Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Jeg synes faktisk han løfter sløret for noget, jeg i hvert fald ikke har hørt ham tale om tidligere, nemlig at han er ret fokuseret på, at ville skabe et andet post-exit for FCK, end sidste gang han søgte nye udfordringer.

I min verden betyder det følgende: Han har et exit i tankerne - og mere interessant, målet med hans arbejde er netop det exit, i den forståelse, at hans rolle som manager er at sikre, at tiden efter samme exit ikke må blive ligeså stor en bølgedal som sidst. At organisationen skal være klædt på til videreføre de ting, han har sat i søen, både som træner og som manager.

Det er jo selvfølgelig forståeligt, at han gerne både vil give nye udfordringer et par skud mere og at han i det hele taget bare gerne vil have luftforandring, om end et stille håb ville være, at FCK og København bare var stedet for ham og hans familie. Når nu det så er sådan, at han gerne vil videre, håber jeg virkelig at der er en accept af, at Ståle Solbakken nødvendigvis må erstattes af en, som på samme vis er en naturlig, stærk og synlig leder. Ud over at vedkommende selvfølgelig skal have det fodboldfaglige i orden.
Skrevet af repos , moderator
Ståle har alle dage været forståelig. Er det ikke en retorik, der primært har været anført af anti-FCK´ere?
Hvis man ikke kan ramme bolden, så kan man jo altid gå efter manden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
@Matias

Jeg synes bare at mindes, at det netop var et af emnerne, da han kom til København anden gang; at han var klar over, at han ikke havde efterladt FCK i en passende forfatning, da han skiftede videre til Køln. Uanset hvad er det særdeles positivt, at han er klar over og ligeledes føler et ansvar for det, så vi minimerer chancen for en gentagelse.
København.
Skrevet af Alle Achtung
"Ståle har alle dage været forståelig. Er det ikke en retorik, der primært har været anført af anti-FCK´ere?
Hvis man ikke kan ramme bolden, så kan man jo altid gå efter manden. "

Jeg tror det er en retorik der har været anført af dem der ikke kan forstå ham... uanset tilhørsforhold?
Personligt er jeg ret dårlig til at forstå norsk og Ståle.. :-)
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Bløde babser
For Ståle vil det jo også være et endnu større blåstempling af ham selv, hvis han når han selv har hele ansvaret formår at bygge noget der er så solidt, at det ikke smuldrer når han smutter. Det er jo så et tegn på at hans arbejde er mere solidt end CV´s i sin tid.

Omkring Ståles norske, er det så ikke en kendt sag at han i virkeligheden også taler et nogenlunde dansk, men valgte at lade være da han et par gange følte sig misforstået. Det norske bruger han så som et redskab der dels sikrer at han ikke kommer på glatis, men også at han kan skrue lidt op for accent og uforståelighed hvis der er spørgsmål han ikke gider svare på?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(262210221504)
Ok, det med at Thomsen er købt ind til både kanten og den centrale midtbane, havde jeg ikke læst på Ekstra Bladet, jeg havde kun læst det der blev skrevet på FCK´s hjemmeside, men det er super så. Og ja, det er måske først sidst i foråret at han for alvor kommer i spil til en startplads, pga. hans skade. Det er vel egentligt også fint nok, det vigtigste er at man ikke forcerer noget.

Desuden er det et interessant syn mht. Amankwaa på backen, den har jeg godt nok aldrig overvejet. Men hvis man kan få trænet ham defensivt, og som I andre siger, lært at slå et indlæg, så kunne han have gode forudsætninger for det. Han er lynhurtig, og er på trods af sin højde virkeligt kropsstærk, det er meget få kropsdueller han taber.
Skrevet af Schelden
Det er ikke kun vores U16 og U19-hold, der kan spille fodbold.

Vi vandt en tunnering med U15, hvor bl.a. Genk, Anderlecht og AZ var med.

Det er interessant i den forstand, at det jo er dem, vi måler os med europæisk.

