Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af mate-sestan
Jeg synes bestemt vi har problemer i begge ender i øjeblikket. Pospech så rigtigt skidt ud mod RBK i Parken og har defensivt vist han kan overspilles. Wendt er utroligt svingende og jeg synes centerforsvaret har været svingende ligesiden Hangeland forsvandt.

Angrebet er jeg enig i at vi nok kommer til at spille en 4-4-1-1, men som jeg skrev tidligere,hvis N´Doye bliver skadet eller karantæner, så tror jeg vi får meget svært ved at skabe chancer, da Santin ikke kan agere ene angriber.
Berglund var samme type og vi så hvordan det gik mod Benfica.
Skrevet af Grubak
Nord er stadig ude med sin skade på noget nær ubestemt tid. Tror de regner med at have ham klar til foråret ?.
Skrevet af Ho2002
..
Skrevet af Smc296
HO2002

Har lige læste det på Sportenkort.dk

Vildt hvis de får ham på en lejeaftale.....
-
Skrevet af Svoger
sportenkort.dk skriver det også - mon ikke det er en and...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Smc296
Hmm, svært at sige, de skal jo om ikke andet spille CHL og det er da bedre end at sidde på bænken i real....
-
Skrevet af Burro
Udover det urealistiske i det (det er nok en and), så ville en halv års lejekontrakt i den grad være spild af penge, med mindre Real selvfølgelig betaler lønnen.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Smc296
Hmm, det kommer vel an på hvordan man ser på det, han kan jo være med til at gøre FCK ryge videre fra gruppen, og så får man pludselig flere penge, og tror at FCK skal betale noget af lønnen men ikke det hele...
-
Skrevet af Plankeværk
Det er en af de sjoveste ænder i dette vindue, men jeg kommer i bukserne hvis RVDV ender i Parken!

Perspektivløst, usandsynligt, dyrt og for mange kokke på midtbanen osv. er gode grunde til ikke håbe på noget, men så alligevel.
Skrevet af King
Kokken Thomas K må nu gerne ryge længere væk fra en startplads, hvis VDV kommer.
Skrevet af DMC
Alene rygtet og rygtets indhold, siger vel lidt om klubbens unikke position i skandinavisk fodbold. FCK regnes vel efterhånden, (på linje med Rosenborg, Celtic, Rangers, Basel m.fl.) som en storklub med et enormt geografisk handikap. Jeg ærger mig næsten over, at Frederik d. 8 ikke fik held med sine planer tilbage i 1864;0)
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af King
Blev der oprettet en samlet liga for de bedste danske, svenske og norske hold ville et hold som FCK uden tvivl rykke sig markant uanset den geografiske beliggenhed.
Skrevet af NPK
Nu går der sgu Football Manager i den.
Skrevet af Svoger
Nej nej - i FM er det kun lykkedes mig at få Van der Vaart til Ajax på et tidspunkt... Aldrig til FCK.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af DMC
Ja, men så ændre du jo automatisk de demografiske forudsætninger for den liga som klubben spiller i. En skandinavisk superliga (spændende omend meget hypotetisk)vil have et befolkningsgrundlag på ca. 20 mio mennesker og skabe helt andre økonmiske og sportlige forudsætninger, men der er desvære langt fra tanke til handling, i den her sammenhæng.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af fck-styrer
Det er jo et fuldstændigt sindsygt rygte. Det kan på ingen måde have hold i sig. De får aldrig lokket ham til at spille for os
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Harry Hotspur
Wow dette bringer minder tilbage om Marcelo Delgado´s prøvetræning i FCK!!
Skrevet af andib
Jeg havde nu ikke noget mod at FCK skulle få fingerne i ham. Alene af den grund at vi ville kunne opleve hans ufattelige lækre kæreste i parken.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af DMC
Det er blot Metro der tager fejl - det er ikke VdV der er på vej til FCK men Messi! En handel der har været 2 år undervejs i følge enkelte medier.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af Harry Hotspur
Nååå den forhåndskontrakt med Messi har været kendt i mange år. Det er bare bedre han får udviklet til at blive en god spiller OGSÅ komme til FCK.
annonce
0