Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Lüftner bliver solgt til PL i følge Ståle, så han får sikkert masser af chancer.
Defensiven i går var så langt fra FCK-standard, at jeg ikke mindes at have set noget lignende tidligere. Ingen struktur, fejl på fejl på fejl. Det er helt væk.

Gregus var god til gengæld.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
det er imponerende at Ståle holder fast i Lüftner, og samtidigt snakker ham op til noget han ikke er, forhåbentligt er han færdig til sommer og udstyret med en billet hjem til Tjekkiet.

Omvendt ser jeg en lille flig af en tegning til noget spændende i offensiven
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Jeg tror ikke Michael Lüftners største problem er, at han mangler selvtillid. Jeg tror derimod det er, at han mangler kvalitet. Hans falder-igennem-rate er uhyggelig høj, uanset kvaliteten af modstanderne.
Skrevet af repos , moderator
Ja, det er helt på månen. Der må være spillere på reserveholdet, der kan udfylde rollen bedre end Lüftner.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
man kunne have sparet de 12 mill. og beholdt Okore, og selvom han til tider også lignede en hund i et spil kegler, så kan det umuligt have været værre
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Northishere
Når nu vi ikke hentede en defensiv kapacitet ind, synes jeg man bør kigge i retningen af at benytte Racic i stedet. Han overraskede mig positiv i kampen mod Vejle (Dog på en billig baggrund). Men det kan da umuligt blive værre end det vi så igår.

En anden positiv effekt vil være at dette også frigør Boilesen til back-positionen, hvor jeg synes han er længder foran Bengtsson.
Skrevet af pyto
Men det kan fandme heller ikke være rigtigt at man skal holde vejret, hver gang han modtager bolden.
Igår nåede jeg den ene gang at tænke "fuck mand", da han modtog bolden, til trods for at han var FULDSTÆNDIG upresset, hvad gør idioten så? Jamen han vælter sgu da. Mod fucking Atletico Madrid. Hold kæft hvor er det bare sørgeligt.
Kvist raus.
Skrevet af Emkay
Jeg ser gerne at vi går bort fra at skrive one hit wonders og kommer tilbage til primært at købe skandinaviske spillere der har præsteret gennem en periode.
Tror vi er nødt til at sande at Lou Bega (Vavro) og Norman Greenbaum (Lüftner) har spillet deres første og sidste store hit.
Skrevet af pyto
Tror vi er nødt til at sande at Lou Bega (Vavro) og Norman Greenbaum (Lüftner) har spillet deres første og sidste store hit.


Man kan vel (med lidt god vilje) kalde Vavro´s debutkamp en succes, og så alligevel.
Men jeg mindes ikke at have set en kamp med Lüftner, hvor jeg har tænkt " Det er sgu iorden, det dér". Jeg tror faktisk at Norman Greenbaum, ville klare sig bedre. (Den var i øvrigt ret god)
Kvist raus.
Skrevet af Emkay
Du har ret Vavro har faktisk et glimt af uforløst talent og Lüftner er også ung, tillad mig at konvertere dem til Hanson, så kan Pavlovic være den ældste
Skrevet af Rogosjin
Hanson spiller nu stadigvæk sammen og har således vist sig at være betydelig mere langtidsholdbare end jeg ville have gættet på dengang de gik mig på nerverne.

Pavlovic var i øvrigt langt den bedste af de tre i går, han slap sådan set fint fra sit indhop ved at gå ind og gå både godt med i spillet og sætte andre op, såvel som at komme frem til 2 store chancer.

De to mestrimelige ankepunter mod Pavlovic i går var at han ikke gjorde det lige så godt som den han afløste, og at han panede bolden på stolpen, frem for i nettet.

Det var næppe kampen i går som er baggrunden for at så mange er villige til at afskrive ham.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Emkay
Enig Pavlovic var faktisk solid igår i sit indhop. Santander derimod virkede lidt som en hovedløs kylling. Vores offensiv var også tilfredsstillende, vel noget af det bedste vi har set i 9-10 måneder. Skov virkede frisk og var ikke bange for at tage initiativ. Lidt ærgerligt at hans makker i højresiden igen faldt igennem. Falk havde en god boldomgang og kombinerede fint med NB, Gregus var også god til at iscenesætte fremad banen.
Tror vi kommer til at spille nogle underholdende målrige kampe i superligaen, vi er i hvert fald nødt til at score 3-4 mål for at have en buffer til forsvaret...
Skrevet af Costacurta83
Ifht Lüftners svagheder: Manden er vel ikke blevet boldmongol efter vi signede ham? De fejl, som han laver på bolden, er så elementære, at man skal ud på Kløvermarken lørdag formiddag for at se tilsvarende, og min pointe er bare, at det da må skyldes selvtillid - han kan vel ikke være så ringe i "virkeligheden"? Så selvtillid sammenholdt med manglende taktiske evner er hans største svagheder, synes jeg. Han har en tendens til enten at trække off-side eller "hænge" på de forkerte tidspunkter, og jeg tror ikke, han nogensinde bliver god nok til det taktiske til at spille i fck, men hans nærkampsstyrke og hovedspil fejler jo ikke noget - det bliver bare aldrig nok i fck.
Det ville være en drøm at få en type som Bjelland ind som styrmand ved siden af enten Johansson eller Vavro
Skrevet af Rogosjin
Hvorfor kan det ikke passe at han er så ringe i "virkligheden"?

