Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af armand
der kan i de forskellige tråde godt være tendenser til at hierakiet støber meningerne ovenfra og ned, det er meget naturligt og i de fleste situationer også derfra den største viden kommer.

så længe det ikke sætter en stopper for "nyes" input, deltagelse og glæde ved at skrive i en tråd, vi er jo allesammen "fans" af den samme klub :)

det sagt, så er der jo ikke noget forud for den givne situation der indikerer andet end at schelden er fuldstændig i stand til at have den samme holdning til Zeca´s spil som matias har?

lige præcis zeca er afgjort en der deler vandene. jeg tror det er 3 superliga kampe siden jeg nær havde fået muslien galt i løgnhalsen fordi mikkel bischoff og en eller anden medkommentator var enige om, at zeca var fck´s vigtigste spiller i år (og nej, det var ikke tøfting).

og de er immervæk "eksperter".

jeg er personligt heller ikke imponeret.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Esrever
Der er selvfølgelig navnekalderi inde over og det og personligt føler jeg at ordet curlingbarn er en provokation som er godt og grundigt overbrugt buzz word. Men værre er den vel heller ikke og her gøres der i det mindste et udmærket forsøg bakke mærkatet op. Jeg vil hellere angribe forsøget end mærkatet, men gør jeg det roder vi os nok ud i nogle små nuancer, hvor det er svært virkelig at sige hvem der har ret.

Mit helhelsindtryk af kampen er at vi, trods resultatet, ikke spiller prængende. Dog kan jeg ikke være uenig i at Zeca, fraregnet de mest iøjnefaldende fejl, spiller OK, altid prøver at rette op på egne fejl og måske kunne have fået en højere karakter om end jeg ikke bevilger mere end et "måske" her. Er det skingert decideret at kalde os curlingbørn for ikke at være mere end bare tilfreds med en 4-0-sejr? Ja, en anelse, synes jeg vel, men fint nok nogle sørger for at vi ikke bliver alt for glædesfjerne herinde om end de nogle gange rammer lidt forkert i deres kritik.

At man med rette kan faldes til andres niveau og at "kan du gøre det bedre selv" skulle være godt for niveauet er jeg uenig i.
Det sagt kommer jeg utvilvsomt til selv at blive sølle en eller anden dag jeg mødes med groft lavt niveau. Jeg bilder mig bare ikke ind at dét skulle være den korrekte reaktion.
Skrevet af armand
der kan fandeme godt være forskel på en bundsolid 1-0 kamp og en shaky 4-0 kamp hvor der bliver brugt mange ressourcer kampen igennem.

som nævnt, i eksempelvis 10/11 sæsonen var der en mentalitet i truppen hvor man bare vidste at man kunne lade tandhjulene køre i ligakampe mod (for nemheds skyld) randers på hjemmebane, mellem de store internationale kampe. Så var der gerne payback efter ´75 minut. alternativt var der selvtilliden i, at man kunne geare op og virkelig sætte kræfter ind for at tvinge en scoring igennem.

der doserede man kræfterne, fordi man vidste man kunne. jeg havde foretrukket sådan en 2-1´er over den 4-0´er den anden dag, hvor alle gunsne bliver rullet ud indtil 3-0 målet.
det er ikke positiv arrogance, det er overreaching for at sætte vinderfølelse i banken.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af elendil
Jeg kan ikke huske om der blev givet karakterer efter AaB-kampen, men jeg har på fornemmelsen at den 4-0-sejr kastede højere karakterer af sig i så fald. Kampen i går kunne lige så godt være blevet 1-1 som 4-0, hvis Randers havde udnyttet en af de store gaver i starten af anden halvleg.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Det fortæller lidt om dynamikken her i tråden, når en faktisk stikpille (curlingbørn) bliver forsøgt reduceret til en fortærsket ubetydelighed, mens opfordringen til at ikke at være et curlingbarn, men derimod gøre en forskel, opfattes som et retorisk forsøg på at tie nogen/noget ihjel. Jeg har tidligere kommenteret den spøjse position, som er, at det at være i noget nær konsekvent opposition til en gammel gruppe af brugere, synes at være selve meningen med brugerlivet og aktiviteten i tråden.

