Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
København.
Skrevet af Saint
Noget som de flest nok overser, er at artiklen skriver LOL i stedet for DOTA, som ellers har været nævnt. Det er nok ikke noget de fleste lige bidder mærke i, men i forhold til det økonomiske perspektiv er det en noget mindre Esport (Dota er klart den største i verden, LOL Nr.4). Det betyder at man enten har valgt at satse på CS og brugt det meste af budget der, eller at man har fundet ud af at DOTA blev for dyrt og gået efter LOL hvor pengende i større grad kan betyde at man kan købe verdens toppen.

En anden mulighed er fejl i artiklen.
(...)
Skrevet af Emkay
Har på fornemmelsen det bliver LoL,det er mere seer og begynder venligt. Det er også her alle de andre fodboldhold køber sig ind.
Og med det setup LoL har med en europæisk liga hvor alle kampe spilles i tyskland, så må det være markant billigere end at rejse verden rundt med DOTA
Skrevet af Matias
Fint nok med indtagelse af, for os, uberørte markeder, højere merchandiseomsætning, større økonomi, fagre nye verden og alt det der, men i min verden - men nu er jeg jo også gammel - rækker det mere end rimeligt at have styr på 4-4-2 og 4-4-1-1 ift. FCK, og det synes mig derfor umuligt at skulle kunne være med på gamingforkortelser a la LoL, DotA, CS og hvad fanden der nu ellers er derude.

Åh, hvor jeg glæder mig til at se Ludwig Augustinsson og Peter Ankersen smide nogle bolde lige i låget på Andreas Cornelius og Federico Santander igen.
Skrevet af Plankeværket
Ja tak til indlæg. Og til at se Matic. Til at se om Amankwaa endefuckinglig kan få sit gennembrud. Til at se om Kusk sælges. Til at se en skarp Pavlovic. Til at se os spille EL igen. Til at se om slutspillet faktisk bliver fedt.
De næste små 45 dage er ren pinsel.
Skrevet af Matias
Jeg håber virkelig han bliver, Kasper Kusk. Vi skal ikke sende hans sukkerfod til Aalborg eller hvor de nu mener at kunne bruge ham. Han må, må, må simpelthen kunne lære at arbejde uden bold og i defensiven.
Skrevet af Schelden
Jeg har svært ved at se Kasper Kusk få mange flere chancer af Ståle Solbakken.

Han har været her længe nu, og han er åbenbart ikke blevet bedre i det defensive.

Hvis han skal sælges, så skal det absolut ikke være til en dansk klub.
København.
Skrevet af Matias
40 superligakampe (mange af dem som indskifter), 11 mål og 7 assister. Der er bare noget over det snit, som ikke kan forsvares at give afkald på.
Skrevet af Schelden
Meget enig.

Jeg håber også på et mirakel, og at Ståle Solbakken bliver overbevist. Har stadig et håb om, at hans defensive indsats bliver så god, at han kan spille samtidig med Rasmus Falk. De to kan virkelig være belastende for modstanderholdet, når de spiller med frie roller i det offensive spil.

Desuden synes jeg stadig, at Rasmus Falk bliver pakket lidt væk på højrekanten.

Selvom Youssef Toutouh gør det udmærket. Og lidt til.
København.
Skrevet af Matias
Problemet (om man overhovedet kan sige det) er, at Youssef Toutouh er den bedste holdspiller, som i by far, af alle vores kantspillere. Hans defensive kvaliteter er næsten som en central midtbanespillers og så er han en slider, som gider tage de tunge løb tilbage, også dem hvor han ved, han ikke får sat en herrefed tv-tackling ind. Han er en stor bidrager til den fysik, som gør ondt på vores modstandere. Offensivt er han den med de mindst tydelige kvaliteter, men det er jo fordi vi har enormt gode konkurenter til pladsen, ikke fordi han ikke kan noget. Han har en fin teknik og målmæssigt er han også kommet helt ok i gang, med 10 superligamål og 4 assister på halvanden sæson.

