Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af danped89
Fischer spiller igen en rigtig dårlig kamp. :(
Skrevet af Matias
Younes Namli har scoret i Æresdivisionen, Amin Younes i Serie A. Ok, vi glemmer ham tyskeren, men den ikke længere helt så unge dansker i det hollandske, gør det godt. Ham kan vi godt bruge. Endelig kan vi også bruge en solid midtbanestruktur og et offensivt mønster, som kan minimere den evindelige rådvildhed, som leder til stop spillet, fordi boldholder ikke holder fart med et træk eller aflevering, da medspillerne tilsyneladende ikke vurderes dygtige nok til at modtage bolden semi-opdækket. Det er rædderligt at iagttage.
Skrevet af Schelden
Og der scorede FCN. Det bliver et hårdt slutspil for FCK.

Hvor er det dog en rædderlig kamp det her. Endnu en i rækken, må man nok konkludere.
København.
Skrevet af Schelden
Jonas Wind har leveret et rigtig flot indhop.
København.
Skrevet af GammelBitterMand
Ja, han har tre gode driblinger og viser fint overblik. Og så er han hurtig og scorer et kludemål. Fischer så sur ud, men han må rette det indad.

Det kunne være sjovt med en Esbjerg- og en AaB-scoring i overtiden, nu FCNs kamp er fløjtet af ...

- Edit: Så mangler vi bare AaB. Nå, surt for dem.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
Jesse Joronen: 8

Kan ikke gøre noget på målet, og har vel en enkelt, god redning derudover.
_________________________________________

Peter Ankersen: 9
Denis Vavro: 6
Sotirios Papagiannopoulos: 8
Pierre Bengtsson: 8

Peter Ankersen var igen rigtig god. Som jeg skrev under kampen, så kommer vi til at savne ham. Han har i denne sæson haft et højt, hvis ikke det højeste, bundniveau. En stabil, god back, som bidrager i begge ender over 90 minutter, og samtidig giver de bedste vilkår for sin kantmakker. Denis Vavro var dårlig i dag. Han sad ikke tæt nok, havde en aktie i deres mål og var ringe i opspillet. Hidsigproppen ved siden af var god til at skubbe med sin markering op, og havde derudover ikke ret meget. Havde enkelte fejl i opspillet også. Et lille ottetal til både ham og Pierre Bengtsson. Sidstnævnte havde en aktie offensivt i første halvleg, havde en assist, men var derudover ret anonym.
_________________________________________

Robert Skov: 8
Carlos Zeca: 7
Rasmus Falk: 8
Nicolaj Thomsen. 5

Robert Skov havde lidt mere i åbent spil i dag, end han har haft i de sidste par kampe. Han scorer et flot frisparksmål og får derfor et lille ottetal. Jeg har egentlig lyst til at dumpe Carlos Zeca, men det er nok ikke helt retfærdigt. Jeg har bare svært ved at se, hvad han egentlig bidrager med. Han er ikke særlig stærk defensiv, er ikke stærk offensivt, og sætter samtidig sit hold under pres, fordi han ikke kender sine begrænsninger. Rasmus Falk havde en ret anonym kamp, men dukker alligevel op, da vi allermest har brug for ham. Nicolaj Thomsen skal bare ud.
_________________________________________

Dame N´Doye: 9
Viktor Fischer: 5

Dame N´Doye leverer en god indsats, men han kan ikke gøre det alene. Heldigvis fik han en makker skiftet ind i anden halvleg. Viktor Fischer er stadig rusten, og hvis FCK skal have en chance i slutspillet, så skal den rust bankes hurtigst muligt af.
_________________________________________

Jonas Wind: 9
William Kvist: UB
Mohammed Daramy: UB

Jonas Wind leverede et perfekt indhold. Han blev vel snydt for to assist.
_________________________________________

Ståle Solbakken: 5

Spillet sidder der ikke, og FCK kan ikke spille selv de dårligste hold i ligaen tynde.

Jeg er i godt humør i dag, kan jeg se. Nå, men jeg plejer at få skyld for det modsatte.
København.
Skrevet af Plankeværket
Her er er link til dagens mest opmuntrende statistik.

https://twitter.com/kasperlarsen11/status/1107368542171738112?s=21
Skrevet af Saint
Det kan godt være Daramy brænder to større chancer i dag og jeg er ærglig over det, men hold kæft hvor er det imponerne at hver gang han kommer ind, så bidrager han til spillet enten som oplæg eller som afslutter. Der er fandme mange facetter af hans spil der er på et ret højt niveau for superligaen, det er helt vildt når man ser på hans fødselsattest, jeg kan ikke huske vi før har haft et så imponerne talent.