Untitled, for vi kender jo hinanden fra gamle dage her på forummet, jeg synes oprigtigt talt, at du skulle byde ind med et forsøg eller to på at bedømme. I modsætning til andre, finder jeg det ikke på nogen vis konstruktivt, at bebrejde uden at bringe et alternativ. En gammel, non-aktiv, bruger på siden her, punkede mig for samme, og den tog jeg til mig, fordi det naturligvis giver mening.
Skrevet af Saint
Det var en utrolig ustabil kamp af Zeca, som kunne havde kostet mod et mere kynisk hold. Når det er sagt så er han så også den midtbane spiller med flest minutter i bene i truppen. Når man ligger det sammen med hans spillestil og hans rolle på holdet, er det rimelig naturligt at han nok snart et lidt mør og bør skånes en smule.

Nået der derimod overraskede mig, da jeg tjekkede spilletiden i truppen, er at Damen er den spiller med klart flest minutter for os, han er faktisk 111 minutter foran nummer 2(ankersen). Imponerende som 33 årig, med det niveau, under den belastning.

Skal man forsætte med at nørde lidt videre er det opløftende at se, at vores pointsnit med Thomsen på banen er 2,47 (14 starter, 3 indskiftninger) og med Gregus er 2,32 (9 starter, 13 indskiftninger). Det bevidner faktisk, at selvom vi møder dårligere modstander i de kampe, kan rotere uden det koster point.
(...)
Skrevet af Saint
Noget andet er, at jeg faktisk virkelig er blevet overbevist om at skov nok skal blive noget stort. Der har aldrig været tvivl om talentet, men for bare 2 måneder siden havde jeg halvt dømt ham ude, fordi han kun viste det i meget små glimt på den sidste tredjedel af banen og var decideret dårlig i det opbyggende spil.
Det opbyggende spil er blevet væsentlig bedre og den sidste månede har han fået et meget mere driftsikker og stabilt udtryk, i forhold til de forgående 7 måneder.

Kan han bygge på i stabilet og timingen i sin aktioner bliver han et MEGET stort salg og er kæmpe aktiv på landsholdet, for han besidder han færdighederne på internationalt niveau, til at blive en stjerne relativ til danske standarder.
(...)
Skrevet af repos , moderator
Angående målmandssnakken, så har jeg stadig Joronen som klar førstekeeper. Stephan A. en fantastisk reserve, men finnen har gjort et godt indtryk de første par måneder.

Stephan A. stod fantastisk mod Bordeaux, men jeg mener faktisk, han bør tage Bordeaux´ udligningsmål. Han er derude, og har hånden på, men det er som om, han ikke får timet det ordentligt. Og sådan har jeg altid haft det med Stephan A. Han står nogle brandkampe, men der sniger sig mystiske fejl ind.

Joronen virker som et godt køb, og jeg er ret tryg ved ham som sidste skanse.

I øvrigt værd at bemærke, at vi har spillet 12 europæiske kampe i denne sæson, hvilket betyder, at vi med kampen i Viby allerede har spillet 25 betydende kampe her i starten af oktober. Det er et ret voldsomt tal. Alle vores tre nederlag er kommet i Superligaen, mens vi til gengæld er ubesejret i Europa efter ture til Frankrig og Italien samt en hjemmekamp mod det russiske førerhold.

Den havde jeg ikke set komme, da sidste sæson blev afsluttet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Sidste ord om den lige kamp mod Randers.

Tapin på Twitter har os til at vinde 1,39-1,14 sådan frit fra hukommelsen. Deres metode er ikke nødvendigvis udtryk for sandheden. Feks tæller en hovedstødschance i en position samme antal XG uanset om det er Damen eller Morten Nordstrand der header.

Men de fejl går begge veje. Når de så udpræget beskriver en tæt kamp, så er der noget om det.
Skrevet af Schelden
Det ser ud til, at FCM skal ud og hente en ny træner.

