Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kipvits
DeMikeyMikeESC Gaming Fan[S] 25 points 2 days ago
Very good for Copenhagen football fans who plays CS

FTFY, I´m not Copenhagen fan but I´d put their stickers all over my inventory and many others would do the same. Would be pretty cool to have a proper big football brand have a CS team
Det lyder til at det er en ret god kommerciel investering, hvis man skal tro på kommentarer på diverse sider. Spændende.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Saint
Spænde bliver det også hvordan man fordeller midlerne i mellem holdende, for FCK´s fans er Fifa det mest relevant og derefter nok CS og så DOTA, men i forhold til sporten er det lige omvendt, DOTA er den klart største "sportsgren" efterfulgt af CS som nummer 2 og Fifa er omkring 360 gange mindre end DOTA.
(...)
Skrevet af LukeDanDuke
Man køber ikke holdende. Oprindeligt er det organisationer der skriver kontrakt med disse spillere, og de spiller så under organisationens navn, med sponsore, puplic relations og hvad der ellers høre med. I dette tilfælde ville det så være FCK der skriver kontrakt med spillerne.

Indtil videre har man ikke offentligt gjort noget, det skyldes (rygterne på reddit og hltv) at dignitas stadigvæk har kontrakt på disse spillere indtil 31. december. Herefter kan de "transfer frit" skifte til en anden organisation/hold. Ifølge rygterne skulle det være så godt som hjemme at FCK henter dem og der florere en leaked kontrakt, men lige præcis den skal man nok ikke ligge for meget i. Her fremgår det at hver spiller modtager imellem 75-110k om måneden, hvilket vist er rimeligt standart på det niveau.

Det er ganske vist ikke traditionelle tv-seere som sådan, men tallene er nu reele nok, de store turneringer bliver streamet gratis ud til hele verden, hvor nogle dog vælger at støtte disse ved at købe medlemskaber osv. Generelt bliver Counter strike også streamet i stor stil, hvilket FCK sagtens ville kunne lukrere på, da der kan være gode penge at hente her.

Hvis de 10 millioner er rigtigt sat, er det en utrolig billig måde at markedsføre sig selv på i hele verden. Som peanuts nævner snakker vi om et publikum på flere hundrede millioner mennesker. I den sammenhæng er det små penge.


Syntes nu et tocifret millionbeløb årligt, samt en betydelig højere indtrængningssum er stor størrelse. Der må næsten være en plan for at skabe en rentabel plan i fremtiden. Reklame for et dansk fodboldhold i et globalt perspektiv kan kun have en vis værdi.

Men tak for svaret. jeg fatter stadig ikke at den industri er blevet så stor. i mine helt unge dage spillede jeg starcraft som var nationalsporten i Sydkorea. havde aldrig nogensinde forudset at det ville blive et hit i vesten. men nu er der også stor forskel på starcraft of counterstrike, eller fifa for den sags skyld. Spændende er det i hvert fald!
Skrevet af Bjau
Seier har (er ret sikker på at det var ham) lige investeret 200 millioner gode danske kroner i et koncept der samler de bedste danske cs hold (minus dignitas) i København.

Det er indiskutabelt et kæmpe marked. Men jeg kan også sagtens forstå, at det kan være svært at forstille sig.
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Skrevet af elendil
110k om måneden for at sidde og spille counterstrike med cola og tjips? Verden er vanvittig.
fck-medløber.
Skrevet af peanuts
Elendil@

jeg er også lidt forundret men måske jeg bare er blevet lidt gammel og sær, men er der + 150 mill som ser det online, så er der vel et eller andet sted et potentiale for indtægt.

Jeg aner ikke hvor mange tuneringer der bliver spillet og hvad det koster, men det er da klart at kan man få + 100 mill til at betale et symbolsk beløb for at se en tunering online så bliver det et relativt stort beløb.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Blastoid
Elendil

Det er så lige det, at det ikke længere er en "de tykke og genertes drenges fest", hvor der bliver drukket seks liter Red Bull og spist Pringles dagen lang. Flere af dem er faktisk i ganske fin fysisk form og træner for blandt andet at kunne holde koncentrationen i spil, hvor reaktionsevnen og taktisk kunnen konstant bliver testet.

Hele esport-verdenen har nok stadig et dårligt ry i den brede befolkning, fordi computerspil traditionel har været de kiksede nørders domæne, men der er altså sket et markant skred, og det er virkelig blevet en "sportsgren". Det er egentligt ganske fascinerende.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af elendil
Så nu har de tykke nørder heller ikke computerne længere. Valgt til sidst, når der skal laves hold, og nu også når der skal laves e-hold. Socialministeren må på banen.
fck-medløber.
Skrevet af armand
Elite sport er i næsten alle tilfælde altså nørdernes klub, i ordets egentligste forstand.
At køre en del af sit liv ud i en ekstrem der gør at der næsten ikke er plads til andet, for at kunne være med på et sindssygt højt niveau.

