Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ob492
Det lyder usandsynligt.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Jeg synes, de navne du nævner, er hamrende uambitiøse. Det er på ingen måde forstærkninger til start 11´eren. Nej, tak du. Stik mig gerne hellere en mand på +25 med erfaring fra en stærkere liga end den danske og lidt europæisk erfaring under bæltestedet. Ja, de er svære at finde og lokke til KBH, men jeg tror også, det er den hylde Ståle kigger på. Vi skal have klare forstærkninger.


jeg ved ikke, om jeg synes, de er uambitiøse.. og da slet ikke "hamrende uambitiøse". Der bliver jo netop argumenteret for, hvorfor Joachim Andersen skal foretrækkes over Lüftner; fordi han har mere rutine. Og hvis en spiller kan forstærke vores trup, er det da på ingen måde uambitiøst. Holdet er uanset hvad i en genopbygningsfase, og hvis vi kan hive en ung mand ind, der både kan udvikle sig betydeligt samtidig med denne genopbygning, og samtidig forstærke holdet en smule nu og her, lyder det da som en no-brainer. Det er formentligt vores eneste chance for at hente Joachim Andersen, inden han bliver for stor.

Det samme kan siges om Mathias Jensen. Nu har vi set 3-4 FCN spillere, der er blevet for store til os og smutter til udlandet. Det burde vi have lært af, og derfor hente Mathias Jensen allerede nu. Jeg ville glædeligt se Jensen gradvist overtage for Kvist i løbet af sæsonen. En af grundene til, at Lobotka var så suveræn i den netop overståede sæson, var, at Mathias Jensen frigjorde en masse plads og frihed til Lobotka - noget Kvist pt. ikke evner til vores andre midtbanespillere.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Jinx13
Mr.

Granqvist kunne måske være interesseret i trods alt at opnå lidt mere end han ville gøre i Helsingborg. Og så lang er afstanden jo heller ikke. Vi kan også betale langt mere end dem + vi har forskerordningen.

Og at Joachim Andersen spiller i Twente synes jeg ikke er et kvalitetsstempel i sig selv. At han er ung er selvfølgelig et plus mhp videresalg, men jeg vil så gerne have noget lidt mere ´proven´ end det. Og der er Granqvist så mit bud.

Mathias Jensen bliver da helt sikkert god, men er det ham vi smider i motorrummet i Champions League? Vi har Kvist, som virkelig spillede sig op i onsdags, og ellers kan jeg godt se Gregus agere 6´eren Pirlo-style.

Jeg vil gerne have en mand, der en gang i mellem går med knopperne forrest, råber de andre op, og som egentlig leder holdet gennem sin udstråling på banen. Kan man krydre dét med at han også kan sætte en enkelt mand, skabe en overtalssituation og slå en stikning, ville det være perfekt.

Jeg ved godt jeg beder om meget, og de er helt sikkert næsten umulige at finde og få fat på, men det er jo hvad vi må forfalde til, når der næsten ingen rygter er :-)
Skrevet af Costacurta83
Hvad med spillere fra klubber som allerede er færdige med Europa, som havde håbet på mere?
Umiddelbart havde Sparta Prag, Bukarest, Sturm Graz og andre vel håbet på noget mere, og det er vel ca i den liga, som der kan hentet fra. Der kunne gå nogle gode spillere rundt, som havde regnet med EL gruppespil - uden at jeg kan nævne nogle, det erkender jeg blankt. Så længe de ikke har nick name Porno...
Skrevet af Slettet(072126190212)
Vores hit rate i forhold til "ambitiøse" køb er også ret sørgelig. Siden sidst Ståle kom til, er de ambitiøse køb vel:

Mussis, de Ridder, Pelle Nilsson, Kacanicklic, Santander, Kadrii, Falk, Matic, Gregus, Pavlovic, Lüftner, Pieros og Ankersen.

Derudover er der en række spillere, som er til diskussion, om de er ambitiøse eller ej.

Talentfulde profiler fra ligaer på et lavere niveau end Suppen (disse spillere var mere hentet på at skulle udvikles mere end forstærke fra dag et):
Ludwig, Amartey og Verbic.

Spillere, der ingen spilletid fik og var frosset ude på deres gamle hold (ikke noget, der lyder ambitiøst at hente i mine ører): Kvist, Corner, Okore, Boilesen, Kusk, Bengtsson, Erik, Zanka og Thomsen.

