Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Talentet121
Det var personligt min ønskelodtrækning. Vi starter vel ude når vi blev trukket sidst, right?
Skrevet af Fossa dei Leoni
Dem bør FCK kunne slå.
Skrevet af Jussi
@ Ankersen

Mens Solbakken var ved at slå Plæneklipperen ned med en mikrofon, fik han vist sagt noget om, at Ankersen 100% er klar til den afgørende CL-kamp.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Hjorten
Vild hjemmebane de har.
De har de i nyere tid (siden 09/10) blandt andet slået:
Krakow
Rosenborg
Brugge
RB Salzburg
Anderlecht
Young Boys
IFK Göteborg
PAOK

Alle hold FCK kan sammenligne sig med.

Derudover uafgjort mod følgende:
Twente (2 gange)
Saint Etienne
Celtic
Monaco
Victoria Plzen
Slovan Liberec

De har faktisk kun tabt 5 hjemmekampe i denne periode:
Dortmund
Frankfurt
Dnipro
Tottenham
Fiorentina

Bliver måske ikke så nemt som først antaget.
Skrevet af Blastoid
Ja, men det er egentligt absurd, hvis vi spiller os i CL med det her hold. Det er mange penge at vinde for et så rystende usikkert hold, og det vil virkelig give os mulighed for at rykke os - selvom vi nok spillemæssigt ville få mere ud af EL.

Det var desuden interessant at se stemningsvideoen fra kampen og omklædningsrummet. Der var lidt neandertalerstemning over det, men det virker til, at sejren var forløsende og gav et kæmpe rygstød. Forhåbentligt kan det løse lidt op for den nervøsitet, der har præget vores spil.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Emil8036
Ser det stadig som en god lodtrækning, især med hjemmebanen til sidst.. For få år siden var det hold som Ajax vi skulle slå ud, for at komme i Champions League gruppespillet.. Kan vi ikke slå det her hold, har vi intet at gøre i Champions Leauge
#fck
Skrevet af peanuts
De har været i EL gruppespil de sidste 2 år og gjort det sådan nogenlunde fornuftigt, omvendt er deres tunering ikke startet i nu, forhåbentligt kan holdet blive spillet mere sammen over de næste 2 uger.

men hold da op hvis FCK får skramlet sig i ChL med den omgang bold der bliver spillet lige for øjeblikket, det bliver nok ikke kønt skulle det ende sådan men de omkring 200 mill. luner gevaldigt
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Sir , moderator
Det ser umiddelbart overkommeligt ud. Selvfølgelig en lang rejse, men den skal de jo også ud på i returkampen. Kunne man have fået en bedre lodtrækning? Måske det israelske hold? eller?
Dette er en signatur.
Skrevet af Blastoid
@Sir

Nej, på papiret virker det næsten som bedste lodtrækning, og det er reelt kun rejsetiden, der er et issue, men ja den går jo begge veje, så for FCK vil man mest af alt nok tænke på, at det kan koste i Suppen i de tilstødende runder. Det er vel næsten en af de bedste Playoff-lodtrækninger, vi nogensinde har haft - især med tanke på, at deres første turneringskamp ligger 3-4 dage før første kamp, hvilket bør være en kæmpe fordel for os.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Plankeværket
Det er vel ikke meget mere end 50-50, sådan som vi trods alt spiller. Men de odds er jeg så også pænt tilfredse med.

Jeg tror iøvrigt også, at fans af Qarabaq mener vi har en vild hjemmebane.

Mr. En af grundene til den nemmere vej er naturligvis vores seedning, men indførslen af champions section, hvor mesterhold fra mindre nationer konkurrer indbyrdes om 5 pladser gør også meget godt. Den samlede pulje er simpelthen markant svagere og vores vej til CL vil blive uendeligt meget sværere hvis den forsvandt.

Pt kan vi møde:

Første runde: 10 champions from countries ranked 46 or lower
Andenrunde: 5 winners from 1st qualifying round 29 champions from countries ranked 16-45
Tredje runde: Champions section with 20 teams 17 winners from 2nd qualifying round 3 champions from countries ranked 13-15
Fjerde runde:Champions section with 10 teams 10 winners from 3rd qualifying round

Fjerde runde for NON champions ser sådan her ud:
Non-Champions section with 10 teams
5 winners from 3rd qualifying round (som er fundet af andenpladserne fra ligaerne 6-15)
2 third-placed teams from countries ranked 4-5
3 fourth-placed teams from countries ranked 1-3


Forskellen er pænt meget til at føle på.
(kilde http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/)
Skrevet af Plankeværket
Pas. Det tror jeg slet ikke er besluttet. Jeg er dog ret sikker på, at samtlige repræsentanter fra lande placeret under plads 15 vil kæmpe for at bibeholde den del.
Så kan DBU f.eks. bedre æde, at landekoefficienter giver holdene en mindre bonus, eller at der kigges 10 i stedet for 5 år tilbage på klubkoefficient for, hvilket begge er forslag der vil styrke de allerstørste klubber (Milan).
Skrevet af Sir , moderator
FCK er favoritter til at vinde på udebane hos Bookmakerne. I snit giver de kun 2.42 for at vinde ude.
Dette er en signatur.
Skrevet af armand
faktisk slet ikke halil :) bare random trolling - man er vel gammel gamer (lamer?), men den spas fik du hurtigt ødelagt.

tak for lort, tørkiks.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af armand
hmm. ikke noget skidt odds faktisk lancelot. det tror jeg sgu ikke på de gør.
bedste fald en målfattig uafgjort.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Jinx13
Mr.

Jeg synes, de navne du nævner, er hamrende uambitiøse. Det er på ingen måde forstærkninger til start 11´eren. Nej, tak du. Stik mig gerne hellere en mand på +25 med erfaring fra en stærkere liga end den danske og lidt europæisk erfaring under bæltestedet. Ja, de er svære at finde og lokke til KBH, men jeg tror også, det er den hylde Ståle kigger på. Vi skal have klare forstærkninger.
Skrevet af Jinx13
Nja, det har vi jo lang historik for ikke rigtigt at gøre brug af. Personligt håber jeg, vi kan lokke Andreas Granqvist til midterforsvaret. Og så gerne en central midt med store lunger og et godt blik for spillet fremad. Lidt død i øjnene og en tatovering eller to ville jeg eller ikke kimse ad.
Skrevet af ob492
Mathias Jensen bliver en spiller, FCN kommer til at sælge for 20mio+, det kan ingen danske klubber ligge, bevares FCK kan nok godt, men ville aldrig gøre det. CV og FCN er efterhånden ved at blive gode til at få gode penge for spillerne, han har desuden lige underskrevet ny kontrakt.
Skrevet af peanuts
CV er kongen når det gælder om at få max beløb for spillerne, og grundlæggende vil FCN ikke sælge profiler til hverken FCK eller BIF, så det kommer til at blive til grov overpris hvis der skal hentes i FCN
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Huevon3
"Så er det måske i retning af lejekontrakter, vi skal kigge."

Hvis det er lejekontrakter og central midtbane det gaelder kunne man proeve med PE Hoejbjerg eller Amartay, da ingen af de to umiddelbert virker til at starte fast i deres respektive PL hold.
annonce
0