Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Barcelona købte Jasper Cillessen for ca. 100 mio. kr. for et par år siden, med den klare strategi, at han skulle være klubbens andetvalg på målmandsposten, så de har gjort det før. Det ville være fint, om det kunne være vores tur til at sælge til en af de helt store, i særdeleshed for den slags beløb, men jeg tør næsten ikke håbe på det. Jeg vil (som andre) være ganske tilfreds, om han skubbes afsted for 40 mio. kr.
Skrevet af repos , moderator
Jo, eller bare et udslag af, at det var en af VMs bedste keepere, og prisen sættes derefter. VM har det jo med at medføre mystiske transfers.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Fra den oprindelige artikel fremgår det, at også Napoli og Roma er interesserede:
https://bloggar.aftonbladet.se/sillyseason/2018/07/09/prislappen-pa-olsen-160-miljoner-kr/
Skrevet af Old123
Den altid velinformerede Michel Davidsen sender også Bjelland til FCK. Et virkelig perfekt match. Nu må Gregus de næste par uger så afgøre hvorvidt vi er færdige eller ej med at handle ind.
Skrevet af BlueAndWhite
Hmm med Bjelland vil vores forsvar være tilpas solidt til vi kan spille falk og Zeca midt??
Skrevet af repos , moderator
Nej, det vil stadig betyde, at vi fysisk bliver pressede på midten mod de bedre hold. Jeg er ikke tilhænger af Falk på midten. Det bliver for uroligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jan Gregus er eller en ny. Og (meget) helst en ny.
Skrevet af mikem
Nummer 5 Andreas Bjelland!! Nu kan den sæson godt gå igang!!
Skrevet af repos , moderator
Bjelland landet. Det er ret godt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af BlueAndWhite
Tror det ville være nok mod alle andre end BIF og FCM. Udover det er Falk ikke så dårlig defensiv og han løber solen sort. Lidt taktisk om hvordan man spiller den midtbane og så tror jeg faktisk vi har en stjerne på midtbanen..
Skrevet af Imperator
Det vil godt nok overraske mig hvis han bliver solgt for et 3 cifret million beløb, det havde jeg aldrig troet det var muligt for os at sælge en målmand til.
Helt vildt. Og så en 28 årig der lige har spillet en middelmådig sæson for os, og som var skadet for blot et par måneder siden.
(Bevares han har været god for os tidligere og har gjort det godt for sverige.. men stadig..)

Jeg tænkte egentligt at alt over 30 mio. var et rigtigt godt salg. Målmand sælges normalt ikke så dyrt. Brøndby fx fik vidst omkring 20 for Rønnow.

Men VM feber FTW.. Bare kom med pengene!
Skrevet af Mr. H
Puha Lüftner... nu er der pludselig langt til spilletid, hvis ellers Bjelland kan holde sig skadesfri.
Det bliver en spændende sæson!
Hafnia
Skrevet af BlueAndWhite
Angrebet styrket, forsvaret styrket. Midtbanen status quo. Er Kieta tilgang og Falk nok? Lets der.. er positivt overrasket over transfer er. Kom bare igang med sæsonen.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Lækkert vindue !! To gratis gutter, der dufter af profiler og to der ser lovende ud.

Kommer der en til midten ? Evt et par der smutter?
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af repos , moderator
Hvis Robin skal afsted til Barca, så kan de da smide en midtbanespiller vores vej med i handlen. De må have noget ungt blod uden udsigt til spilletid.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
"Udover det er Falk ikke så dårlig defensiv og han løber solen sort. Lidt taktisk om hvordan man spiller den midtbane og så tror jeg faktisk vi har en stjerne på midtbanen"

- Jo, han er ret dårlig i de defensive pligter, der følger en central midtbanespiller i FCK. Det er ligegyldigt, om han løber solen sort, når de løb han tager kommer hhv. for sent eller ikke er til de rette områder. Det er virkelig ikke ham, man skal smide sit håb i retning af (på den plads), hvis man ønsker succes for FCK i kommende sæson.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bjelland...Tak spidskål.

Sublimt.
FREM for alt
Skrevet af peanuts
Den havde jeg ikke set komme, og undre mig stadig over at der ikke er større klubber som var inde i billedet, men fedt fedt fedt så mangler der lige den der klasse midtbane spiller
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af repos , moderator
Der var sikkert også større klubber inde i billedet. I hvert fald ifølge Bjelland, men andre ting har sikkert været afgørende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af dickos
Kan vi håbe på mere i det her vindue? Jeg ved at vi skriger efter en makker til Zeca. Men kan vi næsten forvente mere, og er der flere penge i kassen. Jovist, N´Doye og Bjelland er kommet på fri transfer. Men mon ikke de hiver en heftig hyre, samt en ordentlig sign on. Så spørgsmålet er jo nok, hvor meget mere der er at gøre med i kassen.

Så skal det være et salg af Robin, der gør at vi kan forstærke midtbanen. Men vi er også ved at have en forholdsvis stor trup nu. Skal vi forvente flere afgange end Robin?
annonce
0