Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Altså vi skal også have en centerforsvarer. Hverkern Michael Lüftner eller PapaG er holdbare erstatninger for duoen derinde, hvor især Andreas Bjelland synes skrøbelig.
Skrevet af Plankeværket
Lufter er selvfølgelig ikke, men er du sikker på Ståle er enig i PapaG? Han var fornuftig mod Hobro og ligner vel en fornuftig nok spiller, der bare ikke har fået nok kontinuerlig spilletid.
Måske kunne man finde en type som Frederik Sørensen, der både kan være voksen reserve for Varela og dække i centerforsvaret.
Nu Roerslev heller ikke kan slå til i Vendsyssel kan han ikke rigtig bruges som opbakning for Varela.

Skrevet af Matias
PapaG er ikke en god fodboldspiller på dette niveau. Han har en helt håbløs motorik (det mener jeg oprigtigt talt), det ligner han har et misvisende syn på egen tekniske formåen, han er klodset i duelspillet og ærligt talt læser han ikke spillet ret godt, hvorfor han bringes ud i endnu flere dueller, hvor han ser klodset ud. Om end de ikke minder om hinanden, er han ikke bedre end Michael Lüftner. Frederik Sørensen er et godt bud på en forsvars all-rounder, som kender den danske fodboldkultur, har en god alder, en god fysik og et godt CV med masser af international erfaring.

Mads Roeslev-udlejningen har aldrig givet mening, og jeg kommenterede det derfor også, da den blev en realitet. Han konkurrerer mod Alexander Juel Andersen, en dygtig spiller (jeg tror godt han kunne være fast mand i et par top-6-klubber, herunder Brøndby) i sin bedste alder med over hundrede ligakampe på bagen, som tilmed er holdets anfører.
Skrevet af Bløde babser
Lufner er jeg i tvivl om hvad planen er med.
I sommerens opstart lignede det at han var tiltænkt pladsen ved siden af Bjelland og det var ham, ikke Vavro, men troede på ville kunne tage et stort spring. Skader og tilfældigheder gjorde så det endte med at blive Vavro der greb chancen.

Hvis man virkelig havde den tiltro til ham inden han blev skadet, så har man den måske stadig.
Samtidig er hans værdi ikke just steget ved at være et år ude. Så jeg tror der er gode muligheder for man bruger næste sæson på at prøve at få ham i gang igen.

Jeg tror vi kigger på en angriber.
N´Doye er jo nu engang den alder han er, Fischer forventer man sikkert at skyde afsted i sommeren 2020 og Pieros kan vel sagtens skulle videre til sommer, da hans tid som marginalspiller sikkert er ved at være omme.
Det efterlader os med Wind. En spiller som hvis han fortsætter som vi håber også hurtigt vil blive et salgsemne. Fortsætter han ikke som vi håber, skal der noget ind udefra til at løfte det.
Kanterne tror jeg også vi kigger på. PT er Fischer jo 25% kant, 25% angriber og 50% skadet. Thomsen tror jeg er i samme kategori som Pieros, har de ikke et super slutspil i år er deres FCK tid ved at rinde ud. Falk er den vi sikkert kan holde på længst, men som central eller kant? Derudover er der kun Holse der kommer hjem og Skov som vi ikke ved om vi kan holde på.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
"Skader og tilfældigheder gjorde så det endte med at blive Vavro der greb chancen"

- Men niveau blev afgørende for, at han har kunnet holde pladsen. Den blev i øvrigt kaldt herinde, så det kan ikke siges at være overraskende. Michael Lüftner er gået hen og blevet 25 år, og det skulle overraske mig meget (positivt), om han kommer op på et plan, der er interessant for FCK.
Skrevet af Plankeværket
Så indtil videre synes vi der skal hentes:

En målmand - der går kraftige rygter om Grytebust
En centerforsvarer - fordi nummer 3 og 4 ikke er gode nok
En angriber - til sikring af fremtiden og fordi Pieros situation ikke er optimal.
En kant - fordi Thomsens situation ikke er optimal

Og så erstatninger for salg.

