Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Det interview med Matic må være det længste, usammenhængende fodboldinterview i historien.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Det ligner vi køber Pelle ud. Min gud hvor kan jeg godt lide den måde vi agerer på. Indtil det der med skatteundragelse er enten bevist eller modbevist, så kan det være min holdning ændrer sig.


Skrevet af Matias
Altså, vi talte allerede i foråret om, at han skulle have sin kontrakt ophævet (købt ud), men det har nok ikke været så let endda. Og det forstår man jo godt, Per Nilssons alder taget i betragtning - det er formentlig han sidste, relativt store kontrakt.

Kris Stadsgaard var lidt af den samme historie. Med ham må man blot undre sig over, at han havde behov for at lufte, at han følte sig frosset ude og dårligt behandlet i FCK, når virkeligheden samtidig var, at han ikke ville tage imod en økonomisk kompensation, som ikke svarede til den resterende kontrakts fulde størrelse. Det blev så endnu mere underligt, da han umiddelbart efter kontraktudløb, stoppede karrieren i en alder af 30 år. Ikke pga. skader, blot fordi han ville noget andet end fodbold. Jeg ved derfor ikke helt, hvad en fodboldklub skulle have hjulpet ham med, så han ikke følte sig udenfor - han gad ikke fodbold mere og ville blot have sine penge så han kunne lave noget andet for dem.
Skrevet af Matias
Nå, så stoppede Per Nilsson karrieren. Det er åbenbart en reaktion vi er gode til at frembringe - først Olof Mellberg, så Kris Stadsgaard og nu Per Nilsson :) Ej, det giver god mening i tilfældet Per Nilsson (og Olof Mellberg for den sags skyld), som har en alder hvor det at skulle spille sig på et nyt hold, ovenpå en masse skader, måske ikke er skide frugtbart. Han var ikke så god, som vi kunne have håbet, men var trods alt ok.
Skrevet af Ælkjaer
Jeg kan huske et interview med Stadsgaard, og Michael Jakobsen tror jeg det var. Fra dengang de begge spillede i Spanien. I interviewet udtrykte de begge stor tilfredshed med ikke at være på holdet så ofte, da det gav mere tid til at spille golf.
Så jeg går ud fra, det ikke er Ståle der hentede KS til klubben. I såfald har det været usædvanligt dårligt scoutet. Sammenlignet med hvilken mentalitet Ståle ellers kræver af sine spillere, falder KS helt udenfor.

ps: da Stadsgaard kom til klubben d. 1/1-2012 giver jeg hermed C.V. ansvaret:-)
Skrevet af Zanka
Vi har et voldsomt flot antal spillere med på U19-landsholdet.

Carlo Holse, Luka Racic, Mads Roerslev, Niklas Vesterlund, Jonas Wind, Morten Hjulmand og Nicklas Røjkjær. Det er meget muligt at 3/4 i bagkæden, vil være vores spillere. Særdeles flot.

Vil desuden igen nævne at FCK fører A U19 og U17-ligaerne - og kun har ét nederlag samelet.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af GammelBitterMand
Vi har også tre spillere på U17 (bl.a. Nartey) og tre på U16, så det ser fornuftigt ud. FCN har til sammenligning kun én på U17 og to på U16, og de er ellers gode til at tale deres talentsatsning op.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Teglbrænder
Hvis du er til de gode gamle dage, så vil denne podcast med de to gamle FCK-legender Michael "Mio" Nielsen og Martin Johansen helt sikkert glæde dig! Der snakkes om FCK-tiden, forholdet til hinanden samt deres meget korte landsholdskarrierer. John Faxe og Stig Tøfting kan ikke undgå at blive en del af deres røverhistorier, men de stikker også lidt til hinanden.

https://soundcloud.com/user-215411801/med-martin-og-mio

https://www.facebook.com/AagesOejne/posts/546925108847121?notif_t=like¬if_id=1481911746395448
Skrevet af Svoger
Vi har også tre spillere på U17 (bl.a. Nartey) og tre på U16, så det ser fornuftigt ud. FCN har til sammenligning kun én på U17 og to på U16, og de er ellers gode til at tale deres talentsatsning op.

Levede FCN ikke også i nogle år godt på, at de sammen med Brøndby var de der ofrede mest på ungdommen, og at de (FCN) var bedre end alle andre til at "give de unge chancen" på førsteholdet?
Mig bekendt har FCN fået ret stor konkurrence, ikke bare af FCK, men også af andre sjællandske klubber end Brøndby og FCK. Klubber jeg så belejligvis har glemt navnene på.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Zanka
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af peanuts
det ser rigtigt fornuftigt ud med SoE, det bliver spændende at se hvor mange som i sidste ende slår igennem på A-holdet.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Zanka
Ja, det er faktisk rigtig interessant. De næste år bliver jo dem, vi skal vurdere SoE på.

Det bliver jo generelt svært, da vi, som eks. FCN gør, ikke bare hiver dem op, og smider dem i ilden. På papiret er næsten hele U19 holdet jo spillere, som ser hamrende interessante ud.

