Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af The Kid
Kort ridset op, handlede det om, at man muligvis har samtaler med Ståle omkring en forlængelse til 2020, hvori der indgår en væsentlig budgetforøgelse, da Ståle ikke mener han kan udrette mere med dets nuværende økonomiske potentiale.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg ved ikke, om de har noget som helst at have det i, det de diskuterer, eller de bare gætter. Men de nævnte en forøgelse af budgettet med 30 mio.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Schelden
http://www.kortlink.dk/tipsbladet/phd3

"Youssef Toutouh: Jeg føler mig klar til udlandet".

Hvis ikke han forlænger, så må man antage, at han skal skydes af til sommer?
København.
Skrevet af Schelden
Ift. Ståle Solbakken og en evt. forlængelse, så er det bygget på noget, som Peter Brüchmann har gisnet om. Nemlig at man vil lokke en forlængelse ud af ham, for dertil at øge budgettet, så man måske kan indhente sub-toppen i Europa. Hvor meget der ligger i det, ved jeg ikke.
København.
Skrevet af FCK 4EVER
"Hvis ikke han forlænger, så må man antage, at han skal skydes af til sommer? "

Det kan ikke tolkes anderledes - det står jo næsten sort på hvidt i artiklen og i det Ståle siger.

Håber at man kan forlænge med ham, syntes godt man kunne bruge ham et års tid mere i FCK, gør som med Zanka og sælg ham næste vinter eller sommeren 2018. Vi kan/skal helst ikke miste alt for mange arbejdsheste af dansk avl. Falk, Kusk og Thomsen er fine spillere - men kan de arbejde ligeså hårdt som YT, tvivler (omend svaret er givet med Kusk).
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Bløde babser
Det er næsten ærgerligt at vi ikke ved hvor meget hold der er i Bruchmann teorien. Han plejer at være rimeligt velinformeret, men who knows.

Men den giver jo på sin vis mening. Ståle har vundet mesterskabet med bred margin nok. Om han vinder i 18, 19 og 20 også med en fin afstand, er nok ikke i sig selv det der virkelig motiverer. Det er i Europa han måler sig. Hvis han ikke kan se perspektiver for at løfte det yderligere, kan det da ikke undgå at friste at kigge andre steder.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af DMC
I forhold til budgettet, så har jeg hørt et rygte der siger, at man vil øge til ca. 200 mio. (Brugge og Basel-klassen) Samtidig vil man åbne for muligheden for en lønstruktur, hvor enkelte særlige spillere skulle kunne ramme 10 mio. om året.

Rygtet stammer fra en journalist der arbejder med politik og ikke fodbold, men han omgås dagligt sportsjournalister.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Schelden
10 mio om året lyder voldsomt.

Andreas Cornelius er vel den bedstbetalte til omkring de fem-seks millioner?

Det lyder sgu interessant!
København.
Skrevet af Kipvits
Interessant, hvis det passer. Men det må vel også betyde at man er klar til at æde underskud? Et år uden europæisk fodbold kommer til at være hamrende dyrt, hvis man begynder at give 10 af de lange i årsløn. Hvad er der mere at hente for os i Europa, sådan rent økonomisk? Vil et avancement til kvartfinalerne i EL, eller oftere CL deltagelse kunne retfærdiggøre så heftig en opjustering af budgettet?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Bløde babser
Hvis det sker er det vel ikke fordi man forventer at kunne hente mere end vi gør i år, men fordi man håber at kunne gøre det oftere end vi har gjort.
Det vil jo være dejligt.
Men realistisk set afhænger det jo nok af hvad der ender med at ske med CL. For bliver det mere en lukket fest kan det jo i værste fald betyde at der bliver lukket for det varme vand. Så vil den investering ikke ske.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af DMC
I glemmer, at man kan være længere i planerne om en Nordsøliga, end vi går og tror. Her vil pengene reelt set være meget, meget større.

Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af peanuts
Eventuelt er klubberne blevet lovet en stor økonomisk indsprøjtning i EL som plaster på såret grundet det lidt sværere adgang til ChL.

men 200 mill. om året i budget lyder voldsomt i forhold til det budget som Ståle har nu.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Arsenal_love
Jeg er sku nok lidt imod at hæve budget til 200 mio. om året, før PSE har et samlet overskud der er højere end det vi har nu. ( for FCK, e-sport, lalandia, fitness osv.)
For de ekstra 30-40 mio. ændre ikke noget ang. den hjemlige liga. Men hvis vi skulle misse EL, sidder vi altså med et underskud på minus 90-100 mio., og der er en for stor økonomisk risiko i følge mig.

For vi sidder stadig med en gæld på 1,2 milliarder, det i sig selv er ikke noget problem, da vi betaler af på lånet som vi skal, men da vi stadig betaler 30-40 mio. om året på bare renter, så jeg synes at vi først kan tillade os at hæve budgettet når lånet er betalt, og vi står med ekstra midler til rådighed, men det er desværre nok først langt ude i fremtiden.

men på den anden side vil jeg rigtig gerne have at klubben gør alt for at holde på Ståle, for vi har allerede set hvad han kan udrette med det budget vi har nu, så hvad kan han og klubben så ikke udrette med de ekstra mio. om året.
fck & arsenal
Skrevet af peanuts
jeg vil nu stadig tro at 30 - 40 mill ekstra om året vil kunne flytte FCK i Europa
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af TroelsBusk
Jeg synes det vil være fornuftigt hvis FCK går efter at komme op i Basel-klassen. Det vil være både ambitiøst og realistisk. I international sammenhæng skal det betyde stort set fast deltagelse i CL og ambitioner om jævnlige kvartfinaler og nogle gange semifinale i EL. Hvis det niveau kan nåes kan økonomien vel sagtens bære et væsentligt budgethop.
Skrevet af Svoger
Hvad er den økonomiske forskel på at nå 16-dels og kvart i EL?
Præmiepenge er vel nemmere at spå om end kampindtægter, dog...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Arsenal_love
Round of 32 €500,000 for each of the 32 teams
Round of 16 €750,000 for each of the 16 teams
Quarter-Finals €1 million for each of the 8 teams
Semifinals €1.5 million for each of the four semifinalists
Runnersup €3.5 million for runners-up team
Winners €6.5 million for winners

Så derfor synes jeg at der er alt for meget at tabe, frem for at vinde ved at skyde 30-40 mio. i klubben hver år.
fck & arsenal
Skrevet af Svoger
Hehe. Ja. Selv med indtægter fra et par ekstra kampe, kan det ikke forklare, at bestyrelsen vil være med til sådan et indskud.
Det skal være tro på ChL-gruppespil oftere.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Imperator
Eller måske tro på vores talentudvikling..

Det er vildt hvad unge spillere kan sælges for, Cornelius render rundt som det åbenlyse eksempel, og synes vi har rigtig gode præmisser for at udvikle spillere.
Hvis vores suverænitet herhjemme er normen nu, så vil der være masser af kampe hvor man sikkert kan udvikle/udstille dem uden det vil koste os, på samme måde som det vil for de fleste andre klubber.
Mon ikke vi med vores nuværende hold kunne få hvilken som helst angriber talent med en lille smule tur i den til at ligne en million (eller 100).

Hvis de ekstra penge er så man kan tilbyde bedre kontrakter og derfor beholde vores spillere længere, så synes jeg det er en god ide. Ellers virker det lidt overflødigt..


Skrevet af Svoger
Det tror jeg så ikke. Det med angribertalentet.
Så er det i hvert fald mærkværdigt, at en etableret spiller som Pavlovic ikke har kunnet slå til.
En angriber for os vil fortsat ofte møde et tætpakket forsvar, som han skal kunne tage kampene med uden at blive trynet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0