Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Hvis og såfremt (nej, det sker ikke, men fuck det), så måtte Ståle overveje, om der kunne være idé i at spille 4-3-3 for en stund. Er du vanvittig, det ville være giftigt, med følgende opstilling:

Wiland
Posh - Sølvi - Antonsson - Wendt
Kvist - RvdV - Claudemir
Vingaard - N´Doye - Grønkjær
Skrevet af mate-sestan
Den opstilling ser sindssyg ud! Så tror jeg satme på vi kan gå ubesejret gennem sæsonen!
Skrevet af fck-styrer
Uhh giftigt giftigt. Men hvor er Santin i den opstilling?
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Grubak
http://onside.dk/nyheder…l-tottenham

Desværre ser det ud til at han er overbevist om Spurs... Håbede lige på en tidlig julegave!
Skrevet af Spikes
Bænken eller bytte med gronk..
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
Skrevet af Grubak
http://www.tottenhamhots…010910.html

Fuck jeg hader Spurs lige nu! det har været dagens bedste 2 timer!
Skrevet af fck-styrer
Sjovt så længe det varede
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af bruger
Det blev så til at Søren F kommer til FCK med det samme.

Det er vel mindst lige så godt som van der Vaart.

Update: Nu med link: http://www.fck.dk/index.…ewsid=10596
Skrevet af Drejer
Hvad faden er det for noget lort!!!!!!!!!!!!!!!!!
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Grubak
Lige meget hvad der kommer, vil det føles som en skuffelse fra nu af. Men forstår bare ikke ideen i både at hente Bolanos og Frederiksen.
Skrevet af repos , moderator
Det er ganske fint. Han skal nok gøre det godt. Spændende type.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af amorbavian
Hvordan kan man være skuffet efter dette transfervindue? I skal til at tage jer sammen og holde op med det tuderi. SF er i øvrig en fin signing mhp. fremtiden. Ham og Zohore, hvis de bliver så gode, som det ser ud til, vil måske danne et fint par.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af nurgle
Der mangler helt klart en klasseangriber, men det kunne åbenbart ikke lade sig gøre. han er god som aflastning i suppen
Skrevet af leofck
Fra fck.dk: "Nedre C og Stemningstribunen
Billetter til Nedre C og Stemningstribunen købes udelukkende gennem Super Shoppen PARKEN. Super Shoppen PARKEN vil dog kun sælge billetter til hjemmekampene mod Rubin Kazan og Panathinaikos, og billetsalget til de to kampe starter den 1. september klokken 11.15. Billetprisen er 315,- inkl. gebyr. Der er intet max. antal pr. person."


Er der stadig billetter?
Se kampene: http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football Se målene: http://www.101greatgoals.com/
Skrevet af leofck
"Kvalifikationen til UEFA Champions League gav fire bonuspoint til UEFA´s rangliste og med vores andel af nationskoefficienten, så har vi allerede opnået 4,7 point i denne sæson. Vi rykkede fire pladser op ved bl.a. at passere stærke hold, som Fulham FC og VfL Wolfsburg.

Vi har nu 37,47 point og har allerede forbedret vores koefficient med tre point i forhold til sidste sæson. Der er ni hold, som er placeret højere end os, som ikke deltager eller som allerede er slået ud så, vi har forsat gode muligheder for yderligere avancement.

Med gode resultater er vi bl.a. tæt på at passere hold som Celtic, Everton og Espanyol. Danmark er i øvrigt pt. placeret som nummer 12 på nationsranglisten og kan den placering bibeholdes vil den danske mester i fremtiden kvalificere sig direkte til UEFA Champions League. En plads, som nummer tretten vil endda i de fleste tilfælde være nok til direkte kvalifikation. Danmarks placering trues primært af Rumænien og Belgien, men kan vi og OB hente lidt point, så er et stort mål opnået. Det ser lovende ud!."


Vi takker Hadjuk Split.
Se kampene: http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football Se målene: http://www.101greatgoals.com/
Skrevet af Københavnerdreng
javist han er en god spiller! men ikke den mand der går ind i CL og redder fck eller forstærker holdet lig nu og her. han er fremtidensmand, så jeg vil tillade mig at være skuffet over der ikke blev hentet en bedre, mere erfaren angriber.

MEN! hvis man ser overordnet over hele transfer vinduet tror jeg ikke der nogen der kan være utilfredse!!

God erstatningskeeper!

Sölvi "120 mil" ottesen!

Claudemir fuldgod hvis ikke bedre erstatning af Hutch

spænde indkøb af teknisk, hurtig højre fløj

og så noget ungtblod der måske har sulten efter at vise sig i suppen.
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Skrevet af repos , moderator
Den såkaldte erfarne angriber ville være svær at få indplaceret i Suppesammenhæng. Så skulle Damen eller Santin bænkes næsten permanent, og det ville være ærgeligt.

Selvfølgelig skal man aldrig sige nej til reelle forstærkninger, men synes egentligt det er okay, at man henter Søren Fredriksen her og nu. Så har vi fire angribere til de to forreste pladser. To rutinerede samt to talenter, der uden at kny vil indfinde sig på bænken.

Søren F. vil selvfølgelig ikke gøre en forskel i CL-sammenhæng, men som andre nævner, så ser transfervinduet overordnet set rigtig fint ud. Vi er stort set dobbeltbesat hele vejen rundt, og vores midtbane rummer, pånær Claudemir, spillere har været inde i landsholdssamenhæng.

Vi er ganske vist underlegne i forhold til vores CL-konkurrenter, og det ærgrer gevaldigt, at vi ikke fik Zilina i stedet for Rubin. Så havde det for alvor set rigtig rigtig godt ud.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Farfán
@Matias

Kan du huske, hvad jeg skrev for 14 dage siden. Købet af Antipas, kunne blive Søren F´s vej til FCK med det samme.

Jeg synes det et fornuftigt træk, og det gør vi ikke laver nogle panikkøb. Søren F er fast på U21 holdet, og er en rigtig spændende spiller. Ham ser jeg meget hellere end Marcus Pedersen f.eks. Må sige jg tager hatten af for CV, i dette transfer vindue - jeg tror vi har fået så meget ud af det som vi kunne. Det samtidig en trykhed, at vi kan sætte Søren F. ind i stedet for Zohore, som virker tung og uskolet.
96 kg og 198 cm
Skrevet af Sir , moderator
"Må sige jg tager hatten af for CV, i dette transfer vindue - jeg tror vi har fået så meget ud af det som vi kunne."

Du stiler fandme ikke højt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Farfán
Tja, med den økonomi PSE har - så har det nok ikke været let at smide +20mill for en angriber. Derfor synes jeg det er fornuftigt. Claudemir er måske samtidig med, et af de vildeste køb i suppens historie. JEg husker ikke mange spillere, med hans spilforståelse.
96 kg og 198 cm
annonce
0