Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Jeg har også et par bekendte i klubben, som også udtaler, at det er den generelle opfattelse, at Keita rent faktisk kan noget. Om det passer må tiden vise, men for pokker det kunne være sexet med ham på den centrale. Han viste i momenter, at han kan noget i Lyngby-kampen, men viste yderligere også en nonchalant boldbehandling i flere situationer. Man skal dog medregne, at underlaget var decideret umuligt.

Hvis ikke han er noget værd, og vi løber ind i noget skadeshelvede alla sidste sæson, så er det ret så bekymrende. Nu er hverken Kvist eller Delaney særlig skadesplaget, 7-9-13, men det ser så ret usikkert ud, hvis der skulle ske noget.

Vi har vel Delaney, Kvist, Toutouh, Keita og Zlatan-Jam, som kan tage en af de centrale. Sidstnævnte skulle også kunne dække pladsen, og har vidst gjort det før.

@Jogabonita

Nu var premisen selve transferen - ikke udfaldet.
København.
Skrevet af Plankeværket
Selvfølgelig betyder det noget. Unge skandinaviske talenter skal i stor stil bruge et springbræt fra OB, FCM, Djurgarden, Molde osv før de er klar til de helt store penge og oplevelser i PL eller i mindre grad de 3 andre store ligaer.
Kan FCK blive ved med at levere salg til PL, der sikrer spillere økonomisk resten af deres levetid, så er incitamentet for at søge til Brugge, Celtic eller Basel det mindre ift FCK.

Skrevet af repos , moderator
Når man laver salg til +50 mio. kr, så batter det naturligvis, og er noget, der for interesserede spillere kan være afgørende.
Vi har jo også lavet et par store salg til Rusland med Damen og Ragnar.

Mht. England, så er der jo ikke mange Superligaspillere, der skifter direkte dertil på store transfers. Cornelius og Amartey er samlede salg i omegnen af 150 mio. kr., og det har ingen andre skandinaviske klubber præsteret i samme periode.

Ser man samlet på, hvor spillere fra skandinaviske klubber havner, så vil jeg, uden at have undersøgt det nøje, skyde på, at FCK markerer sig ret kraftigt her.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af The Kid
Man solgte også Vetokele til Championship for en god sum penge.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Plankeværket
Men der går fandme ikke mange 20 år gamle svenske stortalenter rundt og tænker, Championship. Det er sgu der jeg skal hen.

Iøvrigt elsker jeg Ståle. Alt tyder på, at Keita er et kæmpe talent, der får en stor fremtid. Hvad siger Ståle? Han siger ting som at han gør det overraskende godt, nok skal få spilletid, at han er en vil gerne vi satse på osv.

I FCM er deres nye finne naturligvis det største talent i Finland, og deres andre handler er alle fra så høj en hylde man ikke vidste de ville til Danmark.

Jeg ved godt hvad jeg foretrækker.
Skrevet af Saint
Udfra lyngby kampen er der ingen tvivl om at Keita har et kæmpe talent, men hans problem er at han tydeligvis er taktisk uskolet og heraf ofte får sat I nogen dumme situationer. Det er nok også derfor vi har kunne få fat I ham, fordi der ligger et behov for en hel del skoling af hans fodbold forståelse

Derfor synes jeg også det et bet med touhtou og keita som de eneste backup, da de begge vil komme lidt ofte til korte på det taktiske, I top kampende, her er Remmer nok det bedste alternativ.
(...)
Skrevet af Matias
Eller Erik Johansson, såfremt Mathias Zanka og en af de gamle svenskere er klar. Jeg har aldrig set ham spille den position (central midtbane), så jeg ved det ikke - men rygterne vil jo, at han godt kan.

Sådan er der så meget, det siger man jo også om Youssef Toutouh og til dels Christoffer Remmer, dog uden det har kastet ret meget godt af sig i FCK. Men generelt stoler jeg da mere på, at en central forsvarer kan fungere på den centrale midtbane, i et system som det FCK praktiserer.
Skrevet af Slettet(161027222501)
Drengene sidder da totalt på kampen - so far ... dejligt
Byen Hold - Ægte København
Skrevet af Matias
Er der et live-stream fra den?
Skrevet af Schelden
DPlay og Canal 9.

Ellers:
København.
Skrevet af peanuts
kampen bliver sendt på canal 9, det kunne godt ligne A-kæden som er startet 1 halvleg, Robin på mål, eneste lille overraskelse er Remmer på back.

har ikke lige kunnet finde et stream på nettet
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Slettet(161027222501)
Byen Hold - Ægte København
Skrevet af Matias
Fedt, tak for alles bud. Jeg har snuppet den på DPlay.
Skrevet af Schelden
Et kort resume for første halvleg:

FCK med boldbesiddelsen. Malmø med alle mand i feltet. Usammenhængende og ligegyldig offensiv for FCK. Santander har smidt en masse kg ink. hans dræberinstinkt. Verbic ligner en med et godt øje til Amankwaa og hans spillestil. Forsvaret blev ikke testet en eneste gang. Zanka headede det væk, der nu engang kom.

Det hele er vel egenlig fortsat i anden halvleg.

Malmø har været ret overtændte hele kampen, men det heller ikke sjovt, når man ikke rører bolden. Ham skovhuggeren er desuden pænt belastende.
København.
Skrevet af Slettet(161027222501)
sindsyg intensitet ... grim rosenberg tackling på nico
Byen Hold - Ægte København
Skrevet af Raoul Duke
Der kunne godt dømmes straffe til Malmø på den der. Kan godt forstå de ikke er tilfredse.

Skrevet af Schelden
Den med Berget?

Manden smider sig idet teknikken ikke rækker længere.
København.
Skrevet af Raoul Duke
Der er kontakt, han er i feltet og har retning mod mål. Den kan sgu godt dømmes. Det skulle da så være at det vurderes at han ingen chance havde for at nå bolden, for Zanka rammer ham altså.

Skrevet af Schelden
Jeg ser det på et ret skidt stream, med svenske kommentatorer, så skal ikke udelukke, at jeg tager fejl. Det lignede dog, at Berget tog et absurd langt træk, hvorefter han tromlede igennem og faldt over Zanka og hans egene ben. De svenske kommentatorer brokkede sig ikke. Tværtimod.
København.
Skrevet af Slettet(161027222501)
Og hvis vi nu siger der var straffe blev nico også snydt for et i første halveg .. så 1-1 på den konto
Byen Hold - Ægte København
annonce
0