På ud siden, er det kun Ankersen og Matic der er sikre. Henter vi en kant eller angriber er jeg ret sikker på Thomsen eller Pieros ryger den anden vej.

Af de unge, der skal have mere tid ligner det at Daramy og Holse er klar til superligabold. Det mindsker behovet for kreative kantspillere markant. Til gengæld skal Roerslev have mere tid, og lejes ud til et sted der er mere fordelagtigt for os og ham end bænken i Nordjylland.

Det virker som et rimeligt roligt vindue, forudsat vi kan holde på Boilesen, Vavro og Skov.

Tror i vi prøver at løfte niveauet med en stor handel af en slags?
Skrevet af Blastoid
Jeg ved nu ikke, om udlejningen af Mads Roerslev har været katastrofal. Han fået spilletid i cirka hveranden kamp, og flere af dem kastet 90 minutter af sig.

Jeg er helt enig med Matias i, at PapaG skal videre. Han er simpelthen ikke en intelligent fodboldsspiller - han træffer så mange dårlige beslutninger både defensivt og offensivt. Det handler ikke om koncept, men ren og skær fodboldintelligens. Derudover ser vi i min optik tyndest ud på midtbanen. Nicolai Thomsen er ren leverpostej. Han har ikke engang en tydelig reserverolle som eksempelvis TK, der aldrig havde niveau til at løfte midtbanen, men fungerede udmærket på suppe-niveau. Hvis Falk for bestandig sidder på den centrale midt, så efterlader det os med Robert Skov, Viktor Fischer (som vikarierer som angriber) og to-tre ungersvende i Holse, Daghim og Daramy. De er sikkert alle talentfulde, men hvis vi skal gøre os internationalt er der behov for minimum én venstrekant, der kan levere på et højt niveau.

\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af armand
papa beholder man kun, hvis man er nødt til det.

kommentaren i 1. halveg ved straffesparket og den identiske forseelse fra assistenten:

"og så skal vi holde op med at gå og sparke folk ned, i og uden for feltet - det kan vi sgu ikke bruge til noget"

samt den måde det kom ud på, citeret af ståle, stank af udløbsdato for mit vedkommende.
men der er ikke andre nu og her når boile, bjelland og luftner er ude.

det er jo også en ren CV signing: køb den bedste på positionen i sverige eller norge og så er han god.

ingen scouting af manden som CB ifht. til behov, eller umiddelbart scouting af nogen slags.
er det ståle der har været presset ifht. genialiteter fra østeuropa? eller lars højers lakajer der har fået lov at trumfe noget igennem?

uanset hvad, bekymrende.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Bløde babser

- Men niveau blev afgørende for, at han har kunnet holde pladsen. Den blev i øvrigt kaldt herinde, så det kan ikke siges at være overraskende. Michael Lüftner er gået hen og blevet 25 år, og det skulle overraske mig meget (positivt), om han kommer op på et plan, der er interessant for FCK.


Det jo sprøgsmålet om det var manglende tillid til Luftner eller Vavros store fremskridt der gjorde, at Luftner inden skaden mistede pladsen ved siden af Bjelland til Vavro.
Mit gæt er at kombien af han ikke er salgbar pga hans lange skade til sommer og man måske også gerne vil se om der er noget at komme efter, gør at han er vores 3-4 valg til sommer.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
"Jeg ved nu ikke, om udlejningen af Mads Roerslev har været katastrofal"

- Ikke katastrofal, den har bare ikke rigtigt givet mening. 6 superligakampe, 3 uden minutter, 2 indhop på et tidspunkt i 2. halvleg og så kampen mod Vejle, der ikke måtte tabes, hvor han fik 90 minutter. For mig giver den store ikke mening. Nok har han fået flere minutter end han ville i FCK, men der har ikke været en klar plan med ham - andet end som back-up (og så er det lige før, træningsmiljøet i FCK opvejer for de ekstra minutter) - i kontrast til Carlo Holse, der er en klar plan for, er startet inde i alle 6 superligakampe, fået fuld tid i 4 af dem, udskiftet i hhv. 87. minut og i overtiden i de sidste 2.
Skrevet af Saint
Jeg håber inderligt vi satser på Luftner over Papa. Nej det kørte slet ikke for ham og han lignede en mand ramt på selvtilliden og overskud. Men jeg synes jeg så væsentlig flere evner i hans spilerforståelse og timing i indgrebende, som gør at jeg tror at han under de rette forhold kan komme i gang og måske påsigt kan blive en gevinst.

