Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pyto
Hold da kæft. Det er den rene børnehave idag. Er vi virkelig blevet så trygge ved spillet på banen, at vi kaster os over hinanden?
Ot: FCK spiller selvfølgelig for at vinde, hvad alle naturligvis er klar over, uagtet morsomheder.
Kvist raus.
Skrevet af Slettet(271327201411)
@BB så må du da gerne uddybe. Hvad skulle de så gå på banen for?

@Matias Tak, men jeg har fulgt tråden her gennem de sidste 5-6 år, blot ikke været aktiv. Så jeg kender fint til historikken for de mest aktive brugere herinde. Plankeværket nævner at der blandt fangrupperinger spekuleres i om man bør spille for at vinde i dag. Jeg er sikker på at du fint kan sætte BB´s kommentar ind i den kontekst. Morsomhed eller ej, så må han jo stå på mål for at uddybe hvad han skrev den for.

Der bliver så ofte snakket om at hanke op i sine medfans herinde og hæve niveauet, men hvis det alligevel ikke er velset, finder jeg da selv ud igen.
Skrevet af Sir , moderator
Drop de tåbelige øgenavne som bøf osv VinnieP og andre.
Dette er en signatur.
Skrevet af Esrever
Der bliver så ofte snakket om at hanke op i sine medfans herinde og hæve niveauet, men hvis det alligevel ikke er velset, finder jeg da selv ud igen.


Der kan i hvertfald være tendenser til en form for selvtilstrækkelighed over den klike som nu engang er dannet herinde. På sin vis forståeligt; På den anden side skadeligt. Ellers er forholdene herinde fine nok hvis man sætter sin standard efter hvad man generelt ser på sportsfora.
Skrevet af pyto
Der bliver så ofte snakket om at hanke op i sine medfans herinde og hæve niveauet, men hvis det alligevel ikke er velset, finder jeg da selv ud igen.


Jeg tror det er måden hvorpå det bliver gjort, der er vigtig.
Hvis du havde hevet fat i VinnieP, havde ingen tænkt over det, men at komme bragende ind i tråden og komme med beskyldninger om matchfixing er måske i overkanten. Særligt overfor en bruger som BB.
Kvist raus.
Skrevet af Matias
"Jeg er sikker på at du fint kan sætte BB´s kommentar ind i den kontekst. Morsomhed eller ej, så må han jo stå på mål for at uddybe hvad han skrev den for"

- Der er jeg stærkt uenig i. Jeg kender fint BB, og jeg kan ikke tænke hans kommentar ind i den kontekst. Jeg mener heller ikke, han bør stå på mål for holdninger, andre bruger tillægger ham, for noget der tydeligvis er ment som en joke.

"Der bliver så ofte snakket om at hanke op i sine medfans herinde og hæve niveauet, men hvis det alligevel ikke er velset, finder jeg da selv ud igen"

- Jeg håber det forbliver alt andet end velset, at læse holdninger ind i indlæg, der ikke er belæg for. Det vil blive en konstant, hysterisk omgang, om alle hele tiden går og finder anledning til at planke hinanden, sådan, med det underliggende formål, at fremstå som nogen, som påpeger uhæderligheder her, der og alle vegne. I BBs tilfælde er der ikke tale om noget uhæderligt, og der ligger heller ikke en skjult anklage om samme. Og det kan jeg sige, helt uden at have spurgt BB om det. I hvert fald ikke en anklage i dén retning. Den slet, skjulte anklage om, at holdet har spillet som en pose lort igennem meget af denne sæson, er der selvfølgelig, men det er jo en helt anden snak. Det er i øvrigt ikke en anklage, men en konstatering, udformet som det, der blev til en joke. Det er den slags, ikke-loyalister begiver sig ud i, uden derved at blive dårligere FCK-tilhængere, og uden at der ligger faktiske beskyldninger om uværdige motiver.

Vedr. din aktivitet og tilstedeværelse, håber jeg absolut, du bliver hængende og bliver en deltagende part her i tråden. Og jeg synes det er fint, at være på vagt ift. det, der ser dagens lys herinde, men ikke i en sådan grad, at man opfinder hændelser, for at kunne være det. Og det synes jeg, er tilfældet i denne sag.
Skrevet af Bløde babser
@BB så må du da gerne uddybe. Hvad skulle de så gå på banen for?


Tror ikke der er behov for at uddybe en kommentar du er den eneste der tillægger seriøse motiver.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
"Der kan i hvertfald være tendenser til en form for selvtilstrækkelighed over den klike som nu engang er dannet herinde. På sin vis forståeligt; På den anden side skadeligt"

- Ovenstående er noget pjat. Det forholder sig således, at der er plads til uenigheder af stort set alle størrelser her i tråden, hvilket ikke mindst kommer til udtryk igennem uenigheder mellem gruppen af faste, ´gamle´ brugere i samme. Argumentet om, at der hersker en skadelig selvtilstrækkelighed, baseret på en klar, dog uskreven, magtstruktur i tråden, opfatter jeg som en flugt fra det, at forholde sig til egen evne til at komme igennem med en pointe. Personligt mener jeg, at forskellige holdninger lever fint under samme tag, hvis der er rimelighed i argumentet for den givne holdning. Længere er den sådan set ikke, og jeg finder det derfor hverken rimeligt eller konstruktivt, at turnere med en indgangsvinkel gående på, at ´nu siger jeg noget, og hvis ikke det bliver modtaget ukritisk, da er det fordi, I har rottet jer sammen´.
Skrevet af Benzo
Hvis i har i sinde at hjælpe FCM til at vinde mesterskabet fremfor Brøndby, kunne i jo ´bare´ slå dem i næste uge og samtidig sørge for at de trækker så mange gule/røde kort at Brøndby får svært ved at stille hold ugen efter hvor de skal til Herning. Ring til Marcondes for tips og tricks til hvordan man får en modstander op i det røde felt.

