Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GammelBitterMand
Hvordan er det fritidshjemslogikken plejer at virke her - hvis Brøndby taber i dag, og vi taber på søndag, så taber vi helt sikkert til Rijeka?

Ser ud til vi igen skal være alene om at skovle koefficientpoint ind til nationen.
Batman Close. London W12.
Skrevet af jomic...
... og være de eneste med midtugekampe.
Skrevet af spartan
Tingager har absolut ikke niveau til FCK. Hold nu op. Så hellere et talent som fjerdevalg.

Derudover er han af en familie som er inkarnerede Brøndby-fans. Jeg har svært ved at se det ske
Skrevet af Sir , moderator
Måske godt for BIFs mesterskabsdrømme ikke at skulle bekymre sig om Europa med den smalle trup de har. Kan være der bliver kamp til stregen om mesterskabet.

For Danmark er det helt elendigt at FCK skal være eneste hold der fortsat bidrager til koefficienten, men fedt de gik videre, så man da i det mindste kan følge et enkelt hold i Europa.
Dette er en signatur.
Skrevet af cabra.
Bare rolig, du udstiller dig også fint ligenu.
Skrevet af Sir , moderator
dickos, drop de der tåbelige øgenavne!
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Mærkeligt indlæg, Cabra. Det er vel naturligt nok at en FCK fan håber BIF taber. Og omvendt. Han skriver endda i FCK tråden.

Det er dog ganske typisk for FCM og BIF, at man gerne vil snakke om hvor godt det går og hvordan gevinsten lurer lige om hjørnet for så at skide i bukserne ikke så langt fra målstregen. Jeg vil omvendt mene, at det kan styrke FCKs mesterskabschancer at BIF, og FCM, ikke skal spille europa, da det formegentligt (hvertfald for FCM) betyder at trupperne skal slankes. Hvor interesseret er Rønnow eksempelvis i at tage en sæson mere i BIF, nu der ikke længere er Europa på programmet? Skuffelsen over at ryge ud, kan også gå ud over de hjemlige resultater på kort sigt.
Gruppespil gør bare noget andet for tiltrækningskræften. Det bekræfter diskussionen her i tråden med ham amerikaneren jo egentlig meget fint.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Costacurta83
Det er en kæmpe fordel for bif ikke at gå videre. De har ikke truppen til to kampe om ugen men de kan godt gå hele vejen hvis de kun har suppen.
Skrevet af cabra.
Jeg tænker selvfølgelig på han kalder Brøndby for bøf. Det niveau ser man meget sjældent i jeres tråd.
Skrevet af dickos
Slap af. Det var autocorrect.
Skrevet af elendil
Jeg er stadig opstemt, men nu er jeg også blevet lidt sur over Vardars første mål. Hvorfor er det så nemt at score på os? Vi er ni mand hjemme, og med to afleveringer er der mål. Det er fandeme pinligt.

fck-medløber.
Skrevet af ilsemprelaziale
Ja selvfølgelig var det det
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Slettet(351856201103)
Den overså jeg. Jeg læste det egentlig bare som "bif". I så fald har du da ret i, at det virker unødvendigt.

De har ikke truppen til to kampe om ugen men de kan godt gå hele vejen hvis de kun har suppen.


Det er helt sikkert en valid pointe. Men spørgsmålet er jo også hvilke forventninger der har været i truppen. Hvis spillere som Tibbling og Vigen eksempelvis er skiftet til Brøndby med en forventning om Europa-bold, så kan det godt være svært at motivere sig til de næste 30 kampe mod Hobro, Helsingør, Horsens, Randers osv. Som AaB fan har jeg mere end en gang oplevet, at stærke europæiske resultater er blevet fulgt op med blamager mod SønderjyskE, Vejle eller AGF.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Steve Highway-61
GMB

Det siger noget om holdenes niveau.

Nordea giver desuden Ståle et større budget nu. Får vi to spillere mere og Falk og Anker kommer tilbage på fuld kraft kan vi bruge EL / CL positivt til at spille holdet sammen. Og så kan det være slutspilsideen bliver til gavn for os. Det er de muligheder der er for at redde Titanic.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Plankeværket
Man ser da Halil have et øgenavn for alt i AaB tråden?
Og helt seriøst. Bøf rangerer vel omkring pse som øgenavn. Går det ikke lige?

Iøvrigt er jeg enig. Med 123, det er aldrig en fordel at tabe. Brøndbys trup er bred, med dobbelt dækning de fleste steder. Nu mister man muligheden for en masse millioner og rønnow og pukki har nok ikke mindre lyst til en tur ud nu.

Ærgerligt med FCM og Lyngby, men skønt både danske, norske og svenske vestegn er ude !

Edit, havde ikke set FCM scorede i overtiden! Fedt, dejligt med lidt dansk medvind.
Skrevet af Sir , moderator
"Og helt seriøst. Bøf rangerer vel omkring pse som øgenavn. Går det ikke lige?"

Jo da, vi jo alle begynde at skriver FuCK og BØF. Det er altid en fornøjelse at se på.
Dette er en signatur.
Skrevet af Bløde babser
Hvis FCM kommer i gruppespil sker der vel det samme som hvad FCK meldte ud i går. Så henter man et par spillere mere.
Det samme med Bif. Var de kommet længere ville de sikkert også købe ind til det. Pointen om det er bedre for dem ikke at komme videre i forhold til mesterskaber køber jeg ikke. Deres trup ville jo ikke være status quo hvis det skete.
Nu kan vi så glæde os over Bif formentlig skal spille med samme elendige forsvar hele efteråret og vi (og måske FCM) er det eneste der skal spille europæisk og få mere tempo i benene som Europæiske kampe ofte giver.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Steve Highway-61
Så mangler vi bare lidt realisme i forhold vores målfarlighed. Fire mål mod Vardar på et langskud med anklen, et selvmål, et straffe og adeles flyvende monster i en surreel scene. Ved godt man ikke spiller sig igennem like that og Vardars mål tog også en deflection men vi har altså ikke fundet målformlen endnu!
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Plankeværket
FCM har meldt omvendt ud. De sælger kommer de ikke i gruppespil.
Skrevet af JKo
Jeg hælder til, at Europa kan give gejst, momentum og som BB skriver, tempo i benene. De danske erfaringer er nok blandede. Men jeg kan ikke slippe oplevelsen fra AaB´s forrige mesterskab, hvor de med en smal trup ( dog ramt af meget få skader som jeg husker det) kvalificerede sig til UEFFA-gruppespil via TOTOcuppen og derfra konverterede en miserabel sæsonstart til et ret suværent mesterskab.
Bitre Nord
annonce
0