Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af armand
hmm...

jeg kan sgu ikke helt finde ud af om jeg er entydigt begejstret for den signing.
ikke at der er noget galt med thomsen generelt, slet ikke, men jeg kan godt være bekymret for spilletid og trupharmoni.

det er jo gået "meget godt" indtil nu, også selvom man har signet kvallitets spillere én masse til et begrænset antal spille minutter - men bliver det ved med det?
ifht. superligaens niveau generelt synes jeg ikke det er omnipotent at trække veksler til bayerns rolle i bundesligaen, reals i la liga eller united i prl. kan man med hånden på hjertet sige, at deres gung-ho signing af store stjerner ikke har kostet i de respektive trupper?

jeg synes i forvejen det er synd at se en spiller som kusk uden for truppen, danny ikke få de spil minutter hans talent rækker til og kadrii ikke have en reel mulighed for at få spilletid igen efter en skade - oven i det kan man vel også spørge om ikke verbic, gregus og falk kunne have nået et højere niveau, havde de fået mere kontinuerligt spilletid?

jeg ved ikke om jeg kan give helt slip på bekymringen og bare messe "in ståle we trust" i kor med alle de andre kutteklædte supportere.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Plankeværket
Dejligt indlæg. Sært at indkøbet af en af mine favorit spillere ikke gør mig gladere.
Skrevet af repos , moderator
Det er en rigtig god signing, og skønt vi er på på forkant.
Det virker netop jo til, Ståle for enhver pris vil undgå en gentagelse af den sidste åreladning.
Desuden må og skal vi jo have en del spillere til et massivt program. Der er flere kampe i den nye struktur, samt pokalturneringen (som vi lige så godt kan satse på også), og forhåbentligt mere end de to europæiske kampe i foråret.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af JKo
@
Mht. Glæden, så prøv at forestil dig hvor meget de må ærgre sig på Vestegnen over, at de ikke fik gaflet en rigtig god midtbanespiller til 5 millioner kr., der ville have passet som fod i hose til deres måde at spille på.
Bitre Nord
Skrevet af Imperator
Ser ud til at Ståle forlænger..
Det er svært at holde optimismen nede..
Det ser fandme godt ud for fremtiden..
Skrevet af Schelden
København.
Skrevet af Slettet(262210221504)
Det er for lækkert at være FCK fan for tiden, alt kører bare som smurt i olie.

1) Vi vinder kampe overbevisende,

2) Vi har den bredeste trup i ligaens historie, med kvalitet på samtlige pladser.

3) Alle spillere siger at trupharmonien er i top, Ankersen udtaler bl.a i et interview at han aldrig før har oplevet sådan et sammenhold i en spillertrup

4) Alle vores handler virker velovervejede, og vigtigst af alt bliver de planlagt i rigtigt god tid

5) Klubben er i gang med at forhandle med Ståle om en ny kontrakt

Jeg tror at Nicolaj Thomsen er købt ind til den centrale midtbane. Hvis Ståle holder fast i at det kun er Bashkim der skal afsted i dette transfervindue, så ville vi med Thomsen have seks kantspillere i Thomsen, Toutouh, Falk, Verbic, Kusk og Amankwaa. Det ville slet ikke give mening. Det kan dog også være at Thomsen er købt ind til kanten, og man vælger at rykke Toutouh ned på den centrale midtbane, men det tror jeg ikke rigtigt på, da han har været virkeligt stærk på kanten i den her sæson.

Med Thomsen på den centrale midtbane får vi en langt mere driblestærk og offensiv spiller, end de andre typer vi har, men omvendt har det fungeret så godt med to meget kontrollerende midtbanespillere i Kvist og Delaney, så måske vil man gå videre med den taktik. Det bliver spændende at følge i hvertfald. Jeg er meget glad for købet af Thomsen, da det er en spiller som Ståle virkeligt godt kan lide, så der må være lagt en god plan med ham.

Skrevet af Jussi
Lange har udtalt, at Thomsen er købt til kanten OG midten.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af peanuts
Over 9000@

Ståle har også udtalt at der kan komme til at ske noget omkring kanterne til sommer, da der har været meget interesse.

det bliver så nok først til sidst i foråret Thomsen er i spile til holdet, da han fortsat er ude i knapt 2 mdr. med et brud i foden
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Det har han nemlig, Jussi.