Edit: Og god kamp i aften i øvrigt, håber i taber :)
FCM Liverpool
Skrevet af Esrever
Matias, forstå mig ret, det var mest myntet på dine egne gentagende kommentarer hvor du opstiller kliken herinde kontra artikelforum. Tonen bærer jo tydeligt præg af at du prøver at beskytte kliken herinde... til tider for meget.
Selv når jeg viser forståelse for at man naturligvis gerne vil et hvis niveau foruden går du i forsvarsmode. Ro på.
Skrevet af armand
"Der kan i hvertfald være tendenser til en form for selvtilstrækkelighed over den klike som nu engang er dannet herinde. På sin vis forståeligt; På den anden side skadeligt"


det er sjovt, for jeg er rørende enig.

jeg betragter mig selv som relativt moderat, der holder lidt igen på euforien i medgangstider og også lige ser ud over stemningsbilledet i en down periode, og når det stritter i mod de veje vinden blæser, kan man da tydeligt fornemme det er ilde hørt.

men uenigheder konstruktivt formidlet, er jo grundlaget for en rigtig stor del af alt kommunikation og i sig selv konstruktivt.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af BlueAndWhite
Luk nu den latterlige diskussion, FCK spiller i Superligaen altid for at vinde. Om det er virkelig eller FCM der vinder tager mig en høstblomst bare vi nupper 12, point fra holdene i slutspillet. FCM er et kedeligt fodboldhold med en chef ingen kan lide, BIF er ærkerivalerne.
Skrevet af Northishere
Hvis man tænker eventuel spekulering i hvad vi helst vil have sker. Hvad tror I så chancen for at vi vinder i dag er? Kald mig optimist, men jeg er faktisk ved god tro i dag. Midtjylland har haft det rigtig svært offensivt og deres sejre virker til at komme hjem fordi de holder nullet. Men med Fischer, Santander og Falk i hopla, sidstnævnte godt nok kun i et par kampe, har jeg virkelig svært ved at se et dansk forsvar kunne lukke os ned i en hel kamp.
Skrevet af Et tilfældigt brugernavn
Altså jeg ville ikke have alverden imod hvis FCK valgte at lege SønderjyskE her kl 19.

Men det strider godt nok imod alt FCK står for, så jeg tvivler.

God kamp! :)
Skrevet af Svoger
Men med Fischer, Santander og Falk i hopla, sidstnævnte godt nok kun i et par kampe, har jeg virkelig svært ved at se et dansk forsvar kunne lukke os ned i en hel kamp.

Tilsvarende har jeg svært ved at se vores forsvar lukke helt ned i mere end en kamp.
En svale gør ingen sommer, og den slags.

Vi kan "nemt" være 9 point efter FCN søndag aften.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Costacurta83
Hold da op - Falk, Skov og Fischer på midten fra start. Det er sgu et offensivt move!
Skrevet af Hjaelmen
Det interview med Fischer.... mit Man Crush er i fuldt flor!

Og det virker også til at det allerede har smittet alvorligt af på truppen. Lækkert!
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af jomic...
Ståle må være blevet godt gal i skralden af den nedtur vi har haft, man må sige vi stiller hold for at dominere (offensivt). Hvis Ankersen så lige gider fatte noget i dag, kunne det godt gå hen og blive underholdende på den gode måde.

Stephan Andersen

Peter Ankersen
Denis Vavro
Michael Lüftner
Nicolai Boilesen

Robert Skov
Carlos Zeca
Rasmus Falk
Viktor Fischer

Pieros Sotiriou
Federico Santander
Skrevet af elendil
Jeg har lavet karaktererne for dig til denne kamp, Scheiden, så det er bare at paste, når du er tilbage.

Stephan Andersen, 8 - Gør hvad han skal. Kan måske gøre mere ved målet, men den sidder trods alt yderligt.

-----------------
Peter Ankersen, 5 - direkte skyld i målet, og er slet ikke med offensivt. Dækker, bortset fra målet, fint af defensivt.
Denis Vavro, 8 - Solid og kan ikke klandres for målet
Michael Lüftner, 7 - skaber i perioder usikkerhed, og er tæt på at spille modstanderen til en friløber. Det forbliver dog lige ved og næsten, og gør det nogenlunde solidt.
Nicolai Boilesen, 7 - Lukker fint af og slår et par fine indlæg, de gange han er med fremme. Det er han dog for sjældent.

-----------------
Rasmus Falk, 8 - Her, der og alle vegne, men uden slutprodukt.
William Kvist, 6 - Snorksover ved målet, fylder for lidt, men holder dog nogenlunde struktur på midtbanen.
Carlos Zeca, 8 - Her, der og alle vegne, bortset fra på midten af banen.
Viktor Fischer, 9 - Kampafgørende, igen, uden at være prangende.

-----------------
Pieros Sotiriou, 8 - Brænder og brænder, men vælger alligevel at score på en af de mindste chancer i kampen.
Federico Santander, 5 - Helt væk, hverken med i opspil eller chancer. Han er gået på påskeferie.


-----------------
Pierre Bengtsson, 00
Robert Skov, 05 - tydeligvis ikke en indskiftningsspiller.

-----------------

Ståle Solbakken, 7 - tager point på en svær bane. Kunne have taget alle tre.
fck-medløber.
Skrevet af jomic...
Robert Skov, 05 - tydeligvis ikke en indskiftningsspiller.


Den rammer du helt plet Elendil, han starter inde.
annonce
0