Under alle omstændigheder er hitraten størst blandt spillerne i de to nederste kategorier. Og det lader også til, at det både er der, man enten finder de billigste spillere, eller man finder de spillere med størst videresalgspotentiale.

Så jeg kan virkelig ikke se problemet med Mathias Jensen. Han lyder i mine ører præcist ligesom Amartey og Ludwig; dvs. en ung profil fra en skandinavisk liga med kæmpe videresalgspotentiale.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Jinx13
Måske er vi ikke så langt fra hinanden, som først antaget, men jeg håber nu stadig, at vi kigger på en højere hylde end Joachim Andersen, Mathias Jensen og en 19-årig finne. Typemæssigt lader det dog til, at vi er nogenlunde enige :-)
Skrevet af Plankeværket
Mathias Jensen kan jeg godt se ideen i. Især hvis enten Matic eller Gregus for alvor havde været the shit.
Skrevet af DjarlieAustin
Er det ikke en god ting at være "the shit"? Hvorfor ville du så hellere have Mathias Jensen, hvis vores andre 8´ere havde præsteret fantastisk?
Skrevet af Ælkjaer
Ankersen var på holdet for Salzburg da de slog Qarabaq ud af cl-kvalen i 2014.
Sa han skal bare lige tilbage og gentage den succes:-)
Skrevet af EverywhereWeGo
Vi skal simpelthen i det CHL gruppespil nu.. Så kan det godt være vi løber ind i nogle røvfulde men forhåbentlig kan man så få en 3 plads igen med lidt held
Skrevet af Schelden
Jeg er ikke ligeglad, men. Vi skal bare have pengene.

Forresten er dagen i dag historisk. Vi kan snart kalde os en rigtig klub. Vi har historie.

http://bit.ly/2ubFKmQ
København.
Skrevet af dickos
Jeg er helt enig med dig schelden. Pengene er uden tvivl det vigtigste i den her sæson. Desuden, er spillerne for det meste ekstra opsatte, når holdende kan hedde Chelsea, Madrid, eller Bayern. Så jeh tror ikke, at vi får "røvfuld" i en eventuel pulje. Dog skal vi nok ikke sætte næsen op efter et europæisk run, som i sidste sæson.

Men hvem ved? Måske det her hold kommer til at gøre det endnu bedre, når vi når lidt længere frem, og med et par eventuelle nyindkøb.
Skrevet af Plankeværket
Fordi Mathias Jensen ikke er klar til at forstærke os i morgen. Havde enten Gregus eller Matic været god nok, så kunne vi bedre leve med en spiller der skal bruge tid og måske ikke bliver god nok.
Mathias Jensen er i øvrigt god på bolden. Han kunne godt spille med Kvist. Det blev måske ikke den kamp med flest løb i felten fra den centrale midt, men han kunne fint på en god dag sætte falk og Verbic godt op i mellemrummet.
Skrevet af Schelden
Men vil han kunne stå distancen defensivt? Det er dét, jeg er i tvivl om.
København.
Skrevet af Plankeværket
Måske. Det havde været nemmere at tage chancen hvis vi vidste Matic eller Gregus kunne.
Skrevet af peanuts
Mathias Jensen er en fin spiller som sikkert ville kunne udvikle sig til en profil på sigt, tror dog bare ikke et er det vi har brug for pt. der er brug for en leder med erfaring og pondus som fra dag 1 kan gå ind og tage taktstokken, og så har vi stadig Keita rendende rundt i Sverige, som vel er en på sigt spiller.

Omkring Scholz så virker det nok en smule urealistisk.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Den næste destination for Alexander Scholz vil være en af de helt store ligaer.

Det vil undre mig meget, hvis ikke han ender i en midterklub i Bundesligaen eller lignende.

Han skulle være hentet fra Lokeren, hvis det skulle lykkedes.
København.
Skrevet af Arsenal_love
Søger en billet til udebaneafsnittet imorgen, hvis nogen af jer skulle ligge inde med en ekstra. :)
fck & arsenal
Skrevet af Schelden
Er der ikke stadig et par stykker til salg i fanshoppen?
København.
Skrevet af Schelden
Magnus Wolff Eikrem ikke tilstede ved træningen i Malmø.

Kunne være en mulighed i FCK.
København.
annonce
0