"Vi har købt Thomsen til både kanten og til den centrale plads på midtbanen. Og i forhold til hans skade, så kommer vi på ingen måde til at lægge pres på ham. Han har brug for ro til at blive klar, og det får han, siger Lange til Ekstra Bladet."

http://kortlink.dk/ekstrabladet/pgbh

Men, som flere andre allerede har nævnt, så er han skadet, og han vil sidde ude i hvert fald et par måneder. Det betyder så, at konkurrencen knapt når at blive ændret, før 16/17 sæsonen er slut. Det med harmonien er jeg absolut ikke bekymret for. Tværtimod.
København.
Skrevet af repos , moderator
Jeg ser stadig gerne, at Amankwaa omskoles til højre back. Han har gode forudsætninger for det. Han er taktisk dygtig, hurtig og kan faktisk forsvare hæderligt. Han skal selvfølgelig lære at slå indlæg i fart, og defensivt skal der formentlig også bygges på.
Han egner sig langt bedre til den position, for her får han den plads, han har brug for.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
for her får han den plads, han har brug for.


I mere end én forstand, der er også mindre konkurrence på backen..

Man kunne sagtens give ham nogle kampe der i kampe man må forvente vi har styr på.. Jeg er ikke så vild med Ankersen, han er ikke dårlig, bare sådan meh..
Amankwaa ville være et bæst hvis han, som du siger, kunne slå et indlæg i fart..
Skrevet af repos , moderator
Er ikke enig med dig omkring Ankersen. Han skulle lige finde sig til rette, men han er klart Superligaens bedste højre back (med undtagelse af Gammelby), og han har præsteret på et højt niveau i efteråret.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Jeg er også meget tilfreds med Peter Ankersen.

Han er nok vores svageste led, men det synes jeg siger mere om truppen som helhed.

Jeg synes også, han er blevet langt mere afgørende offensivt i denne sæson.
København.
Skrevet af Plankeværket
Ankersen er sådan en type vi kan holde kontrakten ud og måske endda forlænge med. Det er meget rart at det ikke kun er Kvist fra start 11er der er her mere end to sæsoner endnu.
Og så er han god og glad for FCK.
Skrevet af Svoger
Jeg ser stadig gerne, at Amankwaa omskoles til højre back. Han har gode forudsætninger for det. Han er taktisk dygtig, hurtig og kan faktisk forsvare hæderligt. Han skal selvfølgelig lære at slå indlæg i fart, og defensivt skal der formentlig også bygges på.
Han egner sig langt bedre til den position, for her får han den plads, han har brug for.

Hans evner foran mål er vel også på højde med hvad Ankersen har vist i FCK-tiden, så det giver faktisk rigtig god mening.

Udover, at det giver mening. Han blev da vist forsøgt lidt på venstreback, men det var forhåbentlig bare et forsøg på at finde lidt spilletid til ham, dengang.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Han har også været prøvet et par gange til HB.

Men hvis nogle af jer har kontakter, så er det da bare om at få den leveret til Kick-Off.
København.
Skrevet af Strategy
Tænker dette kan være af interesse for nogle; Solbakken om landstrænerjobbet på Norsk TV2:

http://www.tv2.no/v/1136468/
Skrevet af Plankeværket
Det er sjovt med Amankwaa, jeg synes han så markant bedre ud efter sidste skade end før. Han var med i mål i stort set alle kampe og det lignede alle de dumme beslutninger var væk. det er selvfølgelig svært at bedømme på så lidt spilletid, men han lignede altså en, der kunne blive en profil.
Spørgsmålet er så om han kan blive med ikke at blive påvirket af skaderne. Hans fart, teknik, dribleegenskaber og fysik gør ham bare til noget særligt, også blandt vores kanter. Og jeg tror virkelig han kan blive til noget stort for os, også på en kant.

Så er spørgsmålet om det bare bar tilfældigt han så klogere ud i de kampe - og hvad skaderne har gjort.
Skrevet af Schelden
Der er ikke så meget, vi ikke allerede vidste, Strategy.

Men hvad sker der for Ståle Solbakken og hans norsk? Det er jo ligefrem forståeligt.

Værten havde jeg større problemer med.
København.
annonce
0