Papa er derimod håbløs, lige så snart han ikke kan leve på sin aggresivtet og fysik bliver hans manglende timing i sine tacklinger og generelle spilforståelse udstillet i en grad hvor han er værdiløs for os.
(...)
Skrevet af Blastoid
Matias, jeg er med på, at der har været en klarere plan med Holse-udlejningen. Men jeg tror, at det skyldes flere forhold. Roerslev var eksempelvis syg omkring kamp 2 og 3 i foråret, hvor han ikke spillede. Et hurtigt kig på Vendsyssels opstilling viser et skift mellem 352 og 4231. Det lugter lidt planen har været, at han skulle spille højre wingback, og Juel Andersen skulle spille i tremandsforsvaret, men med sygdom tidligt har man ikke helt kunne føre det hurtigt ud i livet, og det har kostet lidt.

Når det er sagt, så synes jeg dog, at Holse virker mere klar til Superligaen end Roerslev, men du glemmer, at Roerslev også fik fuldtid i Vendsyssels pokalkamp mod Brøndby. De to kampe han har fået fuld tid i har med andre ord været nogle af holdets vigtigste kampe.

Så man kan også vende den om og sige, at han har fået spilletid i 4 ud af de 6 kampe (jeg kan kun se, at han var udeladt på grund af sygdom i én kamp), hvor han har været til rådighed. Om det er nok til at opveje hans udvikling i træningsmiljøet i FCK har jeg svært ved at give en kvalificeret vurdering af, men hvis jeg har pistolen for panden, vil jeg mene, at han har fået en tilfredsstillende mængde spilletid, og at den mængde førsteholdsfodbold har været bedre end træningerne. Derudover er der nok også en masse signalværdi i, at man vælger at udleje ham i stedet for blot at køre ham som tredjevalg uden mulighed for spilletid. Man viser, at man stadig tror på ham - eller i hvert fald giver ham bedre muligheder for at vise sig frem for en potentiel aftager, hvis man ikke gør. Det mener jeg er klogt nok.

Det er dog måske også lige tidligt nok at vurdere lejemålet efter seks runder og én pokalkamp - vi er kun halvvejs gennem foråret.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Plankeværket
.
Skrevet af Schelden
Mohammed Daramy forlænger med FCK - og er nu sikret i fem år.

Det er fandme vigtigt. Ikke mindst signalværdien i den!
København.
Skrevet af Blastoid
Daramy skriver angiveligt under på en 5-årig kontrakt. Det virker stærkt, og han virker som et godt bud på den, der kommer til at slå klubbens transferrekord på et tidspunkt.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af MadsLeb
@BlødeBabser

Hvorfra har du helt præcist, at man i sommers ville satse på Lüftner over Vavro?

Jeg er ked af at sige det, men det passer altså overhovedet ikke. FCK forsøgte i sommers at sælge Lüftner inden han blev skadet. Dynamo Kiev var ifølge Lüftners egen agent interesseret, men skiftet faldt til jorden efter han blev skadet.
-
Skrevet af Plankeværket
Skal vi ikke vente med at fejre Daramy til han faktisk har skrevet under?
Skrevet af jomic...
Enig Planke. Vi har dårlige erfaringer med den slags, her tænker jeg på hotelværelser i Monaco.
Skrevet af Plankeværket
Og gode erfaringer, her tænker jeg på lufthavnen i København.
Skrevet af Plankeværket
Så er der ståtribune på Øvre B til hjemmekampen mod FCN også. Det kan virkelig blive et fedt slutspil det her.
annonce
0