Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Held eller uheld.

Vi har jo intet nævneværdigt skabt, hvorfor det fint, at de kommer foran. Man sad jo nærmest blot og ventede på det. Utroligt vi ikke skaber mere, når 3/4 af deres bagkæde, er det man med rette kan kalde middelmådige defensive spillere.
København.
Skrevet af Halil
Random mål. Selvfølgelig efter en dødbold.

Skidt af Verbic. Der burde han score på den kæmpe chance.

Suppen er så random.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Dumbledore
Hvis bare Amartey ikke havde rørt den.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Skrevet af Braumelaume
Hold kæft hvor er Kusk umulig! Sindssygt dårlig kamp af ham.
Skrevet af Rudman
Temmelig lige kamp, så pointtabet kan vi vel ikke brokke os over. Det mest bemærkelsesværdige fra kampen, er vel de positive svar BIF desværre gav, i form af den fysik Austin og Martin "Dolk Lundgren" Albrechtsen bidrog med.
-Tempo og koncentration-
Skrevet af repos , moderator
Ståle valgte, som vi havde frygtet, den forkerte opstilling. Han er ikke ret god til at læse den del, og intet fungerede offensivt.
Defensivt var det fint nok, men Zanka står og koger gevaldigt ved målet. SA skal muligvis også ud og hente den, men vi beder selv om nederlaget.

Det var ikke lang tid, vi fik på førstepladsen, og i en kam hvor offensiven skulle testes, blev vi i den grad udstillet for manglende kreativitet. Det falder tilbage på Ståle.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Sådan er det altid i kampene mod Brøndby - de forsøger at kyse os med fysik og højt pres, og vores spillere har alle dage lignet nervøse fugleunger ved sådan et oplæg fra modstanderens side. Til forskel fra andre opgør mod dem, kom vi så slet ikke frem til noget (før de kom foran), og så scorer vi selvfølgelig heller ikke. Det plejer ellers være det, der punkterer Brøndby i kampene mod os. Generelt var det lort. Vores kanter fik ikke skabt en skid, med undtagelse af Ludwig Augustinsson. Peter Ankersen var dårlig, Nicolai Jørgensen var dårlig, Kasper Kusk den rene elendighed. At forsøge at komme frem til noget eller skabe noget, er ikke i sig selv noget værd, slutproduktet skal følge med, og jeg har sjældent lagt øjne til noget ringe.

Centerforsvaret var godt, med Daniel Amartey som virkelig, virkelig god. Mathias Zanka var også glimrende i store dele af kampen, men fejler eklatant to gange, hvoraf den ene koster kampens eneste mål. Det må ikke ske. Alt hvad der sker forinden med clearinger og dueller som ikke sidder helt i skabet, er intet i forhold til at holde op med at spille, som var det, der skete. Jeg er klar over, at han troede, det var Stephan Andersens bold, men den slags skal der bare være styr på. Desværre bekræfter dette mig i, at kommunikationen mellem forsvar og målmand ikke er helt på plads. Det kommer til at koste flere mål i sæsonen, det er helt sikkert.

Ståle Solbakken valgte forkert ift. Nicolai Jørgensen på kanten. Han fik ikke noget ud af det, og holdet fik ikke noget ud af at have Federico Santander og Andreas Cornelius helt på toppen. De supplerer (endnu) ikke hinanden så godt, og når vores kanter samtidig strejker, så er det meget lidt der kommer fra deres side.

Stephan Andersen: 8

- - - - -

Tom Høgli: ub
Mathias Zanka: 7
Daniel Amartey: 10
Ludwig Augustinsson: 9

- - - - -

Kasper Kusk: 03
William Kvist: 7
Thomas Delaney: 7
Nicolai Jørgensen: 7

- - - - -

Federico Santander: 6
Andreas Cornelius: 7

- - - - -

Peter Ankersen: 6
Benjamin Verbic: 7
Youssef Toutouh: ub

- - - - -

Ståle Solbakken: 6
Skrevet af elendil
Ståle kan dog ikke gøre for at hans højre back slås halvt ihjel efter et par minutter.

i skabte ikke meget, men det gjorde Brøndby sandt for dyden heller ikke. Jeg havde forventet en 0-0, men selvfølgelig skal vi smide det ene point også.
fck-medløber.
Skrevet af repos , moderator
Næh, der er vel heller ingen, der klandrer, Ståle for Høglis skade. Det havde dog ikke æøst vores offensive problemer, hvis Høgli havde spillet. Til gengæld er det ret vildt, så ringe Ankersen er. Han virker skræmt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Martinovic
No offense, men er Ankersen ikke også overvurderet efter en god sæson for Esbjerg?

Han havde mange gode aktioner sammen med brormand i Esbjerg, hvor holdet red på en bølge. Et skifte til Red Bull var ikke overraskende, men niveauet rakte måske alligevel ikke til et bedre hold.

I FCK har han igen fået chancen for at få karrieren tilbage på rette spor, men han ser ikke ud til at føle sig tilpas. Sjuskede indlæg, dårlig i boldomgangen og generelt meget usikker i sine indgreb.

