Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Svia er for skadet til min appetit, og så er han mere Kris Stadsgaard end han er Zanka. Jeg ved sgu ikke. Men han råber, går forrest og er fremragende i alle felterne.

Jeg ser hellere gode gamle Granquist.
Skrevet af Rogosjin
Jeg ser rigtig gerne Sviatchenko i FCK, det har jeg sådan set gjort siden han var teenager, men nu har han så været skadet stort set hele sæsonen og kun fået 90 minutter tilbage i starten af CL kvalen.

Så det giver selvsagt grundlag til en del bekymringer og hvor klar han egentlig kan være om 6 ugers tid.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Plankeværket
Og det er jo hvert andet halve år han taget sådan en tur. Jeg kan leve med at en offensiv profil skal doceres. NJ og Gronk feks, men sgu ikke fundamentet.
Skrevet af repos , moderator
Svia er godt nok meget skadet. Hvis Celtic stadig kræver +20 mio. kr. for ham, så er det et stort fedt nej tak.
Det er jo ikke småskader, han har haft, men derimod knæskader.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Ja, så hjælper det ikke han har krøller, er tatoveringsfri, opfører sig som en voksen og går forrest.
Skrevet af Rogosjin
At prisen skal være fornuftig og afspejle at der er tale om en spiller med problematisk skadeshistorik er givet, men jeg vil nu stadigvæk gerne have ham.

Jeg slog lige op hvordan Bassogog har gjort det i Kina.

Han er sin klubs topscorere, og har også lavet pænt med assist, så mon ikke de, med den positive oplevelse in mente vil være villige til at smide en helvedes punke penge efter Pavlovic såfremt han brilliere til VM.

Og slår de op på statistikken, så har Pavlovic scoret lige så mange mål som Sotiriou, på færre kampe.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Matias
Han (Erik Sviatchenko) blev optil flere gange blevet kørt rundt i manegen af Cesar Santin. Christian Bolanos kunne han heller ikke lide, når han trak ind i feltet. Han holdt sig ofte på behørig afstand, formentlig for ikke at lave straffespark og/eller for at holde sin mand, hvilket gav enormt meget plads. Og så var der Dame N´Doye, som nærmest scorede efter behag, i de tilfælde de stod over for hinanden. Bevares, det er også den bedste angrebsduo, vi har haft, og en af vores teknisk set bedste kantspillere, men alligevel. Han er ikke specielt høj. Og han er hele tiden skadet. Jeg har aldrig været vild med ham, det var jeg omvendt heller ikke med Winston Reid, så måske... min tanke er dog, at der er for mange ting med ham, der trækker ned. På plussiden er selvfølgelig at han er en udtalt vinder, at han har en god alder og at han er dansk.
Skrevet af quaz
Jeg kan virkelig godt lide zornigers forsvar af ståle, det gør det lidt nemmere at sluge den nuværende situation.


Refererer du til et interview eller hvor kan man se/læse det?
København
Skrevet af repos , moderator
Jeg er heller ikke voldsomt begejstret. Kan sagtens se hans kvaliteter, men han fremstår langt fra som en spiller til Ståles system. Han virker meget individuel og stoler meget på sin hurtighed.
Han minder en hel del om Okore.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Benzo
@Matias

Og så var der Dame N´Doye, som nærmest scorede efter behag, i de tilfælde de stod over for hinanden.


Vrøvl, intet mindre end vrøvl. Sviatchenko har stået over for Damen i 3 superliga-kampe, hvilket har betydet 2 FCM sejre og 1 uafgjort, med 0 mål fra Damen, og 0 mål fra FCK i det hele taget:

https://superstats.dk/kampe/3825
https://superstats.dk/kampe/4026
https://superstats.dk/kampe/4091

Håber iøvrigt ikke i får Sviatchenko.
FCM Liverpool
Skrevet af LoveMerte
Hvis man er meget interesseret i Erik S, kan man formentlig med fordel tjekke Celtics næste kamp, efter de tabte 4-0 i går.

Hvis han ikke starter inde der, må det være et kæmpe vink med en vognstang.
Skrevet af Matias
Ja så husker jeg tydeligvis forkert ift. Dame N´Doye. Jeg mente bare han var en af dem, han havde så gunstige betingelser mod, når modstanderen var FCM. Det var nok Winston Reid så, af de der egen-avl-forsvarere, I havde, ham havde jeg virkelig ikke ret meget til overs for ift. hypen (jeg synes han virker som en rigtig sympatisk fyr, så det er ikke andet end det), eftersom han tabte fysiske dueller til både Ailton og Cesar Santin.
Skrevet af TR1986
Hvis Sviatchenko var 100 procent fit og spillede fast for Celtic, så ville han heller ikke være aktuel for FCK, men for større klubber. Hvis vi har chancen for at hente ham, til en rimelig pris selvfølgelig, så synes jeg vi skal hente ham. Jeg tror ikke Celtic vil kræve det hvide ud af øjnene for ham. Vi skal også lige huske på hvilken position vi er i lige nu. Vi kommer nok slet ikke til at spille europæisk i næste sæson og er et hold i krise. Sviatchenko er noget af det bedste vi kan tiltrække lige nu tror jeg. Ikke at jeg synes at han er helt fantastisk. Vi skal heller ikke skrive han er bedre end han er. Men han er en solid forsvarsspiller, der er dygtig til at lede og dygtig til at kommunikere. Han kan passende hentes her til januar. Som jeg har forstået det, så skulle han være tæt på at være spilleklar igen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Benzo
Matias