I min verden begynder han at ligne en spiller der er en seriøs udfordre til start 11´eren.
(...)
Skrevet af Plankeværket
De 61 point vi har efter 26 runder havde i øvrigt været nok til 2 gange superligaguld siden vi gik over til 3 point pr sejr - og til rigtig mange sølvmedaljer, lige som i år.
Vi har et vanvittigt snit på 2,34 og i stort alle andre sæsoner end denne og sidste, havde det point snit betydet mesterskabet de facto havde været afgjort nu.
Det synes jeg skal med i de halv negative vurderinger vi kommer med, vi er faktisk ret gode - og stadig favoritter til at vinde mesterskabet - FCM i år er bare den stærkeste konkurrent vi nogensinde har haft.
Skrevet af elendil
Hvor er Robert Skovs 23. mål egentlig blevet af? Var det ikke det flotte mål han scorede mod Farum? Er det alligevel ikke blevet tildelt ham?
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
"I min verden begynder han at ligne en spiller der er en seriøs udfordre til start 11´eren."

Når alternativet er en Nicolaj Thomsen, udfordrer han ikke blot.

"Hvor er Robert Skovs 23. mål egentlig blevet af?"

Målet blev, som du selv er inde på, rettet til et selvmål.

Jeg kan se, at kampprogrammet for slutspillet kommer i morgen. Lad os for guds skyld starte ude i Farum, så den kamp er væk. Tænk, hvis vi skal til Farum i en af de sidste runder.
København.
Skrevet af elendil
Øv. Så skal der tilkæmpes nogle flere frispark i nærheden af feltet i de kommende kampe.

Jeg kunne ikke se kampen i går (men jeg så heldigvis Horsens-Brøndby...), så jeg har kun set highlights fra fck.dk. Jeg håber stadig det bare er overfladerust der sidder på Viktor Fischer, men jeg frygter det stikker dybere. Hvor var det en hæslig afslutning han havde ved 2-1, hvor han også kunne have trillet den videre til Dame N´Doye. Han virkede også ret irriteret, selvom fem minutters highlights er en billig baggrund at vurdere det på. Blandt andet over at Jonas Wind tillod sig selv at score, i stedet for at spille Viktor Fischer.

Hvis han ikke kan magte ikke at være den største stjerne, får han det nok svært når han skal sælges videre.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Jeg tror mest af alt, at han er træt af, at det ikke lige kører for ham. Om det er manglende selvtillid eller blot frustration over, at tæmningerne og hoved ikke kører så godt, som det bør og har gjort. Han har så store, individuelle kvaliteter, at jeg er helt sikker på, at han er tilbage i topform, når vi rammer slutspillet.
København.
Skrevet af Plankeværket
Han har været ude i et halvt år, han skal nok være bedre til slutspillet.
Skrevet af Jussi
Den brændte chance i går kunne lige så vel være gået under målmanden - jeg husker et par Fischer-afslutninger resulterende i mål, som situationen mindede om.

Det ligner helt bestemt rust og manglende flow/selvtillid.

Winds løb, dribling og oplæg ved den situation opvejer det så rigeligt for mig. Han er i gang med at blive en ret så god fodboldspiller.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Plankeværket
Jeg elsker Jonas Wind.
Skrevet af elendil
Fedt. Tak for afmontering, gutter.

Jeg er ikke helt enig i afslutningen, Jussi. Han har lavet en del lignende mål, men de mål fik mig til at tro på, at han helt bevidst placerede bolden, hvor målmanden ikke dækkede. I går har målmanden jo praktisk taget lagt sig ned, inden han sparker.

Nå, lad os kalde det rust og håbe han er tiptop om fjorten dage.
fck-medløber.
Skrevet af danped89
Den måde fisher brænder på igår (og ved flere chancer) er simpelthen, fordi han for hurtigt viser hvad det er han vil.
Skrevet af Jussi
Jeg kan sagtens forstå, hvad I begge mener.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af JuveFella
https://www.football-italia.net/135990/clubs-line-copenhagens-skov

Rygterne fortsætter, som også er mere sandsynlig end lige Tottenham som han også blev kædet sammen med. Ingen af de italienske klubber har dog umiddelbart udsigt til Europæisk fodbold som FCK. Nogen af dem mere interessante end andre vil jeg mene.

Prisen skulle lyde på 45 mil.
annonce
0