Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Colanitre
Jeg må sige, jeg virkelig elsker at FCK fik købt Fischer.
Han giver sgu ikke bare lige op, og bliver ved med at tro på det til sidste blodsdråbe, og i kampene mod FCH og FCN virker det som om det begynder at sprede sig til resten af holdet. Jeg tror det kan blive virkelig godt med Fischer, han er allerede næsten i en klasse for sig selv i Superligaen.

Man kan sige meget om Stephan Andersens fortid, men han er stadig en sikker sidste skanse, og det virker som om forsvaret er mere trygge med ham i kassen, så i mine øjne burde han starte selv når Robin er tilbage.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Det er vanvittigt at Fischer, efter laaaang tid uden kamppraksis, træder (næsten) direkte ind som rækkens galionsfigur.

Han startede godt, og siden er det egentlig bare blevet bedre.
Det kan ikke udelukkes at Boilesens tilstedeværelse, både på og udenfor banen, har bidraget til en smidigere overgang. Det ændrer imidlertid ikke på Fischers indiskutabelt glimrende performance.
FREM for alt
Skrevet af Svoger
Jeg tror det kan blive virkelig godt med Fischer, han er allerede næsten i en klasse for sig selv i Superligaen.

Det er allerede virkelig godt. At forestille sig, hvis holdet samtidig havde spillet som sidste sæson.

Man kan sige meget om Stephan Andersens fortid, men han er stadig en sikker sidste skanse, og det virker som om forsvaret er mere trygge med ham i kassen, så i mine øjne burde han starte selv når Robin er tilbage.

Stephan Andersen blev en god målmand for Brøndby senere i forløbet, efter ganske rigtigt at have haft en svær start. Men han har længe været en god målmand.
At han ikke har set mere rusten ud, er dog ganske imponerende.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Northishere
Jeg synes hele tiden at læser at hvis vi bliver nummer i 4 ligaen, så skal enten FCM eller BIF vinde pokal-turneringen for at vi skal spille playoff om EL-kval næste sæson.

Men skal vi ikke også spille playoff hvis FCN vinder pokalturneringen og vi bliver nummer 4?
Skrevet af Svoger
Men skal vi ikke også spille playoff hvis FCN vinder pokalturneringen og vi bliver nummer 4?

Hvis FCN bliver sat ind i turneringen igen, vinder den, og ender over os, så jo.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Northishere
Så forstår jeg det bedre haha. Mange tak ;)
Skrevet af Schelden
Viktor Fischer er pisse god. Ligaens bedste, offensive spiller.
København.
Skrevet af elendil
Han er klart superligaens bedste interviewede spiller også.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg bliver i udgangspunktet altid træt, når Troels Henriksen skriver eller taler. Når han oven i købet primært "erfarer" (der jo, som vi lærte for et par år siden, er det nye ord for "har hørt rygter om"), så går jeg bare i seng igen.

Det ville i øvrigt være mærkeligt hvis forbundet IKKE undersøgte den slags (især FCN/RTD-linket), men at nogen starter en undersøgelse af en er jo ikke det samme som at man har gjort noget forkert.
Batman Close. London W12.
Skrevet af elendil
Tænk på alle de penge FCK kan spare, hvis Ståle ikke får lov at lave fejlkøb i et vindue eller to.

Viktor Fischer er fantastisk. I hvert fald i medgang.
fck-medløber.
Skrevet af Imperator
Tænk på alle de penge man kunne tjene hvis man kun skulle betale for lottokuponer med gevinst på.
Skrevet af Plankeværket
Så er det i dag der skal tages endnu et skridt på vejen tilbage til fordums storhed.
Vi er bedre end bunden, vi er bedre end FCN. I klassisk liniær heltekvadsopbykning venter nu den sidste hurdle før skurken skal nakkes på søndag.
Jeg er i tvivl, men er faktisk optimist. FCM ligner lidt en humnlebi ift pointudbytte vs spillemæssige kvaliteter, og vi bliver bedre og bedre.

Eneste resultat jeg ikke kan leve med er uafgjort, men jeg tror faktisk ikke de kan holde vores offensiv.Der bliver plads til at Fischer-Falk kan løbe på bagsiden af deres midtbane og Santander scorer sejrsmålet.


Apropos Keita, så er der et fint skriv i FCN tråden der kan overføres 1-1 til Keita - udover at de gør det med flere spillere end vi gør. Problemet ligger i at FIFA og DBU anser reservekampe som to forskellige ting. Vi får sikkert en bøde, hvis overhovedet en straf, men det vil være gigantisk ude af propertioner med en transfer karantæne.
Skrevet af Plankeværket
Er i herinde også på "FCM skal vinde" - vognen som jeg kan se mange FCK fans er.
Jeg må indrømme jeg holder markant mere med FCK end jeg hader bif, så jeg kan ikke rigtig få mig selv til at håbe på vi taber - før 3. pladsen er endegyldigtt sikret.
Skrevet af Bløde babser
Jeg håber også vi vinder. Klart.
Men jeg vil godt nok have en mærkelig følelse hvis vi vinder i dag og sætter point til i Brøndby.
Er ret spændt på kampen i dag. Enig i det er næste step på testen af hvor meget vi har forbedret os.
Jeg syntes jo vi er solide, men stadig ikke en stor årgang af FCK. Men er det nødvendigt med mere. Jeg syntes generelt ligaen er virkelig dårlig. Om det er udvidelsen, tilfældigt eller bare min opfattelse ved jer ikke. Anyway, jeg har en ide om at et FCK på "room for improvement" niveau er ret konkurrencedygtigt mod de bedste hold. Det får vi at se de næste to kampe. Det bliver da meget spændende.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Kipvits
Havde fcm været i bedre stand, ville jeg nok være mere tilbøjelig til at ønske et nederlag, men altså, er der nogen der tror på at FCM kan hamle op med bif lige nu? Det gør jeg ihvertfald ikke. bif ser desværre alt for stærke ud.

Jeg håber vi vinder, så vi holder presset på fcn. Hvis vi absolut skal forsøge at hjælpe fcm, så kan vi starte med at slå brøndby.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Plankeværket
Jeg er enig i vi har room for improvement. Tænk hvis vi havde den rigtige højreback, den rigtige leder i centerforsvaret og den rigtige makker til Zeca.
Men jeg er faktisk ret fortrøstningsfuld. Det er efterhånden en rimeligt god gruppe spillere vi med sikkerhed har efter sommerferien, og af de potentielle afgange er det vel kun Santander der vil svække os. Det vil han så også i enorm grad.
Skrevet af Plankeværket
Og nej, jeg tror ikke på fcm i mesterskabskampen.
Skrevet af Schelden
Jeg er sgu ret ligeglad med Brøndby. Og FCM for den sags skyld.

Lad os vinde - presse FCN - hapse bronzemedaljerne. Videre.
København.
annonce
0