Jeg håber ikke, at det bliver hverken David Nielsen eller Kasper Hjulmand.
København.
Skrevet af Plankeværket
Det bliver med statsgaranti ikke David Nielsen eller Kasper Hjulmand. En træner i FCM regi, er bare en mellemleder, der skal kunne indordne sig under en overordnet strategi. Det var et af hovedpunkterne i striden med Glen. Det bliver en kold dag i helvede, før David Nielsen eller Hjulmand retter ind til højre og agerer mellemleder.

Niels Frederiksen, Jonas Dal, Thomas Frank, Bo Henriksen hvis han kan indordne sig er mere realistiske bud. Mest tror jeg de to højre backs tager den til jul.

Det er iøvrigt ikke en kritik af FCM, den tankegang sikrer teoretisk at man ikke som klub ender med at være for afhængige af Ståle.
Nu må vi så se om det også passer i virkelighede.
Skrevet af armand
hvis jess thorup af alle mennesker får en udmærkelse til en karriere i udlandet ud af hans trænersæde i herning, så kunne andre trænere også se muligheden.
måske de kan hyre på et lidt højere niveau, er de begrænset til dansk?

Det peger direkte på ted knutson fra statsbomb.com, det er ham der er mastermind i benhams stats tilgang.
han har brugt jess thorup som et lysende eksempel på noget så sjældent som en træner der kan lægge sin spillestil om, med succes, når ledelsen kræver det.

han har skrevet nogle artikler om det, at scoute trænere til konceptet som noget absolut nødvendigt og samtidig fuldstændig uhørt, i sær hvis det er en decideret manager.

hvis det passer, og vi får se, så tror jeg lige så vel vi kan se en fra de skandinaviske lande lige under øverste niveau. altså en "signing" der i træneroverført forstand, svarer til da de henter alexander sørloth. (hvis jeg skal sige noget helt uden for nummer, ville jeg ikke blive fuldstændig sindssygt overrasket hvis man så et navn som

man tænker, at de trods alt ikke henter en fra nigeria. alternativt måske en fra lower-leagues i england? (med ansættelserne af thomas frank og diverse dansk personale i brentford, har man brugt en del energi på at bygge bro)
under alle omstændigheder er der noget der siger mig, at de ikke tager en af "the usual suspects", den tid er forbi i fcm.

jeg tror planken har helt ret i at det ikke bliver hverken david, hjulemanden eller glen og en blød overgang kunne også godt være en mulighed, jeg hælder dog til at der er 3 kandidater klar i støbeskeen til trænerposten (og alle andre positioner også i øvrigt, på et hvert givent tidspunkt. ted knutson er en usympatisk klogeåge men også en dygtig arbejdsnarkoman der viiirkelig godt kan lide sit fix).
Thomas frank? det beror mere på en sådan mavefølelse fra min side når jeg siger, jeg ikke tror det bliver ham. han er teoretiker / fodboldprofessor mere end leder i en mandesport. det tror jeg man ved og måske også at han selv gør nu, ligesom troels bech indså det til sidst.

den gule BH? njaahr han virker meget sat i horsens, masser af råderum og karrygul kærlighed i kældergangene. jeg tror ikke de tør ham eller at han vil dem. spillestil, alder og historie i de engelske liga systemer taler for, stort set alt andet taler i mod.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af BlueAndWhite
Bo Henriksen ville give mening i FCM og det ville også forøge deres strid med BIF. Ville være et smart kommercielt træk.
Skrevet af Nandeyanen
Nu ved jeg godt at snakken går på Jess Thorup, men jeg vil bare gøre opmærksom på at Daramy scorede to mål i reservederbyet som vi tabte. Her er målene.https://www.fck.dk/nyhed/se-mohamed-daramys-maal-i-reservederbyet

Jeg har store forventninger til drengen og det tegner godt at FCK highlighter ham på deres hjemmeside.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af The Kid
Daramy gjorde et ret stort indtryk på mig, i kampen mod Viby. Hurtige fødder og gode driblinger - mens han havde et flot skud på træværket samt det ene mål selvfølgelig.