Jeg mente bare han var en af dem, han havde så gunstige betingelser mod, når modstanderen var FCM. Det var nok Winston Reid så, af de der egen-avl-forsvarere,


Det var formentlig Reid ja. I de sæsoner Damen var i suppen var FCMs foretrukne CB-konstellationer Reid-Ipsa, Albrechtsen-Ipsa, og Sviatchenko-Bach-Bak.
FCM Liverpool
Skrevet af Matias
Winston Reid passer måske (helt sikkert) meget godt til West Hams no-nonsense og meget konsekvente fortjekt og duelspil helt nede i forsvarskæden, i FCM - eller rettere; mod FCK - kom han ofte på glatis. Men Erik Sviatchenko har heller ikke efterladt et godt indtryk i en del kampe mod FCK, og i særdeleshed Cesar Santins og Christian Bolanos løb havde han svært ved at tøjle. Var det måske Andreas Cornelius, han også kunne have det svært over for i duellerne? Det har det nok været. Ikke at der er nogen skam i det, jeg mindes dog en spiller, som har svært ved at afstemme om hans skal gå på manden eller holde sin plads, hvor det ene kan skabe dumme frispark, straffespark, kort m.m., og det andet kan efterlade plads i feltet.
Skrevet af Esrever
Nu brugte jeg for sjov skyld bare lidt tid på Sviatchenko´s FCK-kampe siden 12/13-sæsonnen og den ser i den grad ud til at falde i hans fordel. Hvis han bliver overrumplet af Mellberg scorer han bare selv i samme kamp. Går man for langt tilbage får man ikke et retvisende billede af en spiller som naturligvis har udviklet sig. Man skal passe på med ikke atlåse sig fast på et indtryk.
Skrevet af Matias
Selvfølgelig kan en spiller udvikle sig, og det kan Erik Sviatchenko af gode grunde også. Jeg tror både han har indstillingen og evnen til at fortsætte med at lægge på. Men det der med mål scoret er altså ikke så vigtigt, jeg synes det vigtigste er, hvordan en spiller agerer ift. sin rolle, og jeg kan huske Erik Sviatchenko havde problemer med positioneringen eller prioteterne om ikke andet. Jeg ville ikke umiddelbart sammenligne ham med Jores Okore, som repos gør, men anerkender, at mange af de mangler, jeg ser hos Erik Sviatchenko, er de samme som jeg ser hos Jores Okore. Jores Okore kunne for resten også have udviklet sig meget, siden den tid, jeg daterede hans mangler til (hos FCN). Det havde han bare ikke, og bl.a. derfor var det rigtigt set, at han ikke passede ind i FCK. Når det er sagt, holder jeg Erik Sviatchenko noget højere end Jores Okore, som jeg simpelthen ikke mener er gearet til at spille zoneforsvar, på den måde, FCK gør.
Skrevet af repos , moderator
Karrieremæssigt er der desværre en række lighedspunkter. Begge blandt Superligaens bedste forsvarsspillere, hvorefter de skifter til en britisk klub. Derefter løber de ind i en alvorlig skade, og efterfølgende kniber det med spilletid.

Ikke at det fortæller noget om der evner, men der ser jeg også en række lighedspunkter, omend Svia fremstår mere som en leder. Jeg er enig i, at begge har vanskeligt ved deres positionering, og stoler på deres evner mand-mod-mand i stedet for at placere sig korrekt i første omgang. Den slags er Ståle ikke glad for.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Esrever
Jores Okore kunne for resten også have udviklet sig meget, siden den tid, jeg daterede hans mangler til (hos FCN). Det havde han bare ikke, og bl.a. derfor var det rigtigt set, at han ikke passede ind i FCK.


Forhelvede, Matias :) Jeg var jo parat til at lægge den ned da du jo udtalte at du jo "ser mange fodbold kampe".
Kan ikke holde mig tilbage for at understrege endnu en gang, at selvom Okore ikke havde zone-erfaring, så er det jo ikke en umulig ting at lære eller kombinere med hans andre styrker som i den grad passede på et højtstående og boldbesidende hold.

Angående Sviatchenko: Helt fair pointe at mål kun er en indikering og at grundig gennemgang af selve hans spil trumfer kolde stats. Jeg har aldrig holdt grundigt øje med hans spil og min vurdering af ham som en generelt god forsvarsspiller- hvis fravær ofte har kunnet mærkes på resten af Midtjylland-holdet, skal ikke vejes for tungt, da den kun er et generelt indtryk.
Skrevet af repos , moderator
Tvivler på, Okore kan lære den del. Det ser heller ikke sådan ud i AaB.

Det var den forkerte eks-FCN´er, vi fik hentet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0