Derudover er det bare en god historie.

http://www.az.nl/nieuws/zeer-leerzaam-toernooi-az-onder-15/1
København.
Skrevet af The Kid
Hvis man er interesseret i Andreas Cornelius, havde FCK Fanradio ham inde som gæst forleden. Dette kan klart anbefales. Han kommer lidt ind på Cardiff skiftet, FCK-retur, diverse trænere- og holdkammerater

https://soundcloud.com/fckfanradio/andreas-cornelius-special-140117

Derudover lavede Fanradioen også en lille sæson optakt, hvor de omtaler Ståles Norge-affære, Uros Matic, Nikolaj Thomsen samt Pelles afsked.

https://soundcloud.com/fckfanradio/lordag-140117


Generelt højt niveau synes jeg - de har efterhånden også en del lyttere.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af repos , moderator
Cardiff. Men Swansea havde nok været et bedre valg.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af The Kid
Swansea havde ikke pengene ;-)
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Schelden
Det var faktisk et ganske fint afsnit.

Han er sgu en fed fyr. Meget ligefrem.

Jeg savner dog spørgsmål ang. forlængelse eller eventuelt salg i sommer/vinter 17.
København.
Skrevet af Matias
Svaret på hvem der er den/de bedste medspiller(e), han har haft, har jeg hørt lignende et hav af gange før, og er egentlig ganske kedeligt. De fleste kan nok regne ud, hvem de største profiler er - det er bare sjovere at høre, hvorfor han så synes, de har været gode at spille sammen med.
Skrevet af Matias
Til gengæld var det fedt at høre ham (Andreas Cornelius) i hans beskrivelse af Martin Skrtels "små tricks", som gjorde livet som angriber svært for ham. Interviweren blev ved med at forstå den ellers tydelige respekt for forsvarerens kunnen i en Carsten Wergesk omklædningsrumslogik, hvor det handlede om beskidte tricks, den gode lir. Men det var slet ikke det, Andreas Cornelius hentydede til, derimod de små ting, som ikke altid bemærkes som tilskuer - om man lige tager et skridt i en retning der lukker modstanderens af, hopper på det rigtige tidspunkt op til en hovedstødsduel, står i ryggen på en når bolden modtages osv.
Skrevet af Plankeværket
Dét om Skrtl var det eneste virkeligt lytteværdige i den omgang. Jeg synes ellers han var pænt kedelig, sympatisk og professionel.
Skulle man have haft mere ud af Cornelius, burde man have stillet mere faglige spørgsmål. Samspil med Pavlovic, hvordan de træner løbemønstre, om han behandler sin fysik anderledes end nogen af de andre spillere osv.
Skrevet af Schelden
Ja, det er måske rigtigt nok. Det er lidt overfladisk og indeholder mange ligegyldigheder.
København.
Skrevet af Blastoid
Det bliver ofte en rodet omgang, når ham Christian Olsen får for meget taletid og forsøger at styre slagets gang. Han stiller elendige spørgsmål, der sjældent er et reelt spørgsmål, og det kommer altså ofte til at mudre interviewene. Det er godt nok ringe.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Barbuti
Jeg kedede mig også bravt, skal jeg være ærig at indrømme.

Dels fordi Cornelius ikke virker til at være en som har forfærdeligt meget at byde ind med ift perspektivering, ting uden for banen osv, og desuden ikke er særligt velformuleret.

Men som det også nævnes her blev det også nogle meget fanboy agtige spørgsmål. "Hvem var din første træner", "hvem er den bedste du har spillet imod" osv. Det kunne sagtens have været mere fodboldfagligt - især fordi de i studiet normalt er ganske gode til at behandle den slags også.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Bløde babser
Hey, screw Cornelius interviewet. Det mest spændende der blev sagt var da i den anden podcast omkring budget og Ståles forlængelse.
Hvis det er rigtigt vil en nyhed om en Ståle forlængelse formentlig være det samme som at placere de næste mange mesterskaber i København. OG en god del EC succes.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af The Kid
Enig, kunne være ret vildt hvis man gik "all-in" på transfer -og løn budgettet.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af peanuts
BB eller The Kid

arbejder lige pt. alt for meget, en af jeg som kort vil smide et resume af hvad der blev snakket om omkring budget
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
annonce
0