Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JKo
I går kl. 12.22

- Seriøst? Jeg tror ikke .....

Velt talt, Matias!

GammelBitterMand:
Santander var stort set den eneste, der tog skeen i den anden hånd og tydeligt lagde til på det fysiske pres i duellerne. Hovedparten render rundt og tror, at de vinder, fordi de er bedst.


Hvis det er rigtigt, er det virkelig skidt al den stund, at I i forhold til superligaen besidder en enestående fysisk pondus undtagen måske på kanterne og backpladserne.
Og at det lod til at være den fordel, Ståle satsede på skulle være vejen til sejr.
Bitre Nord
Skrevet af Plankeværket
Jeg kan godt leve med, at dommeren skønner den til gult på Høgli. Men hvordan der profesionelle frispark på Ankersen ikke kaster et gult af sig er mig 100% uforståeligt.
Det er en indiskutabel fejldom.
Skrevet af Schelden
Høgli ude i 6 uger. Ærgerligt.

Mon ikke Remmer snart får noget spilletid?

Han må efterhånden være det sikreste kort.
København.
Skrevet af Svoger
Jeg kan godt leve med, at dommeren skønner den til gult på Høgli. Men hvordan der profesionelle frispark på Ankersen ikke kaster et gult af sig er mig 100% uforståeligt.
Det er en indiskutabel fejldom.

Sandt. Det glemte jeg i går.
Det var vel en af de situationer, hvor man sidder og undrer sig over, om dommeren mon undlader at trække gult, fordi det vil medføre rødt.

Jeg håber dog ikke, at det er noget suppe-dommere reelt vurderer efter.

Kehlets forklaring om strakt ben eller knopperne forrest var dog ganske sort. Eller, forhåbentlig formulerede han sig blot dårligt, og skulle egentlig have sagt noget om, at i den konkrete sitution var det faktorer som de to, han kiggede efter, for om det skulle være rødt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af peanuts
Høgli ude i 6 uger. Ærgerligt.

Mon ikke Remmer snart får noget spilletid?

Han må efterhånden være det sikreste kort

meget enig havde det største blåsorte smedejerns lem på da vi lande Ankersen, og lige nu kan jeg kun presse det op på en lille halvfed, Ankersen har ikke overbevidst om at han har det som skal til for at han skal købes fri for 10 mill., så kan vi lige så godt forlænge med Høgli og Remmer og bruge pengene andre steder i truppen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Enig.

Peter Ankersen har dog alle forudsætningerne for at blive en absolut kanon højre back i FCK. Det har han, fordi hans umildbare forcer, primært i den offensive del, passer perfekt ind i den nuværende spillestil. Jeg må ærligt indrømme, at jeg virkelig ikke forstår, at han ikke præsterer bedre end tilfældet. Han spiller uden overskud og selvtillid. Desværre.

Jeg har set ret mange kampe med ham, på stadion, da han spillede fast i Salzburg, hvor han nærmest var mere wing end back. Han formåede ovenikøbet at komme i feltet, når bolden var i modsatte side, og alligevel nå tilbage og dække sin markering.

Hvis ikke han genfinder sit niveau, så skal han ikke koste 10 mio.
København.
Skrevet af Def-monk
http://www.bt.dk/superli…traffespark

lige apropos dommerdiskussionen. Det her er problemet med de danske dommere. Hvis ikke man kan indrømme sine fejl, så er altså et problem.

Er der i øvigt virker det som om der er bred enighed om at Schwartz skulle være smidt ud om ikke for Høgli så den han laver på Ankersen. Har Kehlet udtalt sig om den på Ankersen?
Skrevet af Khankar
Interessant indslag omkring Wilands sidste tid i FCK. Vi kunne sgu godt bruge ham i FCK endnu med det niveau, han viser i Malmø.

http://www.tv3sport.dk/f…n/#comments
Skrevet af Matias
Problemet er bare, at han i halvanden, næsten to sæsoner, stabilt blev mere og mere usikker, for i den sidste tid helt at have mistet defensivens tillid. Der var ingen vej tilbage for ham i FCK, og så må man jo bare glæde sig over, at han har fundet glæden og formen et andet sted.
Skrevet af quaz
Helt enig. SA har gjort get ganske fint siden ankomsten og jeg er fuldstændig tryg med ham i målet.
København
Skrevet af Schelden
FCM formår virkelig at gnide salt i såret.

Røvhuller.
København.
Skrevet af peanuts
nu kan Verbic være ude mere end 3 uger ifølge Ståle, frygter lidt et forløb som med NJ hvor det tager 1 år at få styr på hans skader, øv og røv
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Det er sgu fint nok, at FCM kører fuldt på med de gode resultater. Det tvinger jo FCK til at oppe sig. Det eller resignere.

Og ja, pisseærgerligt med Benjamin Verbic. Han er virkelig en åbenbaring for vores kantspil, og offensivt kan der bygges rigtig meget op omkring hans tilstedeværelse på banen. Det er han så ikke i minimum et par runder nu. Surt.
Skrevet af Schelden
Ja, selvfølgelig.

Men de stadig nogle røvhuller, når de gør alt det, FCK ikke formåede.

Forhåbentlig koster det ekstra kræfter, så vi kan få en fordel i suppen.
København.
Skrevet af Barbuti
Om ikke andet viser FCM bare det, jeg hele tiden har tænkt.

Man kan komme langt i EL med en smule held, fokus/prioritet, en god enhed og et fasttømret koncept.

At FCK så mangler/har manglet alt det, er en anden sag.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Fossa dei Leoni
FCK vil også hat godt af at lave lidt justeringer af deres spil, så truslerne ikke hele tiden kun kommer fra kanterne af, det er for nemt at læse. Dengang Cladeumir var på toppen, havde i en dygtig playmaker i midten, det har i ikke mere.
Skrevet af ConCort
Glaed jer over FCMs success. Det gavner FCKs klubkoefficient samt flytter FCMs fokus fra Superligaen.
Skrevet af Jussi
Claudemir playmaker ligefrem?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Steve Highway-61
EL har aldrig bragt nogens blod i kog. Heller ikke FCs.

Claudemir var en ynkelig erstatning for geniet Atiba H.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Svoger
Claudemir var en teknisk kreatør, hvis lige ikke er set i Suppen, siden Zidane huserede.

Jeg har hørt argumentet med FCKs 4-4-2, og afhængigheden af kanterne, fremført flere gange. Det er svært for mig helt at blive klog på. For der kan selvfølgelig være noget om, at hvis man kunne stække vores kanter fuldstændig, inklusiv vores backs, vil det fjerne meget.
Dog undrer jeg mig så over, hvis det skulle være så simpelt, hvorfor det ikke er lykkedes hver gang for modstanderen.
Hver gang, udover når NJ er på kanten, og er i "det" humør - eller da vi havde Gronk. Det er/var på et andet niveau.

Det har vel været vendt en del gange, men vores største problem offensivt, er vel snarere Ståles manglende evner til at instruere og diregere holdet, og ikke at modstanderen decideret overmatcher samtlige vores offensive spillere 1 til 1. Det ville så også, budget og forventede evner taget i betragtning, være særdeles mystisk, om det skete.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0