Han har været til prøvetræning i Odense, i Aarhus og i Randers året inden vi hentede ham, alle steder blev han vejet og fundet for let.

Alle er med på at vi snakker om en stor kropstærk forsvarspiller som er god i hovedspillet.

Men kan det virklig passe at en spiller der gennem så lang tid har så mange kampe hvor han så ofte står placeret helt forkert, faktisk er en spiller som bare ikke har evnerne til at finde rette placeringer, men måske kun fungere som duelspiller.

Og er det helt så forbandet utænkeligt at en spiller der losser bolden så frebilsk væk og ofte sparker den ind til modspillerne faktisk er passningsvag, og ikke bare går rundt og gemmer på en kattepote der får Xavi til at ligne en boldmongol?

Er det usandsynligt at 3 andre danske klubber, uafhængigt af hinanden, har set rigtigt og det er Ståle som er på vildspor?
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af jomic...
Jeg kan ikke for alvor blive harm af nederlaget igår, det er ikke mod et af de bedste hold i europa vi skal måles. Det er summen af alt det andet.

Ståle gjorde egentligt det rigtige, han stillede med de bedste spillere der var til rådighed. Problemet er at vi ikke kan stille hold uden 2 af Bengtsson, Vavro og Lüftner i opstillingen.

Er det usandsynligt at 3 andre danske klubber, uafhængigt af hinanden, har set rigtigt og det er Ståle som er på vildspor?


Ligemeget, i FCK har Ståle altid ret.
Skrevet af Schelden
Nå. Så er jeg ædru og har fået varmen. Hold kæft en fed kamp ellers.

Godt, man arbejder hjemme i dag.

At der nok går lang tid, før vi får noget der ligner, gør dog en smule ondt. Alt er vel blevet sagt om den kamp, så jeg vil nøjes med at fremhæve Viktor Fischer for at være langt bedre end resten af holdet, Nicolai Boilesen for at være den eneste fra midtbanen og ned, der rent faktisk ejer koldblodighed og relationelle færdigheder. Han blev fanget et par gange, ja, men man er altid tryg, når han har bolden. Den skal nok havne i fødderne på en angriber, og ikke blive smidt ad helvede til. Robert Skov lavede en masse fejl og efterlod lidt Peter Ankersen ved det ene mål, men det er tydeligt, at han besidder en kvalitet, som vi kan udvikle på. Den detalje, hvor han sætter Koke på røven, den lunede på en ellers kold aften. Apropos Peter Ankersen, så håber jeg, at han har en god agent.
København.
Skrevet af Costacurta83
Rogosjin, du har jo nok en pointe dér. Havde bare svært ved at forestille mig at han ikke havde været grundigt scoutet i lang tid når man vidste, at Zanka skulle væk, og at Lüftner derudover var købt ind som førstevalg sidste sommer (altså, man må formode han blev valgt foran en række alternativer og ikke var et desparado køb) - og havde han været boldmongol, så havde man vel ikke hentet ham.
Men, jeg har nok bare for høje tanker om vores scouting sector...
Skrevet af Schelden
"Men, jeg har nok bare for høje tanker om vores scouting sector..."

Alene hvis du har forventninger, så er de for høje.
København.
Skrevet af quaz
Han har været til prøvetræning i Odense, i Aarhus og i Randers året inden vi hentede ham, alle steder blev han vejet og fundet for let.


Hvor har du denne information fra? Jeg har googlet lidt, men ikke kunne finde noget.

Lüftner har trods alt været fast mand på samtlige ungdomslandshold i Tjekkiet siden u16, manden er jo ikke helt uden talent.
København
Skrevet af beesknees
Sad netop og googlede det samme og kunne heller ikke finde noget. Synes ikke det umiddelbart hænger sammen at hun skulle rende rundt og have prøvetræninger i de nævnte klubber i en periode hvor han fik masser af spilletid i den bedste tjekkiske liga, og en kontrakt med Slavia Prag.
annonce
0