Halvdelen af holdet er jo næsten også på landsholdet.

[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af peanuts
spørgsmålet er om det ikke vil gavne en del af de unge at komme ud på leje, ikke nødvendigvis i superligaen men eventuelt 1 division, u19 holdet har været dominerende både som u17 og nu som u19, og spørgsmålet er hvor meget mere de kan udvikle sig ved at spille ungdomsfodbold og reserve tunering.

tror det ville være fint at komme ud og spille seniorfodbold, inden de skal slå til på a-holdet.

Muligvis Keita også ville have gavn af at komme afsted 6 mdr., nu hvor Matic er kommet til, så er vejen ikke blevet lettere til spilletid, og der er ikke nær så mange kampe i foråret
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Fett
Det er bare spøjst så sjældent vi har haft succes med at leje spillere ud for efterfølgende at bruge dem på førsteholdet fast. Toutouh er selvfølgelig det gode eksempel sammen med Oviedo. Ellers husker jeg nærmest kun Christian Traoré og det er alligevel en del år siden.
Skrevet af peanuts
det er rigtigt men vi står måske med den mest talentfulde årgang i klubbens historie, og det ville være surt hvis den bliver tabt på gulvet, fordi de ikke bliver matchet og udvikler sig
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Imperator
Det er bare spøjst så sjældent vi har haft succes med at leje spillere ud for efterfølgende at bruge dem på førsteholdet fast.

Det er jo ikke så spøjst når man tænker på hvor sjældent vi forsøger det, det er ihvertfald sjældent vi gør det med det formål at udvikle spillere, det har oftere været formålet at afvikle dem..

Både Toutouh og Oviedo var "gode udlejninger" i den forstand at det begge var talentfulde spillere der blev udlejet til hylden lige under os, med det formå¨l at vi skulle have dem tilbage igen bedre..
De andre udlejninger vi har haft har gerne været overskudslager spillere som ingen fremtid har haft hos os, eller talenter som udlejes til så lavt et niveau at det kan være lidt lige meget (og gerne først efter de har siddet og trillet tommelfingre på vores bænk længe)..

Ved ikke om det er svært at finde superligaklubber der gider at være rugekasseklub for os, eller om vores talenter ikke har været attraktive nok, for ellers synes jeg godt nok vi har sovet i timen mange gange.. Remmer bliver feks nok aldrig den spiller han kunne være blevet fordi han rådnede op på vores bænk, i en periode hvor det var rigtigt vigtigt at han fik fast spilletid og udviklede sig, og nu spiller han så i Molde..
Skrevet af Bløde babser
Mit indtryk er at SOE er ved at komme op på siden af FCN mht talenter.
FCN var gode til at samle en masse spillere op der normalt var havnet i Brøndby, da Bif i en periode var halt på pumperne.
Nu har både FCK og BIf så oprustet på den del, hvilket efter hvad jeg hører i ungdomsmiljøet betyder at FCN er hentet af FCK og Bif også er ved at komme bedre med igen.
FCN´s vil så giver have den fordel, at vejen til holdet der er kortere. Det kan sikkert komme til at betyde at mange af dem der specielt hos os men sikkert også i mindre grad hos Bif, har kvalitet men langt til holdet, vil søge derop.
For lad os være ærlige. Vi bliver nok næppe en klub hvor mange slipper gennem måleøjet. Dertil at ambitionerne for høje. Der er simpelthen ikke plads til at lade unge spillere få mange kampe til at begå fejl og udvikle sig. Det er der i højere grad i Nordsjælland.
Det er der sikkert heller ikke hos Bif. Det vil i så fald nok mere være af nød.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Zanka
Jeg tror det er svært at leje vores yngre spillere ud til andre hold i ligaen. Umiddelbart er der jo ikke nogle af dem, der kan decideret forstærke et hold, og hvis de blot skal agere trupspillere, så kan de respektive klubber, bruge deres egne unge spillere.

Derudover tror jeg absolut ikke, man overvejer, at sende dem til lavere divisioner. Om de skal spille 1. div og træne på Kløvermarken eller spille U19/Reserveholdsliga og træne på FrB, så tror jeg, man ønsker det sidste. Det er i hvert fald oplagt, så man kan følge udviklingen tæt på.

Vi har desuden den mest scorende spiller i 2016 i Federico Santander.

https://twitter.com/GracenoteDK/status/810069529812299776

Forresten dejligt Werder har fået styr på det i Tyskland. For Thomas Delaney.

Så er jeg vidst også færdig med at tilføje.
[i]Dress like you listen to Sinatra and act like you listen to Pac.[/i]
Skrevet af Saint
spille 1. div og træne på Kløvermarken


det her var en joke ikke?
(...)
Skrevet af Def-monk
Vi har desuden den mest scorende spiller i 2016 i Federico Santander.


Han er også den spiller i Suppen, der har lavet flest åbningsmål i 2016 (8), og delt 1´er på kombineret mål og assist, hvis sådan noget har interesse.
annonce
0