Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Vi sælger ham ikke for 45 millioner. Det er mindre værd end 10-14 frisparksmål på en sæson.
Skrevet af armand
han bliver ikke solgt før aller tidligst næste vintervindue.

men jeg kunne faktisk godt se ham passe ind i italiensk fodbold. en spiller uden egenlig gennembrudsstyrke, men taktisk skolet og med spids kompetencer som hans.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Plankeværket
Er der hold i Italien der spiller en flad 442, som har 80 millioner kroner?
Skrevet af Matias
Napoli.
Skrevet af Matias
Og stort set 80 mio. kr., nemlig 10 mio. euro, er hvad de brugte på Adam Ounas i sommeren 2017, som er en ventrebenet højrekant årgang 1996, nøjagtigt som Robert Skov. Men altså, han har ikke kunnet slå Jose Callejon af, så det kan da godt være, klubben vil prøve sig med en anden.
Skrevet af Blastoid
Den eneste udfordring er desværre nok, at Napoli befinder sig i en position, hvor de bliver nødt til at satse på sikrere kort, hvis de vil udfordre Juventus og bide skeer med Milano-klubberne, der så småt begynder at røre på sig. Jeg tvivler i hvert fald på, at de er villige til at smide det beløb efter en - i international fodbold - uprøvet spiller.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Matias
Enig, men nu blev der spurgt til koncept og økonomi :) Selv tror jeg ikke stort på, at Napoli går efter Robert Skov, og det handler i bund og grund om, at jeg ikke har set prøver på, at han kan noget ud over det sædvanlige, når der er tempo i spillet. Han har sit skud som er exceptionelt, og det kan føre ham godt videre, men hans resterende spil har ikke været noget at skrive hjem om. Arbejdsiver og taktisk forståelse, som er hans næstbedste egenskaber, finder man minimum ligeså godt blandt mange andre, billigere spillere.
Skrevet af Plankeværket
Robert Skov er et brandsikkert kort. Callejon til Kina næste vinter og så kan de sprænge banken på Skov. Det passer fint.
Skrevet af quazz
Jeg har også svært ved at forholde mig til de 45 mio. De skulle da kun være, hvis Robert Skov absolut kun vil skifte til Serie A og han er blevet lovet et skifte til sommer.
Skrevet af Nandeyanen
Mathias Jensens ytringer angående situationen i Celta Vigo tyder på at han vil væk derfra.
Det er vel en spiller vi bør se om vi kan hente. Er dog bange for at han tager til den klub hvor Hjulmand bliver træner i.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
De to ting kan godt sameksistere.

Hvad med gode, gamle Nicolai? Er han ved at være moden til superligaen eller fortsætter han i Holland? Udskældt som han er og var, også her i tråden, hvis jeg husker ret, har jeg altid godt kunne lide ham. Han besidder en fed kombination af teknik og fysik.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Hjulmand, NJ og Jensen ville være et fint sommervindue.
Skrevet af Matias
Jeg kan godt lide Mathias Jensen, og jeg er også på nippet til at slå på tromme for at hente ham (og Emiliano Marcondes). Jeg har en anelse svært ved at se ham konverteret til den dynamo, vi har brug for i vores koncept - han er mere end 8´er eller sågar 10´er i Ajax, hvor der nok er meget vægt på disciplinerne højt pres og tilbageløb, men hvor fokus er endnu højere på tempoet og bidraget, når bolden er på eget holds fødder. Og nu har man jo også lige købt Robert Mudrazija og forlænget med Rasmus Falk, så hvordan sådan en transfer vil passe ind, skal jeg ikke kunne sige. På den anden side må Nicolaj Thomsen og William Kvist anses som så langt fra at kunne presse på til start-11, at man overvejer deres fremtid i den københavnske spillertrup. Mjae, jeg er nok mere hooked på en tung (ikke langsom eller klodset) midtbanemand, med styr på struktur og erfaring der kan overføres til FCK.

Vedr. Robert Skov, må jeg erkende, at jeg har svært ved at bedømme ham ift. salgspris. Jeg er naturligvis klar over, at fodboldøkonomien er løbet løbsk, og at der derfor kan komme en klub og handle i panik, a la Crystal Palace da de hentede Alexander Sørloth. Det kan også være en klub som har lagt vægt på slutprodukt i deres scouting eller rene stats. Måske man kan handle til over 80 mio. kr. i sådan et tilfælde. Men gennemscoutet, og hvor Robert Skov vil få succes, tror jeg ikke der vil være tale om en klub, som betaler så meget for en relativt uprøvet kantspiller. Han arbejder godt, er disciplineret og har en sublim sparketeknik, men han spiller ikke i et tempo, der er ret højt. Han har et godt samarbejde med ´åbneren´ Peter Ankersen, men han åbner sjældent selv og imponerer ikke 1-mod-1. Måske er han i stand til bare at lægge på i de rette omgivelser, måske, men umiddelbart synes jeg ikke, det lugter af det.

Og han skal spille fast, ellers tror jeg han mister energien, og kommer i øvrigt ikke til en stor del af de muligheder, hvor han kan bruge sit skud. Så han skal finde en klub, hvor hans basisspil rækker til en startplads. Det gør den i FCK, men jeg har svært ved at se det i klubber på en hylde meget over. FCK har prøvet at have lidt af det samme i Lars Højer, om hvem man sagde, at spillede man med fri udskiftning, ville han være en af dem med flest landskampe på CV´et.
Skrevet af Nemt
NJ hjem ville være fantastisk.

Joronoen skal bevise man skal satse på ham iog ikke gryteburst.

Ellers er der mange gode navne nævnt som ikke får den spilletid de fortjener...
Skrevet af Jussi
Ndoye-Jørgensen ville være voldsomt - omend ærgerligt for Wind.

Rygterne om Jørgensens selvtillidsknæk ifm den fejlede kontrakt med Newcastle tror jeg mere og mere på.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af danped89
Jeg tror ikke vi går efter nj.

Wind har lige scoret et mål til aften for u21 btw. :-)
Skrevet af Mr. H
NJ var millimeter fra Premier League for lidt over et år siden. Selvfølgelig skifter han ikke allerede hjem. Det tror jeg hans ego samt muligheder i større ligaer og klubber forhindrer.
Hafnia
Skrevet af Saint
Wind og Holse spillede virkelig godt i deres indhop i dag, det er rart at se de drenge også kan på det niveau.

Kan vi få fingre i Matias Jensen er det en no-brainer han er virkelig en dygtig spiller der kan en hel del forskelligt.
(...)
Skrevet af quazz
Jeg tror at Mathias Jensen endnu er i en prisklasse, hvor FCK ikke kan være med. Mon ikke der står en hollandsk eller belgisk klub klar til at betale tæt på de 40 mio som Celta betalte i sin tid.

Jeg ser mere efter en spiller som Marcondes, så kan FCK få Fischer ned på kanten og Pieros hjem til Cypern.
Skrevet af Plankeværket
Hjulmand, Nj og Jensen kommer ikke til FCK. Der er allerede tre dyre spillere til den centrale midtbane, NJ er for stor og Ståle bliver.

Men de to spillere ville begge være fede. Generelt er jeg faktisk i tvivl om hvad sommervinduet bringer af indkøb.
En erstatning for Stephan, en eventuel erstatning for Skov og hvad ellers? En opgradering af Pieros/Thomsen måske ?
annonce
0