Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Det at se mange fodboldkampe er det absolut vigtigste ift. at gøre sig forhåbninger om at vurdere spillet, kampe, de enkelte spillere osv. Derfor er det naturligvis også en mere end rimelig grund til at tvivle på en spillers evner til at lære, at spille zoneforsvar. Jeg har aldrig påstået, at en spiller som ikke har spillet zone tidligere, ikke kan lære det efterfølgende, jeg har primært udtalt mig om min tro på Jores Okores evne til at lære det. Og han slog mig ikke som en spiller, der kunne omlægge sin kompetencer til det. Han slår mig ikke som en spiller med en udpræget fodboldintelligens, i modsætning til f.eks. Mathias Zanka, som med det rette fokus på at ikke at tabe hovedet i ren hovmod, kan spille sig på et højere niveau end end midterklub i PL.
Skrevet af Plankeværket
Alexander Scholz skal sælges fra Standard efter et efterår uden kampe. Han har tidligere været profil på et højere, eller i det mindste lige så godt, niveau end FCK. Han er rimeligt ung og kan udvikles - og han kan også dække højreback.
Det synes jeg lyder meget interessant.

Og, ifølge tap in football på twitter, er vi kun 12 point bag BIF i Table Of Justice. Måske kan vi alligevel nå et mesterskab?
Skrevet af Emkay
Så rigtig gerne Scholz i FCK trøjen. Han har rigtig mange af de kvaliteter vi mangler. Og så er hans dansk.
Skrevet af viv
@plankeværket

Skrev til dig inde i koff tråden, der var lige en detalje ang EL pladser i manglede ;)
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Esrever
Det at se mange fodboldkampe er det absolut vigtigste ift. at gøre sig forhåbninger om at vurdere spillet, kampe, de enkelte spillere osv.


Ja, men du behandlede det som et argument i sig selv, hvor det jo rent faktisk er en logisk fejlslutning. Du kunne ikke argumentere fyldestgørende for, hvorfor du så ret. I stedet for at argumentere for, hvorfor du havde set ret, endte du implicit med konklusionen at du havde større sandsynlighed for at have ret end en som så færre kampe. Autoritetsargumentet kan kun bruges til at påstå sandsynligheder. Det er ikke et argument i sig selv.

At se mange kampe kan hjælpe en med redskaberne til at forudse hvorfor et forløb vil gå en vej. Det er ikke et redskab i sig selv.
Du ramte rigtigt, men der er for mange ting i udregningen du ikke kan redegøre for, til at sige vi skulle have lyttet til dig den gang og aldrig overhovedet have satset på Okore. Jeg vil vide hvorfor din udregning fungerede. Alle forudså jo nemt at hvis Okore ikke lykkedes, ville det være fordi han ikke var intelligent og disciplineret nok til at tilvænne sig Ståles zone-, positionerings- og presspil. Jeg har brug for at vide hvordan du reelt kunne forudse ikke bare hvorfor han ville fejle (den havde jeg jo selv), men også at han ville fejle. Når dit svar her er "jeg ser mange fodboldkampe" har du sprunget et trin over.

Lang smørre fordi det virkelig skuffede mig i sin tid. Havde for nyligt også en debat med Jenner hvor jeg ligeledes gik i en lang smørre fordi også han ikke levede op til de forventninger man ellers kunne have.
Skrevet af Plankeværket
Tak viv. Det ville være en fiasko af episke proportioner at heppe på Brøndby i en pokalfinale, så fjerde pladsen giver europæisk playoff, for så at tabe til Sønderjyske.

Det ligner Jesus ikke ankommer til FCK alligevel. City group er ude med deres klamme fingr og køber ham til City med udlån til New York. Æv.
Skrevet af viv
@Planke

Ja, det vil være en af dem der tager lidt tid at fordøje ;)
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af Algero
Plankeværket: Hvor læser du det med City-group?
Skrevet af Plankeværket
https://www.thesun.co.uk/sport/football/5162881/man-city-transfer-news-jesus-medina/

Erik Larsen skrev på twitter det samme i går. Med en paraguayansk kilde.
Skrevet af quaz
Santander må lige sætte igang og få overbevist sin landsmand. Han kommer aldrig på holdet i Manchester City, og FCK er da en sportsligt mere attraktiv klub in NYCFC
København
Skrevet af Plankeværket
Der er med garanti beløb involveret, vi ikke er i nærheden af at bruge. Og virker det ikke for ham i City Group, så listes han videre til en fin klub, markant rigere, om et par år. Det er vidst en no-brainer.
Skrevet af peanuts
3 millioner Pund er også en slat, og en tilpas stor slat til at FCK ikke kan være med.

“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Mon ikke prisen var en lidt anden, inde City kom på banen? Det tænker jeg.
Skrevet af Schelden
Under sponsormødet fortalte Ståle Solbakken, at de havde en speciel og udpeget afløser for Benjamin Verbic. Mon ikke det var ham, der så åbenbart ryger til Man City og USA.
København.
Skrevet af Lynild
Så Verbic er på vej væk?
Skrevet af Plankeværket
Med overvejende sandsynlighed til Kiev. Bt og Michel Davidsen har haft historien. Han er om ikke andet enormt påpasselig med hvad han viderebringer.

Det er sikkert Jesus jo, og så kom fucking City. Han så eller helt enormt spændende ud. En Sterling type, der kan slå indlæg og arbejder hårdt defensivt. Og så er han hurtig og kan drible.

Er der andet at berette fra det møde?
Skrevet af Guhle
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/svensk-avis-lewicki-vil-ikke-til-broendby

Oscar Lewicki vil formentlig ikke til bif, jeg kunne sagtens se ham i FC trøjen. Har gjort det glimrende for Malmø. Han er ligeledes rygtet til Polen, men jeg tænker FCK sagtens kan lokke, og så er han jo kontraktfri om et par uger.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af peanuts
Men har vi brug for ham ?, vi har Kvist, Zeca, gregus, Matic og Keita til den centrale del af banen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Guhle
bif har Nørgaard, Tibbling, Lasse Vigen, Kasper Fisker og tildels Halimi alle 5 med høj kvalitet.

Zeca er bestemt en del af fremtiden. Kvist er en fin spiller, men bliver ikke yngre. Matic har jeg ingen tiltro til. Gregus en fin breddespiller, forhåbentlig fremtidens mand. Keita er lidt et ubeskrevet blad i min verden. Jeg tror heller ikke alle 5 er her efter transfervinduet.

Jeg kan godt finde plads til Oscar Lewicki.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af TR1986
Matic er vel ikke en del af planerne på længere sigt. Jeg håber han bliver solgt til sommer. William Kvist holder ikke for evigt og får brug for at blive aflastet. Vi har nok brug for en enkelt central midtbanespiller mere, selvom det ikke er vores primære transfermål. Men om Lewicki lige præcis er den type vi har brug for, det er jeg ikke helt sikker på. Jeg så hellere at vi henter Lasse Schøne til sommer. Hvis det altså kan lade sig gøre.
Forza Napoli Sempre!
annonce
0