Mit attack-attack-attack-hjerte ser også gerne dribletrolden Rasmus Falk på venstrekanten, og sukkerfoden Kasper Kusk på højrekanten, som kan lave alle de lækre afleveringer og gode langskud. Men som tilhænger af et hold der på alle parametre kan dominere, er Youssef Toutouh bare første kantspiller på holdkortet, som det ser ud nu. Men Kasper Kusk håber jeg bliver hos os, for han kan så meget som vi ikke har andre, der kan. Og jeg synes det er så godt med den hårde konkurrence om pladserne - plus den garderinger for skader, karantæner og salg, der ligger i at have kvalitative spillere med kendskab til systemet.
Skrevet af Schelden
Nu har jeg ikke tjekket op på stats, men jeg har også en ide om, at når Youssef Toutouh spiller, så er Ludwig Augustinsson automatisk også en hel del mere chanceskabende. De supplerer hinanden ekstraordinært godt, og der er automatisk mere plads til indlæg, når de danner par.

Som Johan Lange og Ståle Solbakken ville beskrive det:

Deres relationelle færdigheder er sublime.
København.
Skrevet af Schelden
Jeg tror først lige, at det er gået op for mig, at han ikke er i FCK mere.

https://twitter.com/werderbremen/status/815920586258083843
København.
Skrevet af Saint
Problemet Matias er også at han igennem flere sæsoner her og i Twente ikke har virket til at kunne forbedre sin spillestil og attitude. Det er simpelthen ikke godt nok i en topklub at manden kun bidrager i hver anden kamp, fordi han nægter at spille chancen større for en medspiller, eller løb de ekstra meter hjem. Specielt det første karaktertræk er for mig næsten utilgiveligt, i en klub som fck.

(...)
Skrevet af elendil
Jeg synes bare ikke han virker som en lad idiot a la Kim Aabech. Det er mærkeligt.
fck-medløber.
Skrevet af GammelBitterMand
Pressemøde klokken 11:00 med FCK og Nordisk Film. DR livetransmitterer simpelthen fra det, så nogen må i hvert fald mene, det er en større ting.

http://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/2449781

At dømme efter billedet er det nok det dersens nymodens e-sport, der er tale om.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Bjau
Vi (og Nordisk film) præsentere tideligere Dignitas.

De kommer til at gå under navnet "North"

https://www.youtube.com/watch?v=gEIlqB66cxE

https://twitter.com/thenorthishere
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Skrevet af GammelBitterMand
Det bliver interessant at se, om det lykkes at få en af de større turneringer på dansk grund. Et fyldt Parken var i hvert fald ikke noget af det, jeg overhovedet tænkte på, da jeg først hørte om det.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Bløde babser
Kender ingenting til gaming og Counter Strike, så har ingen mening om noget her. Kan man skabe noget synergi og lidt ekstra forretning med de faciliteter man allerede har - såsom stadion, er det jo bare dejligt.

Hvad ville et godt Counter Strike Tifo være....som en pendant til vores badedyrstifo for Lalandia og spillerferien.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Lasse W
"Med fra starten" siger direktøren flere gange. Det må siges at være helt forkert.

Når det er sagt, så tror jeg FCK gør det helt rigtige med dette "sats". Bliver spændende at se om andre klubber tør, eller overhovedet kan, følge dem.
Skrevet af repos , moderator
Det er fandme ligegyldigt i min verden, det shit. Jeg vil sgu have nogle nyheder om spillere, trænere, modstandere etc.

Er der penge i lortet, så er det da fint, men det er ikke mere interessant end tidligere investeringer.

Jeg er forøvrigt helt på linje med Matias omkring Kasper Kusk. Ham skal vi ikke af med. Han tilbyder noget ingen andre på holdet kan, og i det er muligt, han ikke helt kan bruges i de store internationale kampe, men i Superligaen vil han altid være en enormt brugbar.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0