Høgli virker som jeres bedste kort til højre back, og Remmer kan ikke være langt fra at overhale Ankersen.
Mojn do!
Skrevet af repos , moderator
Han har i hvert fald ikke vist noget ordentligt endnu. Posh startede dog også ringe ud, indtil Ståle fik rettet hans defensiv til. Man kan håbe det samme med Ankersen. Ham og Kusk på højrekanten burde jo være rigtig godt, men omsat i praksis var det jammerligt i dag. To konfirmander, der var penge for at få stjålet pengene på blå mandag.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
For Peter Ankersen fungerer ingen af delene dog. Han er ok, men heller ikke mere, i defensiven, og offensivt har han slet ikke fået sat sig igennem. Christoffer Remmer er bedre. I særdeleshed offensivt, men også samlet set. Kasper Kusk tror jeg stadig på, han har vist det i flere glimt. Det handler om selvtillid og ro for hans vedkommende.
Skrevet af Halil
Du er lidt hård ved Kusk, Matias.

Og lidt venlig ved SA.

Men lad det ligge.

Det er skidt af Ståle, at han starter med Corner og Santander samtidigt. Første halvleg var nærmest spildt som følge deraf. Der skete ikke meget spændende i den halvleg.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Matias
Stephan Andersen havde et par kommunikationsfejl, men målet bør tilskrives Mathias Zanka, ikke ham. Kasper Kusk havde fejlaflevering på fejlaflevering, han var i dén grad med til at gøre det let for Brøndby, så de blot kunne fokusere på vores venstrekant, i tilgift havde han et par hovedløse tilbageafleveringer og afleveringer på tværs af banen, som landede lige i fødderne på et par Brøndbyspillere. Han dumpede med et brag. Jeg kan godt lide Kasper Kusk, han har den slags spiller, vi har brug for, men det der i dag, det var så jammerligt, at det var tættere på 00 end 5. Igen, ikke alene bringer han et absolut minimum til offensiven, han bragte også holdet i defensiv ubalance et par gange. Det hang slet ikke sammen.
Skrevet af Matias
Vi skal have en kreativ op i det angreb, og det må nødvendigvis være Nicolai Jørgensen. Ståle Solbakken må meget, meget hurtigt finde ud af, at det endnu ikke går med Federico Santander og Andreas Cornelius fra start. Det skal ikke blive sådan, at den konstellation skal afprøves i 4-5-6 kampe nu, blot fordi det kunne være så dejligt, hvis... for det vil være at gamble med pointene, og det har vi naturligvis ikke råd til. Benjamin Verbic og Kasper Kusk skal spille de kanter, som truppen ser ud nu. Det kan der - og det mener jeg helt alvorligt - ikke være to holdninger til.
Skrevet af Halil
Stephan Andersen havde et par kommunikationsfejl, men målet bør tilskrives Mathias Zanka, ikke ham.


Enig, og et par indgreb, hvor han ikke så sikker ud. Igen, det er detaljer.

Igen, ikke alene bringer han et absolut minimum til offensiven, han bragte også holdet i defensiv ubalance et par gange.


Det hang ikke sammen, men alligevel ligger han den fine aflevering til Verbic der skaber den største chance i kampen. Sammenlignet med nogle af de andre karakterer du stanger afsted er jeg ikke helt enig.

Well, tak for uddybningen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af repos , moderator
Præcis. Det bør være hævet over enhver tvivl. Ståle har ovenikøbet gjord en hel del ud af at pointere, at NJ er blevet for tung til kanten, og derfor er angriber. Når han så samtidig henter Verbic, der har bevist potentialet, så er det helt håbløst at vælge en opstilling som i dag.
Det er muligt, Ståle snakker om, at spillerne er kyst, men det er han sgu også selv. Han er en tøsedreng og tilmed stædig, så vi har formentlig ikke smidt de sidste points på hans tåbeligheder.

Et andet problem i dag, er at vi ikke har en frisk angriber at smide ind. NJ er jo ikke en frisk mand deroppe, og det havde været rart med enten Cornelius´ eller Santanders fysik til sidst i kampen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af vincevega
Sorry to say, men det er ganske enkelt tåkrummende at se Zanka give interviews. Magen til arrogance uden at have noget at ha´ det i skal man da lede længe efter - særligt efter han var impliceret i målet.
Skrevet af Matias
Jeg har heldigvis ikke set reaktioner fra opgøret - det gør jeg meget sjældent når spillet har været lort, for det plejer at betyde, at kommentarerne er det endnu mere. Men det undrer selvfølgelig ikke, hvis der har været fremvist prøver på upassende arrogance. Sådan må det nødvendigvis gå, når forkælede børn fanget i voksenkroppe, bliver konfronteret med egne utilstrækkeligheder.

Ståle Solbakkens efterhånden komiske kammerateri, har ikke den pædagogiske effekt, han selv er forvisset om, vil komme til udtryk blandt spillerne. Nok kan han skrige som en overtunet 125 ccm japaner når kampen er i gang, men hvis det ikke følges op af noget, der sætter fokus på alvoren, er der jo ingen vægt bag og intet autoritært over det.
Skrevet af Sir , moderator
Hvad var det med Zankas interview? Lidt flabet om han spørger om kommentatoren har set kampen, men var der andet?
Dette er en signatur.
annonce
0