Hvor mange fodboldspillere på elite plan kender man for ret meget andet end det. Hvis man fra spalter tosserne som ballotelli og bendtner?

I min optik kan man være lige så meget nørd med sin co2 test og makro nutrienter på vej i seng kl 22 lørdag aften, som en bumser teenager med en cola på en tysk cs server kl 04 om natten på en tirsdag.

edit: william kvist er da en kæmpe nørd, der er gået en god counterbajser tabt i ham
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af armand
Der er self nok mere punani i fodbold - det var i hvert fald en af grundene til at jeg skiftede fra quake 3 til vægtløftning i sin tid :D men mon ikke 100.000 klik om måneden trods alt pynter lidt på den del også...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Saint
Der er self nok mere punani i fodbold - det var i hvert fald en af grundene til at jeg skiftede fra quake 3 til vægtløftning i sin tid :D men mon ikke 100.000 klik om måneden trods alt pynter lidt på den del også...


Det skal du faktisk ikke sige, jeg fik for første gang set en turnering i tv´et og der var faktisk rigtig mange groupier og det var faktisk langt fra de nørdede piger.
(...)
Skrevet af Svoger
Faktisk tror jeg, at der faktisk fortsat er flest piger i at være god til fodbold.

Men med de arbejdstider en fodboldspiller faktisk har, tror jeg faktisk, at der faktisk også vil være tid til at træne ok meget CS. Faktisk.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af armand
LOL
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af FCK 4EVER
Franske Lille skulle ifølge rygtemøllen have et godt øje til Aboubakar Keita - og måske byde i dette vindue. http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/journalist-lille-er-interesserede-i-fcks-keita

Lyder dog usandsynligt...
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af peanuts
det virker lidt som silly season, og kan ikke se hvorfor FCK skulle sælge Keita nu, med mindre der kommer et relativt stort bud.

skal han noget her til vinter så er det ud på lån hvor han kan få mere spilletid, efter tilgangen af Matic, så er han vel stadig 4/5 valg på den centrale midt.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af hammerhaj
Enig det eneste der skal fokuseres på i dette transfer vindue er at få udlejet og solgt nogle spillere:

Kadrii: udlejes/Sælges
Keita: udlejes

Desuden blev Bay forfremmet til førsteholdstruppen, kunne være spændende at få ham udlejet til en klub, måske i første division.
Har ikke brug for mere end FCK og Liverpool.. "Vores medier herhjemme vil dog gerne vurdere dem lige så gode som Leicester, som altså har en af historiens absolut bedste trænere og en af de bedste engelske angribere nogensinde. "
Skrevet af Schelden
Jeg tror heller ikke på, at vi får flere spillere ind.

Bashkim Kadrii bør og bliver nok lejet ud. Det tror jeg i hvert fald er planen. Aboubakar Keita er jeg ikke sikker på bliver lejet ud, da jeg tror, man gerne vil følge hans udvikling i FCK. Frederik Bay synes jeg har været ganske udemærket i reserveholdskampene, og han har lidt samme drive med bolden som Bryan Oviedo. Uden øvrig sammenligning. Han har dog kontraktudløb til sommer, så hvis man lejer ham ud, så tror jeg det bliver i forlængelse af en ny kontrakt.

Selvom planen er, at der ikke skal ske mere på transferfronten, så tror jeg Ståle Solbakken og specielt Johan Lange er på overarbejde mht. at have muligheder ved eventuelle, ikke planlage salg til sommer. Robin Olsen, Erik Johansson, Federico Santander og Andreas Cornelius er alle spillere, som potentielt kan blive budt store summer på.
København.
Skrevet af peanuts
Cornelius og Santander gør det godt, men de laver simpelthen ikke nok mål, samtidig har de været relativt dyre i indkøb, så med mindre de brænder superligaen af i foråret, så har jeg svært ved at se bud komme op i den størrelse at et salg kommer på tale til sommer.

i forhold til Keita, så kan man vel godt følge hans udvikling selv om han spiller de næste 6 mdr. i Horsens eller Silkeborg
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af |o.o| MS
Jeg er en subjektiv medløber, der ikke kan forholde sig faktuelt og realistisk. Støtter kun kapitalistiske og korrupte topklubber, med pengegriske spillere og latterlige såkaldte fans. Black Stars
Skrevet af Schelden
Nej, de laver ikke mål nok, men de har alligevel et ganske pænt snit. Jeg håber, at de begge bliver i klubben til sommeren 18, men jeg tror nu alligevel, at der er en del klubber, som har et godt øje til dem begge. Specielt Federico Santander. Men det er jo blot de rene gætterier.

Det er også værd at overveje, at Andreas Cornelius ikke har en lang kontrakt.

Ift. Aboubakar Keita så ved jeg ikke helt, om han er interessant for nogle Superligaklubber.

Knægten har fået en halv times fodbold i ligaen, så jeg har svært ved at se ham gå direkte inde i nogen klub i Superligaen. Og jeg tror ikke, at det er på tale at leje ud til lavere divisioner.
København.
annonce
0