Jan smide nok så mange penge i klubben men der kommer ikke den store effekt ud af det.

med hensyn til kampen på søndag så er min største frygt at Zanka er overtændt og får lavet 1-2 hjerneblødninger i forsvaret og sluttet af med et rødt kort
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Jeg synes heller ikke, at Brøndby har et skidt hold. Deres startellever er altså en ganske habil og absolut konkurrencedygtig trup. Problemerne opstår, synes jeg, først, når der skal bringes reserver i spil.

Mht. diskussionen om nerver optil diverse type kampe, så kan jeg sætte mig i begges sted. Jeg er hamrende nervøs optil samtlige kampe i øjeblikket. Det er meget, meget længe siden, at jeg har siddet med følelsen af, ´at den her vinder vi!´.
København.
Skrevet af repos , moderator
Jeg er heller aldrig helt tryg ved disse lokalopgør. Uanset holdenes tilstand, så lever kampene sit eget liv, og det virker som om, kampene bare bliver mere kompakte med fokus på ikke at begå fejl.
vi bør selvfølgelig være ovenpå i forhold til BIF lige nu, men det tillægger jeg ikke den store betydning, for der som oftest en form for nulstilling.

Mht. kritikken af NJ, så var den helt berettiget efter Hobrokampen. Han driblede alt for ofte ind i blindgyder, og han fik ikke skabt de chancer, han plejer.

Santander ramte til gengæld sin svageste kamp for os, og fik ikke det helt store ud af det. Dog beviste han sit overblik, ved sin frispilning til Kusk, og det er sjældent man ser en så fysisk angriber mestrer den del af spillet.

Cornelius imponerer ovenpå sin skade. Han har været udsat for meget modgang i sin korte karriere, men, som de ofte har givet udtryk for i FCK, så er han gjort af et specielt stof. Målet er en klassisk Cornelius, hvor han bare hamrer til den. Det minder lidt om hans mål for landsholdet i Tjekkiet.

Jeg er spændt på, hvordan kortene blandes mod BIF, men først skal vi videre i Pokalen. Når vi ikke har Europa, så skal vi satse på pokalsucces også, og lidt pudsigt, at vi allerede nu får en gentagelse af sidste års finale. FCK og FCV har dog udviklet sig i hver sin retning siden da.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Jeg er heller aldrig helt tryg ved disse lokalopgør. Uanset holdenes tilstand, så lever kampene sit eget liv, og det virker som om, kampene bare bliver mere kompakte med fokus på ikke at begå fejl.


http://nipserstat.dk/nip…yType=Games

Den der med de lever deres eget liv er lidt en floskel. Hvis vi kigger på stats (se link til nipserstats) har vi altså kun tabt til dem 4 gange de sidste 26 forsøg - Altså siden Laudrup smuttede og alt det sjove startede.

Jeg har ikke været i detaljer om det, men jeg vil tro de er et af de hold vi har det højeste pointsnit mod de sidste 5-10 år.

Jeg har dog også den følelse af usikkerhd når vi møder dem. Mest nok fordi jeg bare ikke orker at tabe til lige netop dem og prisen for et nederlag derfor bare er højere.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af hjst

Den kamp der altid står klarest for mig er kampen mod Vejle i 99-2000 sæsonen. Jeg frygter altid en gentagelse, og de sidste 15 års resultater kan ikke ændre på det
.

Hvilken ære at få sin klub omtalt i denne tråd, 1-4 blev det i øvrigt, "Røde Romario", så behøver man ikke sige mere(endda efter I havde banket os 7-2 i Vejle 4 uger forinden)

Mit ærinde er nu noget andet: Målet i søndags: Der kommer en lang fremlægning til Cornelius, som han får bremset. Herfra stuen så det grangiveligt ud til at han havde en meget lang venstre arm i den situation. Nogen der var så godt placeret i Parken at de med armen på blokken kan af- eller bekræfte?

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
annonce
0