Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af peanuts
man kan jo håbe at klubberne i PRL så med da England spillede mod Sverige, Robin har stået en fornuftig tunering og burde kunne indbringe en pæn sjat.

Jeg håber stadig man forsøger sig med Ragnar igen og så Pontus Wernbloom, kunne FCK lande dem så må Ståle for min skyld gerne lukke vinduet, og så eventuelt smide Holse og Keita på et lån
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af The Kid
Også herligt at man ikke bliver "nødt" til at sælge Robin, fordi man har lovet ham det, til en middel pris, men at man faktisk kan få et relativt stort beløb for ham, grundet hans indsats ved VM.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Rogosjin
B&W.

De mest vedholdede rygter er at Liverpool vil have ham, men Liverpool er også ude efter Allison, Romas (og Brasiliens) førstemålmand og hvis de henter ham har de Mignolet og Karius som andet og tredievalg, hvorfor Olsen næppe vil være et emne længere.

Vi skal håbe på at forhandlingerne bryder sammen, hvilket også er ganske sandsynligt da Real Madrid også er ude efter Allison og må forventes at være favoritter til at snuppe ham.

Hvis det sker så er det nok bare et spørgsmål om timer før at vi for solgt Robin.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Dr. Def
Robin Olsen som førstekeeper i Liverpool arr rolig nu dem de har nu er bedre
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Rogosjin
Jeg ved ikke om planen er at gøre ham til førstekeeper, men Robin Olsen skulle være en vis Herr Klopps plan B hvis/når Allison tager til Madrid.

Uden at underkende din ret til at have og udtrykke en mening, så tænker jeg at Herr Klopps ditto vægter en smule tungere når det kommer til Leverpølske transfermål.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Benzo
@Rogosjin

Hvor ser du de vedholdende rygter med Robin Olsen til Liverpool?
FCM Liverpool
Skrevet af quaz
Robin Olsen er uden tvivl en af de målmænd, som er mest interessante efter VM, hvis man inkluderer tilgængelighed i ligningen.

Alternativt, så har Subasic hos Kroatien også stået en rigtig flot slutrunde. Han fylder dog 34 i efteråret, så han er nok ikke helt så interessant medmindre man har et akut problem mellem stængerne.

Kasper Schmeichel kunne godt ende som verdens dyreste målmand ovenpå dette VM. Jeg er lidt overrasket over at han ikke er et emne i eksempelvis Real Madrid, men måske de ønsker en yngre målmand.
København
Skrevet af Benzo
Du kunne have sparet en masse af de links væk, 4 af dem har The Mirror som kilde, de 2 sidste har The Guardian, som du ironisk nok ikke linker til. Det de også har til fælles alle sammen, er at de er mindst 2 uger gamle.

Vedvarende?
FCM Liverpool
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Hvad er planen med Baskim?
Il meglio di Allegri
Skrevet af Rogosjin
@Benzo.
Det var ikke ment som en udtømmende liste.

De strækker so over flere uger, og det er endnu ikke afklaret hvad der sker Allison, hvorfor der i sagens natur ikke er sket noget nyt ifh til Olsen.

Der er heller ikke dukket nogen alternativer op for ham i mellemtiden, og han står forsat listet på transfermarkts rygteliste, og der har de immervæk en noget højere hitrate end når det kommer til at værdisætte spillere.


Hvad er planen med Baskim?


Jeg ved ikke hvor meget plan der er med Bashkim, han er vendt tilbage til FCK og har besluttet sig for at han vil forsøge at spille sig på holdet.

Han har oven på et godt forår tro på at det kan lade sig gøre, og der er plads i truppen, så han må jo bare gøre det så godt til træningen at får tilstrækkelig spilletid.

Ståle ser ham nok primært som back up på venstre kant og i angrebet, og han fik scoret da han kom ind i gårsdagen træningskamp.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af BlueAndWhite
Tror Robin i Liverpool ville få Karius til at se sikker ud :/
Mere spændende er det om SA er sikker starter. Han har efter min mening ikke spillet sig af, så med mindre Joronen er bedre tror jeg på SA som starter.
Må ærligt indrømme CSkA kampen gjorde mig lidt mere optimistisk i forhold til sæsonen, men en hurtig sikker centerforsvarer ville ikke gøre mig noget.
Skrevet af EverywhereWeGo
Nu har jeg set alle træningskampene, og jeg synes SA har været en lille smule bedre. Forsvaret har også set rigtig stærkt ud med ham på målet. Jeg håber SA får lov til at stå her i starten, og at Joronen langsomt bliver spillet ind på holdet.
Skrevet af repos , moderator
Ekdal er på listen hos Sporting. Desværre har han spillet et solidt VM, så han havner nok på en større adresse. Drønærgerligt, for han og FCK ville være et godt match.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Foliebakken
Halløj FCK´ere.

I forbindelse med et managerhold, kunne det være rart hvis man lige kunne få et input omkring, hvem der spiller i jeres bagkæde til næste sæson.

Hvordan tror I den bliver?

Hvem trækker sorteper i Jeres 4 back-kæde? Vavro syntes jeg er interresant, men gider ikke betale for ham, hvis det er ham der skal ofres i start 11´ern.

Han stats fra sidste sæson er egentlig ret fine (manager mæssigt hvertfald)
"Van Nistelroy var jo ikke særlig god! Det eneste han gjorde var at prikke bolden i målet" - Citat af messiXYZ
Skrevet af BlueAndWhite
Sorte Ankersen og Boilesen er sikre startere. Lufner og Vavro er ikke sikre, bliver der købt en center som alle håber på er de 3 og fjerde valg.
Skrevet af Foliebakken
Damn... Hvad med Gregus så? Og Falk? Er de sikre? Har en idé om at det bliver deres sæson i år.
"Van Nistelroy var jo ikke særlig god! Det eneste han gjorde var at prikke bolden i målet" - Citat af messiXYZ
Skrevet af Rogosjin
Medmindre det går helt galt på Torsdag, så er Gregus i startelveren når suppen starter.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Foliebakken
Lækkert. Ved godt han ikke er den mest offensive, men til prisen har jeg lige til ham, og alene den win bonus han ville kunne skaffe ville være perfekt. Og hvem ved? Måske kommer der en assist eller måske endda et mål i ny og næ?
"Van Nistelroy var jo ikke særlig god! Det eneste han gjorde var at prikke bolden i målet" - Citat af messiXYZ
Skrevet af Northishere
Tror du skal regne med en FCK bagkæde næste sæson der hedder:

Ankersen Vavro Sotte Boilesen.

Og så bytter Vavro og Lüftner med spilletid en gang imellem, således at man ikke ender i sidste års situation med en fuldstændigt udkørt forsvarskæde.

Jeg vil anbefale at tage Sotte på dit hold. Han virker enormt dygtig i de situationer jeg har set ham i.
annonce
0