Han kommer helt sikkert op omkring førsteholdet inden længe. Især med alle de kampe vi spiller for tiden. Måske allerede til jul.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af JuveFella
Godt med Jonas Wind tilbage også har han fået ca. en halvleg for både U19 og reserve holdet. https://www.fck.dk/nyhed/jonas-wind-tilbage-i-troejen-utroligt-dejligt-spille-kampe

Han scorede et mål og lavede en assist for U19 holdet og vist også en assist for reserve holdet, skarpheden er vist ikke helt forsvundet.

Daramy ser altså også stadig spændende ud og godt at se han laver 2 mål for reserveholdet, han viser god teknisk styrke ved målene og generelt en jeg ser der muligvis kan gøre sig gældende omkring førsteholdet (læs primært spilletid i Pokalen).
Skrevet af Svoger
Når vi ryger ud mod Midtjylland, eller næste sæson?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Saint
Daramy ser rigtig god ud, men han kommer simplethen ikke op før tidligst til sommer af logistiske grunde, der er 4 angriber foran ham og du er ikke i en position hvor du endnu skipper nogen af dem videre. Vejen til førsteholdet før nogen bliver solgt eller lejet ud, er meget lang. Jeg tror ikke man afskriver Kodro eller Wind endnu (det sidste ville også være idiotisk), mens at Pieros virker til at have en relativ stor stjerne hos ståle, som med rette holder på det han bidrager med.
(...)
Skrevet af JuveFella
Når vi ryger ud mod Midtjylland, eller næste sæson?


Jeg håber ikke man stiller i stærkeste opstilling i kampen mod Midtjylland, da ligaen og Europa er vigtigere synes jeg, derfor vil det give fint mening at han f.eks kunne få spilletid i den kamp. Og det er jo ikke usandsynligt vi går videre og der venter flere kampe i pokalen. Men det er bare min holdning.

Jeg er med på der skal være en fin balance mellem erfaren spillere og talenter og vi ikke nødvendigvis har råd til at give talenter helt vildt mange kampe, Keita røg jo også da Ståle ikke kunne garantere ham spilletid. Igen jeg håber at vi stiller op med et par unge igen mod Midtjylland og selvfølgelig kan vi vinde mod Midtjylland selvom vi generelt har haft det svært mod dem på det seneste.
Skrevet af JuveFella
Daramy ser rigtig god ud, men han kommer simplethen ikke op før tidligst til sommer af logistiske grunde, der er 4 angriber foran ham og du er ikke i en position hvor du endnu skipper nogen af dem videre. Vejen til førsteholdet før nogen bliver solgt eller lejet ud, er meget lang. Jeg tror ikke man afskriver Kodro eller Wind endnu (det sidste ville også være idiotisk), mens at Pieros virker til at have en relativ stor stjerne hos ståle, som med rette holder på det han bidrager med.


Jeg skriver heller ikke Daramy skal spille fra start i Pokalen men vil være et fint alternativ såfremt man ikke stiller i stærkeste opstilling som jeg ikke håber man gør.

Wind er først lige på vej tilbage og Daramy er i god form, Kodro viser ikke det helt vilde, selvom det er sandsynligt han stiller fra start i pokalen, N´Doye håber jeg derimod får en pause. Jeg skriver heller ikke at Pieros skal sælges, men så mange offensive spillere har vi ikke, så det er vel ikke forkert at tænke eller håbe at Daramy kan få lidt spilletid i et par kampe. Jeg skrev heller ikke det var efter landskamppausen jeg håbede Daramy blev hevet ind omkring førsteholdet, men jeg synes har noget potentiale der gør det muligt for ham at komme ind omkring førsteholdet.

Det var dog ikke en længere debat omkring hvem der stiller til start i pokalen eller endnu en snak om vores angriber. Jeg roste såmænd bare Daramy og synes han viser gode takter og måske kunne få lidt spilletid, og der virkede pokalen oplagt selvom det er Midtjylland vi møder. Men det ender nok med stærkeste opstilling som i indikerer og så får i ret.
annonce
0